PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Bugun İstanbul gazi mahallesinden oldugu idda edilen su goruntu.
Surdan Cizreden farki yok buralara ne zaman sira gelecek. Mesajı Paylaş

Strateji Kitaplarında terör için şunlar yazılmaktadır;

''İnsanların direnç gösterme iradesi ve stratejik yanıt planlama becerisini yok etmenin en kesin yolu teröryartmaktır. Bir  terör kampanyasının hedefi; savaş meydananında kazanılan savaş değil,  karşı tarafı aşırı tepki göstermeye itecek kadar kışkırtmak ve azami düzeyde kaos oluşturmaktır. Terör strateji uzamanları; her an ve her yerde oldukalrını izlenimini vermek isterler. Sinir Savaşıdır'' deniliyor...

devamla;

'' Terörist kampanyaya maruz kalanlar kesinlikle KORKMAMALI ve ÖFKEYE DE KAPILMAMALIDIR.Ruhsal ve mantıksal dengelerini muhafaza etmelidirler. Bu terör kampanyalarına karşı olarak KİÞİNİN MANTIĞI; en sonuncu SAVUNMA HATTIDIR. MANTIKSIZ HAREKET EDENLER, TERÖRE HİZMET ETMİÞ OLURLAR VE ÜLKELERİ TERÖRİZE OLUR''

Deniliyor. Mesajı Paylaş

İzmir'i korkutan canlı bomba yalanı
21 Mart 2016 - 07:38:00
İzmir'i korkutan canlı bomba yalanı

İzmir Valisi Mustafa Toprak, Twitter hesabından, sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapılan 'İzmir'de canlı bomba yakalandı' paylaşımların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İzmir'de canlı bomba yakalandığı yönünde iddialar üzerine Vali Mustafa Toprak Twitter hesabından açıklama yaptı. Vali Toprak yaptığı paylaşımda, "Bazı sosyal medya hesapları&internet basınında İzmir'de canlı bomba yakalandığına ilişkin bilgiler asılsızdır. Vatandaşlar itibar etmesinler" ifadelerine yer verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/izmiri-korkutan-canli-bomba-yalani-40072658 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sakarya'da sosyal medyada okullar tatil edildi yalanı
21 Mart 2016 - 07:26:00
Sakarya'da sosyal medyada okullar tatil edildi yalanı

Sakarya'da, Valiliğin resmi internet sitesinden ekran görüntüsü alınarak Sakarya'da terör nedeniyle okulların tatil edildiği yazıldı. Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş sosyal medyada dolanan haberleri yalanladı.

Sakarya Valiliği'nin resmi internet sitesinin ekran görüntüsü kopyalanarak altına "Sakarya'da 21 Mart okullar terör saldırısı nedeniyle 1 gün ara verildi. Sakarya'da 5 canlı bomba ihbarı alındı. Herkes endişe ve korkuya kapıldı. Polis ekipleri aramalara devam ediyor. Çocuklarınızı kalabalık bölgelerden uzak tutun. 21 Mart Nevruz bayramına denk geldiği için önlem almalıyız" yazılarak, sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyadaki paylaşım kısa bir süre sonra il genelinde yayıldı.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, sosyal medya hesabından okulların 21 Mart Pazartesi günü tatil edilmesinin sözkonusu olmadığını yazdı. Vali Coş sosyal medya hesabından, "Okullarımızda eğitime ara verildiğine dair yalan haber çıkaranlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Eğitim normal şekilde sürecektir. İlimizde iş, eğitim hayatını etkileyecek hiçbir olumsuzluk yoktur. Halkı paniğe sevk etmek teröre hizmettir. Herkes duyarlı olmalı" diye açıklamada bulundu.

Halkta korkuya neden olan paylaşımlar yapanlara karşı Sakarya Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Þubesi harekete geçti. Siber Suçlarla Þube Müdürlüğü ekipleri bu hesapları kullananlara yönelik soruşturma başlattı.

http://www.hurriyet.com.tr/sakaryada-sosyal-medyada-okullar-tatil-edildi-yalani-40072655 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

ASKER PKK MAĞARASINA GİRDİ

Tunceli'deki 4'üncü Komando Tugayı'nda konuşlu komandolar tarafından, teröristlerin 'Tespit edilemez' dediği Bali Deresi'nin derin vadi, dik uçurum ve sarp kayalardan oluşan barınma alanlarına yönelik taarruz helikopterleri desteğinde operasyon düzenlendi. Operasyon öncesinde ve esnasında havada insansız hava araçları ve drone'larla bölgenin keşfi yapıldı.

Bali Deresi Bölgesi'nde, içerisinde 300 kişinin barınabileceği büyüklükte bir mağara olduğu istihbaratını alan güvenlik güçleri, operasyon hazırlıklarına başladı. Mağara çok dik kayalık bir vadi içerisinde bulunduğu için, operasyon öncesinde insansız hava araçlarıyla tam yeri tespit edilemedi. Bunun üzerine komandolar, tüm dağcılık teçhizat ve tekniklerini kullanarak aldıkları özel eğitimlerle operasyona hazırlandı.

Helikopterle sarp kayalık bölgeye atılan komandolar, 100-150 metre dik kayarlardan özel hazırlanmış dağ ipi ve ip merdivenlerle mağaraların bulunduğu alana ve dere tabanındaki derin suyla kaplı kanyona indi. Bölgede teröristler tarafından kullanılan birçok mağara tespit edildi. Tespit edilen büyük mağaranın 100 metre uzunluğunda, içerisinde 8 oda 1 banyo ve tuvalet ile 1 su kuyusunun bulunduğu ve bölgedeki teröristlerinse kış girmeden bölgeden aceleyle ayrıldığı belirlendi. Tespit edilen mağaralar ve içlerinde bulunan çok sayıda yaşam malzemesi komandolar tarafından kullanılamaz hale getirildi.

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/galeridetay/99261/4369/1/asker-pkk-magarasina-girdi Mesajı Paylaş

Selahattin Demirtaş: Öcalan'ı Dinlediğiniz Günleri Unuttunuz mu?
HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, "Geçen yıl nevruzda Öcalan'ın mektubu okunurken bunların ağzı kulaklarına varmış bir şekilde canlı yayında dinliyorlardı. Unuttunuz mu o günleri." dedi.

HDP Eş Genel Başkanı  Selahattin Demirtaş, "Nevruzun yasaklanamayacağını, engellenemeyeceğini gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz." dedi.

DEMİRTAÞ, VALİ VE İL EMNİYET MÜDÜRÜNE TEPKİ GÖSTERDİ

Demirtaş,  Batman'da Turgut Özal Bulvarı üzerindeki HDP İl Başkanlığı yakınında partililere hitaben yaptığı konuşmada, partisince Pazaryeri Mahallesi'nde gerçekleştirilmek istenen nevruz etkinliğine izin verilmemesi nedeniyle vali ve il emniyet müdürüne tepki gösterdi.

"UNUTTUNUZ MU O GÜNLERİ"

Batman'daki nevruz etkinliğinin engellenmesi için güvenlik güçlerince sabah saatlerinden itibaren operasyon ve kanun dışı müdahale yapıldığını savunan Demirtaş, "Geçen yıl ve ondan önceki yıl  Diyarbakır nevruzunda Öcalan'ın mektubu okunurken bunların ağzı kulaklarına varmış bir şekilde canlı yayında dinliyorlardı. Unuttunuz mu o günleri, bunlar değil miydi Öcalan'ın mesajları okunsun da ülkeye barış gelsin diyenler?" diye konuştu.

"NEVRUZUN YASAKLANAMAYACAĞINI GÖSTERDİK"

Demirtaş, "Nevruzun yasaklanamayacağını, engellenemeyeceğini gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

İZİNSİZ GÖSTERİLERE MÜDAHALE EDİLDİ

Bu arada,  Batman'da bazı mahallelerde yolu trafiğe kapatarak, izinsiz gösteri düzenlemek isteyen gruba, güvenlik güçlerince tazyikli su ve biber gazı ile müdahale edildi.

http://www.sondakika.com/haber/haber-hdp-es-genel-baskani-demirtas-aciklamasi-8279273/ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: PARTİKÜL - 21 Mart 2016, 03:14:49
Strateji Kitaplarında terör için şunlar yazılmaktadır;

''İnsanların direnç gösterme iradesi ve stratejik yanıt planlama becerisini yok etmenin en kesin yolu teröryartmaktır. Bir  terör kampanyasının hedefi; savaş meydananında kazanılan savaş değil,  karşı tarafı aşırı tepki göstermeye itecek kadar kışkırtmak ve azami düzeyde kaos oluşturmaktır. Terör strateji uzamanları; her an ve her yerde oldukalrını izlenimini vermek isterler. Sinir Savaşıdır'' deniliyor...

devamla;

'' Terörist kampanyaya maruz kalanlar kesinlikle KORKMAMALI ve ÖFKEYE DE KAPILMAMALIDIR.Ruhsal ve mantıksal dengelerini muhafaza etmelidirler. Bu terör kampanyalarına karşı olarak KİÞİNİN MANTIĞI; en sonuncu SAVUNMA HATTIDIR. MANTIKSIZ HAREKET EDENLER, TERÖRE HİZMET ETMİÞ OLURLAR VE ÜLKELERİ TERÖRİZE OLUR''

Deniliyor.

Doğrudur. Terörün hedefi budur ve bu günlerde bu amacına ulaştığını görüyoruz. Mesajı Paylaş

Erdoğan: Valilere 'Üzerlerine Gitmeyin' Talimatı Verdik, Silahlar O Zaman Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecinde valilere 'baskı yapmayın' talimatı verdiklerini ve bunun terör örgütü tarafından istismar edildiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çözüm sürecine ilişkin olarak "Çözüm Süreci içinde valilerimize bazı bizim tavsiyelerimiz olmuştu, yani 'sakın böyle bazı ufak tefek konularda sıkıştırmayın, üzerlerine gitmeyin' vesaire diye. Güvenlik güçlerimizi de valilerimiz doğrusu o noktada biraz baskıyı aldılar diyebilirim. Niye? Yani devletin bu noktada ciddi bir baskısı yok, dolayısıyla bu bölgede de özellikle benim Kürt vatandaşlarım 'Bize işte devletin baskısı var, şunu var' demesin diye elinden o kozu alalım istediler. Bu bir iyi niyetti fakat bu iyi niyet ne yazık ki ciddi manada istismar edildi ve o süreç içinde ülkemize ciddi manada bir silah girişi oldu." dedi.

Erdoğan, TRT'de yayımlanan "Cumhurbaşkanı'nın Gençlerle Buluşması" isimli programda gençlerin sorularını cevapladı.

Erdoğan çözüm sürecinde yaşananlarla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

"VALİLERE 'ÜZERLERİNE GİTMEYİN' DEDİK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasinin güzelliği burada zaten. Bu fırsatı yakalayınca millet hemen o cezalandırmayı yaptı. Neticede gelinen nokta şu andaki durum oldu. Fakat terör, bu defa farklı bir şekilde kendine istikamet çizdi ve baktılar ki halktan belli destek yok, öyleyse bir sindirmeyi daha farklı yapacağız, nasıl yapacağız? Þu andaki yaşadığımız tabloyla, çünkü o Çözüm Süreci içinde valilerimize bazı bizim tavsiyelerimiz olmuştu, yani 'sakın böyle bazı ufak tefek konularda sıkıştırmayın, üzerlerine gitmeyin' vesaire diye. Güvenlik güçlerimizi de valilerimiz doğrusu o noktada biraz baskıyı aldılar diyebilirim. Niye? Yani devletin bu noktada ciddi bir baskısı yok, dolayısıyla bu bölgede de özellikle benim Kürt vatandaşlarım 'Bize işte devletin baskısı var, şunu var' demesin diye elinden o kozu alalım istediler.

"İYİ NİYETİMİZ İSTİSMAR EDİLDİ, SİLAHLAR O SÜREÇTE GİRDİ"

Bu bir iyi niyetti fakat bu iyi niyet ne yazık ki ciddi manada istismar edildi ve o süreç içinde ülkemize ciddi manada bir silah girişi oldu. Çünkü bizim sınırlar biliyorsunuz, çok çok uzun. Sadece  Suriye sınırı 911 kilometre.  Irak sınırına bakıyorsunuz,  Irak sınırı hakeza 350 kilometre,  İran sınırı var bütün buralardan girme şansı var. Bunu da bunlar bu şekilde değerlendirdiler." şeklinde konuştu.

OPERASYONLARIN FAYDASI

Yapılan operasyonlarda evlerin bodrumlarından, rögarların altında silahlar çıktığını aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

"O bakımdan bu operasyonların faydası çok çok fazla oldu. Bu operasyonlarla birlikte düşünün, sözde mezarlıklar kurdular, bu sözde mezarlıklar, aslında çok manidardır, tabutların içinde bunlar silahlar sokmuşlar  Türkiye'ye. Tabii bu konu da manidardır, yani nasıl yapıldığı, nasıl bunlar gözden kaçtı, buralar tabii sınırlarda normal giriş kapılarından olan şeyler değildi. Giriş kapılarının dışındaki bölgelerden girişler yapıldı ve bu sözde mezarlıklar, içinde ibadethane diye kurulan yerler aslında ibadethane değil sonradan bunlar da ortaya çıkıyor.

"MAHKEMELER KURUP TAHSİLAT YAPTILAR"

Nedir? Bakıyorsunuz kimisi yargılama için bir mahkeme gibi kullanıldı, kimisi güya ibadethane diye kullanılıyor, kimisi oralar adeta yargılamanın dışında maliye gibi tahsilat bölümü olarak kullanılıyor. İnsanlar toplanıyor, esnaf oraya götürülüyor, orada 'senin şu kadar cezan var, bunu ödeyeceksin' deniyor ve kabir diye kurulan yerlerin de bir kısmının içinde yine bu tür silahlar söz konusu ve tabii bunların operasyonlar başlatılınca üzerine ciddi manada gidildi. Bütün buraların hepsi tek tek yıkıldı ve bunlar başladıktan sonra tabii bir defa oralardaki üstünlüğü bir defa kesinlikle bölgede yönetim, bölgedeki valilikti, askerimizdi, polisimizdi, köy korucularımızdı, hep birlikte almış oldular ve bu operasyonlar süreci içinde de şehitlerimiz oldu, 300'ü aşkın şehidimiz var ama bu arada da nereden bakarsanız bakın bire 8, bire 10 onlardan da tabii etkisiz hale getirilenler oldu. Bu süreç, bu kararlılıkla devam edecek. Yani buradan asla taviz vermemiz mümkün değil.  Ankara'da yaşananlar var,  İstanbul'da yaşananlar var. En son şu anda Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla alakalı da aldığımız bazı ciddi istihbarat bilgileri üzerine, önce bir seyircisiz oynatmayı düşündük ama daha sonra yeni bazı istihbaratlar gelince bu istihbaratla ön alınan bilgilerle örtüştüğünü görünce bunu her iki kulübün başkanlarıyla da arkadaşlarımız görüşmek suretiyle 'bunu ileri bir tarihe erteleyelim' dediler ve böylece bu maçı da ileri bir tarihe ertelemiş olduk."

http://www.sondakika.com/haber/haber-erdogan-valilere-uzerlerine-gitmeyin-8280540/ Mesajı Paylaş

Nusaybin'den Kara Haber! Bir Günde 4 Þehit
Bu sabah bir şehit haberinin geldiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda 3 asker daha şehit oldu.

Terör örgütü PKK mensuplarının kazdığı hendek, kurduğu barikat ve gerçekleştirdikleri eylemler nedeniyle  14 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü  Nusaybin'den acı haberler peş peşe geldi. Bu sabah bir özel harekat polisinin şehit olduğu saldırının ardından  Dicle ve Fırat Mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda, teröristlerin saldırısı sonucu 3 asker şehit oldu.

BU SABAH BİR ÖZEL HAREKAT POLİSİ ÞEHİT OLMUÞTU

Bugün sabah saatlerinde teröristlerin el yapımı patlayıcı ile düzenlediği saldırıda da 1 özel harekat polisi şehit olmuştu.

İlçede operasyon sürüyor.

http://www.sondakika.com/haber/haber-nusaybin-den-kara-haber-bir-gunde-4-sehit-8281344/ Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Mart 2016, 12:24:11

"VALİLERE 'ÜZERLERİNE GİTMEYİN' DEDİK"
"İYİ NİYETİMİZ İSTİSMAR EDİLDİ, SİLAHLAR O SÜREÇTE GİRDİ"
OPERASYONLARIN FAYDASI
"MAHKEMELER KURUP TAHSİLAT YAPTILAR"

Bir takım itiraflarda bulunmaya başladılar nihayet. Hayırlı işlerdir bana göre!
Anlatsınlar ki mllet görsün! Faydası var, zararı yok.
Trollerde okusunlar bu arada...
Düzelteceğiz. Hele şu işler bi hallolsun da!

Hazineye İrâd meslesi var daha. Asıllardan olan meselelerden- Mühümdir...
Bakanlar var, bakan çocukaları var; Bir de çoluğuna çocuğuna bakamayacak kadar sefil yaşamak zorunda olan gariban Türk Milleti var! Yukarda da Allah var! Cenab-ı Hak var ise; İlahi adelet de var malumunuz. Adalet de mülk' ün temelisi ise; Mülk de Allah' ın ise; demek ki Allah' ın Mülk'üne uzanan bir el var. Uzanan el varsa şayet hukuk var. Bir medeni hukuk var; bir de şer-i hukuk var dı! Türkiye' de Þer-i ve örf-i Hukuk ( Mecelle Diyelim- biz buna...) Kemal Atatürk sayesinde kaldırıldıralarak yerine; Medeni Hukuk Sistemini getirilmiştir biliyorsunuz ki. Demek ki, iyi ki Atatürk var. Olmasaydı şayet; el- kol gittiydi! MaazAllah. Allah' ın Mülk' ünü el uzatılır mı HİÇ! Adamı çarpar... 

Kamu Malı - Kul Hakkı var!
Hazineye İrad meselesi önemlidir- Türk milleti Vicdanlı- sebatkardır, sözünün eridir.
Yeter ki TÖVBE... Doğru yol! bağışlamasını bilir- enayi de değildir.

Niye bu şekilde yazıyorsuz peki; onu da açıklayalım.
İnsanlar yanlışlarının altında ezilerek, daha büyük yanlışlar yapmasınlar diye!
Zararın neresinden dönülürse kârdır mantığı ile...
Þantajdan baskı ortamından kurtulmalarına hizmet ederek; düşman cepheyi zayıflatmak amacına istinaden.
Stratejik akıl gereği ve düşman imkânları perdeleyecek şekilde; müttefik sayısını arttırmak imkân ve kabiliyetleri...

Düşmanlar dost kazanarak berteraf edilebilir. Atatürk' de bunu yapmıştı. Emperyalime karşı Sovyet desteği.
Onbinlerce silah; milyonlarca mühimmat, yüzlerce batarya top ve mermisi, kilolarca altın.
Bu techizatlar Karadenizden aşağıya nasıl da akdı geldi! Karadeniz de top fabrikası mı, mermi fabrikası mı vardı!?

Ne kadar çok dostunuz var ise; o kadar çok imkânınız var demektir. Millet tek vücut olmak zorundadır.
Düşman biriktirmek değil, dost biriktirmek diyoruz- hem de şu günler de!
PKK bile meseleyi kaşımaya çalışıyor- fındık kadar beyni ile.
Hükümeti biz düşüreceğiz diyor- SEN KİMSİN YAHU' TERÖRİSTLERLE  PAZARLIK MI OLURMUÞ!
Düşürecek ise millet düşürür- Þerefsizlere bakının HELE!
TÜRK MİLLETİNİ SALAK ZANNEDİYORLAR GALİBA... Enayiler:))

Saygılar...

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz