PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Biz saldırdık diye açıklama yaptılar!
Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 23 Aralık günü gerçekleşen patlamaya ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 1 kadın işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması TAK açıklama yaptı, saldırıyı üstlendi.

23 Aralık günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı uçak park sahasında saat 02.00 sıralarında bir patlama meydana gelmişti. Patlamada 2 kadın temizlik görevlisi yaralanmıştı.

Götürüldükleri hastanede tedavi altına alınan yaralılardan durumu ciddi olan 2 çocuk annesi  Zehra Yamaç hayatını kaybetmişti.

Patlama sonrası "Havan topu" şüphesi doğmuştu.

Bugün terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması TAK adına bir açıklama yapıldı.

Terör örgütü TAK, Sabiha Gökçen'de kendilerinin saldırı düzenlediğini duyurdu.

http://www.milliyet.com.tr/biz-saldirdik-diye-aciklama-gundem-2169822/ Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bizim medyada nedense örtbas edilir gibi bir hava esiyor olsa da yabancı ajanslar bu konuda epey haber yaptı.  Olayın bir havan saldırısı ile gerçekleştirildiği iddia ediliyor. Pkknın uzantısı bir örgüt olayı üslenmiş.

Ülkenin en büyük şehrinde ve yine ülkenin en kalabalık hava alanında bir terör örgütü havan saldırısı düzenlediğini iddia ediyor!

Alın size açılım! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Cizre'de hain saldırı: Üç şehit
AA - DHA
27 Aralık 2015 - 18:41:36
Cizre'de hain saldırı: Üç şehit

Þırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatılması sonucu, 3 asker şehit oldu, 1'i asker, 1'i polis 2 güvenlik personeli yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgide, Nur Mahallesi'nde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiği belirtilerek, saat 14.40'ta zırhlı kobra aracının geçişi sırasında bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı düzeneğinin patlatıldığı kaydedildi.

Patlamada, 3 askerin şehit olduğu, 1'i asker 1'i polis 2 güvenlik personelinin ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığı bildirilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."
http://www.hurriyet.com.tr/cizrede-3-sehit-40032630 Mesajı Paylaş

Silopi'de bir asker şehit bir asker yaralı

28 Aralık 2015 - 19:58:30
Silopi'de bir asker şehit bir asker yaralı

Silopi'de terör örgütü PKK'ya mensup teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"28 Aralık 2015 tarihinde saat 15.20'de Þırnak ili Silopi ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş olup, ağır yaralanan silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Diğer silah arkadaşımızın tedavisine devam edilmektedir".

http://www.hurriyet.com.tr/silopide-bir-asker-sehit-bir-asker-yarali-40033069 Mesajı Paylaş

Diyarbakır Suriçi... Mesajı Paylaş

Bu  hükümete sormak lazim acilim bumu Mesajı Paylaş

Suriye'de ve Irak'ta cihatçı örgütler zorda. Sıkıştıkça tek kaçacakları yer maalesef Türkiye. Çatışmalar yoğunluğu azalıp, YPG maskeli teröristler serbest kalınca , gelecekleri yer maalesef Türkiye, Rus uçağını düşürüp heriflerin öfkesini çektik, Teröristlere her türlü yardımı yapacakları maalesef büyük olasılık. İşide karşı Kürt mücadelesi tüm dünyada sempati topladı. Bu sempatinin bizim ayrılıkçılara duyulması büyük ihtimal. Aklından, becerisinden,  potansiyelinden bu kadar uzak işlerde at koşturmaya giden bizim stratejik derinlik uzmanlarının ülkeyi getirdiği nokta burası. Önümüzde zorlu yıllar var kemerleri bağlayalım beyler. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tumucin - 29 Aralık 2015, 00:45:51
Bu  hükümete sormak lazim acilim bumu

Alıntı YapBaşbakan Davutoğlu, "Biz bir film senaryosu çeviriyor değiliz. Türkiye ateş çemberinin ortasında, yüzlerce askerimizi, polisimizi şehit vermişiz. Yok çay içecekmişiz de, kaçak çaymış da... Gitsinler çaylarını kimle içeceklerse içsinler. İsterse Kandil'e gitsin çayını içsin, bu film senaristi. Türkiye ateş içinde olacak, etrafımız ateş çemberi olacak, beyefendi kaçak çaydan bahsedecek ben de o masaya oturacağım, öyle mi? Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelen herkes bu milleti temsil etmenin ciddiyetini taşıyacak" diye konuştu.

Hükümet bu ara kaçak çay ile meşgul. Bu ülkenin başbakanının konuşma tarzı bu. Öncekini aratmayacak şekilde. Sürekli tribünlere oyun!

Yüzlerce askerimizi, polisimizi şehit vermişiz diye söyleniyor. Yahu siz değil miydiniz her yeri afişlerle dolduran, çözüm süreci sayesinde analar artık ağlamıyor diyen! Siz değil miydiniz "gitsinler kaçak çaylarını kimlerle içerlerse içsinler" dediklerinizle senelerce görüşen! Sizler değil miydiniz çözüm süreci boyunca pkknın silah yığdığını söyleyen! Bütün bunları bile bile müdahale etmeyen!Þimdi kalmış bunca zaman müzakere etttiklerinizle kahvehane ağzıyla muhabbet edip tribünlere oynuyorsunuz.

Katıldığım tek konu "Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelen herkes bu milleti temsil etmenin ciddiyetini taşıyacak"! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 29 Aralık 2015, 21:31:50

Katıldığım tek konu "Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelen herkes bu milleti temsil etmenin ciddiyetini taşıyacak"!

İdeal ortamda EN İYİLERİN Meclise seçilmesi beklenirken; ne yazık ki, pratikte bu durum pek de mümkün olmuyor. Bunun bir çok nedenleri var tabiki. Atalarımız İÞ BİLENİN, SİLAH KUÞANANINDIR demişler. Liyakat mühim mesele...

Benim asıl dikkat çekmek istediğim nokta şudur. Yıllar sonra da olsa, en nihayetinde TERÖRLE MÜZAKERE EDİLMEYECEĞİNİ, MÜCADELE EDİLECEĞİNİ söyler hale geldiler- değerlidir ancak buna pek güvenmemekte de fayda var. Anlantik ötesinden öyle bir rüzgar eser ki; '' HADİ, BU SEFER DE BABALAR AĞLAMASIN '' süreci başlatılabilir ! Nereden mi bu sonuca varıyorum !?

Bakınız, bir işe başladıysanın eğer, harbiden başlarsınız yani... öyle yarım yamalak iş olmaz. Türkiye de mücadele ediyorsunuz- tamam iyi güzel de- bir de bunun dış siyaset ayağı var. Þayet Bölücü Terör ile mücadele edecekseniz MÜKTEFİKLERİNİZİ İYİ SEÇMEK DURUMUNDASINIZ ! Hem PKK ile mücadele edeyim, hem de Amerika, İngiltere, İsrail' in oyuncağı olayım derseniz- bu iş olmaz. PKK yi besleyen/ destekleyen asıl güçler zaten bunlardır. Suriye ve Irak' ın bölünmesi demek Türkiye' nin de bölünmesi demektir. Hem Suriye ve Irak' ın bölünmesine yardım edeceksin, hem de PKK ile mücadele edeceksin !!! Böyle şaçmalık olmaz. Bu durum da başka türlü düşünmek zorunda kalırız. BANA ARKADAÞINI SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM demiş ! Müttefiklerini, arkadaşlarını iyi seçeceksin. Her an bir yağlı kazık yemeye HAZIR OL ! Mesajı Paylaş

SAS'lar Cizre'de

Uğur ERGAN / ANKARA30 Aralık 2015 - 08:22:25
SAS'lar Cizre'de

Terör örgütü PKK'nın Güneydoğu'daki şehir yapılanmasına karşı TSK'nın en seçkin özel kuvvet birimlerinden birisi olan Sualtı Savunma Grup Komutanlığı da (SAS) devreye girdi.

Patlayıcı imha etme, patlayıcıların nereye yerleştirildiği, terörle mücadele ve VIP korumada çok özel eğitim almış olan SAS'ların, PKK'nın artık çıplak gözle görülmesin diye misina da kullanarak sokaklara ve evlere tuzakladığı El Yapımı Patlayıcıları (EYP) bulup imhasında devrede oldukları bildirildi.

3 TİM GÖREV YAPIYOR

Bölgede 3 SAS timi görev yapıyor. Bu timler Hakkâri Yüksekova ve Çukurca ile Mardin'deki 70. Mekanize Piyade Tugayı'nda konuşlu. Subay ve astsubaylardan oluşan SAS timlerinin özellikle Þırnak'ın Cizre ilçesinde çok sayıda tuzaklanmış EYP'yi imha ettiği, timlerin ihtiyaç duyulan diğer bölgelere de zaman zaman kaydırıldığı bildirildi.

3-4 TABUR ÖZEL KUVVET

Bölgede SAS'lar dışında yine özel eğitimden geçmiş Amfibi Deniz Piyade Tugayı da bulunuyor. Karargâhı İzmir Foça'da olan bu tugayın bir taburu 'Özel Amfibi Deniz Piyade Taburu' adı altında 1993-2001 yılları arasında Cudi Dağı'nda görev yapmıştı.
Doğrudan Genelkurmay Başkanlığı'na bağlı 'Bordo Bereli' olarak bilinen Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan da 3-4 taburun (yaklaşık 200 kişi) kritik çatışma bölgelerinde bulunduğu bildirildi. Özel Kuvvetler de, polis özel harekât timleri ve komandolarla birlikte hassas nokta operasyonlarda görev alıyor. Özel Kuvvetler'in çoğunlukla PKK'nın keskin nişancılarının etkisiz hale getirilmesinde başarılı operasyonlar yaptıkları kaydedildi.

http://www.hurriyet.com.tr/saslar-cizrede-40033607 Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz