PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Sayin Canpolat'in verdigi sistem son derece sacma ve pahali.

Sinir bolgeleri zaten belirli parsellerden olusur, bu parselleri GPS ile numarladiktan sonra zaten obusler icin vurus koordinatlari beli olur. Bu koordinatleri vurabilecek sekilde belirli araliklarda obusler koyarsan tum bolgeyi kapsayan ve vurabilen bir sisteme sahip olursun. Adam gibi bir kamera agi kurduktan sonra hangi parselde terorist bulunuyorsa verirsin bombayi. Hem bu sayede obusler atil bir sekilde sadece depo beklemez hem de gerektiginde obusleri cek baska yerlerde kullan, pratik duzen. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 22 Temmuz 2014, 16:23:35
Sayin Canpolat'in verdigi sistem son derece sacma ve pahali.

Sinir bolgeleri zaten belirli parsellerden olusur, bu parselleri GPS ile numarladiktan sonra zaten obusler icin vurus koordinatlari beli olur. Bu koordinatleri vurabilecek sekilde belirli araliklarda obusler koyarsan tum bolgeyi kapsayan ve vurabilen bir sisteme sahip olursun. Adam gibi bir kamera agi kurduktan sonra hangi parselde terorist bulunuyorsa verirsin bombayi. Hem bu sayede obusler atil bir sekilde sadece depo beklemez hem de gerektiginde obusleri cek baska yerlerde kullan, pratik duzen.

İşte o dediğiniz adam gibi kamera ağı işini insansız hava araçları ve kuleler yapacak insansız hava araçları herzaman uçurulamıyor ama kuleler 7/24 bulundu sorumluluk alanını gözetleye biliyor hedefi lazerle işaret leyip tetiğe basıyor uzaklardaki üstten güdümlü bomba füze obüs her neyse işte verilen koordinatlara ateşleniyor ve hedef etkisiz hale geliyor hedefin tesbiti ve vurulması 1ilaa 5 saniye arasında oluyor bukadar basit bu sistemi İsrail yıllardır kullanıyor Mesajı Paylaş
--------------------------------------------------------------

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Temmuz 2014, 11:40:45
Kuleler yerine bunlar düşünülüyor.

http://www.defenceturk.com/index.php/topic,6571.msg60018/topicseen.html#msg60018

Bunlar aynı görevi görür
kuleyle kıyasladığımızda eksileri var kule daha avantajlı
mesela kule balona göre daha küçük hedef
balon ipini kestinmi uçar gider
rüzgarlarda devamlı sallanırlar
bunlar üst lerde kullanıla bilir
Mesajı Paylaş
--------------------------------------------------------------

Valla bu sekilde teror ile mucadele edildikce binlerce balon ucursan ne yazar. Genelkurmay utanmadan taciz atesine karsi ates verdik diye yaziyor, terorist keles sikiyor bizimkiler G3 ile karsilik veriyor. Yav bolgeyi obus ile hali bombardimanina tutsana sadece yanmis iskeletleri kalsin, caydiriciliktan eser yok.

PYD saldirdi diyorlar, sinir otesinde belirledigin tum PYD karakollarini, uslerini, barinaklarini hepsini soyle yerle bir etmek yok sadece laf var. Diger yandan Israile kiziyoruz ama aslen kiskaniyoruz, tek bir askeri icin yakiyor ortaligi. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 24 Temmuz 2014, 00:02:17
Alıntı yapılan: canpolat68 - 23 Temmuz 2014, 13:43:04
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Temmuz 2014, 11:40:45
Kuleler yerine bunlar düşünülüyor.

http://www.defenceturk.com/index.php/topic,6571.msg60018/topicseen.html#msg60018

Bunlar aynı görevi görür
kuleyle kıyasladığımızda eksileri var kule daha avantajlı
mesela kule balona göre daha küçük hedef
balon ipini kestinmi uçar gider
rüzgarlarda devamlı sallanırlar
bunlar üst lerde kullanıla bilir

Üst değil, Üs. Noktalama işaretlerine dikkat ederseniz yazdıklarınız daha anlaşılır olur ayrıca.
Aynı işi gören iki seçenek arasında her zaman daha ucuz olanı tercih edilir. Balonun ipni kesecek kadar yalaşabilirlerse  keserler belki. Kesseler de bir şey değişmez. İpi kesilen balonun olduğu alanı bombardımana tutarsın olur biter. Ne de olsa bir uçan balon. Maliyeti kuleyle kıyaslandığında neredeyse hiç.
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Terör örgütü o saldırıyı üstlendi

25.07.2014 10:53

Terör örgütü o saldırıyı üstlendi!

Ceylanpınar'da, Suriye sınırından Türkiye 'ye girmeye çalışırken güvenlik güçleriyle çatışan ve 3 askeri şehit eden grubun PKK 'lı olduğu kesinleşti.

Þanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, 21 Temmuz akşamı Suriye sınırından Türkiye'ye geçmek isteyen silahlı bir grupla hudut görevindeki askerler asarında silahlı çatışma çıkmış, olayda üç asker şehit olmuştu. Olayın hemen ardından, silahlı saldırının failleriyle ilgili olarak çelişkili açıklamalar gelmiş, olay gecesi basına konuşan Þanlıurfa Valisi, çatışmanın 'kaçakçılarla' olduğunu söylerken, Genelkurmay ertesi gün geçtiği duyuruda silahlı PYD üyeleri ile çatışma yaşandığını açıklamıştı. PKK ise ilk günlerde süren sessizliğini, olaydan 2 gün sonra yaptığı 'ilgimiz yok' açıklamasıyla bozmuştu.

KCK tarafından dün yapılan ve Fırat Haber Ajansı'nda (ANF) yayınlanan açıklamada ise "21 Temmuz akşamı PKK'nın bir birliğinin, Ceylanpınar alanında hareket halindeyken pusuya düşürüldüğü" ileri sürüldü. Açıklamada, "Mardin Eyalet Komutanlığımız tarafından bir çalışma için görevlendirilen gerilla birimimiz 21 Temmuz günü akşam saatlerinde Ceylanpınar (Serêkaniyê) alanında hareket halindeyken Türk güvenlik kuvvetlerinin pususuna düşmüştür. Çıkan bu çatışmalarda 2 gerillamız gruptan kopmuş, diğer arkadaşlarımız ise sağlam bir biçimde üslerine ulaşmışlardır" denildi.

Genelkurmay'ın 'çatışma PYD güçleri ile gerçekleşti' açıklamasına karşın, KCK açıklamasında 'grubun PYD'li değil PKK'li olduğu' vurgusu dikkat çekti. KCK açıklamasında 'ateşkes'in sistematik olarak ihlal edildiği de öne sürüldü.

Radikal

http://www.ulusalpost.com/teror-orgutu-o-saldiriyi-ustlendi-20712h.htm Mesajı Paylaş

ASKERİ KONVOYA HAİN TUZAK

Ana Sayfa» GÜVENLİK
10.08.2014 12:04
ASKERİ KONVOYA HAİN TUZAK!
Mayınlı tuzak...

Seçim güvenliği için giden ve içerisinde 15 askerin bulunduğu 3 araçlık konvoya Van'ın Saray İlçesi'ne 30 kilometre uzaklıktaki Öranburç ve Çaybağı mahalleleri arasındaki yolda mayınlı saldırı düzenlendi. Patlamanın araçların geçişinin hemen ardından olması faciayı önlerken araçlarda hafif hasar oluştuğu bildirildi.

VAN'ın Saray İlçesi'nde seçim güvenliği için giden 3 araçlık askeri konvoya, mayınlı saldırı düzenledi. Konvoyun geçişi sonrası mayının patlaması faciayı önledi. Ölen ve yaralananın olmadığı saldırıda, askeri araçlar hafif hasar gördü.

Olay, bugün saat 06.45'te Saray İlçesi'ne 30 kilometre uzaklıktaki Öranburç-Çaybağı Mahalleleri arasındaki yolda meydana geldi. Seçim güvenliği için yola çıkan ve içinde 15 askerin bulunduğu zırhlı 3 araçlık askeri konvoya, PKK'lılar tarafından mayınlı saldırı düzenlendi. Konvoyun geçişi sırasında anti tank mayını uzaktan kumanda ile patlatıldı. Büyük bir gürültü ile patlayan ve 2 metre derinliğinde çukur oluşturan mayının araçların geçmesinden hemen sonra patlaması olası büyük bir faciayı önledi. Olay sonrası askeri araçlar bölgeden uzaklaşırken, hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.

http://www.haberartiturk.com/askeri-konvoya-hain-tuzak-19649h.htm Mesajı Paylaş

Durmak yok yola devam,her ne kadar mayınlı olsada... Mesajı Paylaş

Teröristin Heykelini Diktiler

İşte AÇILIM !

Av. Vural ERGÜL: 15 Ağustos'da, PKK terörüne verdiğimiz ilk şehidimiz, Jandarma Komando Er Süleyman Aydın'ın şehadetinin 30. yıldönümünde, PKK'lı teröristler, Diyarbakır,Lice, Yolçatı köyünde PKK'nın sözde şehitliğinde, terörist Mahsum Korkmaz'ın eli kaleşnikoflu heykelini, Teröristbaşı Öcalan ve sözde PKK bayrakları eşliğinde, resmi törenle açtılar...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152584451888607&set=a.10151812654308607.1073741829.532343606&type=1 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz