PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Orada olay anında bulunanlara sesleniyorum!Sizde hiç mi VATAN MİLLET BAYRAK sevgisi yok.Dedelerimiz Ninelerimiz Atalarımız o bayrak için çarpışıp şehit olmadılar mı?Hele ki orada görevli er erbaş komutan neyse artık siz bu olaya nasıl göz yumdunuz Allah ta Milletimizde cezanızı İnşallah kesecektir... Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Asker ne yapsin arkasinda guvenebilecegi bir hukumet yok ki Mesajı Paylaş

En büyük sorumlu hükümettir.sen askeri teroristmis gibi yargila, karşı ateş açtığı zaman hayatını karart, daha bugün suriye sinirindan kendine acilan ateşe karşılık veren askerlerin silahlarına el kondu. Mesajı Paylaş

Çözüm sürecini ele alsak hükümeti eleştirebilirsiniz ancak bu olayda topu hükümete atmak ne mantığa ne akla sığar.Hani barış abicim diyor ya ben orada görev yapan er olsam ateş ederim,vururum. Orda ki erler hükümetten korktuğu için mi ateş etmedi ve bu yüzden cezalandırıldı? Mesajı Paylaş

O asker o iti vursa önümüzdeki 5 yili en az mahkeme kapılarında surunurdu memlekette her basari Başbakan a aitse bu rezillik de ona ait
Itlere kim bu kadar yuz verdi licede 2 terörist vuruldu diye 30 jöh mahkemelik yasaları kim çıkarıyor yürütmenin başı kim kulube nobetcisi degil dimi

sen o asker ol önünde bayrak arkanda guvenmedigin yasalar ve hukumet ne yapardin vururum diyenled siz hic cezaevi gordunuzmu klavye başından yigitlik kolay kaciniz çocuk sahibi bi deyin hele

bu ulkede genel kurmay baskani apo iti ile ayni suctan yargilandi yahu ötesi varmi Mesajı Paylaş

Sn bostancıbaşı siz kimsinizde benim cezaevi görüp görmediğimi biliyorrsunuz.Benim abim Diyarbakırdan o pkk lıların koruduğu malları buralara taşırken yakalandı şu anda Þanlıurfa cezaevinde.Soruyorum senin abin seni hiç düşman olarak gördümü?heee sayın çok bilmiş Ayrıca kurtuluş savaşında savaşan mehmetçiklerimiz ne hükümeti düşündü nede yasaları!!! Mesajı Paylaş

Abine de sana da geçmiş olsun

da önce

konuşmayı öğren önce enes efendicik üslubunla cevap alırsın  yaran varsa gocun arkadaş

Kurtuluş Savaşı diyon yahu biz ne zaman işgale uğradık
Kurtuluş savaşı mı yapıyoruz
memlekete yunan mı girdi

Ülkenin batısını gaza boğ milleti plastik mermi manyağı et doğuda çıt yok sorumlu kim artı sen niye her şeyi üzerine alıyon hükümet hukuk ve halka ilişkiler bürosumusun arkadaş

vurmayan askeri içeri at polisi açığa al başbakanın hükümetin kabahati yok emi licede olay oldu diye HDP heyetini imralıya gönderip medet uman da benim 2 Mehmet öldü diye meclis toplanmaz diyende benim şehide kelle diyen de askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyen de benim, apoya zamanında sayın diyen de benim ...

maden öle ben çok korkuyom evli barklı adamım benim yerime gidip bi lice de türk bayrağı ile 15 dakika yürüsene bakalım orası neresi Türkiye Cumhuriyeti mi yok sa pkk vilayetimi  bunu yap gel .....pkk lı itler türkiyenin heryerinde ötebilir ama ben orda türküm diye bayrakta gezemem

Hükümet kim enes efendi onu de sen

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes8101 - 10 Haziran 2014, 22:43:03
Orda ki erler hükümetten korktuğu için mi ateş etmedi ve bu yüzden cezalandırıldı?

Tamda dediğin gibi oldu;

"Siyasi iradeye bağlılık olmasaydı, cezası orada verilirdi"

http://www.haberturk.com/gundem/haber/956174-siyasi-iradeye-baglilik-olmasaydi-cezasi-orada-verilirdi Mesajı Paylaş

1-HAVADAN İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI :
2-KARADAN İNSANSIZ KULELER:
Kuleler tıpkı insansız hava araçları gibi uzaklardan konrol edilebilir gözlem yapıla bilir LAZER güdümlü bomba obüs ve füzeler için işaretleme yapa bilir gerektiğinde üzerindeki silahlarıda kullana bilir iha lar gibi 18 -20 saat değil 7/24 iş yapabilirler hiç bir olumsuz hava koşulundan etkilenmezler kuleleri silahsız ihalar gibi silahsızda kullana bilirsiniz
Kulede ki lazer işaretleme ve Gözetleme sistemleri bile fazlası ile iş görür
Hava Platformu Lazer Hedef İşaretleme Cihazı:İşaretleme Menzili​ 10km*​
ASELFLIR 300T Termal Görüntüleme Sistemi: Kızılötesi Görüntü Kalitesi - Çoklu Hedef İzleme-Lazer Nokta İzleyici (LNİ)

LAZER İÞARETLEME NEDİR:Lazer güdümlü sistemler çalışırken, ilk önce hedef belirlenir ve aynı zamanda füze fırlatılmaya hazırlanır. Hedef genelde  pilot ile, işaretlenir. Lazer hedefe saniyeler içinde belli bir noktada ısı verir. Bu ısının derecesi aynı anda füzedeki sisteme yüklenir ve füze yola çıkar. Kaçırma olasılığı yapılan tatbikatlar sonucu sıfır olarak belirlenmiştir.

Kuleler ve insansız hava araçları 7/24 çalışırsa sınırdan kuş uçmaz bunlar tek başına yeterli değil tabiki 3 kanton http://www.aktifhaber.com/d/other/1-405.jpg  denilen bölgeye devamlı saldırılar yapıp baskı altında tutmamız gerekir (şu anda ışid örgütünün yaptığı gibi) karagahlarını tesbit edip devamlı operasyonlar düzenlememiz gerekir

Bu proje eğer gerçekten hayata geçirilirse zaten terör örgütüne çok çok ağır bir darbe vuracaktır. Termal kameralarla, makinalı tüfeklerle, küçük çaplı toplarla donatılan bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan bir tane terörist dahi sızamayacak, karakollarımız basılmayacak, askerlerimiz zayiat vermeyecektir.

Dahası PKK saldıran taraf, TSK savunan taraf olmaktan çıkacak, bu silahlı kuleler sayesinde sınırdan geçemeyen teröristler Kuzey Irak'a sıkışıp kalacak, TSK istediği an Kuzey Irakta bulunan PKK kamplarına nokta operasyonlar düzenlerken, örgüt sınırdan geçemediği için misilleme yapamayacaktır. PKK bu sistemler sayesinde Türk askerini şehit edemeyecektir.

Uzun lafın kısası; Eğer vadilere, geçiş noktalarına bu silahlı kulelerden yerleştirilirse sınırdan PKK'lı teröristler geçemeyecek, Iraktaki kamplarında sıkışıp kalacaklardır. Onlar orada sıkışıp kalmışken sürekli hava harekatlarıyla, uçaklarla o bölgeler sık sık bombalanmalı ve teröriste karşı psikolojik üstünlük sağlanmalıdır. Nasıl olsa adam silahlı kuleler sayesinde sınırı geçemiyor, ama sen istediğin zaman uçaklarınla onların bulunduğu yerleri bombalıyor, ağır kayıplar verdiriyorsun. İşte bu zevk için bile bu silahlı kulelere evet derim ben.

Bunlar olurken bir yandanda bütün üst lerimizi (karakol bölük tugay tabur alay )vs... yapılmış olan kalekollar gibi geliştirilmesi gerekir
Mit de parasal kaynaklarını ve insan kaynaklarını  tesbit edip operasyonlar düzenlemesi gerekir ve örgütün beyin takımlarına suikastler düzenlemesi gerekir

Alıntı Yaphttp://www.siyasiforum.net/viewtopic.php?f=52&t=20230
Mesajı Paylaş
--------------------------------------------------------------

son paragrafına istinaden kim hangi siyasi irade onu yapacak allahını seversen pkk ile kol kola barış süreci diye diye halay çekiyo adam.

Sen istediğin kadar duvar ör tel örgü yap İha yap termal kızl ötesi tara vs.vs. hiç fark etmez savaşta duran adam ölü adamdır.. biz bu strateji ile ( tabi arsa ) sınır falan koruyamayız

taktik değil ama strateji basit aslında yeni değil en iyi savunma saldırıdır.. biz av olmuşuz ondan kurtulup avcı olmamız lazım karakollardaki gariban askerler değil o itler düşünecek bu asker nerde neerden gelecek ne zaman vuracak diye işte o zaman kazanırsın ve sınırını korursun Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz