PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: UYVAR - 18 Ağustos 2015, 00:39:03
Þimdi burada bir şeyi açıklığa kavuşturmak gerek. Suud bir hanedanın adı. Sizin tabirinizle vahhabilik ise mezhep/itikad/inanış. Doğrudur yanlıştır.

Ancak BANA GORE vahhabilik, Selefilikle karıştırılmamalı. Ta peygamber efendimiz Hz. Muhammed zamanında bile Hariciler vardı. Nedir bu Haricilik/Selefilik? Tc'ye isyan eden Kurt ne ise o. Haksızlığa uğradıklarını düşünüp kendi yollarını çiziyorlar. Vahhabilik çok sonra gelen bir kol. 1700'ler falan...

Hz Muhammet döneminde HARİCİLİK yoktur. Haricilik SIFFİN SAVAÞI-HAKEM OLAYI neticesinde ortaya çıkmıştır. İslam Mezhepleri Tarihi aslında herkesin okuyup öğrenmesi gereken bir alandır. Zamanında ben de bayağı bir araştırma yapmıştım. Öğrendiklerimizi kısaca özetleyecek olursak;

Hz. Muhammet'in ölümünden sonra devlet başkanının kim olacağı konusunda tartışmalar çıktı. Medineliler kendilerinden birisinin halife olması gerektiği konusunda fikir birliğine vardılar. Bunu haber alan Hz. Ebubekir ile Hz. Ömer bir oldu bittiye mahal vermemek için olay yerine geldiler. Yapılan taştırmalar sonucu Mekke' den Hz. Ebubekir' in halifeliği üzerinde karar kılındı. Ancak bu olaylar yaşanırken Hz. Ali henüz peygamberimizin defin işleriyle meşguldü. ( Þii' ler  halifenin Ehl-i Beyt' ten birisi olması gerektiğini dile getirmişlerdir. Hz. Muhammed' in Gadîr-i Hum denilen yerde ashâbını toplayarak; Hz. Ali'nin kendisinin vasîsi olduğunu ve Hz. Ali'nin halîfeliğine işaret ettiğini söylerler )  Hz. Ebubekir' in halifeliğinin son dönemlerine doğru Hz. Ömer' i işaret ettiği söyleniyor. Buna istinaden Hz. Ömer Halife oluyor. Hz. Ömer' in Nihavent Savaşı esirlerinden birisi tarafından öldürülmesinden sonra; Hz. Osman  6 kişilik bir kurul tarafından ( içlerinde Hz. Ali' de vardır ) halife seçilmiştir. Hz. Osman dönemi çok tartışmalı bir dönemdir. Mesela Hariciler; Hz. Osman' ın ikinci 6 yıllık hilafet dönemini geçersiz sayarlar. Kaldı ki Hariciler; Hz. Osman' ı kendilerinin öldürdüğünü hep söylemişlerdir. Hz. Osman' ın öldürülmesinden sonra Hz. Ali' nin hilafeti Medineliler tarafından; Hz. Osman' ın katillerinin bulunması kaydı şartı ile kabul edildi. Hz. Osman' ın katillerinin bulunması geciktikçe huzursuzluklar artmıştır. Hz. Osman soy olarak Ümeyyeoğluları' ndan geliyordu. Haşimoğlulları ile Ümeyyeoğlulları arasında İslamiyet öncesinden kaynaklanan bir mücadele-çekişme olduğunu da hatırlamak yerinde olur. Bu iki soy aslında amcaoğullarıdır.

Hz. Osman' ın katilleri bulunamayınca; Hz. Ali' ye karşı saf tutan, Hz. Ayşe, Talha  ve Zübeyr önderliğinde  kamplaşma yaşandı. Netice' de CEMEL SAVAÞI denen olay gerçekleşti. Savaşı Hz. Ali kazandı. Ancak o dönem Þam Valisi olan Muaviye, Hz. Ali' ye biat etmedi. Kendi akrabası olan Hz. Osman' ın ölümünden Hz. Ali' yi sorumlu tuttu. Hz. Osman' ın kanlı gömleğinin kullanarak hadiseyi Ümeyyeoğulları- Haşimoğulları çekişmesine dönüştürdü. Neticede Suriye' nin Rakka Þehri yakınlarında ki Sıffin Ovasında savaşa tutuştular. Hz. Ali' nin savaşı kazanmasına ramak kalmışken; Muaviyenin komutanlarından Amr İbn-ül Âs bir savaş hilesine başvurarak; Kur'ân Mushaflarını mızrakların ucuna geçirterek; Hz. Ali' nin ordusunda ki Irak' lı Bedevileri Allah' ın Hakemliğine davet etti. Bu Bedeviler kendilerine KURRÂ ( çok Kur'ân okuyanlar ) diyorlardı. Aslında bu grup Hz. Muhammet' in son dönemlerinde Müslüman olan çöl bedevileriydi. O nedenle her ne kadar Kur'ân okumakla övünseler de; Hz. Muhammed' in meclisinde fazlaca bulanamadıkları için gerekli ilim, irfan derslerinden yararlanamamışlar; görece cahil ancak samimi dindarlar olarak ifade edilirler. Bunun üzerine bu Bedeviler savaşın Tahkim yolu ile neticeye varılması konusunda Hz. Ali' ye baskı yapmaya başladılar ve hatta tehdit ettiler. Hz Ali ise onlara '' Ben Muaviye ve Amr' ı Mekke sokaklarından tanırım. Onlar size tuzak kuruyor, bunu unutmayın '' demesine rağmen söz dinletememiştir. Bunu üzerine tarihe '' Hakem Olayı '' olarak geçen hadise yaşandı. Hakem olayının aleyhlerine işleyeceğini fark ederek pişman olan bu grup çözüm olarak; HÜKÜM ANCAK ALLAH' A AİTTİR sloganı etrafında birleşerek yaptıklarından tevbe ettiler. Hz. Ali' yi tahkime gitmeye zorladıkları için yanlış yaptıklarını, bu nedenle küfre düştüklerini ancak tevbe ettklerini söylediler. Hz. Ali' nin de küfre saplandığını, onun da tevbe etmesi gerektiğini söyleyerek; Hz. Ali' nin tahkimden cayması gerektiği konusunda ısrar ettiler. Hz. Ali ise '' Hüküm Ancak Allah' a Aittir '' sözünün '' Hak söz olduğunu, ancak bununla batıl murat edildiğini '' söyleyerek duruşunu değiştirmedi. Bunun üzerine Hz. Ali' nin saflarından ayrılan 12.000 kişi Hurara denilen yere çekilerek Hariciler' i oluşturdu. Tefrika çıkaran bu grubun çoğu Hz. Ali tarafından sonradan YOK edildi. Arta kalanlar Nehrevan Kasabasında toplanarak terör estirmeye başlamıştır. Kendi görüşlerini kabul etmeyen, Hz Ali ve Hz. Osman' ı tekfir etmeyen herkesi kafir kabul ederek öldürüyorlardı. Nehrevan üzerine yürüyen Hz. Ali oradakilerin çoğunu kılıçtan geçirdi. Hariciler bu olayı hiç bir zaman unutmamıştır ! Sürekli intikam yemini ederek tarih dönemleri içerisinde defalarca ayaklanmışlardır. Bunun sonucunda Hz. Ali Haricilerden birisi tarafından ( Abdullah B. Mülcem ) şehit edilmiştir. Þii- Harici savaşı o gün bu gündür devam eder gider. Hatta Hariciler defalarca Emevi, Abbasilere karşı da ayaklanmışlardır.

Lafı belki fazla uzattık ama işin özü budur.  Mesajı Paylaş

Hizan'da jandarma ve emniyet binalarına saldırı: 1 asker yaralı
DHA 18 Ağustos 2015
Bitlis'te eş zamanlı saldırı

Bitlis'in Hizan İlçesi'nde akşam saatlerinde bir grup PKK'lı, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin de karşılık verdiği saldırıda 1 asker hafif yaralandı.

Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Bugün akşam saat 18.25 sıralarında bir grup PKK'lı Jandarma ve Emniyet binalarını hedef alarak uzun namlulu silahlarla taciz ateşinde bulundu. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine örgüt üyeleri olay yerinden kaçtı. Olay sırasında bir jandarma personeli hafif yaralanırken, bölgede teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı" dedildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29837911.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

PKK, gelin ve damada propaganda yaptı
Tunceli kırsalında silah zoruyla yol kesen bir grup PKK'lı terörist düğün konvoyunu durdurdu. Araçtan indirilen gelin ve damat ile vatandaşlara örgüt propagandası yapıldı

PKK, gelin ve damada propaganda yaptı

Tunceli-Ovacık ilçe karayolunun Venk Köprüsü mevkiine inen silahlı bir grup PKK'lı, seyir halinde olan araçları durdurup kimlik kontrolü yaptı. Durdurulan araçlar arasında düğün konvoyu da bulunuyordu. Örgüt mensupları, gelin-damat ve 50'e yakın vatandaşı araçtan indirip propaganda yaptı. Bazı vatandaşlar yaşananları cep telefonuna çekti. Propagandanın ardından vatandaşları serbest bırakan PKK'lılar ormanlık alana kaçtı. Yolları kesilen ve isimleri öğrenilmeyen gelin ve damat ise daha sonra düğün salonuna gitti.

3 OTOMOBİLİ ATEÞE VERDİLER

Öte yandan yaklaşık 300 aracı durduran PKK'lılardan  'Sarya' kod adlı teröristin gece geçişlere izin vermeyeceklerini söylediği öne sürüldü.

PKK'lılar daha sonra Özel İdare Genel Sekreterliği ile TEDAÞ İl Müdürlüğü'ne ait toplam 3 otomobili ateşe verip yaktı. PKK'lı grup saat 21.00 sıralarında bölgeden ayrıldı.

http://www.milliyet.com.tr/pkk-gelin-ve-damada-propaganda-gundem-2103691/ Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Bir grup pkklı yolu kesim 300 kadar aracı durduruyor. Bazılarındaki insanları araçtan indirip propaganda yapıyor. Pek çok kişi ellerinde telefonlar kaydediyorlar. Hatta bazıları çok mutlu görünüyorlar! Saatler süren eylem sonrası ellerini kollarını sallayarak gidiyorlar! Nereye gittikleri belli değil! Aynen nereden geldikleri belli olmadığı gibi! O kadar cep telefonu olan insan içerisinde hiç kimse güvenlik güçlerine haber vermedi mi! Ülkenin her tarafında kontrolün kendilerinde olduğunu söyleyen başbakanın da mı haberi olmadı! Bu ülkenin istihbarat birimleri ne işe yarıyorlar acaba!

Her gün tuhaf şeyler olan ülkemde yaşananların milyarda biri gelişmiş ülkelerde yaşanıyor olsa pek çok kişi istifa eder, hatta yargılanırdı. Bizde sadece bir haber konusu olup geçiyor. Ondan sonra da terör neden bitmiyor, yolsuzluk neden bitmiyor, ekonomi neden düzelmiyor, eğitim sistemi neden kötü vs gibi konuşmaya devam ederiz... Mesajı Paylaş

Yaralı PKK'lı belediye çalışanı çıktı
Þırnak'ta özel harekat polislerine saldırdıktan sonra kaçarken yaralı olarak ele geçirilen PKK'lı terörist belediye çalışanı çıktı.
Yaralı PKK'lı belediye çalışanı çıktı

Þırnak'ın İdil ilçesinde, devriye görevi yapmakta olan özel harekat polislerine, bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca ateş açıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde devriye görevi yürüten özel harekat polislerine, Turgut Özal Mahallesi'nde terör örgütü mensuplarınca uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık verdiği saldırıda, bir terörist yaralı olarak yakalandı.

BELEDİYEDE ÇALIÞIYOR

İdil Devlet Hastanesine kaldırılan teröristin Nevas Sakcak (33) olduğu ve İdil Belediyesinde çalıştığı öğrenildi.

http://www.milliyet.com.tr/yarali-pkk-li-belediye-calisani-gundem-2103795/ Mesajı Paylaş

Varto'da ne oldu?
Çözüm Süreci'ni sona erdirdiğini açıklayan PKK'nın demokratik özerlik ilan ettiği bölgeler arasında yer alan Muş'un Varto ilçesinde valilikçe başlatılan sokağa çıkma yasağı dün sabah kaldırıldı
Varto'da ne oldu?
Analiz - Tolga Þardan

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği saatlerde PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalarda 6 PKK'lı öldürüldü. Güvenlik uzmanları, Varto'da yaşananları, "PKK için de güvenlik güçleri için de önemli bir provaydı. PKK, bütün ilçeye yayılan bir kalkışmayı amaçladı. Güvenlik güçleri ise sokağa çıkma yasağı ilan ederek PKK'lılara, halka zarar gelmeden müdahale amacındaydı. Değerlendirmemiz, operasyonun başarılı olduğu yönünde" diye değerlendirdi.

Sokağa çıkma yasağının sona erdirilmesinin ardından dün ilçede yaşanan gelişmeler, 20 saatten fazla süreyle cadde ve sokaklarında sadece güvenlik güçleri ile PKK'lıların dolaştığı ilçedeki olaylarla ilgili ipuçları verdi. PKK'nın niçin Varto'yu hedef seçtiği sorusunu yanıtlamadan önce, ilçenin Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından "riski yüksek 12 ilçe" arasında sayıldığını anımsatmak gerekir.

Kulan'daki şehitlik
Varto, tıpkı Cizre, Silopi, Yüksekova, Nusaybin, Þemdinli, Eruh gibi PKK'nın önem verdiği ilçe merkezleri arasında. Bunun nedeni, Varto'nun ilçe merkezi ile köylerinde örgütün etkinliği. Örgütün şehitlik olarak adlandırdığı mezarlığın burada bulunması da bir başka önemli etken. PKK'nın şehitliği ilçeye çok yakın olan Kaynarca Köyü'ne bağlı Kulan mezrasında. Çatışmalarda öldürülen PKK'lılar, örgüt yönetiminin talimatıyla burada gömülüyor.
Ayrıca, ilçenin kırsalı ile şehir merkezi adeta bitişik. Kırsaldan ilçeye ya da ilçeden kırsala geçişler oldukça kolay. İlçenin karayolu bağlantısını sağlayan 3 yolun kesilmesiyle ilçenin hayatla tüm bağlantısı da kesiliyor. İlçenin kırsalı, Bingöl'ün Karlıova ile Erzurum'un Hınıs ilçeleri arasındaki geçişi de sağlıyor. Kaynaklar, ilçenin kırsalında 80 dolayında silahlı PKK'lının bulunduğuna dikkati çekiyor. Þehir içinde ise tahminlere göre 150'ye yakın silahlı milis barınıyor.
PKK'nın Batman, Silvan, Yüksekova'da uygulamaya koyduğu demokratik özerklik çalışmasını muş'un Bulanık ve Varto ilçelerinde de yaşama geçirmeye çalıştığı biliniyor. Hatta, demokratik özerkliğin önce Bulanık'ta denenmesi bekleniyor. Ancak, Varto'da yaşananlar ilçenin Bulanık'tan daha ön plana çıkmasına neden oldu.

Kırsalla şehir bağlantısı
Varto'yla ilgili bu fotoğrafı ortaya koyduktan sonra ilçede yaşananlara gözatalım. Gelen bilgilere göre, kırsaldaki silahlı PKK'lılardan bir grubu eylem  için Kulan bölgesinden ilçe merkezine geldi. Kırsaldan gelenlerin, ilçe merkezindeki silahlı milis güçleriyle birleşmesi sonucunda, cadde ve sokaklarda iş makineleriyle hendekler kazıldı.
Kırsalla şehir arasındaki bağlantıyı kesmek için Þırnak, Hakkari, Cizre, Yüksekova'da benzer özel operasyonlar yapan güvenlik kuvvetlerinin Varto'daki hareket kabiliyetini bitirmek için kazılan hendekler özel olarak tuzaklandı. Bidonlar ve tüpler içine hazırlanan patlayıcılar ilçenin farklı bölgelerine yerleştirildi.

Kobralar     müdahale etti
İlçenin büyük bölümünde evlerin bahçelerinin yüksek duvarlarla çevrili olması, güvenlik güçlerinin operasyonları sırasında PKK'lılara doğal korunak oluştururken, PKK'lılar aynı anda ilçedeki iki köprüyü de tuzakladılar. Bu nedenle ilçeye karayolu üzerinden takviye kuvvet gelmesi belirli süre için kısıtlandı. İlçeye gelen 3 karayolunun kesilmesi üzerine, ilçede konuşlu olan polis ve Jandarma güçleri kısa süreliğine bulundukları binalarda konuşlanmak zorunda kaldı. Bunun üzerine, güvenlik güçleri bu kez hava destekli operasyona başladı. Hava desteğinin gelmesinin ardından ilçedeki TOKİ evleri mevkiindeki köprüdeki bombalı tuzaklar uzman ekiplerce imha edildi.
Bu andan itibaren ilçe merkezinde 15 hendekteki tuzakların sökülmesi ve kapatılmasına başlandı. İlçedeki polis ve jandarma özel harekat timlerine destek olmak amacıyla ilçeye askeri birlikler de sevk edildi. Bu arada, polise gelen ihbar üzerine ilçeye giren bir araçta yapılan aramada kırsaldan geldiği saptanan yüklü miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi. Araçta, 15 Kalaşnikof otomatik tüfek, 5 roket fünyesi, çeşitli silahlara ait 5 bin fişek bulundu. Tuzakların temizlenmesi sonrasında başlayan çatışmalarda 4 PKK'lı öldürüldü.

Daha büyüklerini de deneyebilir
Güvenlik uzmanları, PKK'nın uzun süredir üzerinde çalıştığı bir çatışma modelini Varto'da uygulamaya kalkıştığını belirtiyor. PKK'lıların kent ve ilçe merkezlerine çatışmaları çekerek, halkın da çatışmaların parçası olmasını arzu ettiğini belirten uzmanlar, buna karşılık Varto'da sokağa çıkma yasağı ilan edilerek gerçekleştirilen operasyonların başarılı olduğunu ifade ediyor. Uzmanlar, PKK'nın farklı yerlerde de benzer saldırılarda bulunabileceğini, kent merkezlerinde de aynı yöntemi deneyebileceğini ifade ediyor.

http://www.milliyet.com.tr/varto-da-ne-oldu--gundem-2103660/ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Miillyet Haber - 18 Ağustos 2015, 08:49:09
İlçenin kırsalı, Bingöl'ün Karlıova ile Erzurum'un Hınıs ilçeleri arasındaki geçişi de sağlıyor. Kaynaklar, ilçenin kırsalında 80 dolayında silahlı PKK'lının bulunduğuna dikkati çekiyor. Þehir içinde ise tahminlere göre 150'ye yakın silahlı milis barınıyor.

http://www.milliyet.com.tr/varto-da-ne-oldu--gundem-2103660/

Bunu söyleyen kaynaklar Kimler? Yetkililer bu bilgiyi teyit edip gerekeni yapmayı düşünüyorlar mı? İstihbarat birimleri çalışıyor mu? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 18 Ağustos 2015, 08:40:10

Her gün tuhaf şeyler olan ülkemde yaşananların milyarda biri gelişmiş ülkelerde yaşanıyor olsa pek çok kişi istifa eder, hatta yargılanırdı. Bizde sadece bir haber konusu olup geçiyor. Ondan sonra da terör neden bitmiyor, yolsuzluk neden bitmiyor, ekonomi neden düzelmiyor, eğitim sistemi neden kötü vs gibi konuşmaya devam ederiz...

Üstad niye istifa etsinler ki !..

Hüloogg çeken,
RTE yi ıstırırım, yalarım bile... diyen adamlar varken arkanda,
niye istafa etsinler !?

Buyrun;

! No longer available Mesajı Paylaş

Diyarbakır Silvan'da son durum
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün gece 01.00'den itibaren ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti.

AA'nın geçtiği son habere göre 700 polis ve askerle operasyon başlatıldı, örgüt mensupları silahlarla karşılık verdi. Çatışmada bir kişinin öldüğü iddiası var.
AA'nın geçtiği habere göre ilçede Tekel, Mescit ve Selahattin mahallelerinde sokak aralarındaki hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, bazı sokaklara bırakıldığı iddia edilen patlayıcı  düzeneklerin temizlenmesi ve hizmeti engellenen Halk Sağlığı Merkezi'nin yeniden hizmet vermesini sağlamak amacıyla operasyon yapıldı.

700 GÜVENLİK GÜCÜYLE OPERASYON

Asker ve polisten oluşan yaklaşık 700 personelin katılımıyla gerçekleştirilen müdahaleye iddiaya göre örgüt mensupları uzun namlulu silahlarla karşılık verdi. Çatışma çıktığı, Dicle Üniversitesi  Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan bir kişinin öldüğü, diğer yaralının ise Silvan Devlet  Hastanesinde tedavi altına alındığı belirtiliyor.

İlçede gerginlik sürüyor.

Diyarbakır Valiliğince dün ilçede 01.00'den itibaren ikinci bir  duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ve Silvan'ın da aralarında bulunduğu 4 ilçede  15 gün süreyle özel güvenlik bölgesi ilan edildiği belirtilmişti.

http://www.milliyet.com.tr/diyarbakir-silvan-da-son-durum-gundem-2103874/ Mesajı Paylaş

Bu sabah çatışma çıktı! Teröristler kaçtı!
Elazığ'ın Arıcak İlçesi'ne sızan PKK'lı teröristler ile geçici köy korucuları arasında bu sabah çatışma çıktı. Teröristler çatışmadan sonra dağlık alana kaçarken, karayoluna döşedikleri bombanın imha edilmesi için çalışma başlatıldı.
0Sitene Ekle
Arıcak İlçesi'nin Saman Mahallesi'ne sızan 3 PKK'lı terörist ile geçici köy korucuları arasında bu Sabah saatlerinde çatışma çıktı. Yaklaşık yarım saat süren çatışmada ölen ve yaralanan olmadı. Çatışmanın ardından teröristler dağlık alana kaçarken, bölgeye sevkedilen güvenlik güçleri arama tarama faaliyetinde bulundu.

Güvenlik güçlerinin Arıcak-Alacakaya arasındaki karayolunda yaptığı incelemede yoldaki menfeze döşenmiş patlayıcı bulundu. Güvenlik güçleri karayolunda önlem alırken, bombanın imha edilmesi için uzman ekipler çağrıldı.

http://www.milliyet.com.tr/bu-sabah-catsma-cikti-teroristler-gundem-2103866/ Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz