PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Daha birkaç gün önce, seçim çalışmaları için milleti uyutmak için, pkk liderlerinin "Türkiye devleti ile savaşmaktan vazgeçtik, yenemeyeceğimiz düşmanla savaşmak istemiyoruz" vs gibi sözlerle gaz veren yalan haberleri yayan iftiracı havuz medyasına kapak olsun!

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu farklı bir çatışmadan sanırım. Ağrı'da 5 terörist öldürülmüştü. Yukarıdaki fotolarda 8+2 ceset saydım ben. Daha fazla bilgi alabilir miyiz? Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Ha bu PKK'lilar neden ciplak dolasiyor, dusen bomba basinci kazak pantalon cikarir mi? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: UYVAR - 12 Nisan 2015, 13:40:57
Bu farklı bir çatışmadan sanırım. Ağrı'da 5 terörist öldürülmüştü. Yukarıdaki fotolarda 8+2 ceset saydım ben. Daha fazla bilgi alabilir miyiz?

Evet bunlar eski görüntüler. Yeni çatışma ile ilgili birşeye rastlamadım henüz. Zaten açılım saçmalığı nedeniyle kaldırırlar muhtemelen. Fakat yukarıdakilerden farklı görüntüler olacağını sanmıyorum. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ağrı için yeni açıklama
İçişleri Bakanlığı, Ağrı'nın Diyadin İlçesine bağlı Yukarıtütek Köyü bölgesinde 11 Nisan Cumartesi günü yaşananlarla ilgili yazılı bir açıklama daha yaptı.

Fidan dikme etkinliğine terör örgütü mensuplarının geleceği istihbari bilgisi alındığı ve sevk edilen birliklerin üzerine açılan yoğun ateş sonucu 4 Jandarmanın yaralandığı, 5 teröristin etkisiz hale getirildiği 1 teröristin de yaralı olarak yakalandığı belirtilen açıklamda yaralı askerlerin tahliyesine ilişkin olarak "Jandarmamız, kendilerine ait uyku tulumları ile yaralılarımızı helikopterlerin bulunduğu yere nakletmeye çalışırken, bölgeye giren vatandaşlar yaralıların kendilerinin de yardımıyla tahliye edilmesini talep etmiş, akabinde yaralıların taşındığı uyku tulumunun kenarından tutmak suretiyle taşıma faaliyetine katılmışlardır" denildi.
İçişleri Bakanlığı'ndan diyadin ilçesine bağlı Yukarıtütek Köyünde yaşananlarla ilgili olarak yapılan ikinci açıklama şöyle:
4 Nisan 2015 tarihinde Ağrı İli Doğubeyazıt İlçesi Güngören Köyü'nde düzenlenen etkinliğe Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensupları gelerek örgüt lehine propaganda yapmışlardır.
Demokrasilerde propaganda yapmak demokratik bir hak iken, "silahlı propaganda" yaparak halkın hür iradesinin baskı altına alınması ise asla kabul edilemez.  11 Nisan 2015 tarihinde Ağrı ili Diyadin İlçesi Yukarıtütek Köyü bölgesinde fidan dikme etkinliğine terör örgütü mensuplarının geleceği istihbari bilgisi alınmıştır.
Bu doğrultuda Doğubeyazıt İlçesi Güngören Köyü'nde yaşananların tekrarlamaması, bölücü terör örgütü mensuplarının vatandaşlara yönelik "silahlı propaganda" yapmasının önüne geçilmesi, yaklaşan seçim öncesi vatandaşların hür iradelerinin baskı altına alınmaması ve etkinliğe katılacakların güvenliğini sağlamak maksadıyla bölgede jandarma birimlerimiz görevlendirilmiştir.

TERÖR ÖRGÜTÜ ATEÞ AÇTI
Görevlendirilen jandarma birimlerimize terör örgütü mensupları tarafından ateş açılmış ve bu ilk ateşte 4 jandarmamız yaralanmıştır. Çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirilmiş ve bir terörist yaralı olarak yakalanmıştır. Bölgeye geçiş sırasında saldırı olması, kamu düzenine ilişkin hassasiyetimizi doğrulamakta ve alınan tedbirlerin gerekliliğini göstermektedir. Tüm bu yaşananların ardından yaralı jandarmalarımızın tahliyesi ile ilgili olarak da aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur:

05.10 SIRALARINDA YOĞUN ATEÞ
Sabah saat 05:10 sıralarında birliklerimizin üzerine BTÖ mensuplarınca açılan yoğun ateş neticesinde yaralanan 4 jandarmamızın tahliye edilebilmesi için bölgeye sevk edilen Taarruz ve Skorsky helikopterleri, BTÖ mensuplarının yoğun ateşi nedeniyle tahliye işlemini gerçekleştirememiş, ateş esnasında taarruz helikopterlerinden biri isabet almıştır.
Güvenlik nedeniyle, vatandaşların çatışma bölgesine girmemesi için önlem alınmış, bölgeye girmek isteyen vatandaşlara izin verilmemiştir.

16.00 ÇATIÞMA DURDU, TAHLİYE BAÞLADI
Ancak saat 16:00 sıralarında arama noktalarının bulunduğu yere yakın tarla ve arazilerin boş kesimlerimden bazı vatandaşlar yaya olarak çatışmanın olduğu bölgeye girmiş, terör örgütü mensuplarının ateş ettiği bölgeye intikal etmişlerdir.
Bu esnada çatışma durmuş, ateşin kesilmesiyle birlikte güvenlik güçlerimizce süratle yaralıların tahliyesi hazırlıklarına başlanmıştır.

VATANDAÞLAR UYKU TULUMUNUN KENARINDAN TUTMAK SURETİYLE...
Müteakiben bölgeye giren aynı vatandaşlar (yaklaşık 20-25 kişi) birliklerimizin bulunduğu noktaya gelmişler, bölgenin suç mahalli olduğu ikazında bulunulmasına rağmen ilerlemeye devam etmiş ve jandarmamızın bulunduğu mevzilere varmışlardır.
Bu esnada jandarmamız, kendilerine ait uyku tulumları ile yaralılarımızı helikopterlerin bulunduğu yere nakletmeye çalışırken, bölgeye giren vatandaşlar yaralıların kendilerinin de yardımıyla tahliye edilmesini talep etmiş, akabinde yaralıların taşındığı uyku tulumunun kenarından tutmak suretiyle taşıma faaliyetine katılmışlardır.

Gerek yaralı jandarmalarımızın, gerekse yaralı terör örgütü mensubunun, helikoptere bindirilerek tahliyeleri sağlanmıştır.
İlk etapta Ağrı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı güvenlik güçlerimiz, akabinde ambulans uçakla GATA'ya sevk edilmişlerdir. Yaralı 3 askerimizin sağlık durumları iyi olup, diğer askerimizin sağlık durumu ise gerçekleştirilen ameliyat sonrasında hızla iyiye gitmektedir. Sonuç olarak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, onları her türlü tehdit ve baskıya karşı korumak için gerekli tedbirlerin alınmasına devam edilecektir. !"

http://www.milliyet.com.tr/agri-icin-yeni-aciklama-gundem-2043681/ Mesajı Paylaş

Bu catisma'da  buyuk sacmaliklar var, birincisi vatandas nasil catisma bolgesine girebiliyor ve giren vatandas hakkinda hangi sorusturma cezai yontem uygulaniyor.
Ikincisi onca catismadan sonra nasil oluyor da grubun buyuk bir bolumu yok olabiliyor, kacabiliyor?

Bu olanlar baska ulkenin topraklarinda degil bizim topraklarda oluyor Mesajı Paylaş

Sen işine bak
Ümit ÇETİN/ANKARA 16 Nisan 2015
Sen işine bak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, HDP'ye yönelik "Siz kendinizi ne zannediyorsunuz" sözleri için Twitter'dan, "Kim olduğumu sormuşsun tanışalım mı? 7 Haziran'da" yanıtı veren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a "Sen işine bak" diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Kazakistan'a hareketinden önce Ankara Esenboğa Havalimanı'nda şöyle dedi: (HDP'nin Ağrı raporu) O raporlarla pek ilgilenmiyorum. Devletin kurumlarının bana verdiği raporlarla ilgileniyorum. Devletin kurumlarının raporlarına göre kayıtlar, görüntüler ve fotoğraflarla her şey önümüzde. Onların anlattığı gibi televizyonlarda dinlediğimiz kadarıyla, böyle bir şey asla söz konusu değil. Tedbirini alan askerlerimize ilk silahlı müdahale, bölücü terör örgütü tarafından gelmiş; 4 askerimiz yaralanmıştır. Sessiz mi kalacaklar? Gereken cevabı verdiler ve 5 bölücü terör örgütünün elemanı öldü, onlardan da bir yaralı var. Biz yaralılarımızı orada bırakmışız, partilerinin mensupları alıp gelmiş. Böyle bir şey söz konusu değil. Fotoğraflarda, bütün çekimlerde hepsi. Helikopterler defaatle almak için gittiler, helikopterlerimizden birini de taradılar ve çekilmek zorunda kaldı.

ASKERLERİMİZ KURTARMIÞTIR

Bunların Çözüm Süreci diye bir derdi yok. 7 Haziran yaklaşıyor. 'Acaba biz seçimi, barajı nasıl garantiye alırız' diye yine terör estirmeye başladılar. Eş Başkan olarak meydanda dolaşan zat, şahsıma da meydan okumalar yapıyor, iktidara da meydan okumalar yapıyor. Sen işine bak. Bakıyoruz ki işin arkasından ne yazık ki kendileri çıkıyor. 'HDP'liler yaralıları kurtardı' dediğin zaman kendini ele verirsin. Bunun alternatifi de orada söylenir. Nedir bunun alternatifi? Sivil köy korucularının olduğu vatandaşlarımız da devreye girmiştir ama asıl askerlerimiz, yaralılarımızı kurtarmıştır."     

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28747920.asp Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Sen İşine Bak - 16 Nisan 2015, 08:20:39
Sen işine bak
Ümit ÇETİN/ANKARA 16 Nisan 2015
Sen işine bak

Bunların Çözüm Süreci diye bir derdi yok. 7 Haziran yaklaşıyor. 'Acaba biz seçimi, barajı nasıl garantiye alırız' diye yine terör estirmeye başladılar.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28747920.asp

Bunların çözüm süreci diye bir dertleri olmadığını herkes biliyor. Sadece bu forumda bile senelerdir defalarca belirtiyoruz. Her fırsatta "Biz her şeyi biliriiiz" diyen de sensin! 30.000'den fazla insanı katleden bir terör örgütünün çözümden yana olacağını beklemek nedir! Başarısız olan ve başarısız olacağı en başından beri uzmanlar dahil pek çok kişi tarafından milyonlarca defa söylenen çözüm süreci saçmalığında da "kandırıldık" derlerse pek şaşırmayacağım! Kandırıldık demek sorumluluktan kurtulmayı sağlamıyor! Terör üzerinden bile siyasi rant peşinde koşma hevesi, ülke bütünlüğünü bu nedenle tehlikeye atmak kabul edilemez! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Nisan 2015, 08:29:49
... Başarısız olan ve başarısız olacağı en başından beri uzmanlar dahil pek çok kişi tarafından milyonlarca defa söylenen çözüm süreci saçmalığında da "kandırıldık" derlerse pek şaşırmayacağım!

Asıl ''kandırılanlan'' 76 Milyonluk Türk Milletidir. Mesajı Paylaş

PKK, Silvan Barajı yolunda bomba patlattı
Ergün YILMAZ/ SİLVAN(Diyarbakır) (DHA) 20 Nisan 2015
PKK bomba patlattı

DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde baraj yoluna PKK'lılar tarafından tuzaklanan bomba, dün gece uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı.

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Silvan İlçesi'nde yapımı süren Silvan Baraj inşaatına giden Silvan Barajı Lojistik Yolu üzerindeki bir menfeze PKK'lılar tarafından bomba yerleştirildi. Tuzaklanan bomba dün saat 23.00 sıralarında PKK'lılarca uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlama sırasında şans eseri bölgede hiç kimsenin bulunmaması nedeniyle ölen ve yaralanan olmadı.

Jandarma ekipleri, patlamanın meydana geldiği yerde oluşan çukuru kapattı. Silvan Barajı'na malzeme taşıyan TIR ve kamyonların da geçiş güzergahı olan karayolunda jandarma ekipleri sıkı güvenlik önlemleri aldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28785938.asp Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz