PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Tecavuze ugramis, simdi bunlara acimak mi gerek?

Lan siz vatan tecavuz ediyorsunuz Mesajı Paylaş

Çocuk istismarı bu Nutuk. Mesajı Paylaş

Evet kiz icin oyle ancak kendi istekleri ile HDP binasindan katilanlar icin hersey mubah, beter olsunlar Mesajı Paylaş

Tecavüz savaş suçudur, düşmanımız bile bu muameleyi hak etmez, kimden gelirse gelsin daha da bunlar çocuk Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 23 Eylül 2018, 16:28:26
Evet kiz icin oyle ancak kendi istekleri ile HDP binasindan katilanlar icin hersey mubah, beter olsunlar

Size katılıyorum, kaçırılana lafım yok lakin kendi isteği ve arzusu ile gidene az bile olmuş.
Hiç mi ders çıkarmadınız ? Hiç mi okumadınız.
Bu kadar kör olursanız yapacak bir şey yok.

Bu insanları canlı yayınlara çıkarıp olan bitenleri canlı canlı anlattırmak lazım.
Ana habere özellikle, bunu yapılırsa hem aile hemde kişi bilinçlenir.

Tabi birde çocuğunu satanlar var onlara zaten lafım yok.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Afşar1 - 24 Eylül 2018, 11:59:25
Alıntı yapılan: Nutuk - 23 Eylül 2018, 16:28:26
Evet kiz icin oyle ancak kendi istekleri ile HDP binasindan katilanlar icin hersey mubah, beter olsunlar

Size katılıyorum, kaçırılana lafım yok lakin kendi isteği ve arzusu ile gidene az bile olmuş.
Hiç mi ders çıkarmadınız ? Hiç mi okumadınız.
Bu kadar kör olursanız yapacak bir şey yok.

Bu insanları canlı yayınlara çıkarıp olan bitenleri canlı canlı anlattırmak lazım.
Ana habere özellikle, bunu yapılırsa hem aile hemde kişi bilinçlenir.

Tabi birde çocuğunu satanlar var onlara zaten lafım yok.

+1

Pek çoğunun böyle şeylerden haberi olduğunu sanmıyorum. Haberi olanların da, bu haberlere inandığını düşünmüyorum.
Ancak bu gerçekleri bahsettiğiniz şekilde veya başka yollarla sürekli dile getirmek gerek. Terörle mücadele sadece silahlı mücadele değil, aynı zamanda psikolojik savaş gerektiriyor. Terör örgütünün beynini yıkayıp kandırdığı insanların sayısını ne kadar azaltabilirsek o kadar başarılı oluruz! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Dahasi, bu kadar HDP binalarindan katilim oldugu ispatlanmisken HDP nasil daha hala acik kalabiliyor inan anlamis degilim.

Yoneticisinden uyesine kadar hepsi toplatilmali.

Ama anlasilan hukumet sadece FETO'cularla ilgileniyor. Aman telefonunda FETO ile iliskili birinin telefon numarasi tesadufen bulunmasin atarlar iceri ama HDP binalarina herhangibi bir islem yok, anla anlayabiliyorsan. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 24 Eylül 2018, 13:29:27
Dahasi, bu kadar HDP binalarindan katilim oldugu ispatlanmisken HDP nasil daha hala acik kalabiliyor inan anlamis degilim.

Ama anlasilan hukumet sadece FETO'cularla ilgileniyor. Aman telefonunda FETO ile iliskili birinin telefon numarasi tesadufen bulunmasin atarlar iceri ama HDP binalarina herhangibi bir islem yok, anla anlayabiliyorsan.
Aynen katılıyorum hocam sadece Tunceli de pkk dan 2 bin öğretmen açığa alındı bu çok önemli bir gelişmeydi ancak büyük bir basiretsizlik gösterildi ve tamamı görevine iade edildi anlaşılan hükümet pkk lı devlet yapılanması darbe hareketine kalkisana kadar bunlara musade edecek askerimizin polisimizin kanı yeterli değil  pkk li memurların isten atılması için ben buradan bu sonucu çıkarıyorum. Mesajı Paylaş

Hepsinin esgalleri, adresleri vardir devletin elinde. Þu sinirdaki duvarlar bir bitsin de... Kimin iceride kimin disarida kalacagi belli olur. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Alıntı yapılan: Canik - 24 Eylül 2018, 14:24:44
Alıntı yapılan: Nutuk - 24 Eylül 2018, 13:29:27

Ama anlasilan hukumet sadece FETO'cularla ilgileniyor. Aman telefonunda FETO ile iliskili birinin telefon numarasi tesadufen bulunmasin atarlar iceri ama HDP binalarina herhangibi bir islem yok, anla anlayabiliyorsan.
Aynen katılıyorum hocam sadece Tunceli de pkk dan 2 bin öğretmen açığa alındı bu çok önemli bir gelişmeydi ancak büyük bir basiretsizlik gösterildi ve tamamı görevine iade edildi anlaşılan hükümet pkk lı devlet yapılanması darbe hareketine kalkisana kadar bunlara musade edecek askerimizin polisimizin kanı yeterli değil  pkk li memurların isten atılması için ben buradan bu sonucu çıkarıyorum.
Kürt kökenli bir akpli vekil yemedi içmedi göreve iade için uğraşmıştı. Basardida... Mesajı Paylaş
TURK OGUZ BEGLERİ BUDUN EÞİDİN. ÜZE TENGRİ BASMASAR , ASRA YİR TELİNMESER , TÜRK BUDUN , İLİNGİN TÖRÜNGÜN KİM ARTATI UDAÇI ERTİ ?

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz