PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

PKK'ya katılmak isteyen 10 kişi yakalandı
Genelkurmay Başkanlığı, PYD/PKK'ya katılmak için Suriye'ye geçmek isteyen 10 kişinin resmi plakalı bir araçta yakalandığını duyurdu.

Þanlıurfa'da PKK'ya katılmak isteyen 10 kişi Suruç Belediyesi'nin resmi plakalı aracında yakalandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü PYD/PKK'ya katılmak için Suriye'ye geçmek isteyen 10 kişinin yakalandığını duyurdu.

RESMİ PLAKALI ARAÇTA YAKALANDILAR
Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçleri tarafından, Þanlıurfa Birecik'te, Suruç Belediyesinde çalışan bir işçinin kullandığı belediyeye ait resmi plakalı bir araçta yapılan kontrolde; PYD/PKK terör örgütüne katılmak üzere, Birecik ilçesi Göktepe Mahallesi bölgesinde, sınır hattından Suriye'ye geçmeye çalışan 10 şahsın yakalandığı kaydedildi. Araç içerisinde yapılan aramada ise bir adet gece görüş dürbünü ele geçirildiği ifade edildi.

1'İ TUTUKLANDI, 9'U SERBEST
Olayla ilgili yakalanan toplam 10 şahıstan 1'inin tutuklandığı, diğerlerinin serbest bırakıldığı bildirildi.

http://www.milliyet.com.tr/pkk-ya-katilmak-isteyen-10-kisi-gundem-2035979/ Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bak su askerlerin yaptigina, cozum surecini sabote ediyorlar. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 30 Mart 2015, 08:24:55
Genelkurmay Başkanlığı, PYD/PKK'ya katılmak için Suriye'ye geçmek isteyen 10 kişinin resmi plakalı bir araçta yakalandığını duyurdu.

Þanlıurfa'da PKK'ya katılmak isteyen 10 kişi Suruç Belediyesi'nin resmi plakalı aracında yakalandı. Konuyla ilgili açıklama yapan Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütü PYD/PKK'ya katılmak için Suriye'ye geçmek isteyen 10 kişinin yakalandığını duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, güvenlik güçleri tarafından, Þanlıurfa Birecik'te, Suruç Belediyesinde çalışan bir işçinin kullandığı belediyeye ait resmi plakalı bir araçta yapılan kontrolde; PYD/PKK terör örgütüne katılmak üzere, Birecik ilçesi Göktepe Mahallesi bölgesinde, sınır hattından Suriye'ye geçmeye çalışan 10 şahsın yakalandığı kaydedildi. Araç içerisinde yapılan aramada ise bir adet gece görüş dürbünü ele geçirildiği ifade edildi.

Olayla ilgili yakalanan toplam 10 şahıstan 1'inin tutuklandığı, diğerlerinin serbest bırakıldığı bildirildi.

http://www.milliyet.com.tr/pkk-ya-katilmak-isteyen-10-kisi-gundem-2035979/

"PKK ya katılacak" ile ''PYD ye katılacak'' arasındaki farkı görmek lazım.
PKK ya katılan, Türkiye askerine karşı savaşmak için katılır.
PYD ye katılan, bilhassa günümüzde, IÞİD'e karşı savaşmak için katılır.

'PYD/PKK' deyip, PYD ye katılanları PKK ya katıldı diye yansıtmak doğru değil.. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Muhozde - 30 Mart 2015, 15:49:50
Alıntı yapılan: SKYWOLF - 30 Mart 2015, 08:24:55

http://www.milliyet.com.tr/pkk-ya-katilmak-isteyen-10-kisi-gundem-2035979/

"PKK ya katılacak" ile ''PYD ye katılacak'' arasındaki farkı görmek lazım.
PKK ya katılan, Türkiye askerine karşı savaşmak için katılır.
PYD ye katılan, bilhassa günümüzde, IÞİD'e karşı savaşmak için katılır.

'PYD/PKK' deyip, PYD ye katılanları PKK ya katıldı diye yansıtmak doğru değil..
PKK=PYD Mesajı Paylaş
Ben Fransa'yı veya Fransızları asla sevmedim ve bunu söylemekten asla vazgeçmedim.
İslam halkı bize, örneğin Fransa'dan hep yakın olacak.
Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Yalnızca kazanabiliriz. İktisadi durumumuz birkaç yıldan fazla dayanmamıza elverişli değil. Goering bunu size anlatabilir. Başka çıkar yolumuz yok, harekete geçmeliyiz... Kişisel etkenlerden başka siyasi durum da bizden yanadır; Akdeniz'de; İtalya, Fransa ve İngiltere arasında bir rekabet vardır; Yakındoğu'da hava gergindir... İngiltere büyük bir tehlike içerisindedir. Fransa'nın durumu da bozulmuştur. Doğumlar azalmaktadır... Yugoslavya çöküş tohumlarını taşıyor... Romanya her zamankinden zayıf... Türkiye'yi Mustafa Kemal'in ölümünden bu yana dar kafalı, kararsız, güçsüz insanlar yönetiyor. Bütün bu elverişli durumlar, iki ya da üç yıl içinde ortadan silinecektir. Benim kaç yıl yaşayacağımı kimse bilemez. Bundan ötürü, dört ya da beş yıl beklenilmesi doğru olmayan bir planı, hemen uygulamaya başlamalıyız.

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 30 Mart 2015, 17:42:10
Bence de Pkk=Pyd

Demek istediğim anlaşılmamış demekki... Mesajı Paylaş

Ağrı'da güvenlik güçlerine ateş açıldı

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde çevre emniyeti alan güvenlik güçlerine teröristlerce ateş açıldığı, olayda 4 askerin yaralandığı bildirildi.
AĞRI

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde çevre emniyeti alan güvenlik güçlerine teröristlerce ateş açıldığı bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarıtütek köyünde bugün düzenlenecek fidan dikme etkinliği öncesinde çevre emniyeti sağlamak üzere bölgede görevlendirilen güvenlik güçlerine, bir grup terör örgütü üyesi tarafından ateş açıldı.

Güvenlik güçlerinin, ateşe anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmanın halen devam ettiği bölgeye çok sayıda takviye kuvvet gönderildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada da Ağrı'da teröristlerce açılan ateş sonucu 4 askerin yaralandığı, bölgeye takviye ekiplerin gönderildiği ve çatışmanın devam ettiği bildirildi.
http://www.aa.com.tr/tr/manset/491939--agrida-guvenlik-guclerine-ates-acildi
çözüm süreci dediler teröristler silah bırakacak dediler bunlar silah bırakacağına silahlanıyor! ellerinde anti-tank füzeleri de var artık! Mesajı Paylaş
Ben Fransa'yı veya Fransızları asla sevmedim ve bunu söylemekten asla vazgeçmedim.
İslam halkı bize, örneğin Fransa'dan hep yakın olacak.
Kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. Yalnızca kazanabiliriz. İktisadi durumumuz birkaç yıldan fazla dayanmamıza elverişli değil. Goering bunu size anlatabilir. Başka çıkar yolumuz yok, harekete geçmeliyiz... Kişisel etkenlerden başka siyasi durum da bizden yanadır; Akdeniz'de; İtalya, Fransa ve İngiltere arasında bir rekabet vardır; Yakındoğu'da hava gergindir... İngiltere büyük bir tehlike içerisindedir. Fransa'nın durumu da bozulmuştur. Doğumlar azalmaktadır... Yugoslavya çöküş tohumlarını taşıyor... Romanya her zamankinden zayıf... Türkiye'yi Mustafa Kemal'in ölümünden bu yana dar kafalı, kararsız, güçsüz insanlar yönetiyor. Bütün bu elverişli durumlar, iki ya da üç yıl içinde ortadan silinecektir. Benim kaç yıl yaşayacağımı kimse bilemez. Bundan ötürü, dört ya da beş yıl beklenilmesi doğru olmayan bir planı, hemen uygulamaya başlamalıyız.

Genelkurmay: 5 terörist öldürüldü, 4 asker yaralı

DHA
11 Nisan 2015
Genelkurmay: 5 terörist öldürüldü

Ağrı'nın Diyadin ilçesi Yukarı Tütek Köyü'nde bu sabah PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle yaralanan 1 üsteğmen ile 3 uzman çavuş, helikopterle akşam saatlerinde Ağrı Devlet Hastanesi'ne getirildi. TSK'dan yapılan açıklamada, 5 teröristin öldürüldüğü, 1 teröristin yaralı olarak yakalandığı ifade edildi.

Yaralı askerleri çatışma bölgesinden alan helikopter, 12'nci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na indi. Yaralı askerler buradan ambulanslarla Ağrı Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı. Hastane önünde bekleyen Ağrı Valisi Musa Işın ve Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak yaralıların sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Jandarma ekipleri ve polisler hastane önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

TSK: 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan TSK'dan yapılan açıklamada, 5 teröristin öldürüldüğü, 1 teröristin yaralı olarak yakalandığı ifade edildi. Açıklamada, 3 askerin hafif yaralı olduğu, 1 askerin ise ameliyata alındığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Ağrı ili Diyadin ilçesi Yukarıtütek köyü bölgesinde Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerle gün boyu devam eden silahlı çatışmada yaralanan dört personelimiz Ağrı Devlet Hastanesine tahliye edilmiş olup, üç personelimizin yaralarının hafif olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı, bir personelimizin ise ameliyata alındığı hastane yetkililerinden öğrenilmiştir. Yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Diğer taraftan silahlı çatışmada beş teröristin öldürüldüğü, bir teröristin yaralı olarak ele geçirildiği bilgisi alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

VALİLİK: UZMAN ÇAVUÞUN DURUMU AĞIR

Ağrı Valiliği'nden de Diyadin'deki çatışma ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Aaçıklamada, "Diyadin ilçesine bağlı Yukarı Tütek köyünde 11 Nisan 2015 tarihinde vatandaşların güvenliğini sağlamak maksadıyla bölgede görevlendirilen güvenlik güçlerimize terör örgütü mensupları tarafından açılan açılan ateş sonucu çatışma meydana gelmiş, çatışmada bir üsteğmen, 3 uzman çavuş olmak üzere 4 güvenlik görevlimiz yaralanmıştır. Bir uzman çavuşun sağlık durumu ağır olup, yaralı askerler Ağrı Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirilmiş, bir terörist yaralı olarak yakalanmıştır" denildi.

"CANLI KALKAN OLMAYI DÜÞÜNDÜK"

Ağrı Belediyesi Meclisi üyesi DBP'li Fehim Çetinkaya, yaklaşık 150 kişilik grupla geldiği Boyalan Köyü'nde açıklama yaptı. Çetinkaya, güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasındaki çatışmayı engellemek için, Tendürek Dağı'ndaki çatışma bölgesine gidip 'canlı kalkan' olmayı düşündüklerini söyledi.

Güvenlik güçleri tüm giriş çıkışları tuttuğu bölgeye hiç kimsenin geçişine izin vermiyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28713240.asp Mesajı Paylaş

Ne yazık ki bu ülkede halen terörle müzakere ederek teröriste taviz verip terörü bitireceğini sanan akılsızlar var! Halen teröristlerin ve onları maşa olarak kullananların oyuncağı olduklarını anlamadılar. Sorsan kimse bizi kandıramaaaaaaazzzz, biz biliriiiiiiz. Sonra da kandırıldık... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz