PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Diyarbakır'da polise saldırı: 1 şehit
DİYARBAKIR (İHA) 12 Ekim 2015
Diyarbakır'dan kahreden haber

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bölge trafik noktasında zırhlı araca bir grup PKK'lı tarafından ateş açıldı. Polisin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 1 polis memuru şehit oldu.

Olay, Ergani ilçesinde bulunan bölge trafik noktasında meydana geldi.

Bölge trafikte nöbet tutan polislere bir grup PKK'lı terörist ateş açtı. Polisin anında karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada Ö.G. isimli polis memuru yaralandı.

Meslektaşlarının yardımıyla hastaneye kaldırılan Ö.G., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken kaçan PKK'lı grubun yakalanması için operasyon başlatıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30290564.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Öyle idraksiz bir toplum içerisinde yaşıyoruz ki, kelimelerle tarif edilmesi mümkün değil. Bu idraksizlerin içerisinde tanıdığımız kişilerin, arkadaşlarımız olduğunu görmek ise ayrıca hüzün veriyor. Sosyal medya hesaplarımıza bakıyoruz; iş-güç sahibi, meslek-mevki-makam sahibi, okumuş yazmış dediğimiz insanlarda bile bir şuursuzluk hali, bilinçsizlik, idraksizlik, basiretsizlik hali hemen göre çarpıyor. Bu kişilere hem sormak istiyorum hem de istemiyorum ! Arkadaşlarımın, dostlarımın yüzüne karşı şuursuzluklarını söylemeli miyim yoksa söylememeli miyim? tereddüt içerisindeyim.

Bu arkadaşlarımız, bir kaç sene öncesine kadar '' Analar Ağlamasın '' diyorlardı. Her biri '' Barış Güvercini '' olmuş haldeyken, devlet kurumlarından '' TC '' ibarelerin kaldırılmasına bile ses çıkartmadılar ! İlçelerin, köylerin isimlerinin Kürtçe olması teklif edildiğinde; '' niye olmasın canım, falanca köyün adının Kürtçe olmasında ne sakınca var ki ! '' diyorlardı. Nüfus Müdürlükleri, yeni doğan Kürt çocuklarına '' Hewal '' ismi örneğinde olduğu gibi; Türkçede bulunmayan '' W- X '' harfine icazet geldiğinde bile; '' ne olacak canım, insanlar çocuklarına istediği ismi verebilmelidir '' diyorlardı. Hava Kuvvetlerinin tel örgülerini aşan bir kişi sancak direğine çıkarak Türk bayrağını indirdiğin de bile; bu davranışı hoş gördüler.  Þimdi gelinen noktada ise bizden bile Milliyetçi oldular !! hatta bizleri döneklikle suçlayanlar - hain diyenler bile oluyor. Oysa ki bu kişiler yukarda bahsettiğim idraksizlikleri sergilerlerken bizler onlara VATAN HAİNİ demedik. Hala da demiyoruz, o gün bu gün onlar hakkında ki tespitimiz değişmemiştir. Onların kişilik tipi; yobaz, tutucu, bağnaz idraksizledir. Her ne kadar meslek sahibi, akademisyen, lisan bilen veya okumuş yazmış insanlar olsalar da, idraksizlik hali değişmiyor. Mesajı Paylaş

RTE' nin Meksika ziyareti sırasında yapmış olduğu konuşmaya bakar mısınız ! Çıldırmamak elde değil.
Ziyaret günlerinde Amerika' da bir olay olmuş; bir evde ki 3 Müslüman genç öldürülmüş ve RTE' nin söylediklerine bakın !

Diyor ki; Amerika' da üç Müslüman öldürülüyor ve o ülkenin Başkanı çıkıp bir açıklama yapmıyor. Ben Sayın Obama' ya sesleniyorum, NERDESİN BAÞKAN diyorum. Dış İşleri Bakanına Baiden' a sesleniyorum; neredesiniz diyorum. Biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerden sorumluyuz. Tavrımızı ortaya koymak zorundayız. Çünkü halk, size oylarınızı verirken; benim can güvenliğimi, mal güvenliğimi sağlayacaksın diye veriyor. Eğer siz bu tür bir olay karşısında sessiz kalırsanız, dünyada size her zaman sessiz kalacaktır !.. '' diyor.

Güler misin, ağlar mısın ! ne yapmak lazım acaba, kafayı yememek elde değil.
İnsanlar bu söylenenleri görmüyor mu ? hepten mi tırlatmış durumdalar yahu !

Buyurun link: http://www.grihat.com.tr/erdogan-biz-siyasiler-ulkemizde-islenen-cinayetlerden-sorumluyuz-27878h.htm

! No longer available Mesajı Paylaş

Sayın Skywolf, ''Ankara' da Patlama'' konu başlığı altında iletilerime cevap vermişsin- Teşekkür Ederim- ancak, aynı konu başlığı içerisinde cevap yazma imkânını vermemişsin ! Ne yazık ki konu başlığı yine kapalı. Kapatma gerekçeni anlıyorum, hak da veriyorum lakin... neyse diyelim ve buradan cevap verelim o halde.

Efendim, insanoğlu toplumsal varlıktır diyoruz. O toplumun içerisinde her düşünceden veya cinsten insanlar illaki olacaktır. Hitler vari bir yaklaşımla; şunlar makbuldür, şunların ise tamamını gaz odalarına götürün- yakın-  demeye kimsenin hakkı yoktur. O şeytani yol bir kere açılırsa, asıl dehşet o zaman başlar diyoruz. Bugün HDP' lileri öldürün derler, yarın Alevileri öldürün derler, öbür gün Atatürkçüleri gebertin derler gibi... bunun sonun yoktur. Ta ki sadece kendileri gibi düşünen insanlar kalıncaya kadar, diğer insanların tamamını yok ederler. Nitekim de yapıyorlar; Suriye' de ve Irak' ta, Selefi olmayan herkesi Mürted- Kafir ilan ettiler ve en korkunç vahşilikleri yaparak yok ettiler.

Eğitimli, ahlâklı, adaletli, vicdanlı insan aynı zamanda ölçülü insandır. Ölçü her işin temelinde vardır. Markete veya manava gittiğimizde; ''abi iyisinden  2 kg domates verir misiniz'' demiyor muyuz ? Veya bir yargıç, her hangi bir suçluya-kuru kuruya- sana hapis cezası verdim mi diyor; yoksa sana ağırlaştırılmış 10 yıl hapis cezası verdim mi diyor ?  Görüldüğü üzere her şeyde bir ölçü vardır. Ancak yaşanan olaylardan sonra gördük ki, işbu toplumun ölçüsü kaçmıştır. Eskiler bu gibi durumlarda ''şirazesi kaymış'' derlerdi. Dengesi kaymak anlamında yani. Daha da Türkçesi DENGESİZLİK demek oluyor. Bazen deyim olarak '' sapla samanı birbirine karıştırmak '' ifadesini de kullandığımız oluyor. İşte Türk Halkının; hem dengesi bozulmuştur, hem şirazesi kaymıştır, hem de sapla samanı birbirine karıştırmaktadır. Paragrafında başında da ifade ettiğim gibi; bu durum ÖLÇÜSÜZLÜĞÜN ifadesidir ve Ölçüsüzlük; eğitimli, ahlâklı, adaletli, vicdanlı insanların özelliklerinden değildir. Aksine, Ölçüsüzlük;  hırsız, uğursuz, yobaz, kaba-saba, görgüsüz, eğitimsiz, ahlâksız insanların genel karakteristik özelliğidir. Ahlaksız bir tüccar, terazinin ayarını bozan kişidir. Görgüsüz insan yemek yerken tıkınan, geğiren daha da beteri gaz çıkaran kişidir vs...

( Bu saatte çay molası:-) görüşlerimi parça parça yazmaya devam edeceğim... )    Mesajı Paylaş

Devam ediyorum...

Tarihten misal ; Merhum Demirel bir zamanlar ne diyor du; '' Bana sağcılar adam öldürüyor dedirtemezsiniz ! '' diyordu. Pe ki bu ülkenin Başbakanı ne diyordu ; '' Onlar terörist değil, öfkeli çocuklar ! '' diyordu. Pe ki Gezi Protestolarına katılanlar için ne dediler '' Darbe Yapacaklar, Çapulcular ! '' demediler mi ?

Bunların hepsi ölçüsüzlüğe birer örnektir ve Ahlaki yozlaşmanın de seviyesini gösterir. Horozu görüp te, Horoz' a Gergedan diyen bir zihniyete vicdan ne gezer ! Demezler mi yahu '' elini vicdanına koy be adam, bu horozun neresi gergedan- Allah' tan kork ! '' demeleri gerekmez mi !

Efendim, ölenlerin arasında HDP' liler de varmış, Teröristte varmış falan... Sen devletsin, senin görevin genel kitlenin içerisinden teröristi ayıklamaktır. Hem sen değil miydin; teröristlere paçavralarını boy boy açtırırken, Türk bayraklarını meydanlarda yasaklatan ! Þimdide kalmış diyorlar ki, orada hiç Türk Bayrağı görmedik, bunlar terörist !.. Bu kadar ölçüsüzlük, vicdansızlık, izansızlık olamaz. Ey beş dakikada Türkçü kesilenler; Türk bayraklarının yasaklandığı geçmiş 3,5 senede neredeydiniz ! Bayramlarımızı bile kutlayamadık be... Cumhuriyet bayramında şöyle çıkıp '' Ne Mutlu Türküm Diye '' bile dedirtmediler. Geçen sene 10 Kasım' da Anıtkabir'e ziyarete gidelim dedik; yolları delik deşik etmişlerdi. Asfalt çalışması yapılıyor bahanesiyle Anıtkabir yolunu; insanlara eziyet çektirme yoluna dönüştürdüler. Ey Büyükşehir, asfalt dökmek için 10 Kasım gününü mü bekledin ! Ölçüsüzlük ne yazık ki her yerde karşımıza çıkıyor. Ölçüsüzlük arttıkça toplum yozlaşmaktadır.

İnsanlar bir işe başlarken niyet ederek başlarlar. Namaz kılarken- oruç tutarken bile  Niyet ederek yapılır. İnsanlar niyet etmişler, demişler ki; şu kadar insanımız öldü artık toplumsal olarak tepkimizi ortaya koyalım ve barış çağrısı yapalım ! İnsanları niyetlerinden ötürü sorgulamaya kimsenin hakkı yoktur. O insanların içerisinde terör sempatizanları olsa bile; o fırsatı insanlara vermek zorundaydılar. Biliyor musunuz, Osmanlı' da sefere çıkılırken Anadolu Dervişleri de savaşa giderlerdi. hem de en önde... Ellerinde ise tahta kılıçlar vardı. Tahta kılıç insan kesmez ! Ve o dervişler Balkanları asıl fetheden kişiler olmuştur. Bu insanlar gönülleri fethettiler. Ve Osmanlı o topraklarda 600 yıl kalmayı bu şekilde başarmıştır.

Tabi ki teröristle, terörle mücadele edeceğiz, ancak vatandaşa terörist muamelesi de yapmayacağız. Devlet teröristle vatandaşı birbirinden ayırmak zorundadır. Çünkü devlet insanla vardır ve insan için vardır. Kendi halkına zulmedersen insanları şer odaklarının kucağına atmış olursun. Buna meydan verilemez.    Mesajı Paylaş

Þırnak'ta çatışma: Bir asker şehit
ÞIRNAK, (DHA) 13 Ekim 2015
Þırnak'tan acı haber geldi

Genelkurmay Başkanlığı, Þırnak'ta PKK'lıların açtığı ateşte bir askerin şehit olduğunu, bir asker ile 2 geçici köy korucusunun da yaralandığını açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"12 Ekim 2015 tarihinde Bölücü Terör örgütü mensubu teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla başlatılan operasyon esnasında, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerce açılan taciz ateşi sonucunda Kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, Kahraman bir silah arkadaşımız ve Kahraman iki geçici Köy Korucumuz da hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralılar derhal helikopter ile Þırnak Asker Hastanesine tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu hain saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan Kahraman silah arkadaşımız ve geçici Köy Korucularımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

BABA EVİNE ATEÞ DÜÞTÜ
Terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İlker Tosun'un Aksaray'daki babaevine acı haber ulaştırıldı.

Görevliler, haberi vermek için şehit Tosun'un Gülağaç ilçesine bağlı Demirci beldesindeki babaevine gitti. Haber üzerine şehidin annesi Hatice Tosun fenalaştı. sinir krizi geçiren Hatice Tosun ile yakınlarına 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti.

Þehidin babası Orhan Tosun'un iş dolayısıyla İstanbul'da olduğu öğrenildi. Haberin ardından şehidin babaevinin bulunduğu sokağın girişine Türk bayrağı asıldı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30297758.asp Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Lanet olsun diyoruz, topluma acı çektirerek terbiye etmek isteyen herkesçe malum bir grup var !
Þu millete eziyet çektirmek isteyen zalimlerin Allah belası versin.
Artık suçsuz günahsız insanlarımızı, asker ve polislerimizi şehit vermek istemiyoruz.

Adeta içimiz karardı. İçimden şöyle yanık bir Türkü söylemek geldi.
Anadolu' da yanık Türküler her daim söylenegelmiştir.
Cenabı Hak, şehitlerimize ve menfur saldırıda ölen suçsuz günahsız insanlarımıza rahmet etsin
Kumpaslar kurmak suretiyle, milletimizin genetiğini bozanların ise Allah belasını versin diyoruz, inşallah.

! No longer available Mesajı Paylaş

13 PKK'lı terörist öldürüldü
DHA 13 Ekim 2015
13 terörist öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı dün Hakkari ve Mardin'de düzenlenen operasyonlarda toplam 13 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada dün Hakkari Yüksekova'da düzenlenen operasyonlar kapsamında yapılan hava harekatında PKK'lılara ait mevzi, sığınak ve mühimmat deposunun imha edildiği ve 12 PKK'lının öldürüldüğü açıklandı.

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin Dargeçit'te düzenlenen operasyonda da bir PKK'lının öldürüldüğünü duyururken, dün Hakkari ve Þırnak'ta toplam dokuz PKK'lının da güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

Bu arada Suriye'ye ait yerden havaya savunma sistemlerinin dün bölgedeki Türk uçaklarına yine tacizde bulunduğu, TSK unsurları tarafından da "gerekli reaksiyon gösterildiği" belirtildi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30300964.asp Mesajı Paylaş

Tunceli'de hain saldırı: İki şehit
DHA
18 Ekim 2015
Tunceli'de hain saldırı: İki şehit

Pülümür Vadisi'nden geçen Tunceli-Erzincan Karayolu'nun 35'inci kilometresindeki Bilgili Mevki'inde, PKK'lı teröristlerin yola döşediği yaklaşık 500 kilo patlayıcının, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu, 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Zırhlı aracın geçişi sırasında meydana gelen patlama alanında, 2 metre derinliğinde, 4 metre genişliğinde bir çukur oluşurken, zırhlı araç yolun kenarındaki Pülümür Çayı kenarına uçtuğu kaydedildi. Araç içerisinde 2'si ağır olmak üzer toplam 5 asker yaralanırken, yaralılar önce karayolu ile en yakında bulunan Þehit Mehmet Jandarma Karakolu'na getirildi. Yaralı askerler, daha sonra helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen ağır yaralı 2 asker şehit olurken, yaralı 3 askerin tedavisine ise devam ediliyor.

Patlama sonrası kent merkezinden çok sayıda kobra helikopterleri, kaçmaya çalışan PKK'lıları etkisiz hale getirmek amacıyla olayın yaşandığı bölgenin çevresindeki muhtemel kaçış güzergahlarını yoğun bombardıman altına aldı. Kaçan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla da güvenlik güçleri de karadan takip operasyonuna devam ediyor.  Öte yandan çatışma ve patlamalar nedeniyle kent merkezine yaklaşık 3 saatten beri elektrik verilemiyor.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30340540.asp Mesajı Paylaş

PKK'dan hastaneye bile bomba
AA22 Ekim 2015
PKK'dan hastaneye bile bomba

Eli kanlı terör örgütü hedef gözetmeksizin saldırmaya devam ediyor. Þemdinli'de gece saatlerinde PKK'lı teröristler ilçe merkezinde bomba yüklü aracı patlattı. Patlamanın yarattığı tahribat gün ağarınca ortaya çıktı. Patlamanın şiddetiyle birçok ev ve iş yeri ile İlçe Devlet Hastanesi, Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında hasar oluştu. Devlet Hastanesinin doğum, acil, yeni doğan ve hemodiyaliz servisi ve ameliyathane büyük hasar gördü.

Hakkari'nin Þemdinli ilçesinde, teröristlerce infilak ettirilen patlayıcı yüklü aracın yol açtığı hasar, gün aydınlanınca ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca, Kaymakamlık, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Devlet Hastanesi'nin bulunduğu Serment Caddesi'nde dün gece saatlerinde bomba yüklü araç infilak ettirildi.

Olayda, kamu kurumlarının yanı sıra çok sayıda ev, iş yeri ve araç hasar gördü. Patlamanın şiddetiyle çıkan yangında 10 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

HASTANEDE HİZMET VERİLEMİYOR

Bombalı araçla gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle İlçe Devlet Hastanesinin doğum, acil, yeni doğan ve hemodiyaliz servisi, ameliyathane ve lojmanlarında da büyük hasar oluştu.

Hasar nedeniyle 3 katlı hastanede sağlık hizmetinin verilemediği bildirildi.

http://www.hurriyet.com.tr/pkkdan-yeni-dogan-unitesine-bomba-40004488 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz