PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Başlarım sizin açılımınıza! >:( >:(  30.000'den fazla vatandaşını katleden terör örgütüyle müzakere mi olur? Siz onların her istediğini vererek terörü önleyebileceğinizi nasıl düşünürsünüz! Terörü bitirmek için teröristin her istediğini yapmak, o terörü yaratanların amaçlarına hizmet etmekten başka birşey değil.

Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Ailelerine sabır, ülkemizi yönetenlere de akıl versin! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Birileri bunun hesabını öyle ağır ödeyecekler ki!  >:( >:( Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bunun sorumlusu  akp dir Mesajı Paylaş

provakasyondur provakasyon!

Biz bu provakasyonlare dusmeyecegiz diye birkac nagme atarlar askerlerimiz niyazi olmakla kalir. Acilima devam, donmek yok her biji AKP Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Ekim 2014, 21:09:42
Birileri bunun hesabını öyle ağır ödeyecekler ki!  >:( >:(

lütfen sağduyulu olalım. Tsk içinde guneydoğu kökenli askerlerimiz var. Onların başına bir şey gelsin istemeyiz. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: UYVAR - 25 Ekim 2014, 23:09:41
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 25 Ekim 2014, 21:09:42
Birileri bunun hesabını öyle ağır ödeyecekler ki!  >:( >:(

lütfen sağduyulu olalım. Tsk içinde guneydoğu kökenli askerlerimiz var. Onların başına bir şey gelsin istemeyiz.

Bunun güneydoğulu olup olmamakla alakası yok! Bunun sorumlusu onlar değiller. Bu ülkede vatanını gerçekten seven Kürt kökenli insanlar var. En yakın arkadaşım da Kürt mesela. Dediğin gibi TSK içerisinde de bir sürü güneydoğu kökenli vatandaşımız var. Binlerce de korucu var. Bu işin sorumlusu onlar değil. Aksine bu durumdan en çok zarar gören onlar. Çünkü onlar pkknın kendilerini temsil etmediğini, kendilerinin bu ülkenin bir parçası olduklarını her zaman bilerek teröre karşı durdular. En çok onlar terörle mücadele ettiler, çünkü terör en çok onların etrafını kuşatmıştı. Asla geri adım atmadan burun buruna oldukları terörle mücadeleye devam ettiler. Taki birileri yok olmaya yüz tutmuş terörü yeniden canlandırıp, propagandasını yapmasına, siyasallaşmasına izin verene kadar. Bugün çözümden bahsedenler, terörü hortlatanların kendileri gibi görünüyor.

Mesajı Paylaş

Yaptıkları marifetmiş gibi konuşuyor birde. Yok Öcalan posterleri taşımak suç olmaktan çıkmış, yok paçavra taşımak suç olmaktan çıkmış ! tarih bu günleri 'bu memlekete böyle adamlar da geldi heyhat ' diye yazacak . Mesajı Paylaş

Bu şehitlerimizin de kanı yerde kalacak mı? Mesajı Paylaş

Kim demis AKP sehitler icin birsey yapmaz diye?

Aslanlar gibi sehitler ile ilgili yayin yasagi getirdi, teror ile mucadele aha boyle olur!
PKK Cizre'de ozerklik ilan etmis, aslanim AKP hemen onun icin de yayin yasagi getirir, durmak yok hainlige devam!

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/3-askerin-sehit-edilmesiyle-ilgili-yayin-yasagi.htm?ArticleID=250588 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KORAYKURT - 26 Ekim 2014, 02:25:01
Yaptıkları marifetmiş gibi konuşuyor birde. Yok Öcalan posterleri taşımak suç olmaktan çıkmış, yok paçavra taşımak suç olmaktan çıkmış ! tarih bu günleri 'bu memlekete böyle adamlar da geldi heyhat ' diye yazacak .

Kendisi tam bir yüzsüzlük abidesi. Þehidimizin cenazesine gitmiş orada da ağlama şovu yapıyor. Böyle insanlardan iğreniyorum.

Alıntı yapılan: Nutuk - 26 Ekim 2014, 21:05:06
Kim demis AKP sehitler icin birsey yapmaz diye?

Aslanlar gibi sehitler ile ilgili yayin yasagi getirdi, teror ile mucadele aha boyle olur!
PKK Cizre'de ozerklik ilan etmis, aslanim AKP hemen onun icin de yayin yasagi getirir, durmak yok hainlige devam!

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/3-askerin-sehit-edilmesiyle-ilgili-yayin-yasagi.htm?ArticleID=250588

Huylarıdır! Milletten birşey saklamaya bayılırlar. Taze başbakanımız geçenlerde demedi mi "Teröristlerin yurtdışına çıkmadığını biliyorduk ama bunu halktan gizledik" diye. Sanki biz teröristlerin silahlarını bırakıp ülke dışına çıkmayacağını en başından söylememişiz gibi. Terörist bunlar, mantık tanımazlar. Þımarık çocuklar gibiler. İstediklerini zorla da olsa elde ederler. Siz ne kadar taviz verirseniz o kadar çok ister, o kadar çok şımarırlar. Terörle pazarlık olmaz.

Hükümet politikalına destek yayını yapan kanallarda bol keseden sallayıp millete siyahı beyaz diye yutturmak için kırk takla atan şarlatanlardan birine rastladım kanalları gezerken. Bu akıl fukarası adama göre ABD çözüm sürecine karşıymış. Terörün bitmesini istemiyormuş. Terör olayı tam da ABD'nin Kobanidekilere silah yardımı yaptıktan sonra gerçekleştiği için bu durum tam da söylediğini destekliyormuş. Sürece sabotaj yapılıyormuş. Dış güçlermiş vs vs hep aynı zırvalar.

Be adam o çözüm sürecini size başlatan kimler? Siz teröristin her istediğini yaptığınızda, terörün siyasallaşmasını, ülkenin bir bölümünde rahat bir şekilde propaganda yapmasını sağlarsanız, Terörü şımartırsanız, teröre karşı mücadele eden başta Kürt kökenli vatandaşlar olmak üzere tüm sivil ve asker insanları yüzüstü bırakarak milletin devlete güvenini yok ederseniz; sizin o çözüne karşı dediğiniz, aslında çözüm saçmalığını başlatan dış güçler, onların çıkarların aykırı bir davranışınızda, geçtiğimiz günlerde de gördüğümüz gibi bin anda tüm ülkenizi terör olayları içerisine sokuverirler. Bu nedenle dış güçler vs martavallarıyla milleti uyutmak yerine, suçlunun sadece kendiniz olduğunuzu görünüz. Bu millet sandığınız gibi aptal değil. En demokratik haklardan biri olan haber alma özgürlüğünü kısıtlayarak gerçekleri  gizlemeye çalışmanız da boş bir çabadan öteye gidemez. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz