PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Etkisiz olup ne oluyorsa dağda silahlı mücadaleyi bırakıp,şehirde siyasi mücadeleye katılıyorlar. Mesajı Paylaş

PKK Osman Baydemir'i vuracak

23 Ocak 2010 Cumartesi 09:58
Osman Baydemir'in can güvenliği tehlikede. Emniyet'in uyarısı BDP ile polisi karşı karşıya getirdi

Baydemir'e ölüm tehditleri geldi.. Emniyet 'PKK'nın işi' derken, BDP'liler aksini düşünüyor.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Þubesi, Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'e tebligat göndererek can güvenliği konusunda uyardı ve talep etmesi halinde kendisine güvenlik verilebileceğini belirtti.

Baydemir ise emniyetten koruma talebinde bulunmadığını belirterek, "Beni hak ve halk koruyacaktır" dedi. BDP Grup Başkanı Nuri Yaman, "Hrant Dink'e de aynısı yapılmıştı ve valiliğe çağrılmıştı sonra nasıl öldürüldüğünü hepimiz tanık olduk" diye konuştu.

BDP'YE GÖRE DEVLET GÖZDAĞI VERDİ

Ziyaret sırasında gazeticilere açıklamalarda bulunan BDP Grup Başkanı ve Muş Milletvekili Nuri Yaman, şunları söyledi:

"Bu tebligat sayın başkanımızın can güvenliği ile ilgilidir. 3 yıl önce de Hrant Dink'i valiliğe çağırarak, kendisini uyarmışlardı. Daha sonra Hrant Dink'in nasıl ölüme gittiğini hepimiz tanık olduk. Başkana gelen tebligat gözdağı ve "endine çeki düzen ver' uyarısıdır. Kendisine isterse devletin güvenliği sağlaması konusunda uyarı yapılmış ama kendisi buna ihtiyaç duymadığını söyledi."

'PKK VURACAK'

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Þube Müdürlüğü'nün Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e güvenlik uyarısıyla gönderilen tebligatta, bölücü terör örgütünün Baydemir'e yönelik, silahlı saldırı hazırlığı içerisinde olduğu yönünde bilgi yer aldığı görüldü

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=229368&interstitial=true Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Devlet istihbarat birimleri vs tüm olanaklarıyla elde ettiği bilgiye dayanarak yapması gerekeni yapmış. Can güvenliğiniz tehlikede diyerek koruma sağlayalım demiş. Beyefendi bu konuda da devleti suçlamış. Sonra ihanet içerisinde olmadıklarını iddia ederler, barış ve demokrasiden bahsederler. Kafalarına kuş pislese devletten bilecek kadar paranoya içerisindeki zavallılar bunlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Çokta üzülürdüm hani..

Dünyadan bir pislik daha temizlenir o kadar. Mesajı Paylaş

Vuran pkk olsun,yemin ederim kandile çiçek yollarım.(şaka onlara göndereceğim çiçeğin altında bir C4 kalıbı bulunur.) Mesajı Paylaş

PKK bir ülkenin daha kara listesinde

10 Þubat 2010 Çarşamba 07:49
Yeni Zelanda, aralarında terör örgütü PKK'nın da bulunduğu 4 örgütü terör örgütleri listesine aldı

Listede terör örgütü PKK'nın yanı sıra İspanya'nın Bask bölgesinin bağımsızlığı için savaşan ETA, Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) ve Somali'de faaliyet gösteren aşırı dinci Eşşebab örgütünün bulunduğu belirtildi.

Yeni Zelanda Başbakanı John Key, bu örgütleri terör listesine almanın, ülkesinin uluslararası terörle mücadele kampanyasına bağlılığını yansıttığını bildirdi.

Key, yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'nın terör faaliyetleri için destek kaynağı olmamasını sağlamaya kararlı olduklarını" ifade ederek, bu 4 örgütün, sivillerin ve siyasi liderlerin öldürülmesi de dahil çeşitli terör faaliyetlerinde bulunduğunu kaydetti.

Yeni Zelanda yasalarına göre, listeye alınan örgütlerin ülkedeki hesapları dondurulabilecek ve bu örgütlere yardım sağlayanlar suç işlemiş sayılacak.

Terör örgütlerine karşı sert önlemlerini ilk olarak ABD'de düzenlenen terör saldırılarının ardından Kasım 2001'de alan Yeni Zelanda, halihazırda, BM'nin de terörist olarak belirlediği 180'den fazla kişiyle yaklaşık 80 teşkilat ve oluşumu terör listesine almış bulunuyor.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=232523 Mesajı Paylaş

PKK'ya profesyonel operasyon

16 Þubat 2010 Salı 15:45
Özel eğitimli birlikler Öcalan'ın yakalanışının yıldönümünde Tunceli'de operasyon başlattı. Askerler tamamıyla profesyonel!

Türkiye'nin en seçkin 5 komando tugayından biri olan Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı özel eğitimli birlikler, Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin 11'inci yıldönümünde PKK'nın ses getirecek eylemler yapacağı istihbaratı üzerine bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Mazgirt İlçesi'nin dağlık alanlarında PKK'ya karşı düzenlenen operasyona subay, astsubay ve uzman çavuşlardan oluşan profesyonel askerler katılıyor.

TAMAMI PROFESYONEL ASKER

Tunceli'de 2010 yılında PKK'ya karşı ilk kapsamlı askeri operasyon, terörle mücadele için özel olarak oluşturulmuş profesyonel birliklerle başlatıldı.

Türkiye'nin en seçkin 5 komando Tugayı'ndan biri olan ve 2010 yılında tamamı profesyonel subay, astsubay ve uzman çavuşlardan oluşan Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı, Abdullah Öcalan'ın Türkiye'ye getirilişinin 11'inci yıldönümünde örgütün ses getirecek eylemler gerçekleştirebileceği istihbaratına karşı Mazgirt kırsal kesiminde geniş çaplı bir operasyon başlattı.

35 KİLO TEÇHİZATLA OPERASYON

Kış aylarının yumuşak geçtiği ve kar yağışının az olduğu Mazgirt'in bazı bölgelerinde PKK'lıların bombalı veya silahlı eylemlere girişebileceği istihbarını değerlendiren profesyonel birlikler, PKK'lıların bulunduğu alanlara özellikle gece geç saatlerde sızma harekatı düzenliyor. Helikopterler desteğinde nokta operasyonlar gerçekleştiren profesyonel birlikler, girdikleri bir çok sığınakta buldukları malzemelerle PKK'lıların bölgeyi kısa süre önce terk ettiği bilgisine ulaştı. Her türlü kış koşullarına göre hazırlanmış kıyafet ve üzerlerinde taşıdıkları 35 kilogram ağırlığındaki teçhizatla operasyona giden askerlerin, buna rağmen çeviklikleri dikkat çekiyor.

HAREKETLİ VE ZİNDE KUVVETLER
Mazgirt'te sabah erken saatlerde çekilen görüntülerde profesyonel komandoların arazide ne denli hareketli ve zinde oldukları gözlendi. Bölgenin en haraketli Tugayı olan Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'na bağlı birlikler 24 saat PKK'ya karşı operasyon için hazır bekletiliyor. Profesyonel komandolar herhangi bir durum karşısında Tunceli dışında Bingöl, Elazığ ve Muş bölgesine de anında intikal ederek özel operasyonlara katılıyor. Türkiye'nin en seçkin birliklerinden olan askerlerin, PKK'ya karşı operasyonlarını mart ayı başından itibaren daha da arttırması bekleniyor.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=233539&interstitial=true Mesajı Paylaş

Bir tanıdığımın birliğindenler..

Allah yardımcıları olsun.. Mesajı Paylaş

su salak profosor once onu oyrenmaliki DAGLIK QARABAG Azerbaycanin kontrolu disinda ve statusu belirlenmemis diyin isqal edilmis bir bolge .bunun icin azerbaycan suclanamaz.ikincisi ruslarin politik anlamda ermenileri desteklediyi kadar onun gibi profosorlerde bizi  mudafa etseydi cok daha ilerde olurduk. Mesajı Paylaş

Terörle mücadelede önemli başarılar sergileyen ve yıllarca çeşitli tartışmalara konu olan emniyetin Özel Harekât Dairesi güçlendiriliyor. İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın bu birimin güçlendirilmesine yönelik açıklamasından sonra Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Planlanan üç aylık kursta "yüksek riskli operasyonlarda görev alacak polis" yetiştirilecek. 720 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayacak bin polis özel tim mensubu olacak. Böylece Özel Harekât polisinin mevcudu 5 bin 450'den 6 bin 450'ye yükselecek. Başvuruların ardından yapılacak elemelerin ardından ilk kurs 29 Mart, ikincisi 28 Haziran'da açılacak. Timin sayısı 2015'te 11 bine ulaşacak. Gölbaşı'ndaki eğitim tesislerindeki kursta polisler; silah bilgisi ve atış teknikleri, keskin nişancılık, haritacılık ve arazi harekatı, dağcılık ve helikopter harekâtı ile yakın alan çatışması konularında eğitim görecek.

TİM GENÇLEÞECEK

Öte yandan, Özel Harekât Yönetmeliği'nde değişiklikle bu kursa girecek amirlerin yaşı 33'ten 30'a, polis memurlarının yaşı ise 30'dan 28'e düşürüldü. Böylece Özel Harekât'taki amir ve memurların uzun dönem görev yapması hedefleniyor. Ayrıca Özel Harekât Dairesi'nde ilk kez kurulan Ar-Ge Þubesi, ABD, İsrail ve AB üyesi ülkeler başta olmak üzere dünyadaki özel harekat timlerindeki gelişmeleri yakından takip edecek. Uçak-tren kaçırma, rehine kurtarma gibi olaylara karşı 686 özel timci Gölbaşı'ndaki merkezde hazırda bekliyor. 40 özel timci 1999'dan beri Abdullah Öcalan'ın İmralı Cezaevi'nde güvenliğini sağlamış, geçen yıl ise İmralı'dan çekilmişti.

Sabah

http://www.haber7.com/haber/20100322/PKKnin-belalisi-ozel-tim-yeniden-canlaniyor.php Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz