PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

O köpeklerde Rus yapımı 14,5 mm'lik ZPU-1 Uçaksavar silahları var.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: DEFENCETURK.COM ÜYELİK SÖZLEÞMESİ VE KURALLARI - 22 Mart 2009, 00:32:22
DEFENCETURK.COM ÜYELİK SÖZLEÞMESİ VE KURALLARI

7 - DefenceTurk sitesinde kesinlikle ırkçılığa izin verilmemektedir. Bunun dışında kişilerin dil, din, mezhep, cinsiyet, renk, köken gibi toplumsal konumları yönünden sınıflandırılması, spor fanatizmi, ahlaka aykırı, karalama, yalan, hakaret ve küfür, terör örgütleri vb oluşumlarla ilgili propaganda içeren iletilerin kullanılması kabul edilemez. Siyasi propagandaya kaymamak ve siyasi karalamalarda bulunmamak şartıyla belirli bir seviyeye kadar siyasi konularda tartışmaya izin verilmektedir.

Mesajı Paylaş

Flaş Haber: Sınır ötesi operasyon

Genelkurmay, TSK'ya ait savaş uçaklarının Hakurk ve Zap bölgesinde bulunan 50'ye yakın PKK hedefinin vurulduğunu bildirdi
20 Mayıs 2010 Perşembe, 17:56:53

Irak'ın kuzeyindeki terörist unsurlara yönelik hava harekatı düzenlendiği bildirildi. Türkiye sınırına yaklaşmakta olan bir terörist grubu tespit edildi. Gruba, bugün Hava Kuvvetleri unsurlarınca harekat düzenlendi. Savaş uçaklarının Hakurk-Zap Bölgesi'nde 50'ye yakın yeri bombaladığı öğrenildi.

Operasyonun insansız Heron uçaklarından ABD ile işbirliği sonucu elde edinilen bilgileler ışığında gerçekleştirildiği, operasyonun kara harekatı olmadığı, sadece havadan yapıldığı bildirildi.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/516593-sinir-otesi-operasyon Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

İyi olmuş.Karakol baskınına itafen sanırım. Mesajı Paylaş

Bildiğim kadarı ile sınır ötesi operasyonlar için k.ıraktakilerden izin almamız gerekiyor,eğer bildiklerim doğru ise dağı taşı bombalayıp geri geldik. Mesajı Paylaş

TV haberlerinde Uçakların üslerine geri döndüğü, ancak Heronların halen bölgede uçamaya devam ettikleri söyleniyordu. Bence işe yaramıştır. Mesajı Paylaş

İstanbul'da eylem yapacaklardı!

Patlamaya hazır bomba düzeneğiyle 2 bombacı yakalandı.
21 Mayıs 2010 Cuma, 02:24:05

İstanbul'da terör eylemi hazırlığında olan biri kadın 2 kişi, İstanbul Terörle Mücadele Ekipleri'nin takibi sonucu Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde yakalandı. Zanlılar, gözaltına alınarak emniyete götürülürken, yanlarındaki poşetlerden 3 el bombası, 2 adet tabanca, DVD Player içerisine gizlenmiş toz TNT ve oyuncak bebeğe yerleştirilmiş patlamaya hazır bir bomba düzeneği bulundu.

Göksel GÜRSOY / ÇORLU (AHT)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri, Yunanistan'daki kamplarda bomba eğitimi aldığı belirlenen 1 kadın, yasadışı örgüt üyesi iki kişiyi İstanbul'da eylem yapmak üzere Edirne'den Türkiye'ye girdiği bilgisini alınca izlemeye aldı. Edirne'den bindikleri minibüsten Çorlu'da inip ara sokağa girince, havanın da kararması sebebiyle şahıslara yönelik izlerini kaybettirme ihtimaline karşılık operasyon düzenlendi. Zanlıların Þehsinan Mahallesi'nde ellerinden attıkları 4 poşet, İstanbul'dan gelen bomba imha ekipleri tarafından yaklaşık 2 saat boyunca incelendi. Bomba imha ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda poşetlerde 3 el bombası, 2 adet tabanca, DVD Player içerisine gizlenmiş toz TNT ve oyuncak bebeğe yerleştirilmiş patlamaya hazır bir bomba düzeneği bulundu. Çorlu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Amirliği'ne götürülen zanlıların, terör örgütü mensubu olduğu ve İstanbul'da bombalı bir eylem hazırlığı içerisinde oldukları öğrenildi. Mesajı Paylaş

aslında girip bir daha çıkmamak daimi çözüm olur. Mesajı Paylaş

Sınır ötesi harekata Barzani tepkisi

21 Mayıs 2010 Cuma 18:15
Türkiye ziyaretine hazırlanan Barzani, TSK'nın sınır ötesi hava harekatına sert tepki gösterdi.

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakların dün Kuzey Irak'taki PKK kamplarını bombalamasına, Bölgesel Kürt Yönetimi tepki gösterdi. Kürt Yönetimi'nin açıklamasında, "Yerinde olmayan bombardımanın durmasını istiyoruz" denildi.

Kuzey Irak'ta denetimi elinde bulunduran Bölgesel Kürt Yönetimi'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bu tür operasyonların bölgeyi istikrarsız hale getirdiği görüşü savunuldu. Açıklamada, " Bölgesel Kürt Yönetimi bu operasyonları, Irak devletinin egemenliğine el uzatma ve yerinde olmayan bir iş olarak adlandırıyor. Bu yerinde olmayan bombardımanın durmasını istiyoruz. Sorunların diyalogla çözülmesini istiyoruz. Þiddet ve saldırılarla hiçbir sonuç alınmayacağına inanıyo ruz" denildi.

Diyarbakır'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nde bugün de gün içinde belirli aralıklarla hareketlilik yaşandı, savaş uçakları kalkıp indi. Üsten peş peşe kalkan F-16 savuş uçakları Irak sınırına doğru yöneldi. Uçakların saatler sonra üstlerine geri döndüğü gözlendi.

http://www.internethaber.com/sinir-otesi-harekata-barzani-tepkisi-254215h.htm Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Mayıs 2010, 19:39:56
Sınır ötesi harekata Barzani tepkisi

21 Mayıs 2010 Cuma 18:15
Türkiye ziyaretine hazırlanan Barzani, TSK'nın sınır ötesi hava harekatına sert tepki gösterdi.

Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakların dün Kuzey Irak'taki PKK kamplarını bombalamasına, Bölgesel Kürt Yönetimi tepki gösterdi. Kürt Yönetimi'nin açıklamasında, "Yerinde olmayan bombardımanın durmasını istiyoruz" denildi.

Kuzey Irak'ta denetimi elinde bulunduran Bölgesel Kürt Yönetimi'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bu tür operasyonların bölgeyi istikrarsız hale getirdiği görüşü savunuldu. Açıklamada, " Bölgesel Kürt Yönetimi bu operasyonları, Irak devletinin egemenliğine el uzatma ve yerinde olmayan bir iş olarak adlandırıyor. Bu yerinde olmayan bombardımanın durmasını istiyoruz. Sorunların diyalogla çözülmesini istiyoruz. Þiddet ve saldırılarla hiçbir sonuç alınmayacağına inanıyo ruz" denildi.

Diyarbakır'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı 8'inci Ana Jet Üssü'nde bugün de gün içinde belirli aralıklarla hareketlilik yaşandı, savaş uçakları kalkıp indi. Üsten peş peşe kalkan F-16 savuş uçakları Irak sınırına doğru yöneldi. Uçakların saatler sonra üstlerine geri döndüğü gözlendi.

http://www.internethaber.com/sinir-otesi-harekata-barzani-tepkisi-254215h.htm
Ben bu adamı hep fahişe benzetirim kimin kucağında oturup kimin koynunda yattığı belli değil bir bakmışsınız İran'ın kucağına oturmuş,bir bakmışsınız bizim,bir bakmışsınız İsrail'in. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz