PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Terör örgütü elebaşından flaş açıklama
Ana Sayfa» ULUSAL
11.10.2014 10:58

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık flaş bir açıklama yaparak "Silahlı birliklerimizi Türkiye'ye geri gönderdik" dedi.

500 bine yakın yurttaş sansüre karşı birleşiyor! Destek için Beğen takip et

Alman 1. Devlet Televizyonu ARD'nin internet sitesinde Cemil Bayık ile yapıldığı belirtilen bir röportaj metni yayınlandı. Haberde ARD muhabiri Reinhard Baumgarten'e konuştuğu belirtilen Bayık'ın "Silahlı militanları yeniden Türkiye'ye gönderdik" dediği ileri sürüldü.

Haberde, Kandil'de konuştuğu belirtilen KCK Yürütme Konseyi Başkanı Cemil Bayık'ın Kobani gösterilerinde Kürtlerin ölmeye devam etmesi durumunda, yeniden silahlı mücadeleye başlayacaklarını söylediği belirtilerek, Bayık'ın "Eğer böyle devam ederse, gerilla, halkımızı korumak için savaşacaktır. Gerillanın asıl görevi, halkı savunmaktır" dediği aktarıldı.

Haberde, Kobani'de yaşananlar ve Türkiye'de olanlardan hükümeti sorumlu tuttuğunu belirten Bayık'ın 2 yıldan bu yana sürdürülen çözüm süreci görüşmelerinden umutsuz olduğunu aktardığı öne sürüldü.

BAYIK: SİLAHLI BİRLİKLERİMİZİ TÜRKİYE'YE GERİ GÖNDERDİK

ARD'nin haberinde Bayık'ın "Hükümet Doğu ve Güneydoğu'da askeri yığınak yapmayı sürdürdüğü için biz de harekete geçtik. Türkiye politikalarını aynen sürdürdüğü için biz de silahlı birliklerimizi Türkiye'ye geri gönderdik. Büyük Millet Meclisi'nde Suriye ve Irak tezkeresinin kabulü bize göre savaş ilanı anlamına geliyor. Tezkerede IÞİD sözü neredeyse hiç geçmiyor. Tezkere ile PKK'ya açıktan savaş ilan edilmiştir. Tezkerenin kabulüyle Türkiye barış sürecini sona erdirmiştir" dediği ileri sürüldü.

http://www.ulusalpost.com/teror-orgutu-elebasindan-flas-aciklama-28007h.htm Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ulan gerizekalı, var olduğunuzdan bu yana size en yumuşak davranan, neredeyse her istediğinizi yerine getiren bir hükümet varken, Kobani Kobani diye ağlayıp sızlarken, kobaninize yardım etmiyor diye Türkiye'de isyan çıkarırken, Işid sizinkileri orada gebertirken ve dünyaya yalvarırken siz Türkiyeye mi yerleşiyorsunuz?

Hadi leeen şebek... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Sayın abicim bırak bu şerefsizlere laf harcama. Hakettiklerini bulacaklardır... Mesajı Paylaş
ZOR HEMEN İMKANSIZ ZAMAN ALIR
             --------MAROON BERETS--------

Þerefsiz Bayık ve tüm pkk köpekleri...
İyi okuyun bakayım...

Mesajı Paylaş

işid bu şerefsiz fena s*kiyor. Mesajı Paylaş

Pkk köpekleri ne zamandan beri böyle kamuflaj giyiyor? Yoksa bunlar başka gruplar mı? Mesajı Paylaş

PKK Tunceli'de saldırdı, uçaklar Dağlıca'da vurdu

Tunceli kent merkezine 30 kilometre mesafede bulunan Geyiksuyu köyündeki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı ile Geyiksuyu Jandarma Karakolu Komutanlığı binalarına ve üs bölgelerine sızmak isteyen bir grup PKK'lı güvenlik güçleri tarafından son anda fark edildi. Güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında 3 ay noktada çatışma çıktı. PKK'lılar yoğun havan atışları karşısında ormanlık alana doğru kaçtı.

Öte yandan Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde PKK'lıların askeri üs bölgelerine 3 gündür saldırılarda bulunmasının ardından uçakların PKK'yı vurduğu iddia edildi.

PKK Tunceli'de saldırdı, uçaklar Dağlıca'da vurdu

DHA

Tunceli'nin merkez Geyiksuyu köyündeki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı ile Geyiksuyu Jandarma Karakol Komutanlığı binaları ile üs bölgelerine PKK tarafından dün akşam saat 18.30 sıralarında yapılmak istenen saldırı son anda önlendi. Tabur komutanlığı ve jandarma karakolunun üs bölgelerinde bulunan mevzilere sızmaya çalışan kalabalık bir PKK'lı grubu termal kameralar ve nöbetçi askerler tarafından fark edilince çatışma çıktı. PKK'lılar, Karakol ve Tabur ile askerlere biksi uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Karakol ve taburda görevli askerler ise PKK'lılara ağır makinalı ve uçaksavarlar ile anında karşılık verdi. PKK'lıların bulunduğu üç bölge yoğun ateş altına tutuldu. Güvenlik güçlerinin yoğun ateşine rağmen askerlerin bulunduğu mevzilere sızmaya çalışan PKK'lılara uçaksavarların yanısıra havanlar atıldı. Karakol ve Tabur'da görevli askerlerin mevzilere sızmaya çalışan PKK'lılara havan atması üzerine, PKK'lılar ormanlık alana doğru geri kaçarak izlerini kaybettirmeye çalıştı.

PKK'lıların geri çekilmesinden sonra Tabur komutanlığından askerler stratejik noktalara sevk edilip konuşlandırılırken, 2 kobra helikopteri ise bölgede keşif uçuşu yaptı ve PKK'lıların bulunabileceği bazı bölgeyi bombaladı. PKK'lıların saldırısından sonra Tabur komutanlığı ile Jandarma Karakol Komutanlığı'nda güvenlik en üst seviyeye çıkarılırken, Tunceli il genelindeki diğer karakolları ise saldırı yapılabileceği ihtimaline karşı uyarıldı. Bölgede helikopter destekli operasyonlar halen devam ediyor.

UÇAKLAR PKK'YI VURDU
Öte yandan Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde PKK'lıların askeri üs bölgelerine 3 gündür Doçka ve Roket atarlarla taciz ateşine Malatya ve Diyarbakır'dan kalkan F-16 ve F-4 uçakları ile karşılık verildiği öğrenildi.

DHA'nın geçtiği habere göre dün saat 14:00 sıralarında PKK tarafından Dağlıca bölgesindeki askeri üs bölgelerine tekrar taciz ateşi yapıldı. Bunun üzerine
Diyarbakır ve Malatya'dan kalkan F-16 ve F-4 uçaklarla yapılan hava operasyonunda PKK'ya ağır darbe vurulduğu belirtildi. Hava operasyonu sonrası bölgede PKK'nın ciddi zayiat verdiği ve bunun neticesinde kalan teröristlerin bölgeden kaçtığı belirtildi.

http://www.milliyet.com.tr/tunceli-de-saldiri-son-anda-onlendi-gundem-1954010/?utm_source=apsis-anp-3&utm_medium=email&utm_content=mailing&utm_campaign=gunluk_bulten Mesajı Paylaş

Hakan Þükür'den bomba açıklama

Ana Sayfa» ULUSAL
20.10.2014 16:28
Hakan Þükür'den bomba açıklama!
AK Parti'den istifa eden Milletvekili Hakan Þükür, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dış politikasını yerden yere vurdu.

AK Parti'den istifa eden Milletvekili Hakan Þükür, ABD'nin PKK'nın kolu olan PYD'ye silah yardımı yapmasını, "'Stratejik Derinlik' bu olacağı fark edemedi mi?" sözleriyle eleştirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Akil İnsanlar Heyeti toplantısında, "PKK'nın çekilmediğini biliyorduk ama kamuoyuna deklare etmedik" sözlerini ise, Hakan Þükür, "Nasıl yorumlamak gerek? Bilen beri gelsin" diyerek eleştirdi.

Hakan Þükür'ün Twitter'dan yaptığı açıklamalar şöyle:

PYD VE KANDİL MUHATAP KABUL EDİLİRSE...

Başbakan Davutoğlu'nun "PKK'nın çekilmediğini biliyorduk ama kamuoyuna deklare etmedik" demesini nasıl yorumlamak gerek? Bilen beri gelsin.

'Stratejik Derinlik' bu olacağı fark edemedi mi? ABD: Kobani'deki Kürt kuvvetlere (PYD) havadan silah yardımı yaptı.

ABD'nin diyalog kurup, yardım yapmasının ardından ilgili bölgede artık PYD ve Kandil tek muhatap kabul edilirse bundan sonra kim şaşırır?

PYD'nin silahlandırılması Suriye'deki özerk PYD yönetiminin ABD tarafından tanınması demek. Süreci hükümet görememiş olacak ki hala sessiz!

Son gelişmelerle Başbakan'ın: "Birileri sözünü tutup çözüm sürecinde, silahları çıkarsaydı PYD'ye farklı bakardık." sözü de pek manidar! İnternethaber.com
http://www.ulusalpost.com/hakan-sukurden-bomba-aciklama-29096h.htm Mesajı Paylaş

Güzel, gelecek seçimde hangi partiden aday gösterilecegi belli oldu. Mesajı Paylaş

PKK saldırdı: Üç asker şehit

YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)
25 Ekim 2014
PKK SALDIRDI: Üç şehit

Sivil kıyafetli üç asker, Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezinde, yüzleri maskeli iki teröristin silahlı saldırısına uğradı. Askerlerden ikisi olay yerinde, biri de kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Olay ilçenin en merkezi yeri Cengiz Topel Caddesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Caddenin kalabalık olduğu sırada kimliği belirsiz kişiler, sivil kıyafetli üç askere silahlı saldırıda bulundu.

Hakkari Valisi Yakup Canbolat, şehitlerden ikisinin uzman çavuş, birinin de er olduğunu açıkladı. Saldırının, Cengiz Topel Caddesi'ndeki bir iş merkezinin önünde gerçekleştiğini kaydeden Vali Canbolat, olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatıldığını söyledi.

ELEKTRİK MALZEMESİ ALMAYA ÇIKMIÞLARDI

Þehit askerlerin Harunan Karakolu'nda görevli oldukları ve elektrik malzemesi almak için ilçe merkezine geldikleri belirtildi. Saldırının duyulması üzerine çevreyi güvenlik çemberine alan polisler, eşkali belirlenen saldırganların yakalanması için operasyon başlattı.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA:

Saldırının ardından Genelkurmay Başkanlığı saat 18.00'de internet sitesinde paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bölücü Terör Örgütü mensubu silahlı üç terörist tarafından; 25 Ekim 2014 günü saat 16.00'da, Hakkâri İli Yüksekova İlçe Merkezinde düzenlenen silahlı saldırı sonucu, bir Uzman Jandarma Çavuş ve iki Jandarma Er şehit olmuştur. Þehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27456830.asp Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz