PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Lice'de çatışma: 1 şehit
DHA 18 Ağustos 2015
Lice'de çatışma: 1 şehit

DİYARBAKIR'ın Lice İlçesi'nin kırsal kesiminde bugün PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu.

Lice'deki çatışmada ağır yaralanan askerlerden biri yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Diyarbakır Valiliği'nin dün saat 21.00'den bugün saat 07.00'ye kadar sokağa çıkma yasağı ilan ettiği Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında, bugün öğle saatlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada ilk bilgilere göre 4 asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Askerlerden 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Çatışmaların sürdüğü bölgeye Kobra tipi helikopterin de sevk edildiği belirtildi.

MİLLETVEKİLİ BÖLGEYE GİTTİ
DBP Diyarbakır İl Başkanlığı, Lice'deki olaylar nedeniyle HDP Diyarbakır Milletvekili Nİmetullah Erdoğmuş, merkez Kayapınar İlçesi Belediye Başkanı M.Ali Aydın ile HDP ve DBP'li yöneticilerin bölgeye gittiğini açıkladı. Açıklamada, çatışmaların sürdüğü bölgede orman yangınlarının çıktığı öne sürüldü.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29843242.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Lice'de 2 asker daha şehit oldu!
Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında, Jandarma Özel Harekat timleri ile Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kapatan PKK'lılar arasında sabah saatlerinde çıkan ve 1 askerin şehit olup, 3 askerin yaralandığı çatışmalar gece saatlerinde de devam etti.

Saat 21.00 sıralarında yine aynı bölgedeki çatışmada 2 asker daha şehit oldu. Þehitler için yarın saat 09.00'da Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde tören düzenleneceği belirtildi. Vali Hüseyin Aksoy, Habertürk'e yaptığı açıklamada, Diyarbakır-Bingöl karayolunda güvenliğin sağlandığını, kırsal alanda ise operasyonların devam ettiğini söyledi.

Vali Aksoy ayrıca, Silvan ilçesindeki 4 mahallede hendek kazarak yolu kapatan PKK'lılar ile YDG-H'lileri yönelik operasyonların da tamamlandığını, 1 örgüt üyesinin öldürüldüğünü, 1 kişinin yaralı ele geçirildiğini belirtti. Aksoy, ilçedeki operasyonlar sırasında Çarşı merkezinde bomba yüklü bir aracın polis ekipleri tarafından imha edildiğini, patlamanın etkisiyle çıkan yangının da kısa sürede söndürüldüğünü ifade etti. Askeri kaynaklar ise, Silvan'da gerçekleştirilen operasyonlarda 15, Lice'de ise 19 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini öne sürdü.
Diyarbakır'ın Lice İlçesi kırsalında, Jandarma Özel Harekat timleri ile Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kapatan PKK'lılar arasında Sabah saatlerinde çıkan ve 1 askerin şehit olup, 3 askerin yaralandığı çatışmalar gece saatlerinde de devam etti. Saat 21 sıralarında PKK'lılarla girilen çatışmada 2 asker daha şehit oldu. Böylece Lice'de bugün yaşanan çatışmalarda şehit sayısı 3'e yükseldi. Sabah saatlerinde çıkan çatışmada yaralanan 4 askerden durumu ağır olan Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Tufan (35) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu. Þehitler için yarın saat 09.00'da Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde tören düzenleneceği belirtildi.

VALİ AKSOY: "3 ASKER ÞEHİT, 3 ASKER YARALI"
Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, bölgedeki olaylarla ilgili Habertürk'e yaptığı açıklamada, Lice kırsalındaki çatışmaların devam ettiğini belirterek, "Çatışmalarda 3 askerimiz şehit, 3 askerimiz de yaralı. Öldürülen PKK'lıların sayısı konusunda henüz bir net bir bilgi elimde yok. Gün boyu çıkan çatışmalarda Diyarbakır-Bingöl karayolunu hendek kazarak ulaşıma kapatan PKK'lıların yakalanması için operasyon başlatmıştık. Yol güvenliği sağlandı; kırsal alanda operasyonlar sürüyor" dedi.

"SİLVAN'DA ASAYİÞ SAĞLANDI"
Vali Aksoy, Silvan İlçesi'nde 4 mahallede hendek kazarak yolu kapatan PKK'lılar ve YDG-H'lilere yönelik operasyonların ise tamamlandığını söyledi. Operasyonlarda 1 örgüt üyesinin öldürüldüğünü, 1 örgüt üyesinin de yaralı ele geçirildiğini belirten Vali Aksoy, "Silvan'da sabah başlayan operasyonlarda sivil halkın zarar görmemesi için kesin talimat vermiştim. Polis sivil halkın zarar görmemesi için operasyonu titizlikle yürüttü. Örgüt üyeleri roketatarlı saldırılarında ölen ya da yaralanan olmadı. Ayrıca çarşı merkezinde bombalı bir araç polis tarafından imha edildi. Patlamanın etkisiyle çevrede hasar oluşurken, olay yerinde çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Akşam saatleri itibariyle güvenlik ve asayiş sağlanmış oldu. Örgüt üyeleri hendeğin arkasına ateş ettikleri için polis de karşılık veriyordu. Sivil kıyafetli ve maskeli oldukları için çok da şahısların tamamını belirleme şansı henüz olmadı. Bu nedenle de gözaltında az sayıda kişi var. Geri kalanların tespiti için çalışmalarımız sürüyor. Bir kısmının da ilçeden kaçmış olma ihtimali var. Ancak ilçede örgüt temizlendi, asayiş sağlandı" şeklinde konuştu.
Öte yandan askeri kaynaklar ise, Silvan'daki operasyonlarda 15, Lice'deki operasyonlarda ise 19 PKK'lının etkisiz hale getirildiğini belirtti.

http://www.milliyet.com.tr/lice-de-2-asker-daha-sehit-oldu--gundem-2104260/ Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Genelkurmay: Lice'de yol kesme eylemi sırasında 150 kişi 'Canlı kalkan' oldu
DİYARBAKIR, (DHA) 19 Ağustos 2015
Genelkurmay: Lice'de 150 kişi canlı kalkan oldu

GENELKURMAY Başkanlığı, Diyarbakır'ın Lice ile Hani ilçeleri arasında kırsal kesiminde çıkan çatışmada 3 askerin şehit düştüğü olay ile ilgili açıklama yaparken, yol kesme eylemine karşı operasyon başlatılırken yaklaşık 150 kişilik bir grubun 'Canlı kalkan' olduğunu bildirdi.

Lice ile Hani ilçeleri arasındaki karayolunda yol kesme eylemi olması ardından düzenlenen Uzman Çavuş Muhammet Tufan, Jandarma Astsubay Metin Aydemir, Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in de şehit olduğunu açıkladı.

'40-50 ARAÇLA GELEN 100-150 ÞAHIS'

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde çatışma: Üç şehit
Açıklamada, Lice'deki eylemler, operasyon ve gelişmeler ile ilgili şöyle denildi:  "17 Ağustos 2015 tarihinde saat 20.00'da Bölücü Terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve teröristlerce ulaşıma kapatılan Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kesen teröristleri, tespit edilen gizlenmiş oldukları bölgede etkisiz hale getirmek maksadıyla, Jandarma Özel Harekat timlerince başlatılan operasyona devam edilmiştir. Devam eden operasyon kapsamında, 18 Ağustos 2015 tarihinde saat 19.30 sularında Diyarbakir ili Hani İlçesi Gömeç Köyü istikametinden yaklaşık 40-50 araçla gelen 100-150 şahıs 'canlı kalkan' olmuştur. Söz konusu grup içerisine sızan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce saat 20.55'de sızma girişiminde bulunulmuş, çıkan çatışmada iki kahraman personelimiz şehit olmuş ve bir kahraman personelimiz yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman Personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29849669.asp Mesajı Paylaş

Lice'de şehit sayısı 4'e yükseldi
DİYARBAKIR, (DHA) 19 Ağustos 2015
Lice'de şehit sayısı 4'e yükseldi

Diyarbakır'ın Lice ve Hani kırsalında dün çıkan çatışmalarda yaralanan askerlerden birinin daha şehit olduğu bildirildi. Lice'deki dün ve bugün yaşanan çatışmalarda şehit sayısı 4'e yükseldi.

GENELKURMAY'DAN CANLI KALKAN AÇIKLAMASI

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Lice ile Hani ilçeleri arasında kırsal kesiminde çıkan çatışmada 3 askerin şehit düştüğü olay ile ilgili açıklama yaparken, yol kesme eylemine karşı operasyon başlatılırken yaklaşık 150 kişilik bir grubun 'Canlı kalkan' olduğunu bildirdi. Lice ile Hani ilçeleri arasındaki karayolunda yol kesme eylemi olması ardından düzenlenen Uzman Çavuş Muhammet Tufan, Jandarma Astsubay Metin Aydemir, Uzman Onbaşı Latif Adıgüzel'in de şehit olduğunu açıkladı.

'40-50 ARAÇLA GELEN 100-150 ÞAHIS'

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde çatışma
Açıklamada, Lice'deki eylemler, operasyon ve gelişmeler ile ilgili şöyle denildi:  "17 Ağustos 2015 tarihinde saat 20.00'da Bölücü Terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek ve teröristlerce ulaşıma kapatılan Diyarbakır-Bingöl karayolunu ulaşıma kesen teröristleri, tespit edilen gizlenmiş oldukları bölgede etkisiz hale getirmek maksadıyla, Jandarma Özel Harekat timlerince başlatılan operasyona devam edilmiştir. Devam eden operasyon kapsamında, 18 Ağustos 2015 tarihinde saat 19.30 sularında Diyarbakir ili Hani İlçesi Gömeç Köyü istikametinden yaklaşık 40-50 araçla gelen 100-150 şahıs 'canlı kalkan' olmuştur. Söz konusu grup içerisine sızan bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce saat 20.55'de sızma girişiminde bulunulmuş, çıkan çatışmada iki kahraman personelimiz şehit olmuş ve bir kahraman personelimiz yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman Personelimize acil şifalar temenni ediyoruz."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29849669.asp Mesajı Paylaş

Senelerdir açılım saçmalığı ve çözüm süreci ile terör örgütüne verilen tavizlerin terörü bitirmeyeceğini, aksine terörü bir halk hareketine çevirerek iç savaşa yol açabileceğini belirtiyorum. Bugün yaşananlar haklılığımı ortaya koyuyor. Göz göre göre ülkemizi bu hallere düşürenlerin Allah belasını versin! Mesajı Paylaş

Canavarin basini koparmadikca birsey degismez, tirnak kesiyoruz sadece. Mesajı Paylaş

Silvan'da son durum
DHA - CİHAN 19 Ağustos 2015
Silvan'da son durum

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından düzenlenen operasyonda çıkan çatışmalar ilçeyi savaş alanına çevirdi. Yasağın kalkmasının ardından ilçeye giren basın mensupları, harabeye dönen ilçeyi görüntüledi.

PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'nin onlarca hendekle kapattığı Mescit, Tekel ve Selahattin mahallelerindeki bina, ev ve işyerlerinin yıkıldığı, çok sayıda aracın yakıldığı görüldü. Çatışmaların yaşandığı mahallelerde, onlarca evde ise roket ve mermi izleri bulunuyor.

Diyarbakır'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H, yaklaşık bir hafta önce cadde ve sokakları hendeklerle kapattı. Önceki gün sokağa çıkma yasağını ilan eden Diyarbakır Valiliği, dün ilçeye giriş ve çıkışları yasakladı.

Dün sabah saatlerinden gece yarısına kadar ilçede şiddetli çatışmalar yaşandı. Telefon ve internet bağlantısının olmadığı ilçe merkezinde neler olduğu ise yasağın kalkmasıyla ortaya çıktı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29851153.asp Mesajı Paylaş

Kışanak: "Ben de özerklik ilan ederim"
Ahmet ÜN/DİYARBAKIR, (DHA) 19 Ağustos 2015
Kışanak: "Ben de özerklik ilan ederim"

Güneydoğu'da birçok kentte çeşitli tarihlerde DBP tarafından ilan edilen sözde 'öz yönetim' açıklamalarıyla ilgili olarak Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Belediyesi Eş Başkanları DBP'li Seyid Narin ve Fatma Þık Barut, Silvan Belediye Eş Başkanları Yüksel Bodakçı ve Melikşah Teke ile bazı partililerin gözaltına alınmasına tepki gösterildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak, "Devlet, gelip benim belediye başkanımı gözaltına alırsa, ben de özerklik ilan ederim" dedi.

Sur Belediyesi önünde toplanan belediye başkanları ve sivil toplum örgüt temsilcileri, gözaltına alınanların serbest bırakılması çağrısında bulundu.

Burada bir açıklama yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Gültan Kışanak, operasyonlara sert tepki göstererek, bu ülkede hukuksuzluk, devlet nizamı haline getirilmeye çalışıldığını iddia etti. Kışanak şunları söyledi:

"Hukuk, kural tanımayan, halkın ihtiyaçlarını, tepkilerini dikkate almayan tek taraflı işleyen, elindeki devletin bütün gücünü halkın taleplerini bastırmak için kullanan otoriter bir yönetim birileri tarafından tesis edildi. Buna sessiz kalanlar, bugün Silvan, Sur ve Lice'de yaşananlar yarın batı illerinde de yaşanacak. Tüm Türkiye'ye seslenmek istiyorum, 1990'lı yıllarda yapılan hatalara düşmeyin. Tarih tekerrür etmez. Biz ne 1990'lı yılların bir daha tekerrür etmesine müsaade ederiz, ne de bu coğrafyada olduğu gibi 1990'lı yıllar tekerrür eder. Eğer 1990'lı yıllardaki gibi infazlar, köy yakmalar, bütün siyasi talepleri baskıyla ve şiddetle bastırma yöntemi devreye girerse, bu halkın da mücadele yöntemi de gelişecektir. Biz boyun eğmeyeceğiz. Eğer birileri KCK operasyonlarını tekrarlamak istiyorsa buna da izin vermeyeceğiz. Bu halkın siyasi iradesini cezaevine tıkmaya çalışanlar, bugün de Paralel yapı diye başka bir suçlamanın konusu haline geldiler. Bugün de bu halkın seçilmiş temsilcilerinin evlerinin kapıları kırarak, hakaret ederek, gözaltına almaya teşebbüs ediyorsanız, bunun hiçbir meşruiyeti yoktur. Bugün kim bu operasyonu yönetiyorsa, yarın paralel yapı gibi o da mahkum olacaktır."

"BELEDİYE BAÞKANIMI GÖZALTINA ALIRSA ÖZERKLİK İLAN EDERİM"

Muş'un Varto İlçesi'nde öldürülen kadın bir PKK'lının çıplak halde yere yatırıldığı görüntüleri hatırlatan Gültan Kışanak, şunları söyledi:

"Varto'da sokak ortasında çıplak bedeni sürüklenen kadının hesabını verecekler. Bu alçaklığı yapandan hesap sormayan devlet, gelip benim belediye başkanımı gözaltına alırsa, ben de özerklik ilan ederim. Bir halkın onuruyla bu kadar oynanılamaz. Bize bu kadar hakaret etmeyin. Binlerce hukuksuzluk var, yüzlerce faili meçhul cinayet var. Hangisinin hesabını sordu bu devlet? Kimseden hesap sordu mu? Kimi yargı karşısına çıkardı. Varto'da yaşanandan devlet hesap sordu mu? Devlet benim namusumu korumayacaksa, bu halkın seçilmiş iradesine saygı göstermeyecekse, devlet ne için vardır? Bu halkın özerklik talebi, siyasi bir taleptir. Varsa siyasi bir cevabınız, siyasetle cevap verin. Ama yok biz siyaset yapmıyoruz, biz otoriter devlet olarak sizi ezeceğiz diyorsanız, kusura bakmayın ezdirmeyeceğiz kendimizi. Bu halkın seçilmiş bir temsilcisine yapılan muameleyi yapan hukuk devleti değildir. Kendi bakan ve çocuklarının hırsızlıklarını kapatmak için yasalar çıkarttılar. Binlerce polis, savcıyı sürgün ettiler ama burada halkın iradesini temsil edenin sırtına basamazlar. Bunu yapan devlet, meşru bir devlet değildir. Bunu sorgulamak bizim hakkımızdır. Derhal gözaltına alınan arkadaşlarımız serbest bırakılmalılar. Tahammül sınırları zorlayan bir noktaya gidiyoruz. Bunu yapmasınlar, kazdıkları kuyuya düşerler. Kazdıkları kuyu ne kadar derin olursa, düştükleri çukur da o kadar derin olur."

Kışanak'ın açıklamasının ardından gözaltına alınlar arasında bulunan Sur Belediyesi Eş Başkanı Seyit Narin'in eşi Besile Narin ise evlerine yapılan operasyonu anlatarak, tepki gösterdi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29851409.asp Mesajı Paylaş

Siirt'te askeri araca bombalı saldırı: 8 şehit
Turan KOYUNCU/SİİRT,(DHA) 19 Ağustos 2015
Siirt'te askeri araca bombalı saldırı: 8 şehit

Siirt'in Þirvan ile Pervari ilçeleri arasında, PKK'lı teröristler karayoluna tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatıldı, patlamada 2'si üst rütbeli 6'sı er olmak üzere 8 asker şehit oldu.

Siirt'in Þirvan ile Pervari ilçeleri arasındaki karayolunda devriye görevini yürütün askeri aracın geçişi sırasında PKK'lılar yola tuzakladıkları bombayı, bugün öğleden sonra uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Patlamada zırhlı araçta bulunan askerlerden 8'i şehit düşerken, yaralı askerlerin olduğu belirtildi.
Teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerin 1'inin uzman çavuş, 2'sinin uzman erbaş, 5'inin de er olduğu öğrenildi.

Hain saldırıda şehit olan 8 askerden birinin 37 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Hakan Aktürk'ün olduğu öğrenildi. Aktürk'ün Burdur'daki baba ocağında yas var.

Saldırının meydana geldiği bölgeye Siirt'ten ve ilçelerden ambulanslar sevk edildi.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay patlamayla ilgili bir açıklama yapıldı. İşte o açıklama;
"19 Ağustos 2015 tarihinde saat 14.10 sularında Siirt-Pervari yol emniyeti için görevlendirilen unsurlarımıza Bölücü Terör örgütü mensubu teröristler tarafından, daha önceden yol kenarına yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı patlatılmıştır.

Patlama sonucunda Kahraman sekiz personelimiz şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

PERVARİ VE ÞİRVAN'A GİRİÞ ÇIKIÞLAR YASAKLANDI
Patlamanın ardından bölgede geniş çaplı hava destekli operasyon başlatıldı. Þirvan ve Pervari ilçelerine giriş ve çıkışlar kapatılırken, Siirt çıkışından da bu yöne gidişlere izin verilmiyor.  Siirt 3'üncü Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'ndan bölgeye Sikorsky helikopterlerle komandolar indirildi. Kobra helikopterler bölgeye sevk edildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29852503.asp Mesajı Paylaş

Başkale'de askeri konvoya PKK'dan bombalı tuzak

Van'ın Başkale İlçesi'nde, PKK'lı teröristler askeri konvoyun geçişi sırasında daha önceden yola yerleştirdikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlattı. Saldırıda ölen ve yaralanan olmadı.

Patlama Başkale-Hakkari karayolunun 75'inci kilometresindeki Samandöken Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Daha önce teröristler tarafından yola döşenen patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatıldı. Patlamada yolda hasar meydana geldi. Bazı araçlar patlamanın olduğu bölgeden, patika yollardan geçip yeniden asfalta çıkarak yollarına devam etti. Saldırı sonrası yol güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Güvenlik güçleri PKK'lıların yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlattı.

http://www.milliyet.com.tr/baskale-de-askeri-konvoya-pkk-dan-gundem-2104593/ Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz