PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Tek eksiğimiz siyaset için adam olmaması.Felixe katılıyorum çoook zayıf siyaset. Mesajı Paylaş

;)Silahlı Kuvvetlerce ,Zap'ın Þifreza,Bölglerine yönelik ,obüs ve havan topu Atışları Yapıldıgı ,Terörist unsurların kamplarının bulundugu bölgede çok sayıda ölüleri oldugu terörist yayın organınca dogrulanmıştır. Mesajı Paylaş

güçlüordu, güçlü türkiye arkadaşım bunu görmemek için ne olmak gerekir bilemiyorum. bugün top atıp uçaklarla operasyon yaptığın ülkeye ertesi gün işadamların ziyarete gidiyor. bu nedir? eziklik mi? sınırlardan bahsetmişsin de bu her türkün içinde yaradır ama bunun konuyla alakasını çözemedim?? milliyetçi yorumlar yaparız çünkü milliyetçiyiz ama kafatasçı değil ok? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: azarax - 25 Mayıs 2010, 23:34:42
güçlüordu, güçlü türkiye arkadaşım bunu görmemek için ne olmak gerekir bilemiyorum. bugün top atıp uçaklarla operasyon yaptığın ülkeye ertesi gün işadamların ziyarete gidiyor. bu nedir? eziklik mi? sınırlardan bahsetmişsin de bu her türkün içinde yaradır ama bunun konuyla alakasını çözemedim?? milliyetçi yorumlar yaparız çünkü milliyetçiyiz ama kafatasçı değil ok?
aynen öyle...Batılıların arkasında olduğu İki tane çapulcu dağda geziyor diye güçsüz ordu mu oluyor..Bu kompleksi bırakın artık dünyada büyük devletler başta olmak üzere birçok ülkede terör var! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: nightshade - 26 Mayıs 2010, 09:03:29
Alıntı yapılan: azarax - 25 Mayıs 2010, 23:34:42
güçlüordu, güçlü türkiye arkadaşım bunu görmemek için ne olmak gerekir bilemiyorum. bugün top atıp uçaklarla operasyon yaptığın ülkeye ertesi gün işadamların ziyarete gidiyor. bu nedir? eziklik mi? sınırlardan bahsetmişsin de bu her türkün içinde yaradır ama bunun konuyla alakasını çözemedim?? milliyetçi yorumlar yaparız çünkü milliyetçiyiz ama kafatasçı değil ok?
aynen öyle...Batılıların arkasında olduğu İki tane çapulcu dağda geziyor diye güçsüz ordu mu oluyor..Bu kompleksi bırakın artık dünyada büyük devletler başta olmak üzere birçok ülkede terör var!
Hangilerinin?
Ayrıca var olanların yapısı ile pkknın yapısı bir mi? Mesajı Paylaş

ya pkk nın var olması ordu veya türkiye nin küçüklüğünü mü kanıtlıyor. al sana örnek: ispanya,ingiltere,rusya. yeterli mi? Mesajı Paylaş

Mesela ispanya da vardı son bir kaç senedir duruldu.En basitinden afganistana bakın yav,taliban terör örgütü değilmi Abd on binlerce asker gönderiyor milyarlarca dolar harcıyor...Sadece o da değil tüm Nato seferber oluyor.O zaman amerikan ordusu güçsüz öylemi?Asimetrik savaşla orduların gücünü ölçemeyiz.Bir laf vardır 1 gerilla terörist 10 asker karşılık gelir diye ve bu tanımı bozan dünya üzerindeki nadir ordularındandır türk ordusu... Mesajı Paylaş

Sarıyayla'ya saldıranlardan 5 PKK'lı öldürüldü

Tunceli- Bingöl sınırında dün akşam hava destekli operasyon başlatıldı

14:55 | 26 Mayıs 2010

Ferit DEMİR/TUNCELİ, (DHA)

TUNCELİ'de Sarıyayla Jandarma Karakolu'nda 5 askerin şehit olduğu saldırıya katılan PKK'lı teröristlerle Tunceli- Bingöl sınırında sıcak temas sağlandı. 4 saat süren çatışmada 5 terörist ölü ele geçirilirken, bölgede operasyonlar sürüyor.

Nazımiye İlçesi Sarıyayla Jandarma Karakolu'na kalabalık bir PKK'lı terörist grubu 30 Nisan gecesi saldırmış; çatışmada 5 asker şehit olurken, 6 askerde yaralanmıştı. Bölgede operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri dün akşam saatlerinde Nazımiye ile Pülümür ilçeleri arasındaki dağlık alandan, Bingöl'ün Kiğı ile Yedisu ilçeleri arasındaki dağlık bölgeye doğru hareket halinde olan kalabalık bir terörist grubu tespit etti.

Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan 2 Sikorsky helikopterle teröristlerin geçiş noktalarını özel eğitimli komandolar indirilirken, 2 Kobra helikopter de teröristlerin bulunduğu bölgelere bombaladı.

Özel eğitimli komandolar ile teröristler arasında gece boyunca yer yer çatışmalar yaşandı. Operasyon alanına Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı ile 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan profesyonel birlikler takviye olarak helikopterlerle indirildi. Bölgede PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında saat 04.00 sıralarında yeniden başlayan şiddetli çatışmalar yaklaşık 4 saat sürdü. Diğer teröristler kaçarak izlerini kaybettirmeye çalışırken, yapılan ilk arazi taramasında Kızılmescit Köyü yakınlarında 5 teröristin cesedi bulundu. Bölgede ikinci bir grup tespit edildi. Operasyonlar geniş kapsamlı şekildi sürdürülürken, operasyon bölgesine yeni birlikler sevkedilerek, teröristlerin kaçış yolları tutuldu.

Askeri kaynaklar, PKK'nın sözde Erzurum eyaleti olarak adlandırdığı grubun bulunduğunu, bu grubun sürekli olarak Tunceli -Bingöl sınır boyunda gizlendiği ve Sarıyayla Jandarma Karakolu'na baskın düzenleyen grup olduğunun tahmin edildiğini söyledi. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Þırnak'ta çatışma: 1 uzman çavuş şehit oldu

Þırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Andaç köyü kırsal kesiminde çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 er de yaralandı
27 Mayıs 2010 Perşembe, 09:47:44

Þırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Andaç mevkiinde, teöristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu.

Alınan bilgilere göre, olay dün gece yaşandı. Irak sınırından Türkiye'ye sızmaya çaılşan bir grup PKK'lı terörist ile askerler arasında sıcak temas sağlandı. Yaşanan çatışmada bir uzman çavuş hayatını kaybetti, üç askerin de yaralandığı belirtiliyor.

BİR AY ÖNCE GÖREVE BAÞLAMIÞTI
Çatışmada şehit düşen Uzman Komando Çavuş Adem Erboyacı (23), Çorum'un Ortaköy ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Uzman Komando Çavuş Adem Erboyacı, dün gece saat 00.30 sıralarında çıkan çatışmada şehit düştü. Çorum'un Ortaköy ilçesi nüfusuna kayıtlı olan uzman çavuşun şehadet haberi bu sabah ailesine iletildi.

Þehit uzman çavuşun cenazesi, Þırnak'ta düzenlenen törenin ardından karayoluyla Siirt'e, oradanda havayoluyla Merzifon'a getirilecek. Þehit Erboyacı'nın cenazesi Ortaköy'de düzenlenecek askeri törenle toprağa verilecek.

Bekâr olan uzman çavuş Adem Erboyacı'nın 17 ve 7 yaşında iki kardeşinin olduğu öğrenildi. Erboyacı'nın bir ay önce Þırnak'ta göreve başladığı bildirildi.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/518189-sirnakta-catisma-1-uzman-cavus-sehit-oldu Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Kim gaz verirse versin.Kim kötülerse kötülesin.Kim küfür ederse etsin.Beğenmeyen gider arkadaş zorla tutan yok.Savaşta yenilince kaçan yenince helal olsun diyenleri burada görmek istemiyoruz.O dağdaki it oğlu itler askeri görünce donuna sı..... başka bir şey yapamaz.Anca izle ve ölür ! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz