PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Kadına bakın ya, pkknın sözcüsü gibi konuşuyor. Pes artık. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ne olduğunu açıkça ortaya koymuş işte,ne bekliyordunuz ki? Mesajı Paylaş

Bu kadın gibi yazarların kime çalıştıkları neyi destekledikleri belli değil çok tehlikeliler.Dün akşam da başka bir kadın cnnturk teydi galiba kürtçe eğitim felan zırvaladı durdu sonra  birden ne olduysa vatanın bölünmez bütünlüğünden bahsediyor etrafımıza daha dikkatli bakmalıyız. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

ayıptır günahtır ya.bu görüntü açıkça anlatıyorki nazlı ılıcak vatanı satmak için bekleyen namuzsuzun tekidir!!!! Mesajı Paylaş

Bağdat yine kan gölü: 26 Ölü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta bomba yüklü iki araçla düzenlenen saldırılarda 26 kişi öldü, 53 kişi de yaralandı.
20 Haziran 2010 Pazar, 14:21:43

Güvenlik servislerinden bir yetkili, bomba yüklü araçların, Yarmuk bölgesindeki bir idari büro yakınlarında park edildiğini, kimlik kartı veya pasaport almak için birçok kişinin burada beklediğini belirtti.

Aynı bölgede trafik polisi bürolarıyla bir Irak Ticaret Bankası şubesinin bulunduğu, şubenin de büyük ölçüde zarar gördüğü kaydedildi.

AA Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Neden böyle insanlara cezalar verilmiyor.

Türkiye Cumhuriyeti böyle hain köpekleri iceri atsa, hangi kisi, Devlet gelirde niye attin diyebilirki.

Bu kadarda acizmiyiz yani iki üc iti havlatiyoruz.

Atin icerde cürüsün köpek gibi!

Ekmek su vermeyin ara sira it gibi cikar TÜrkiye Cumhuriyetinin b....nu yer.  >:( Mesajı Paylaş

PKK Herkesin Taşeronu

Avrupa ve  Yunanistandan; Roket ve Stinger alır üzerimize atarlar, UH-60'ımızı vurdudurdular ki Tükiye tekrar Avrupa Politikasında söz sahibi olacak kadar güçlenmesin

1992-1993'lerde Rusların taşeronudur; Azeri-Ermeni Savaşı, Orta Asya'da Türki Cumhuriyetler Türkiye'den atılım bekliyordu ve Terör'ün en çok azdığı dönemlerde oralarla ilgilenemedik. Azerbaycan'a helikopter gönderemedik Irak'ta kullandığımız için

1990'larda ABD'nin Taşeronuydu; Makamında Savaş Planları yapan bir Cumhurbaşkanı ve K.Irak'a girmeye hazır bir ordumuz vardı yani bizi K.Irak'tan Musul Kerkük'ten Uzak tutacak hiçbirşey yoktu başımıza bu sorunu verdilerki Musul-Kerkük Petrollerityle güçlenemeyelim.

1999'ten 2003'e kadar kimseden destek görmedi zaten Apo yakalanmış,silah ve para sıkıntısı başlamıştı

2003 ABD Irak'a girdi Türkiye bu karışıklıktan faydalanarak Irak'a girebilir ve Musul-Kerkük'ü ele geçirebilirdi.

2006'da aktör değişti artık Türkiye ABD'nin derinden kışkırtmalarıyla Araplarla iyi geçinmeye ve İsrail'in bölgedeki rahat hareket etmesine engel olacak bir ülke ve Orta-Doğu'nun yeni Lider ülkesi konumuna geldi ve buda eski Lider Ülke İsrail'i rahatsız edicekti. Yeni Taşeron İsraildir. Yani Geçmişten günümüze bütün büyük devletler PKK'yı desteklemiştir. Mesajı Paylaş

Bizim söylememiz birşeyi değiştirmez. Başbakan meydanlarda taşeronlardan bahsedeceğine görevini yapsın. Bu ülkenin vatandaşlarına İsrail askerleri saldırdığında dünyayı ayağa kaldıran o değil miydi? Terör nedeniyle Þehit olan bu gencecik insanlar bu ülkenin vatandaşı değil mi?

Sen başbakansın. Terör örgütü birilerini taşeronu diyorsun. Kimler olduğunu hepimiz biliyoruz diyorsun. Devletin yönetimi sende. İstihbarat birimleri sen de. Kimler varsa bu işin arkasında hukuki mücadeleyi başlatsana. Bir ülkenin sınırlarından içeri girip o ülkenin askerlerini, vatandaşlarını vs öldürmek, maddi manevi zarar vermek savaş nedeni değil midir? İsrail'e savaş açalım diye meydanları dolduran kalabalıklar nerede şimdi? O savaş nedeniydi de bu değil mi yani? Koyarsınız delilleri oraya, bu işi şunlar yaptırmıştır diye hukuki alanda hakkınızı ararsınız. Karşılığını bulamazsanız da gerekirse savaşırsınız. Lafla peynir gemisi yürümez. Bu halkın artık boş söylemlere karnı tok. Mesajı Paylaş

Çizgiyi aştı artık bu kadın. Mesajı Paylaş

Ortada muhatap alınacak bir makam göremiyorum. O şerefsizlerin çoğu başına buyruk it lopuklardan oluşuyor, onlar mı muhatap? İki çapulcuyla, itle mi diplomatik görüşme yapacağız? Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz