PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

bu video daki araç kobramı arkadaşlar? Mesajı Paylaş

ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

TSK: 25 terörist öldürüldü
AA 29 Eylül 2015
TSK: 25 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü mensuplarına yönelik hava harekatında 19, Hakkari'nin Çukurca bölgesindeki operasyonda da 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında yer alan bilgiye göre, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine icra edilen hava harekatında bölücü Terör örgütü mensubu 19 kişi etkisiz hale getirildi.

Hakkari'nin Çukurca bölgesinde yapılan operasyonda ise 6 terörist ölü ele geçirildi.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde, mayın ve el yapımı patlayıcı arayan askerler, Tatvan-Muş demiryolu üzerinde tespit ettikleri patlayıcıyı yerinde imha etti. Patlama sonucu tren yolunda hasar meydana geldi, yol ulaşıma kapandı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde de teröristlerce personel servis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi. Olayda 2 personel yaralandı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30187174.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Ancak Cobra'nın hedefleme işareti farklı gibi!

Mesajı Paylaş

Bir yerde okumuştum hedefi vurmak çok zor diye cobra ile video cobraya ait ise hiçde söylendiği gibi değilmiş :) Mesajı Paylaş

O videoda aracın ne olabileceğini anlamak güç. Sadece hedef işaretleyici görünüyor. Ekranın tamamı görünmüyor. Kimilerine göre görüntü bir bilgisayar oyunundan alınmış. Ancak bana pek oyun gibi gelmedi. Bu teröristlerin leşlerinin göründüğü gündüz görüntüleri de var. Mekan ve kıyafetler benziyorlar.

Başka bir çatışma görüntüsünde sistem daha net görünüyor.

Mesajı Paylaş

Þemdinli'de askeri araca bombalı saldırı: 2 asker şehit 3 asker yaralı
ANKARA, (DHA) 29 Eylül 2015
Þemdinli'de askeri araca bombalı saldırı

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Þemdinli'de zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerin yerleştirdiği patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana gelen patlamada 2 askerin şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı belirtildi.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"29 Eylül 2015 saat 16.45'te Yüksekova-Þemdinli yolu üzerinde bulunan Tuhi Köprüsüne yerleştirilen El Yapımı Patlayıcının imhası için görevlendirilen birliklerin emniyetini almak maksadıyla bölgeye intikal eden zırhlı aracın geçişi esnasında Bölücü Terör örgütü mensubu teröristler tarafından, daha önceden yol kenarına yerleştirilen başka bir El Yapımı Patlayıcı patlatılmıştır.

Patlama sonucunda Kahraman iki silah arkadaşımız şehit olmuş ve Kahraman üç silah arkadaşımız hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.
Bölgeye taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birlikler sevk edilmiş; teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla muhtemel kaçış istikametleri ateş altına alınmış olup, bölgede operasyonlara devam edilmektedir.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırıda yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30191013.asp Mesajı Paylaş

Batman'da bir polis şehit oldu, bir sivil yaşamını yitirdi
30 Eylül 2015
İki ilden acı haber geldi

Batman'ın Kozluk ilçesinde, teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 1 polis şehit oldu, bir sivil yaşamını yitirdi, 3'ü çocuk 10 kişi yaralandı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Þemdinli'de zırhlı aracın geçişi sırasında teröristlerin yerleştirdiği patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana gelen patlamada 2 askerin şehit olduğu, 3 askerin de yaralandığı belirtildi.

Batman-Kozluk karayolunun Samanyolu köyü mevkisinde Terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada polis memuru Nedim Erbay şehit oldu, 3 polis yaralandı. Patlama sırasında yoldan geçen kamyonet ve minibüste bulunan vatandaşlar da yaralandı.

Bombalı saldırı sırasında yoldan geçen sivil minibüsü kullanan Hamdullah Aydın kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Patlama nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı, terör örgütü PKK mensuplarının yakalanması için çalışma başlatıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30191324.asp Mesajı Paylaş

Genelkurmay: Terör örgütünün 24 hedefi imha edildi
DHA 30 Eylül 2015
Genelkurmay'dan flaş açıklama

Genelkurmay Başkanlığı, Önemli Yurtiçi Olaylar başlığıyla yaptığı açıklamada, Hakkâri'nin Dağlıca ve Yüksekova ilçelerinde icra edilen hava hârekatı ile Bölücü Terör Örgütü'ne ait 24 hedefin imha edildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamayla, terör örgütüne yönelik operasyonlarla ilgili bilgi verildi.

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle; "Hakkâri / Þemdinli-Yüksekova yolu üzerindeki Tuhi Köprüsünde tespit edilen El Yapımı Patlayıcı (EYP) düzeneğinin imhası maksadıyla bölgeye giden bir Taktik Tekerlekli Zırhlı Araçına, Bölücü Terör örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerce daha önceden döşenen EYP patlatılmış ve uzun namlulu silahlar ile saldırıda bulunulmuştur. Saldırıda iki silah arkadaşımız şehit olmuş, üç silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmıştır.  Saldırıya derhal karşılık verilmiş, bölgede başlatılan kara ve hava destekli operasyonda bir BTÖ mensubu terörist silah ve teçhizatı ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Bitlis-Hizan karayolunun kontrolü esnasında tespit edilen dört adet El Yapımı Patlayıcı imha edilmiş, bölgenin emniyetini alan unsurlara, Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca yapılan silahlı saldırıda bir silah arkadaşımız hafif şekilde yaralanmıştır.

Bölgede başlatılan kara ve hava destekli operasyon devam etmektedir. Hakkâri / Yüksekova'da, icra edilen operasyonda; bir Bölücü Terör Örgütü mensubu terörist, bir adet Kaleşnikof piyade tüfeği, beş adet dolu şarjör, bir adet RPG-7 roketatar ve mühimmatı, iki adet el bombası ve bir adet havan mühimmatı ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Hakkâri / Dağlıca ve Yüksekova'da icra edilen hava hârekatı ile Bölücü Terör Örgütü terör örgütüne ait 24 hedef (Doçka mevzi, barınak ve sığınak) imha edilmiştir. Hakkâri / Merkez'de bir ve Hakkâri / Þemdinli'de bir olmak üzere, Bölücü Terör Örgütünden kaçan iki terörist, silahsız ve teçhizatsız olarak güvenlik güçlerine teslim olmuştur. Þırnak / Uludere'de, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce yola döşenen Mayın / El Yapımı Patlayıcının patlaması sonucunda iki sivil vatandaş yaralanmıştır. Hatay / Dörtyol'da, özel bir GSM şirketine ait baz istasyonuna, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce El Yapımı Patlayıcı kullanmak suretiyle yapılan saldırıda baz istasyonunda maddi hasar meydana gelmiştir."

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30196150.asp Mesajı Paylaş

Beytüşşebap Kaymakamı'ndan olay mesajlar

Beytüşşebap'ta terör örgütünün 2 ayrı saldırısında 2 asker şehit olmuş, 34 teröristin öldürüldüğü duyurulmuştu. Beytüşşebap Kaymakamı'nın bugünkü mesajları sosyal medyayı salladı. Kaymakam Güntepe ve HDP'li Ferhat Encü arasında da sert tartışma çıktı.

Beytüşşebap Kaymakamı'ndan olay mesajlar

Þırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Kaymakamı Kadir Güntepe, teröristlerin ilçede bir çok ev ve lojmana saldırdığını ifade ederek, "İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın ne kadar yıkarsanız yıkın ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz" dedi.

Twitter hesabından açıklamalar yapan ve fotoğraflar paylaşan Kadir Güntepe şunları yazdı:

"İlçemizde 25.9.2015 tarihinde 400'e yakın terörist unsurla tamamen ilçeyi ele geçirme amacına yönelik 6 saat süren bir saldırı gerçekleşti. Bu kalleş saldırısı sonucu hala 'barış istiyoruz', 'insan hakları istiyoruz', 'siviller katlediliyor' naraları atanlara bir çift sözüm var. Bu mu sizin barışınız! Bu mu insan hakları! Evime atılan bomba! Amaç ne! Hedef ne! Ya canım kızım burada olsaydı! Bu mu adaletiniz! Odama atılan zırh delici keskin nişancı ve kaleş mermileri tam 22 tane! Sivilleri kim katlediyor! Bu mu kardeşlik! Sayın hakimlerimizin evi! Keskin nişancı mermilerinin işi ne! Suçları ne! Sivilleri kim öldürüyor! İşte sizin barışınız! İşte sizin kardeşliğiniz! Evlere ve lojmanıma atılan yüzlerce roketler, binlerce mermiler! Bombaladığınız evimi çocuklara açtım! Sizin gibi yapmayacaklar! Unutmayın! Bu mücadele iman ordusu TSK ve emniyetin, küfür ordusu PKK'yla hak-batıl mücadelesidir! Böldürmeyeğiz! İyi dinleyin! Ne kadar yakarsanız yakın ne kadar yıkarsanız yıkın ne kadar sıkarsanız sıkın böldürmeyeceğiz ulan" ifadelerini kullandı.

HDP'Lİ FERHAT ENCÜ İLE TARTIÞTILAR

Kaymakam Güntepe ile HDP milletvekili Ferhat Encü arasında da tartışma yaşandı. Encü, "Kaymakam efendi! Kendi pisliğinizi bu karelerle örtemezsin. 4 sivilin hesabını vereceksin. Yargılanacaksın!" dedi.

Kaymakam Güntepe ise "Bana bak vekil bozuntusu. Allah'tan başka kimseden korkum olsaydı bunları yayınlamazdım. O bombaların hesabını vereceksiniz" dedi. Encü ise "Atanmış olan uzaktan kumandalı bir memur bu halkın seçmiş olduğu şahsıma vekil bozuntusu diyor Suç seni kumanda edende sende değil" diye yazdı.

http://www.milliyet.com.tr/beytussebap-kaymakami-ndan-olay-gundem-2124866/ Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz