PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Þehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Eli kanlı teröristler en kısa zamanda belalarını bulsun. >:( >:(

Dünyanın, hatta kainatın hangi köşesinde 30 küsur senedir terörle mücadele edip, onbinlerce insanını teröre kurban verip, sonra da teslim olduğunda teröristleri şenliklerle karşılanmasına göz yuman, ben hiçbir eyleme karışmadım diyen teröristi serbest bırakan, meclisinde terör örgütü propagandası yapılmasına izin veren bir devlet var?  >:( >:( Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 08 Aralık 2009, 20:13:00
Þehitlerimize Allah rahmet eylesin.

Eli kanlı teröristler en kısa zamanda belalarını bulsun. >:( >:(

Dünyanın, hatta kainatın hangi köşesinde 30 küsur senedir terörle mücadele edip, onbinlerce insanını teröre kurban verip, sonra da teslim olduğunda teröristleri şenliklerle karşılanmasına göz yuman, ben hiçbir eyleme karışmadım diyen teröristi serbest bırakan, meclisinde terör örgütü propagandası yapılmasına izin veren bir devlet var?  >:( >:(

türkiyede Mesajı Paylaş

İşte hainlerin telsiz konuşmaları
HABERTÜRK Tokat'ta 7 Mehmetçiğin şehit olduğu çatışma sonrası PKK'lıların yaptığı telsiz konuşmalarını ele geçirdi.

11.12.2009 11:21

Reşadiye'de 7 askerin şehit olduğu saldırıdan sonra PKK'lı teröristlerin telsiz konuşmaları kaydedildi. İçişleri Bakanlığı'na gönderilen kayıtlarda, saldırının Öcalan ve son dönemde öldürülen teröristler için düzenlendiği belirtiliyor

TOKAT'ın Reşadiye ilçesinde, 7 askerin şehit olduğu saldırıdan sonra PKK'lı teröristlerin kendi aralarındaki telsiz konuşmaları, Genelkurmay Elektronik Sistemler (GES) Komutanlığı tarafından kaydedildi. HABERTÜRK'ün edindiği bilgilere göre, "Mervan, Þehmuz ve Roj" kod adlı teröristlerin, Reşadiye saldırısıyla ilgili telsiz görüşmelerini tespit eden GES Komutanlığı, saldırıyı PKK'nın işlediğini Jandarma Genel Komutanlığı aracılığıyla 9 Aralık Çarşamba günü İçişleri Bakanlığı'na bildirdi. Konuşmalarda, PKK'lı teröristler, saldırıyla ilgili rapor verirken, "Araç tümden imha oldu" diyor.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Telsiz konuşmalarını kaydeden GES Komutanlığı, hain saldırıyı düzenleyen PKK'lıları yakalamak için sürdürülen operasyonları da yönlendiriyor. Genelkurmay'ın "TSG : 091120-091133 B ARA 09" koduyla yaptığı kayıtlarda, Mervan kod adlı terörist, hain saldırıyı ayrıntılarıyla anlatıyor. Haberleşmenin güçlükle gerçekleştiği konuşmalara yansırken, Mervan isimli teröristin sözleri net olarak duyuluyor. 'Mervan' kod isimli terörist eylemin, Öcalan'ın İmralı'daki koşulları nedeniyle işlendiğini anlatırken, "Bu eylem başta önderliğimize ve son süreçte şehit düşen Berhudan arkadaşın ve son süreçte şehit düşen arkadaşların anısına düzenlenmiştir" diyor.

YARALILARI ÖLDÜRECEKLERDİ

Konuşmada Mervan, saldırıdan sonra aracın üzerine gidilip, yaralı askerlerin de öldürüleceği imasını yapıyor ancak bölgede sivil halkın bulunması nedeniyle bunun gerçekleşmediğini vurguluyor.
İşte Genelkurmay'ın İçişleri Bakanı Beşir Atalay'a da ilettiği belgeden o konuşmalar:
-Roj: Mervan
-Mervan: Dinliyorum
-Roj: Þehmuz'un sesini alabiliyor musunuz?
-Mervan: Arkadaş, çok derinden geliyor. Siz alabiliyor musunuz?
-Roj: Anlaşılmıyor. Siz Þehmuz ile 1000 aşağı inin.
-Mervan: Tamam
-Roj: Siz Þehmuz için bir şey diyecek misiniz?
-Mervan: Arkadaş, bir bilgi vardı. Onu verecektim.
-Roj: Tamam siz 1000 aşağı inin. Orada ses daha iyi olabilir. Bilgiyi alır bana aktarırsınız.
-Mervan: Tamam Þehmuz. Ses alıyorsan 1000 aşağı.
-Þehmuz: Dinliyorum.
-Mervan: Roj.
-Roj: Dinliyorum.

İSTİHBARAT 7'SİNDE GELDİ

-Mervan: Arkadaş, ben bilgiyi vereyim. Ayın 7'sinde arkadaşlar ani bir istihbaratı değerlendiriyorlar. Reşadiye ve Sazak karakolu arasında devriye çıkan bir araca arkadaşlar etkili bir mesafeden etkili bir şekilde vuruyorlar. Araç tümden imha oluyor. Arkadaşlar aracın üzerine gitmek istiyorlar. Burada sivil halk olduğundan dolayı arkadaşlar aracın üzerine gidemiyor. Burada düşmanın net 7 ölüsü var. 2'si ağır, 3 yaralısı var. Arkadaşlar sağlamdır. Eylemden sonra Erzincan, Sivas, Tokat alanından olay yerine takviye birlikler geliyor. Burada operasyon başlatılıyor. Operasyona çok sayıda asker katılıyor. Operasyon Almus alanında da yoğunluk gösteriyor. Bu eylem başta önderliğimize ve son süreçte şehit düşen Berhudan arkadaşın ve son süreçte şehit düşen arkadaşların anısına düzenlenmiştir.
-Roj: Tamam arkadaş, ama sesiniz gitti alamıyorum.
-Mervan: Arkadaş anonsunuz vardı.
-Roj: Tamam.
-Mervan: Bu anons verilmişti, Þehit Aslan şifresinden, bende o yoktu.
-Roj: Tamam.
-Mervan: Bir de anons yapın. Þehmuz ses alıyorsa buranın 1000 aşağısına insin.

ARİF AKDOĞAN/ANKARA

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Muş'ta DTP'nin kapatılmasını protesto eden terör örgütü yandaşlarına mahalle esnafı ateş açtı. Olayda iki kişi can verdi.

Muş'un Bulanık ilçesinde DTP'lilerin yaptığı gösteride ortalık karıştı. Bir esnaf iş yerini taşlayan ve otomobilini yakan göstericilere kalaşnikofla ateş açtı.

Gösteri nedeniyle kepenklerin kapatıldığı ilçede manifaturacı olduğu belirtilen Turan Bilen isimli bir esnaf, işyerini taşlayan göstericilere kalaşnikofla ateş açtı.

Saldırıda Kemal Kayacan ile Nejmi Oral isimli iki kişi yaşamını yitirdi. Olayda 7 kişi de yaralandı.

Muş'un Bulanık İlçesi'nde kapatılan DTP'nin ilçe binası önünde yapılacak basın açıklamasına katılanlar, işyerlerini ve polisi taş yağmuruna tuttu. Yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı gösteriler sırasında 2 kişi öldü.

Bulanık'ın Aslanpaşa Caddesi'nde kapatılan DTP'nin ilçe binası önünde basın açıklaması nedeniyle esnaf işyerlerini açmadı. Bugün saat 11.00 sıralarında yaklaşık bin 500 kişinin katıldığı toplantı başlamadan bazı gruplar, işyerlerine saldırdı. Çevrede önlem alan polis, göstericilere engel olmak için tazyikli su ve gözyaşartıcı bomba kullandı. Atılan taşlarla açık olan bankaların ve işyerlerinin camları kırıldı.

MANİFATURACI DÜKKANINA SALDIRAN GÖSTERİCİLERİ ÖLDÜRDÜ

DTP'nin kapatılma kararını protesto nedeniyle Bulanık'ta olaylar yer yer devam ederken, saat 12.00 sıralarında Þehit Üsteğmen Suat İsakoğlu Caddesi'nde manifaturacılık yapan T.B., iddiaya göre işyerini ve otomobilini tahrip ettikten sonra yakmak isteyen göstericilerin üzerine kalaşnikofla ateş açtı. Açılan ateş sonucu yaralanan 2 kişi kaldırıldığı hastanede öldü.

Olaylar sırasında yaralanan 6 kişiden 2'si kaldırıldıkları hastanede öldü. Bulanık Devlet Hatanesi'nde ise 4 yaralı tedavi altına alındı. Çatışmaların yer yer devam ettiği Bulanık ilçesine çevre il ve ilçelerden takviye kuvvet gönderildi.

BİR KİÞİ GÖZALTINDA

Muş'un Bulanık ilçesinde 2 kişinin öldüğü 7 kişinin yaralandığı olayla ilgili, göstericilere ateş ettiği iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı

ESNAF OTOMOBİLİ YAKILINCA ÇILGINA DÖNMÜÞ

Bulanık ilçe merkezindeki izinsiz gösteri sırasındai silah kullanılmasına ilişkin olarak, T.B isimli bir esnaf yakalanarak gözaltına alındı. T.B'nin, iş yerinin camlarının göstericiler tarafından kırılması, otomobilinin yakılması üzerine göstericilere ateş ettiği ifade edildi.

VALİ YARDIMCISINDAN AÇIKLAMA

Muş Vali Vekili Ali Edip Budan, Bulanık ilçesinde 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili olarak ''Olay, kepenk kapatmayan bir esnafımızla göstericiler arasında yaşanmıştır'' dedi.

Bir esnafın iş yerini kapatmak istememesi nedeniyle, göstericilerle tartışma yaşadığını ifade eden Budan, şöyle devam etti:

''Olay, kepenk kapatmayan bir esnafımızla göstericiler arasında yaşanmıştır. Olayda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Söz konusu esnafımız silahıyla birlikte gözaltına alındı. Silahın Kalaşnikof marka olduğu bilgisini ise henüz teyit edemedik. Ayrıca yaralı vatandaşlarımızdan bir tanesini Elazığ'a sevk ettik. Þu an Muş Devlet Hastanesinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın daha itidalli davranmasını sağlamaya çalışıyoruz.''

KAN DAVASI MI?

Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, olayların kan davası ve aşiret ilişkisinden kaynaklanmış olabileceğini söyledi. Dede, "Türkiye'nin kardeşliğe ihtiyacı var. Herkes bunu istiyor" dedi. Polis, ilçede güvenliği sağlamaya çalışırken, bölgede gerginlik sürüyor.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=221643 Mesajı Paylaş

Kurşunların sebebi kepenk çıktı

Budan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muş'un Bulanık ilçesinde, DTP'nin kapatılmasını bahane ederek bir grubun gösteri yaptığını söyledi.

Bir esnafın iş yerini kapatmak istememesi nedeniyle, göstericilerle tartışma yaşadığını ifade eden Budan, şöyle devam etti:

''Olay, kepenk kapatmayan bir esnafımızla göstericiler arasında yaşanmıştır. Olayda 2 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Söz konusu esnafımız silahıyla birlikte gözaltına alındı. Silahın Kalaşnikof marka olduğu bilgisini ise henüz teyit edemedik. Ayrıca yaralı vatandaşlarımızdan bir tanesini Elazığ'a sevk ettik. Þu an Muş Devlet Hastanesinde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın daha itidalli davranmasını sağlamaya çalışıyoruz.''

Budan ayrıca, il dışında olan Vali Erdoğan Bektaş'ın da Muş'a gelmek üzere yola çıktığını sözlerine ekledi.

Bu arada, Bulanık ilçe merkezindeki göstericilerin bir banka şubesine daha molotofkokteyli atarak ateşe verdikleri, ilçede izinsiz gösterilerin devam ettiği öğrenildi.

Bulanık'taki olaylarda Kemal Kayacan ile Nejmi Oral isimli vatandaşlar açılan ateş sonucu hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı.

http://www.sonsayfa.com/Haberler/Bolgeler/DAnadolu-Bolgesi/Kursunlarin-sebebi-kepenk-cikti.html Mesajı Paylaş

Türkiye 25 Özerk Bölgeye Ayrılmalı

Kapatılan DTP'nin Siirt Milletvekili Osman Özçelik, Teke Tek'te Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtladı.

23.12.2009 00:02

Özçelik, Barış ve Demokrasi Partisi'nin (BDP) yeni yönetiminin belirleneceği büyük kongrenin Ocak ayında yapılacağını söyledi. Genel başkanın kim olacağının henüz belli olmadığını kaydeden Özçelik, Altaylı'nın "Genel başkan şahinlerden mi, güvercinlerden mi olacak?" sorusuna, "Hepimiz barış konusunda şahiniz." yanıtını verdi.

Özçelik "DTP terörle arasına mesafe koymadı" eleştirilerine şu yanıtı verdi: "Terörle aramıza mesafa koyduk. Mesafe, Diyarbakır merkezi, Ankara merkezi ile Kandil kadar, Cudi kadardır. PKK, silahlı mücadele ile Kürt sorununu çözeceğni düşünmüştür. Yaklaşık 20 yıldır demokratik mücadelenin içindeyim. Sorunları parlamenter sistemle, barışçıl yolla çözebileceğimizi söyledik. Þiddeti dışlayan bir yöntem önerdiğimiz çok açık ortada. Son 10 yıldır artık savaşla bir yere varılamayacağını artık en önemli kadrolardan duyuyoruz. Ancak ne yazık ki Türkiye bu barış ortamını sağlayamamıştır."

Özçelik, Öcalan'a neden "Sayın" dediklerini de "Kenan Evren dışında herkese 'sayın' diyorum. Onun dışında bütün insanlara saygı duyuyorum" dedi.

BAÞBAKAN BİZİ TANIMADI

Açılımın içeriğinin belli olmadığını, isminin de 3 kez değiştiğinin altını çizen Özçelik, AK Parti'nin oyalamacı bir taktik izlediğini savundu. Özçelik, "86 yılda oluşmuş statükonun değişmesinin kolay olmadığını da biliyoruz. Biz AK Parti'ye samimi yaklaşması halinde destek vereceğimizi de söyledik. Ama binbir fedakarlıkla oluşturduğumuz grubu tanımadı. Sadece Başbakan değil, diğer partilerin yaklaşımı da böyle." diye konuştu.

Özçelik şöyle devam etti: "Parlamaetodan çekilmenin demokrasiye katkı sağlayacağını düşünerek bu kararı vermiştik. Kanun tekliflerimiz, soru önergelerimiz dikakete alınmıyor. Bizimle irtibat kurulmuyor. Kendimizi misafir gibi hissetmeye başladık. Açılım diyor, bu açılımın ne olduğunu bizimle görüşmüyor. Bu kararı(sine-i millet) kamuoyuna açıkladık. BDP ile ortak toplantı yapıldı, parlamentoda kalmanın daha faydalı olacağı sonucu çıktı. Sivil toplum örgütleri ve bölgeden gelen tepkiler, aydınların çağrısı üzerine bu kararı aldık. Sayın Öcalan da tüm bunları izliyor. Kamuoyunun talebi bu yöndeydi. O da bu konuda görüş bildirdi."

ÖCALAN'IN GÖRÜÞÜ

Altaylı'nın "Öcalan aksini söyleseydi, yani istifa edin deseydi ne yapardınız?" sorusuna Özçelik, "Abdullah Öcalan Türkiye'nin gerçekliğidir. Milyonlarca insan onun sözüne bakıyor. Öcalan'ı önemseyen kitlenin oyunu alıyoruz. Partimizin lideri değil. Biz legal bir partiyiz. Demokratik mekanizmalarımız var, karar organlarımız var. Abdullah Öcalan PKK'nın lideridir. Kürt halkının büyük bir kısmının önemsediği kişidir. Bunu görmezden gelemeyiz. Ama onunla aynı olduğumuz anlamına gelmez." şeklinde yanıt verdi.

YENİ ANAYASA ÞART

"Türkiye'nin 12 Eylül Anayasası'ndan kurtulması lazım. AK Parti'nin böyle bir niyeti vardı, bütün girişimlerinde olduğu gibi geriye gitti. Demokratikleşme sağlanmadan Kürt sorunu bitmez. Kürt sorunu bitmeden şiddet bitmez. Bunun için yeni bir anayasa şart. Bütün gelişmiş ülkelerde yerellerin geliştirilmesi meselesi var" diyen Özçelik şöyle devam etti:

25 ÖZERK BÖLGE OLMALI

"Demokratik özerklik projemizde yerel yönetimlerin güçlendirilmesini, 20-25 özerk bölge olmasını öneriyoruz. Bu özerk bölgelerin bir merkezi olacak. O özerk bölgelerin ekonomik durumuna, etnik ve dinsel inanç gruplara, yani kültürel yapıya uygun bir demokratik yapı oluşturulmalı. Bu merkezden kopma değil. Merkezin gücünü yerellere indirmek anlamına geliyor. Türkçe asıl dildir. Ama o bölgelerde ağırlıklı olarak konuşulan diller de kullanılacak. Katılımcı demokrasinin gelişmesi açısından önemli bir adım olacaktır."

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=195581&cat=110&dt=2009/12/23 Mesajı Paylaş

bir ülkede ihanet bu kadar serbest olmaz(ozan arif) Mesajı Paylaş

ASİMED Başkanı ve Atatürk Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, terör örgütü PKK'nın Azerbaycan, Ermenistan ve Dağlık Karabağ bölgesinde konuşlandığını açıkladı.

Azerbaycan'ın topraklarında faaliyet alanı bulmaya çalışan terör örgütüne karşı daha fazla önleyici tedbirler alması gerektiğini belirten Yrd. Doç. Dr. Eğilmez, "Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ konusunda yürütmeye çalıştığı politika içerisinde bazı yanlışları vardır. Bunların en önemlisi; Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı yaptığı yersiz çıkışlardır. Azerbaycan'ın; Suriye, Irak'ın kuzeyi ve İran üçgeninde eskiye oranla kendisine rahat bir zemin bulamayan terör örgütünün Azerbaycan topraklarında üslenmeye ve faaliyet alanı bulmaya çalışmasına karşın daha sert ve önleyici tedbirler alması gerekmektedir. Aksi takdirde yakın bir zaman içerisinde bu virüs kendisini de hasta edecektir." diye konuştu.

Ermenistan'ın Türkiye ile yakın bir ilişki içerisine girmek için sözde soykırım iddialarından vazgeçmesi ve Dağlık Karabağ probleminde Azerbaycan ile anlaşması gerektiğini dile getiren Eğilmez, bölgenin Türkiye içinde ayrı bir önemi olduğuna dikkat çekti.

PKK'nın İran, Suriye, Türkiye ve Kuzey Irak'taki diğer Kürt gruplar tarafından sıkıştırıldığını ileri süren Eğilmez, PKK'nın yeni yerleşim alanı olarak Dağlık Karabağ'ı kamp yeri olarak seçtiğini kaydetti.

Eğilmez, şunları kaydetti:"Dağlık Karabağ'ın Türkiye'nin direk temas hattı dışında olması, Ermenistan'ın kolaylıkla yardım gösterebileceği bir alanda olması, uluslararası statüsünün daha tam olarak belirlenememesi ve Rusya'nın Gürcistan'dan çıkardığı askeri birlik ve silahlarını Ermenistan ve bu bölgeye yerleştirmesiyle PKK'nın daha kolay silah ve mühimmat temin edebilecek olması, bölgenin yeni faaliyet alanı olarak seçilmesinde rol oynayan önemli faktörlerin başında gelmektedir. PKK'nın bölgede var olan ağırlığı 1999 tarihinden itibaren gözle görülür bir artış göstermiş ve artık bölgedeki PKK kamplarında geniş ölçekli 'silahlı eğitim' verilmeye başlanmıştır."

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=224213 Mesajı Paylaş

Karabağ'a operasyon farz olmaya başladı... Mesajı Paylaş

324 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Genelkurmay Başkanlığı terörle mücadelede 2009 yılı istatistiklerini yayınladı

03.01.2010 16:37
Güvenlik güçleri, 2009 yılında terör örgütü PKK'ya yönelik yaptığı mücadele kapsamında 324 teröristi etkisiz hale getirdi.

Genelkurmay Başkanlığıının istatistik verilerine göre, terörle mücadele kapsamında 2009 yılında 61 terörist ölü, 107 terörist sağ, 156 terörist teslim olmak üzere toplam 324 terörist etkisiz hale getirildi. Temmuz'da 14, Ağustos'ta 15, Eylül'de 10, Ekim'de 13, Kasım'da 12, Aralıkta ise 25 terörist teslim oldu.

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik gerçekleştirdiği yurt içi ve sınır ötesi operasyonlar sonucu örgütteki çözülme arttı. En sonı 30 Aralık 2009 tarihinde Irak'ın kuzeyinde bulunan barınma alanlarından kaçan 7 terörist, Þırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olmuştu. Özel Kuvvetler Komutanlığı'nca teslim alınan teröristler, ilgili makamlara teslim edilmişti. Teslim olan teröristlerin ifadelerinde; bölücü terör örgütü içerisindeki adaletsiz uygulamalardan, kendilerine yapılan insanlık dışı muamelelerden ve bazı örgüt üyelerinin adil bir yargılama yapılmadan infaz edilmelerinden dolayı büyük hayal kırıklığına uğradıkları ve kendilerini tutsak gibi hissettiklerini belirtmişti.

Yaşam koşullarının kötü olduğunu ifade eden teröristler, örgütün liderleri hariç kendilerinin telefon dahil hiçbir şekilde aileleriyle görüştürülmediğini, bu sebeple ailelerini ve özellikle de annelerini çok özlediklerini dile getirmişlerdi. Ögütte TCK'nın etkin pişmanlığını düzenleyen 221'inci maddenin pek fazla bilinmediğini vurgulayan teröristler, bu maddenin bilinmesi halinde daha fazla teröristin teslim olacağını belirtmişlerdi.

Öte yandan, yine Genelkurmay Başkanlığı'nın verilerine göre, 2009 yılında bübölücü terör örgütü mensuplarınca patlayıcı madde kullanılarak gerçekleştirilen olay sayısının 74 olduğu ifade edildi. Ayrıca, 179 buçuk kilogram TNT, 91.8 kg plastik patlayıcı madde, 2 bin 407.3 kg Amonyum/Potasyum Nitrat, 53.4 kg cinsi tespit edilemeyen madde, 48 adet mayın ile 98 adet de diğer maddelerin bölücü terör örgütünden ele geçirildiği ve etkisiz hale getirildiği bildirildi.

CİHAN Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz