PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

5h.htm
Alıntı Yap
Ben bu adamı hep fahişe benzetirim kimin kucağında oturup kimin koynunda yattığı belli değil bir bakmışsınız İran'ın kucağına oturmuş,bir bakmışsınız bizim,bir bakmışsınız İsrail'in.
+1 yakında araplarada oturur heryere oturuyorlar piyasa sağlam bunlarda.:D
Mesajı Paylaş

Bu barzani iti PKK nin yanina kendi ordusunuda kurdu, simdi yavas yavas Türkiyeye dikleniyo yakinda savas yamakta ister bizimle  >:( Mesajı Paylaş

arkadaş komik olmayın ya. :) ne savaşı? türk ordusuna hakaret sayıyorum söylediklerinizi. Mesajı Paylaş

Yanlis anlamayin ama belli olmaz Amerikanin gaziyla birlikte bu itlerin ne yapacagi belli olmaz  >:(

Tabi öyle birsey olmus olsa, bunlarin sonunu bile hayal etmek istemiyorum cünkü korkutur beni  ;D
Mesajı Paylaş

kim gaz verirse versinn fark yapmazz.. 'dosta güven, düşmana korku' yani ;) asla cesaret edemezler. benim görüşüm tabii ki. Mesajı Paylaş

Size katılıyorum.Bir gün atış talimlerinde canlı hedef lazım olursa barzani ile savaşabiliriz(!).Ki savaş bile denmez buna çünkü bir Counter-Strike Roundu kadar sürecektir.=) Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Felix - 24 Mayıs 2010, 17:58:20
Size katılıyorum.Bir gün atış talimlerinde canlı hedef lazım olursa barzani ile savaşabiliriz(!).Ki savaş bile denmez buna çünkü bir Counter-Strike Roundu kadar sürecektir.=)
Yapmayın Allah'ınızı severseniz,Barzani ve Talabanin birbirleri ile yürüttüğü silahlı mücadelenin bir kısmı Türkiye sınırları için de geçmiştir. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aliarslan - 24 Mayıs 2010, 18:36:33
Size katılıyorum.Bir gün atış talimlerinde canlı hedef lazım olursa barzani ile savaşabiliriz(!).Ki savaş bile denmez buna çünkü bir Counter-Strike Roundu kadar sürecektir.=)
Yapmayın Allah'ınızı severseniz,Barzani ve Talabanin birbirleri ile yürüttüğü silahlı mücadelenin bir kısmı Türkiye sınırları için de geçmiştir.
hangi kısmı?Pkk mı?Onlar kim oluyorda savaş açıyor!Sanki düzenli ordu der gibi!... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 24 Mayıs 2010, 19:28:04
Alıntı yapılan: aliarslan - 24 Mayıs 2010, 18:36:33
Yapmayın Allah'ınızı severseniz,Barzani ve Talabanin birbirleri ile yürüttüğü silahlı mücadelenin bir kısmı Türkiye sınırları için de geçmiştir.
hangi kısmı?Pkk mı?Onlar kim oluyorda savaş açıyor!Sanki düzenli ordu der gibi!...
Adamlar Türkiye sınırları içinde birbirlerini vuruyorlar siz de saçma sapan milliyetçi yorumlar yapıyorsunuz.

Güçlü Türkiye yoktur Güçlü Türkiye palavradır yalandır Eriyen Türkiye biten Türkiye vardır.

Bakın Ata toprağı musul kerkük'e şuan kimin elinde Barzani-Talabani

Anadolunun uzantısı adalara bakın kimin elinde Yunanlıların.

Eski Saadet Partisi vekillerinden birisi vardı adam bu ülkede Amerikadan izinsiz ne C.Başkanı yada Başbakan çıkar demişti.

Bu ülke bırakın Wanghiston'tan yönetilmeyi,Kandilden Bekadan yönetilmiştir.

Þimdi bana güçlü ordu,güçlü Türkiye demeyin ne olur! Mesajı Paylaş

Ben sana şunu söylesem:
Güçlü ordu,çoook zayıf siyaset? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz