PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Türkiye İsrail"in canice saldırısı sonucu ölen 9 şehide ağlıyor. Cinnet Devleti İsrail"in bu son barbarlık nöbetinden sonra Ortadoğu"da farklı ve yeni rüzgârlar esiyor. Normal bir devlet için uluslararası arenada "harakiri" sayılan bu menfur saldırı İsrail"i kuşkusuz daha da yalnızlaştıracaktır. Izdırapla dolu kalpleri tam olarak serinletmese bile Türk diplomasisinin yoğun atakları İsrail"i çoktan gerdi bile.

DİPLOMASİ SONUNA KADAR ZORLANMALI

Özellikle diplomaside bu tür olaylar karşısında uygulanması gereken tedbirler silsilesine riayet etmek lazım. Önce diplomatik tedbirler, akabinde hukuki girişimler, siyasal ve ekonomik tedbirler sırayla masaya yatırılmalı ve gerektiğinde sırayla tatbik edilmeli. Askeri tedbirler tabii ki en son yol olarak ele alınmalıdır.

Hükümetin insani yardım gemisini bu şekilde korumasız ve muhtemel saldırılara açık bir şekilde seyrüseferine terk etmesi oldukça hatalı olması bir tarafa Başbakanın gerçekleşen elim hadisenin ardından yaptığı açıklamalar isabetli, gerekli bir ses tonu ve üslupla yapılmıştır.

İsrail"le yeni bir kritik diplomatik sürece girmiş bulunmaktayız. Yani esasen süreç yeni başlamaktadır. Bu dönemde Türk iç siyasi mimarisi, gelişmeleri ve her türlü iç kımıldama İsrail tarafından daha da yakından takip edilecektir.

BU SÜREÇTE İKİ ÞEYE ÇOK DİKKAT ETMELİYİZ

Bu kritik süreçlerden birincisi 12 Eylül"de yapılması beklenen Referandum süreci, ikincisi ise genel seçime kadar olan süreçtir. Kırılganlığı, umulmaz sonuçlar doğurabilme potansiyeli ve sabote edilebilme özelliği oldukça yüksek iki süreçtir bunlar.
PKK'YI KİM YÖNETİYOR?

Bir başka açıdan İsrail gibi PKK terör örgütü de yalnızlaşma sürecindedir. ABD ve AB tarafından önemli blokajlara tabi tutulan PKK"nın, sözde ateşkes döneminin ardından geçmiştekilerin aksine oldukça yoğun bir saldırı hamleleriyle "çatışma dönemi"ni başlatmış olması düşündürücüdür. Öcalan"ın "31 Mayıs"tan sonra ben yokum, karışmam" kabilinden ifadeleri PKK"daki yeni süreci kimin yönettiği sorusunu akla getirmektedir. Bilhassa İskenderun Deniz Üs Komutanlığına tam da zafiyet zamanı olarak değerlendirilebilecek bir nöbet değişimi sırasında yapılan hain saldırı, PKK"daki istihbarat ve eylem konusunda farklı ve yeni bir sürece işaret etmektedir.

İsrail"le bağları koparmayı göze almış ve Ortadoğu"da bölgesel ve belirleyici aktör olmaya soyunmuş bir Türkiye kuşkusuz İsrail"in yakın takibinde olacaktır ve İsrail"in eli boş durmayacaktır.

Kuzey Irak"ta oldukça etkin olan İsrail istihbarat servislerinin Peşmergelere, PJAK ve PKK"ya olan ilgisi Batının bile aşina olduğu bir bilgidir.

PKK'YI KİM EĞİTİYOR?

Önceleri mayın döşeme ve kör noktalara düzensiz saldırılardan başka bir eylem tarzı bilmeyen PKK"nın, son serencamda köprüde kıstırma, siste saldırma, uzaktan kumandalı eylemler ve sağlam istihbarata dayalı roket saldırılarında görüldüğü üzere eylem çeşitliliği ve taktik sayısındaki değişmeler, örgütün teknik eğitim desteğini açıkça ortaya koymaktadır.
İSRAİL BARZANİ'YE İSTİHBARAT SERVİSİ KURUYOR

Bu teknik ve eğitim desteğinin en önemli aktörü kuşkusuz 2004"den bu yana bölgede etkili olan, Barzani"nin tesis etmek istediği "Kürt Ordusu"na katkıda bulunan, PKK"nın İran kolu PJAK"a yardım eden, Barzani"nin istihbarat servisini kuran İsrail"dir.

BARZANİ GEZİSİNDEKİ ÖNEMLİ AYRINTI?

Özellikle Mesud Barzani"nin babası Molla Mustafa Barzani ile İsrail"in ilk devlet başkanı David Ben Gurion arasında başlayan ilişkiler, bugün Mesud Barzani"yle istikrarlı bir şekilde devam etmektedir. Türkiye"ye gelen Barzani"nin İsrail"in vatandaşlarımıza ve diğer insani yardım gönüllülerine yönelik son saldırısını kınamaması önemli bir parametredir.

Kuzey Irak bölgesinde ABD istihbarat makamlarından daha da etkili iki unsur, bölgeyi çok iyi bilen İsrail merkezi istihbaratı MOSSAD ve İsrail askeri istihbaratı AMAN"dır.

12 Mart muhtırasından 12 Eylüle kadar olan anarşi döneminde MOSSAD ülke içinde ne derece etkili olduysa, bundan sonraki süreçte de ülke içi olaylarda gerek Ergenekon-İsrail birlikteliği ve gerekse MOSSAD hamlelerine karşı Türk istihbarat birimlerinin oldukça dikkatli ve müteyakkız olması gerekmektedir. Öyle görülüyor ki bu yeni dönem diplomatik çekişmeler içerisinde ve istihbarat savaşlarının yoğun olacağı bir kesit olacaktır.

İsrail"in İtalya"da marjinal sol terör örgütleriyle olan ilişkisi, Türkiye açısından da göz ardı edilmemelidir.

Bu minvalde Türk istihbarat servislerinin Ortadoğu halkları nezdinde artan Türk itibarını rasyonel bir şekilde kullanabilmeleri ve ülke içinde istihbarata karşı koyma potansiyelinde bir zafiyet göstermemeleri gerekmektedir. Aksi halde nokta vuruşlu yeni suikastlar ve faili meçhuller silsilesi söz konusu olabilecektir.
Bundan sonraki her kötülüğün arkasında İsrail olacak demiyorum.

Ama...

TÜRKİYE İSRAİL'İ FENA HALDE RAHATSIZ EDİYOR ÇÜNKÜ?

Kürt sorununu çözmüş, demokratik standartlarını yükselterek iç barış ve huzuru sağlamış bir Türkiye, İsrail"i kuşkusuz rahatsız etmektedir.

İran"a askeri harekât seçeneğini masadan uzaklaştıran bir girişim olarak nükleer takas formülünün mimarisinde önemli rol oynayan ve İran"la yakınlaşarak İsrail"in nükleer potansiyelini de uluslar arası kamuoyunda sorgulanmasının önünü açan bir Türkiye İsrail için rahatsız edicidir.

Son dönem Türk Ortadoğu politik mimarisinin AKP kaptanlığında olduğu ve İsrail"in AKP etkisini iyi kavradığı açık bir husustur. Bu itibarla İsrail"de bazı kitlelerden yükselen "darbe olsun AKP gitsin" söylemleri bu açıdan da manidardır.

İsrail"in bu dönemde AKP karşıtı tüm legal ve illegal unsurlarla temasa gireceği ve ortam manipülasyonuna gideceği göz ardı edilmemelidir.

Gültekin Avcı

http://www.stratejikboyut.com/yazi/pkknin-yeni-sefi-mossad-987.html Mesajı Paylaş

Hakkari ve Osmaniye'de saldırı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polis noktasına atılan roket, yola düştü. Osmaniye'de de askeri lojman hedef alındı!
10 Haziran 2010 Perşembe, 22:29:07

Alınan bilgiye göre, terör örgütü üyeleri, Yüksekova çıkışındaki polis noktasına roketli saldırı düzenledi. Saldırıda, roketin yola düşmesi nedeniyle can ve mal kaybı olmadı.

Kısa süreliğine trafiğe kapanan Yüksekova-Þemdinli kara yolu, incelemenin ardından yeniden açıldı. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

ASKERİ LOJMANA SALDIRI

Bir başka saldırı haberi de Osmaniye'den geldi. Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kanlıgeçit Jandarma Komutanlığına yapılan ve komutanlık binası yanındaki askeri lojmana da isabet eden saldırıda, bir asker eşinin yaralandığını bildirdi.

Cerrah, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Osmaniye-Gaziantep D-400 kara yolundaki Kanlıgeçit Jandarma Komutanlığına terörist saldırısı olduğunu, komutanlık binasının yanındaki askeri lojmanlara isabet eden saldırıda, ilk belirlemelere göre bir asker eşinin yaralandığını belirtti.

AA Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Þerefsizler artık askere diş deçiremedikleri için nispeten korunaksız olan hedefleri seçiyorlar. Lojmanlar ve polisler bunlar için açık hedef.Zira son zamanlarda yapılan saldırılara bakarsak polislere yönelik bir artan terör olaylarını görmekteyiz. Özellikle polislerimiz terör saldırlarına nispeten korunaksızlar. hem techizat hemde eğitim  açısından. Belki eğitimleri bunu karşılayabilir ama techizat ve araç sıkıntıları bence büyük eksiklik. Bence bu eksikliklerimizi gidermemiz lazım. En azından polislerin elini güçlendirmemiz lazım. Mesajı Paylaş

Terör örgütü, liderleri öcalanın yakalanmasından önceki günlerine dönmeye başladı. Sözde ateşkeslerini kaldırdılar ve hergün biryerlere saldırıyorlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ AİLESİNİN TERÖRE VERDİĞİ ACI KAYIP

Osmaniye'nin Kanlıgeçit BOTAÞ Jandarma Koruma Karakolu ile içinde ailelerin de yaşadığı lojmanların yer aldığı Jandarma Komando Bölük binalarına, 10 Haziran 2010 günü, saat 21.55 sularında bölücü terör örgütü mensuplarınca roketatar ve uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açılmıştır.Açılan ateş sonucu, lojmanda bulunan J.Tğm. Cumhur AKDAĞ'ın eşi Pınar AKDAĞ (23) başından yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir.

Pınar AKDAĞ, evliliğinin baharında eşi ile birlikte, birçok jandarma karakolunun sahip olduğu zor şartlarda, eşine destek olmak için oradaydı. İkamet ettikleri lojman, Osmaniye'nin 17 km. kuzeydoğusunda, Kırıklı Köyü bölgesinde yer almakta ve aile ihtiyaçlarının büyük bir bölümünü Osmaniye'den temin etmekteydiler.

Ancak o biliyordu ki eşi, kendisinin varlığıyla görevini daha şevkle ve heyecanla yapacaktı. Çünkü askerlik, eşi gibi kendisi için de bir yaşam tarzıydı. Ancak eşiyle birlikte olması onun için bütün zorlukların ikinci planda kalması anlamına geliyordu.

Bu kısacık mutlu yaşamda bir tek şeyi düşünememişti; bölücü terör örgütünün kahpece bir saldırı ile savunmasız, tek suçu "eşim nerede olursa olsun ondan ayrılmayacağım, birlikte olacağım" diyen kendisini hedef alacağını... Bölücü terör örgütü geçmişte köy katliamlarında kadın ve çocuk demeden, savunmasız insanları da hedef almaktaydı. Bu son saldırı göstermiştir ki bölücü terör örgütü eski kirli günlerine tekrar geri dönmüş ve hedefleri arasına Türk Silahlı Kuvvetleri'nin personeli yanında onların eş ve çocuklarını da almıştır.

Henüz 47 gün önce kurulan bir yuvanın yok olmasına ve masum bir evladımızın hayatını kaybetmesine yol açan bu hain saldırı Türk Silahlı Kuvvetleri ailesini derinden üzmüştür. Acımız büyüktür.

Terör eylemlerini çeşitli nedenlerle haklı göstermeye çalışanların, bölücü terör örgütüne destek verenlerin, sempati duyanların bu menfur saldırıyla ilgili ne söyleyeceklerini tüm kamuoyu merakla beklemektedir.

Hayatını kaybeden gencecik evladımıza Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz. Merhumenin naaşı; 12 Haziran 2010 tarihinde, İzmir/Buca-Þirinyer Merkez Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip Kaynaklar Mezarlığına defnedilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_3_Bilgi_Notlari/2010/BN_65.html Mesajı Paylaş

ahhh ah.. bi denk gelse şunlar... Mesajı Paylaş

Osman Baydemir'in 20 yıla kadar hapsi isteniyor

KCK Operasyonu'nda 151 kişinin 15 yıldan müebbete kadar hapsi isteniyor.
12 Haziran 2010 Cumartesi, 14:50:19

Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması ''Kürdistan Topluluklar Birliği"ne (KCK) yönelik yürütülen soruşturma  kapsamında, aralarında Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'in de bulunduğu, 12'si belediye başkanı, 103'ü tutuklu olan 151 kişinin, 15 yıldan müebbete kadar hapsi isteniyor.

http://www.haberturk.com/gundem/haber/523053-osman-baydemirin-20-yila-kadar-hapsi-isteniyor
Mesajı Paylaş

Teröristler teslim oldu

PKK kamplarından kaçıp Habur'da teslim oldular
15 Haziran 2010 Salı, 15:04:38

Habur Sınır Kapısı'nda 6 teröristin teslim olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Irak'ın kuzeyindeki terör örgütü PKK kamplarından kaçan 6 terörist, Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu.

Sorgusu sürdürülen 6 kişinin Silopi Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından Silopi Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği bildirildi.

AA
Mesajı Paylaş

Þırnak'ta mayın tuzağı ve çatışma: 2 şehit

Ercan KALAY/ÞIRNAK, - Hakan KABAHASANOĞLU/BULANCAK (Giresun), (DHA)    
16 Haziran 2010

Antalya'ya şehit ateşi düştü
Dün Þırnak'ın Uludere İlçesi kırsalındaki mayınlı saldırıda 1 askerin şehit olması, 3 askerin de yaralanması sonrasında başlatılan operasyonlar çerçevesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 korucu da yaralandı. Haberin alınmasının ardından şehitlerin Antalya ve Yozgat'taki evlerine ateş düştü. 2 şehitle birlikte son iki ayda şehit düşen asker sayısı 37, yaralı güvenlik görevlisi sayısı ise en az 66 oldu.

ÞEHİT EVİNDE YAS

Þırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında dün gece güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 korucu yaralandı. Sabah saatlerine kadar süren çatışmada 3 PKK'lı da öldürüldü, 3 terörist de etkisiz hale getirildi.             

Uludere'nin Gülyazı Köyü Karaçalı Mevkii'nde dün gece saat 23.00 sralarında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı.  Sabah saatlerine kadar süren çatışmada uzman çavuş Mehmet Tez şehit oldu, 1 köy korucusu yaralandı. Çatışmada 3 PKK'lının da öldürüldüğü bildirildi.   

Bölgeye takviye birlikle gönderilerek, diğer PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için operasyonlar sürdürülüyor.

MAYINLI SALDIRI: 1 ÞEHİT, 3 YARALI             

Þırnak'ın Uludere İlçesi kırsalında dün akşam PKK'lı teröristlerin arazayi tuzakladığı mayının patlaması sonucu da 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Uludere İlçesi'nin Irak sınırı kesiminde güvenlik güçleri arama tarama faaliyetlerini sürdürürken, askerler PKK'lı teröristlerin daha önceden araziye döşediği mayına bastı. Mayını infilak etmesi sonucu 1 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı.

1 YILLIK EVLİYDİ

Þırnak'ın Uludere ilçesinde güvenlik güçleri  ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet Tez'in  yaklaşık 1 yıldır evli olduğu bildirildi.

Saat 00.20 sularında Þırnak Uludere  Gülyazı köyü Karaçallı üst bölgesinden bir terörist grubun Irak'tan yurda giriş  yaptığının fark edilmesi üzerine düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada şehit  olan piyade uzman çavuş Mehmet Tez'in (24) Yozgat'ın Yerköy ilçesinde ikamet eden  yakınlarına İl Jandarma Komutanlığında görevli Binbaşı Süleyman Gürz, diğer  rütbeli personelle haber verdi.

Yerköy ilçesinin Belkavak köyündeki tarım alanlarında çalışmak üzere  giden şehit Mehmet Tez'in babası Rasim Tez, oğlunu yaklaşık bir yıl önce  evlendirdiğini, görevli olarak Þırnak'a gittiğini belirterek, "Bu kan ne zaman  duracak" dedi.

Fenalık geçiren Anne Fatma Tez, ablası Sultan Tez, ninesi Ayşe Tez'e  sağlık ekipleri müdahale etti.

Þehit Mehmet Tez'in yakınları, jandarma tarafından köyden alınarak Yerköy  ilçesindeki evlerine getirildi. Þehidin evine Türk bayrağı asıldı.

KAMYONETLERİ ATEÞE VERDİLER

Hakkari'nin Þemdinli İlçesi'nde Aktütün Jandarma Karakolu'na kum taşıyan 4 kamyonet PKK'lı teröristler tarafından ateşe verildi.

Olay, dün akşam Aktütün Sınır Jandarma Karakolu yakınlarında meydana geldi. Yüksekova İlçesi'nden Aktütün Sınır Jandarma Karakolu kum taşıyan özel inşaat firmasına ait 4 kamyonet, 'Mehende Deresi' yakındalarında PKK'lı teröristler tarafından durduruldu. Teröristler, sürücüleri araçlardan indirdikten sonra kamyonetler ateşe verildi. Sürcülerin serbest bırakan teröristler, kaçtı. Bölgde operasyonlar sürdürülüyor.

JANDARMA KARAKOLUNA TACİZ ATEÞİ

Giresun'un Bulancak İlçesi Kovanlık Beldesi'ndeki jandarma karakoluna taciz ateşi açıldı. Olayda yaralanan olmazken, jandarma da saldırının yapıldığı bölgeyi yoğun ateş altında tuttu.

Kovanlık Jandarma Karakolu'na bu akşam saat 21.30 sıralarında ormanlık alandan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Askerler de bölgeyi yaklaşık 15 dakika yoğun ateş altında tutarken, silah sesleri üzerine belde halkı tedirginlik yaşadı. Kovanlık Belediye Başkanı Mehmet Küçük, olay sonrasında bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını, yolların kesildiğini söyledi. Başkan Küçük, "Önce patlamaya benzer bir ses duyduk, ardından da silah sesleri yükseldi. Yaklaşık 15 dakika sürdü. Halk tedirgin oldu ancak şu anda durum sakin" dedi.

Giresun Valisi Mustafa Yaman ise "Bana gelen bilgiye göre asker bir ses duyunca karşılık vermiş. Çatışma söz konusu değil" diye konuştu.
Aynı jandarma karakoluna 2 yıl önce teröristlerce taciz ateşi açıldığı ve bu olayda da yaralanan olmadığı öğrenildi.

EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ TERÖRİST YAKALANDI

Hakkari'de, Emniyet Müdürlüğüt binası ve polis servislerine yönelik eylem hazırlığında olduğu belirlenen bir PKK'lı terörist, kent merkezinde silah ve mühimmatla birlikte yakalandı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğü binası ile polis servislerine yönelik saldırı gerçekleştirmek üzere kent merkezine geldiği tespit edilen PKK'lı , Terörle Mücadele Þubesi ekipleri tarafından dün gece takibe alındı. Ekiplerin uzun süren takibi sonrasında, akşam saatlerinde Dağgöl Mahallesi'ne doğru yaya olarak ilerleyen PKK'lının yakalanması için, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekiplerinin de katılımıyla mahallede operasyon başlatıldı.

Dağgöl mahallesindeki Medeni Sancar caddesinden gelip geçen araçlar da tek tek durdurularak içindeki insanlar didik didik arandı. Bu sırada takibte bulunan PKK'nin dağ kadrosunda olduğu belirlenen bir terörist  Özel Harekat polisi ve Çevik Kuvvet Polisinin yaptığı operasyonla etkisiz hale getirilerek yakalandı.Yapılıan üst aramasında ise, PKK'lının üzerinden 1 adet roketatar ile 4 adet roketatar mermisi, 5 adet el bombası, 1adet tabanca ve bu tabancaya ait mermiler bulundu.

Gözaltına alınan zanlı, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Þubesine götürüldü.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15037484.asp?gid=373 Mesajı Paylaş

Alıntı YapÞIRNAK -AA- Þırnak'ın Uludere ilçesinde çıkan çatışmada, 3 terörist etkisiz hale getirildi.
Edinilen bilgiye göre, gece, Uludere'de sınır hattında görev yapan askeri birliklere Irak tarafından üç ayrı noktadan ağır silahlarla kalabalık bir grup PKK'lı terörist tarafından ateş açılması üzerine çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre üç terörist etkisiz hale getirildi.
Yetkililer, bölgede yapılan gözetleme sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı PKK'lı teröristin Irak'ın iç kısımlarına kaçırıldığın ın belirlendiğini söyledi.
Uludere'deki çatışmada açılan ilk ateş sırasında Piyade Uzman Çavuş Mehmet Tez (24), şehid olmuştu.
Bölgede operasyon sürüyor.

Sıcak takip deyip gireceksin aslında içeri.
Þu devirde kimse TSK'dan sınırötesi beklemiyordur.

*Merakımdan soruyorum.Þu durumda ani bir sınırötesi operasyon yapacak yığınağımız var mı acaba?
Yoksa yine dosta düşmana göster göstere aylarca yığınak yapmamız mı gerekir?
Son operasyondan önce aylarca zırhlı birlik vs kaydırılmıştı sınıra.
Düşmana adeta geliyoruz demiştik.Ani bir harekatla daha çok kayıp verirler. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz