PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Zaten pkk ya kök söktüren Özel Harekattı Mesajı Paylaş

Murat Karayılan'dan çirkin tehdit

23 Mart 2010 Salı 05:08
Murat Karayılan, DTP'nin kapatılmasından sonra siyasi yoldan bir çözümün daha güçleştiğini savundu ve TSK'yı tehdit etti.

Reuters'a konuşan terör örgütü PKK lideri Murat Karayılan, , baharla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'taki PKK militanlarına yönelik saldırılara başlamasını beklediklerini söyledi.

Çatışmaların için 1-1,5 aylık bir sürede başlayabileceğini belirten Karayılan, "Saldırılara karşı koyacağız, dolayısıyla bu bahar ayları sorunlu ve olaylı geçebilir" dedi.

DTP'nin kapatılmasına işaret ederek, siyasi çözümün tahrip edildiğini savunan Karayılan, "Kürtler savaşa zorlanıyor. Önlem alınmazsa bu gidiş savaşa dönüşecek" dedi.

Karayılan, "Þiddete artık yer yok demiyoruz. Ama inanıyoruz ki şiddetle ancak belli bir yere kadar gidilebilir. Sonuçta toplumsal sorunların diyalogla çözülmesi gerekir" dedi.

Karayılan, ayrıca örgütün 7 bin üyesinin olduğunu, bu kişilerin yarısından fazlasının da Kuzey Irak'ta bulunduğunu ifade etti.

http://www.internethaber.com/murat-karayilandan-cirkin-tehdit-239031h.htm Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Demirtaş tankların önünde duracak

06 Nisan 2010 Salı 13:45
BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, doğuda operasyon olduğu takdirde tankların önünde duracağını söyledi.

Bağımsız Demokrasi Partisi Eş Başkanı Selahattin Demirtaş bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada milletvekillerine ve konuklara seslendti. Demirtaş, güneydoğuda operasyon olması halinde tankların önünde duracaklarını söyledi.

Demirtaş'ın konuşmasından diğer başlıklar şöyle...

GAP'IN SULAMA BOYUTU İHMAL EDİLDİ

Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP)'nin enerji boyutunun öne çıkarılıp sulama boyutunun gözardı edildiğini söyleyen BDP Lideri Selahattin Demirtaş şöyle konuştu:

BDP'nin hükümetten beklentisi sokaktaki vatandaşın hayatı doğrudan etkileyecek değişikliklerdir. Özellikle Türkiye'nin doğu ve güneydoğusunda yaşanıyor olan durum sadece GAP projesiyle geçiştirmekten çıkmıştır. GAP'ın enerji boyutundan bahseldilmiştir sulama boyutu ortada kalmıştır. Bu iki konu arasında bir dengesizlik vardır. Halen o tarlalar sulanmayı ve suva kavuşmayı bekliyor. GAP'ı bölge halkı için tek umut olarak düşünüp onun dışında hiçbir şey düşünmeyen hükümetin bu saatten sonra vizyon projeye imza atmasını beklemiyoruz.

TOKİ YENİ BİR HASANKEYF YAPSIN

AKP Hükümeti'nin Hasankeyf'in göz göre göre sular altında bırakacağını iddia eden Demirtaş, Başbakan Erdoğan'a ironik bir çağrıda bulundu:

Hasankeyf ve Munzur gibi tarihi kalıntıların canlandırılmasına yaptığımız çağrıların karşılık bulmasını isterdik. Hükümet ısrarla Hasankeyf'i sular altında bırakacağını söylüyor. Güvenlik kaygısıyla orayı sular altında bırakmak istiyor. Ben diyorum ki bizim daha ciddi bir örenimiz var. Bu Hasankeyf işini TOKİ'ye verelim. TOKİ gıcır gıcır bir Hasankeyf yapsın, turizme açsın... Hasankeyfi görenler çok iyi bilinir ki Hasankeyf''te bir tek taş önemlidir. Orası taşınacak bir yer değildir. Tıpkı Munzur vadisi gibi. Alevilik açısından son derece manevi değeri olan türbeler baraj suları altında kalıyor. İnsanların kültürleri sular altında kalıyor.

http://www.internethaber.com/demirtas-tanklarin-onunde-duracak-242709h.htm Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

O tankın şoforü ben olsam büyük bir zevkle gaz pedalına basarım herhalde. Hatta vitesi ileri geri değiştirerek zevkimi de ikiye katlarım. >:( >:(

Türk Ordusunun tankları kime karşı operasyon düzenler? Masum insanlara karşı mı? Yoksa eli kanlı canilere karşı mı? İStersen geç önüne tankın. TSK AB yalakası değil. Sanma ki birileri gibi birilerinden korkarak önüne çıkan çakallar nedeniyle yolundan döner.

Gneydoğuda işsizlikten, yoksulluktan bahsedilir hep birileri tarafından. Sanki ülkenin batısında işsizlik yok. Yatırım yapılmamışmış güneydoğuya. Hadi canım sende. Yatırım yapılmaması için pkk denilen illet elinden geleni yapmadı mı? Enerji boyutu varmışmış. Var evet kaçak elektrik kullanımı %70'lerde bölgede. Millet işsiz, parasız sözde ama nedense hemen her ailenin arabası var. Sayılarını kendilerinin de hatırlamakta zorlandığı çocukları var. Var da var. Siz bu zihniyetler kendinizi ve Pkk nedeniyle orada cahil kalmış olanları kandırırsınız ancak. Mesajı Paylaş

Gelsin dursun, tankımızda onun yanından geçer gider.Ama her türlü gider. Mesajı Paylaş

Engin alanı da aldılar artık askeriyeyi iyice sindirdiler önceden o kadar operasyon o kadar olay olurdu bir asker mahkemeye gitmezdi ÅŸimdi çatışmada öldürülen teröristlere otopsi yapılacak duruma geldik. Mesajı Paylaş

Çatışmada öldürülen teröriste neden otopsi yapılır? Mesajı Paylaş

Ahmet Türk bir ara Tsk kimyasal kullanıyor demişti. O yüzden otopsi yapıldı. Hatta operasyona katılan timlerin silahlarınn balistik izi bile alındı. Mesajı Paylaş

Not kaleÅŸnikov ruhsata tabi çıktı Mesajı Paylaş

Terör olaylarında ölü geçirilmiş tüm teröristler için adli muayene ve otopsi tutanağı tutulur. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz