PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Pislikler dağdan şehre inince böyle yapıyorlar. Mesajı Paylaş

Kendisi yazılanları okuyup iyice anlamadan yazmamayı öğrenene kadar dinleniyor. Umarım kısa sürer.

Alıntı yapılan: DEFENCETURK.COM ÜYELİK SÖZLEÞMESİ VE KURALLARI - 22 Mart 2009, 00:32:22

6 - Ceza Sistemi

A – Belirtilen kurallardan herhangi birine uymayan üye öncelikle uygun bir dille uyarılır.

B – Gerek görülürse üyenin bazı bölümlere yazması engellenir.

C – Üye kuralları ihlal etmede ısrar ederse veya agresif davranışlar sergilerse, sakinleşmesi için belirli süre için foruma girmesi engellenir (dinlendirme).

D – Bütün bunlar dışında,  kural ihlal etmede ısrar veya bazı affedilemez suçlarda (bölücülük, anayasa ve kanunlara aykırı hareketler, manevi değerlere hakaret vs) üye uyarılmadan uzaklaştırılabilir.

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sarızeybek'ten PKK'yı bitirme formülü

Erdal Sarızeybek terörü çözme formülünü açıkladı
Erdal Sarızeybek terörle mücadele konusunda ilginç değerlendirmelerde bulundu.

ENSONHABER.com / ÖZEL Erdal Sarızeybek, son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan sınır yerlerinin değiştirilmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Siz gidip vurmazsanız, onlar sizi vuracak
NTV'de yayınlanan 'Akşam Haberleri' programına konuk olan Emekli Albay Erdal Sarızeybek, son günlerde artan terör saldırıları ve beraberinde gelen sınır değişikliği tartışmalarına ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulundu. PKK ile mücadelede hedef gösteren Sarızeybek: ''Tehdit Þemdinli'nin hemen güneyinde 2 saat uzaklıkta Hakur Kampı'nda, tehdit Aktütün'ün 2 saat batısında Basyan Avaşin Kampı'da barınıyor. Siz bu kampları görmezlikten gelip, bu tehdidi yok etmedikten sonra bu tehdit gelip sizi vuracaktır'' sözlerine yer verdi.

Terör sorunu nasıl çözülür
Terörle mücadelede izlenen tutumun yanlış olduğunu belirten Sarızeybek, sosyal dayanışmaya vurgu yaptı. Sarızeybek, göçle gelen gençlerin sorununu çözmeden bu olayda istikrarlı bir yolun izlenemeyeceğini belirtti.

http://www.ensonhaber.com/sarizeybekten-pkkyi-bitirme-formulu-video-izle.html
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Kürtler'den demokratik özerklik atağı

BDP'li belediyeler ve PKK lideri demokratik özerklik ilan edeceklerini açıkladı
BDP'li belediyelerin yerel özerklik kararından sonra PKK liderlerinden Cemil Bayık da yakında "demokratik özerklik" ilan edeceklerini açıkladı.

Diyarbakır'da geçen hafta sonu toplanarak "merkezi hükümetten tamamen bağımsız hale gelmek için mücadele edilmesi" kararı alan BDP'li belediyelerin, bu kararı tartışılırken, sürpriz bir açıklama da PKK'dan geldi.

EN YAKIN ZAMANDA DEMOKRATİK ÖZERKLİK İLAN EDECEKLER
PKK'nın lider kadrosundan Cemil Bayık, yakın bir zamanda "demokratik özerkliği" ilan edeceklerini söyledi. Fırat Haber Ajansı'na konuşan Cemil Bayık şunları söyledi: "Eğer Kürt sorununun demokratik siyasal çözümü için tek yanlı çaba gösterdiysek, amacımız demokratik özerklik çerçevesinde bir siyasi çözüm ortaya çıkarmaktı. Bu çabaların amacı demokratik özerkliği geliştirmekti. Yani Türkiye sınırları içerisinde Türk devletiyle Kürt toplumunun ilişkilerini demokratik özerklik temelinde çözmek istedik. Türk devleti en makul çözüm olan bu yaklaşımımıza olumsuz karşılık verince bizim sorunu demokratik siyasal yöntemle ve demokratik özerklik temelinde çözme çabalarımız sabote edilmiş oldu. Onun için demokratik özerkliği şimdi kendi mücadelemizle pratikte gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

TÜRK DEVLETİ YANAÞIRSA BİRLİKTE ÇÖZERİZ
Kürt sorununu bu temelde çözmek istiyoruz. Eğer Türk devleti çözüme yanaşırsa, biz demokratik özerkliği Türk devletiyle gerçekleştiririz. Kürt sorununu bu temelde devletle müzakere temelinde çözmüş oluruz. Türk devleti buna gelmezse, Kürt sorununu demokratik özerklik temelinde yine çözeriz. Þimdi yapmak istediğimiz de budur. Yakında bunun resmî ilanını da yapacağız."

99 BELEDİYE ORTAK KARAR VERDİ
Geçen hafta Diyarbakır'da toplanan BDP'li belediye başkanları ve İl Genel Meclis üyeleri, belediyelerin merkezî hükümetten tamamen bağımsız hale gelmesi için mücadele edilmesi kararı almıştı. BDP'liler, tartışma yaratacak bu kararı, Avrupa Birliği Yerel Yönetimler Özerklik Þartı'na dayandırmıştı. BDP'nin elinde bir büyükşehir, yedi il, 51 ilçe ve 40 belde olmak üzere toplam 99 belediye başkanlığı bulunuyor.

(Taraf)
http://www.ensonhaber.com/kurtlerden-demokratik-ozerklik-atagi.html

Mesajı Paylaş

Gümüşhane'de 3 terörist etkisiz hale getirildi

Gümüşhane Valisi 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı
Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu Karaçayır Köyü'nde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 2 örgüt mensubunun öldüğünü 1'inin de sağ olarak yakalandığını açıkladı.

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Kelkit ilçesine bağlı Karaçayır köyü kırsalında 22 Haziranda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmanın ardından kaçan 1 teröristin sağ olarak ele geçirildiğini bildirdi.

1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ
Salihoğlu, yaptığı açıklamada, bölgede terör örgütü mensuplarına yönelik arazi arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerinin, 17 Haziran akşam saatlerinde Kelkit ilçesi Tütenli köyü kırsalında terörist grupla sıcak temas sağladığını, çatışmada 1 teröristin etkisiz hale getirildiğini, bu sırada terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen iki kişinin, yaşam malzemeleri bulunan otomobille yakalandığını anımsattı.

İlçenin Karaçayır köyü kırsalında ise 22 Haziranda güvenlik güçlerinin ''dur'' ihtarına ateşle karşılık veren terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin sağ olarak yakalandığını, 1 teröristin kaçtığını, yakalanan teröristin verdiği bilgiler doğrultusunda 17 Haziranda Tütenli köyü yakınlarındaki çatışmada ağır yaralandığı anlaşılan 1 teröristin arazide yapılan aramada cesedine ulaşıldığını hatırlatan Salihoğlu, ''Kaçan terörist bölgede operasyonlarını aralıksız sürdüren güvenlik güçlerimiz tarafından Gümüşhane-Bayburt il sınırı yakınlarında sağ olarak, silah ve mühimmatla birlikte ele geçirildi'' dedi.

Vali Salihoğlu, son teröristle birlikte bölgede 6 kişi oldukları değerlendirilen terörist grubun tamamının etkisiz hale getirildiğini kaydetti.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLMİÞTİ
Operasyonlarda, 2 adet M-16, 1 adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah, bu silahlara ait 20 şarjör, 494 fişek, 2 adet tabanca ve bu tabancalara ait 2 adet şarjör ve 52 adet mermi, 5 adet savunma tipi el bombası, 4 adet saatli patlayıcı düzenek, 39 adet elektrikli fünye, 1140 gram A4 patlayıcı, 1 adet büyük telsiz, 2 adet küçük el telsizi, 1'er adet gece ve gündüz görüş dürbünü, 1 adet kamera, 25 metre elektrik kablosu, bol miktarda orta pil, muhtelif tıbbi yaşam ve giyecek malzemeleri ile örgütsel doküman ele geçirilmişti.

Terör örgütüne yardım ve yataklık yaptıkları belirlenen iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.
AA Mesajı Paylaş

Diyarbakır'dan PKK'ya çağrı: Silah Bırak

Diayrbakır'da sendika üyelerinden PKK'ya silah bırak çağrısı
Diyarbakır'da, 32 sendika ve dernek, terör örgütünün son dönemde artan saldırılarını protesto etti.

Diyarbakır'da, aralarında Memur Sen, İnsanı Yardım Vakfı, Anadolu Gençlik, Dicle Fırat Diyalog Grubu ve Diyanet-Sen'in de bulunduğu 32 sendika ve dernek, terör örgütünün son dönemde artan saldırılarını protesto etti. Dağkapı semtinde bulunan tarihi Ulucamii önünde Cuma namazı sonrası toplanan yaklaşık 100 kişi, 'Yeter susturun silahları. Kan, acı ve gözyaşı üzerine medeniyet kurulmaz' yazılı pankart açtı.

DUALARIMIZ KABUL OLMADI
Basın açıklamasında sivil toplum örgütlerini ortak açıklamasından önce söz alan İnsan ve Erdem Derneği'nin Başkanı Ahmet Ay, "Bu mübarek günde, insanlarımız ölmesin diye yaptığımız dualarımız kabul olmadı. Sözlü ve pratik dualarımız uyum içinde olması gerikiyordu Demek ki, yanlışlarımız, hatalarımız vardı ki, bu güne kadar dualarımız kabul olmadı" dedi.

Kürt ve Türk annelerinin ağlamasını istemediklerini belirten Ay, askerin, polisin ve Kürt çocuklarının ölmemesi için çok dua ettiklerini ancak, dualarının kabul olmadığını söyledi. Ay, silahların susmadığı yerde sözün bir anlam ifade etmeyeceğini belirterek, "Biz buradan PKK'ya ateşkesi yeniden uzatmasını talep ediyoruz. PKK aktif savunma kararını mutlaka geri çekmeli ve mutlaka açılım süreci için bu fırsatı tamamlamalıdır" diye konuştu.

ÖLÜM ORUCUNA BAÞLAYACAĞIM
İnsan ve Erdem Derneği'nin Başkanı Ahmet Ay, bireysel olarak ölümler durmazsa açlık grevi kararı aldığını açıkladı. Ay şöyle konuştu: "Ya silahlar susacak, ya susacak. Eylemlerin netice vermezse önce açlık grevi, sonra ölüm orucuna başlayacağız. Aç susuz, kendimizi ölüme terk edeceğiz. 60 bin insanımızın ölmemesi, öldürülmemesi için gerekirse bu canımızı açlığa, susuzluğa mahkum edeceğiz. Sözümüz onlara geçmezse, bedenimize sözümüz geçer. Bedenimizi aç bırakacağız, ruhumuz diri kalacak. Susuz bırakacağız kendimizi, insanlar ölmesin diye. Türküyle, Kürtüyle hiçbir insanımızın ölmemesi için gerekirse bu bedenimizi, bu mekanlarda aç susuz bırakıp ölüme terk edeceğiz. Mutlaka ama mutlaka silahlar susmalı."

ANNELERİN GÖZLERİ YOLLARA ESİR OLDU, SİLAHLARINIZI SUSTURUN'
Basın açıklamasını gerçekleştiren sendika ve derneklerin ortak basın metnini okuyan Yasin Yıldız ise şunları söyledi: "Batıda 'Kahrolsun PKK' diyerek kahredemedik. Burada da 'Kahrolsun devlet' dedik, kahrolan bizler olduk. Batıda 'şehitler ölmez vatan bölünmez' dedik şehitlerin nasıl öldüğünü annelerine, babalarına sormak lazım. Zira onlar bunu çok iyi biliyorlar ve bu ölüm kervanına, dul-yetim kervanına binlercesini ekledik. Annelerin gözlerini yollara esir etti. Geri dönen olmadı. Hiç kimse bizim adımıza kan dökerek, yürek yakarak hak talebinde bulunmasın. Hiç kimse gençlerimizin kanı, analarımızın gözyaşları üzerinden siyaset yapmasın. Buradan PKK'ya çağrıda bulunuyoruz. Daha önceleri yaptığınız gibi yeniden silahlarınızı susturun. Silahlı mücadeleye son vererek, meşru yollarla hak arayın. Açılımın yürümesine fırsat tanıyın."

http://www.ensonhaber.com/diyarbakirdan-pkkya-cagri616.html Mesajı Paylaş

Ya bunlarin niyetleri zaten belli, Türkiyeyi bölmek!

Bu köpeklere ya Türkiyenin yarisini verirsin yada bunlari gebertirsin yoksa bunlar vazgecmez cabalarindan. >:( Mesajı Paylaş

Son birkaç yıl içerisinde  sanki birileri bir düğmeye bastı. Bu ülkeyi bölmek isteyenler her yerde çok rahat bir şekilde konuşmaya başladılar. Rahatlıkla propagandalarını yaptılar. Meclisimizde bile...Terör sorunu bilinçli olarak Kürt sorununa çevrildi. Bölünmeyi istemeyen pek çok Kürte bile sanki bilerek birşeyler enjekte edilmeye çalışıldı. Oysa açılım dedikleri şey etnik milliyetçiliğe karşı değil miydi? Toplumu etnik kökenlerine ayıran bir açılım nasıl oluyor da etnik milliyetçiliği, ayrışmayı engelliyor anlayamadım zaten hiçbir zaman. Sanki açılım denilen şey ile onların ayrı bir millet oldukları bilinçaltlarına yerleştirildi. Sanki şimdiye kadar diğerleriyle eşit haklara sahip değillermiş gibi davranıldı. Teröristlerin yıllardır söyledikleri bu değil miydi? Þimdi teröristlerin ekmeğine yağ sürülmüş olmuyor mu?

Hatta teröristler şenliklerle karşılandı. O da yetmedi bazı gizli servisler de ortaya attıkları saçmalıklarla ayrışmayı daha da artırmaya çalıştı. Mesela Kürtler Çanakkale Savaşı'nda savaşmamışlarmış. Sanki doğru olsa veya olmasa bir gerçek değişecek bu yüzden. Medyada bol bol kendilerini gösterir oldular. Malesef bazıları bu oyuna hemen geldiler. Hemen faşist söylemlere başladılar.Toplumdaki "bizler ve onlar" durumu hızla artmaya başladı. En acısı bütün bunların olacağı çoook önceden söylendiğinde kimse umursamadı.

Geçenlerde bir milletvekilimiz birilerine şerefsizler dedi. Ama o şerefsizler dediklerini mecliste ve heryerde konuşturanlar, onlara bu kadar cüretkar olma şansını verenler kimler? Oy hesapları yüzünden ülkenin bölünmez bütünlüğünü tehlikeye düşürenler kimler?

Bu ülkede etnik kökeni ne olursa olsun herkes eşit haklara sahip. Kimse etnik kökeni yüzünden diğerinden üstün değil. Hiç olmadı da... Bu ülkeyi kuranlar, bugün üzerinde yaşayan insanların ataları. Kanlarını ve canlarını verdiler. Senelerce birlik ve beraberlik içerisinde yaşadılar. Hepsi kardeştiler ve çok iyi biliyorlardı hepsinin aynı gemi içerisinde olduklarını, gemi parçalanırsa herkesin boğulacağını...

Arkadaşlar...
Ülkemizi bölmek isteyen şeref yoksunu varlıkların oyununa sakın gelmeyin. Kimseyi etnik kökeni, dini veya mezhebi veya farklılığı olan başka şeyleri yüzünden dışlamayın. Kimsenin bizleri kandırmasına, bizi birbirimize düşürmesine izin vermeyin. Dikkat edin! Önümüzde bizleri çok zorlu günler bekliyor ne yazık ki! Son derce soğuk kanlı ve sağduyulu olmamız gereken günler... Mesajı Paylaş

"Bahoz Erdal Türkiye'de" iddiası!

"Fehman Hüseyin Kuzey Irak'tan Türkiye'ye giriş yaptı"
26 Haziran 2010 Cumartesi, 11:54:42

Terör örgütü PKK son dönemde şiddet eylemlerini artırırken istihbarat birimleri PKK'yla ilgili çok kritik bilgilere ulaştı. Örgüt içinde 'Cellat' olarak anılan ve bütün silahlı gücün organizasyonunu yapan Dr. Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in, 11 askerimizin şehit olduğu Gediktepe Karakolu baskını sonrasında Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edildi. 21 Haziran'da Türkiye'ye giren Suriye asıllı terörist Hüseyin'in, şehirlerde büyük terör eylemleri yapacağı istihbarat birimlerince rapor edildi.

BAHOZ, GEDİKTEPE KAOSUNDAN FAYDALANDI

Zaman Gazetesi'nde yer alan habere göre Gediktepe Karakolu saldırısının ardından istihbarat zaafı tartışmaları başlarken, saldırı öncesinde ve sonrasında istihbarat birimlerinin çok kapsamlı çalışmalar yaptığı ortaya çıktı. İstihbarat örgütleri resmi raporlarında, terör örgütü elebaşlarından Fehman Hüseyin'in Kuzey Irak'tan Türkiye'ye giriş yaptığını rapor etti. Bilgi Genelkurmay Elektronik Sistemler Komutanlığı'ndan (GES) gelen telsiz kestirmeleri sonucu elde edilen bilgilerle de teyit edildi.

21 HAZİRAN'DA HAKKARİ'DEN GİRDİ

Elde edilen istihbarat bilgilerine göre Fehman Hüseyin, 18 Haziran gecesi gerçekleşen Hakkari'nin Þemdinli İlçesi Gediktepe Sınır Bölüğü'ne yapılan saldırı sonrasında oluşan kaos ortamından faydalanarak 21 Haziran'da Hakkari'den Türkiye'ye giriş yaptı. Hüseyin'in, KCK operasyonları sonrasında kopan, kırsal ve şehir yapılanmasındaki teröristlerin koordinasyonunu sağlayarak büyük terör eylemleri yapacağı da istihbarat birimleri tarafından rapor edildi.

30 TERÖRİST CUDİ'DE GÖRÜLDÜ

PKK'nın uzun zamandır sınırlardan sızma yoluyla Türkiye'ye büyük yığınak yaptığı öğrenilirken, İstihbarat birimlerinin yerel kaynaklardan elde ettiği son bilgi şok etti. Güvenilir yerel kaynaklardan elde edilen bilgilere göre 24 Haziran gecesi saat 23:30 sularında yaklaşık 30-40 kişilik terörist bir grup Cudi Dağı'nda Nuh'un Gemisi'nin oturduğu yer olarak bilinen mevkiden sızma yaparken görüldü. Köylüler, durumu ilgili makamlara rapor etti. Ancak bilgi sonrası operasyon başlatılmadığı iddia edildi. PKK'nın son dönemde sızma yoluyla yaptığı büyük yığınakla Türkiye'yi sarsacak eylemlere hazırlandığı rapor edildi.

Adamları İstanbul'u vurmuştu

Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin, İstanbul'da askeri servis aracına yapılan ve 5 şehit verdiğimiz saldırıyı da üstlenen PKK'nın şehirlerde eylem yapan grubu TAK (Kürdistan Özgürlük Þahinleri) ve örgütün intihar eylemcilerinin sorumlusu olarak biliniyor. Örgüt içi liderlik çatışmasına girdikten sonra Murat Karayılan tarafından PKK'nın silahlı kanat sorumluluğundan alınan Suriye asıllı terörist Fehman Hüseyin, intikam için Murat Karayılan'ın yemeğine zehir koydurmuş ve Karayılan'ın 6 adamını öldürünce gözaltına alınarak Kandil'de sorgulanmıştı.

FEHMAN HÜSEYİN KİMDİR?

PKK'nın bilinen yöneticilerinin dışında son dönemde eylem insiyatifini "derin troyka" olarak tanımlanan Duran Kalkan (Abbas) Mustafa Karasu (Hüseyin Ali) Ali Haydar Kaytan (Fuat) devraldı. Radikal solu temsil eden üç teröristin belirlediği stratejiye göre silahlı kanadı harekete geçiren kişi ise Bahoz Erdal kod adlı Suriyeli Fehman Hüseyin. Þehirlerde eylem yapan TAK (Kürdistan Özgürlük Þahinleri) intihar eylemcileri dahil en kontrolsüz grubu oluşturan HPG'nin (Kürdistan Savunma Güçleri) sorumlusu olan Hüseyin'in, örgüt içindeki lakabı ise Cellat... PKK'nın silahlı bütün eylemleri Bahoz'un onayından geçirilerek yapılıyor. Ana üs olarak Zap Kampı'nı kullandığı bilinen Fehman Hüseyin, örgütte şiddete dayalı politika izlenmesini savunuyor.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/526858-bahoz-erdal-turkiyede-iddiasi Mesajı Paylaş

Kağızman'da teröristlerle çatışma çıktı

26 Haziran 2010 Cumartesi 11:36
Terör örgütüne Kağızman'da darbe.. Devriye görevine çıkan askerlerle teröristler arasında çatışma çıktı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, 2 terörist ölü, 2 terörist de sağ olarak ele geçirildi.

Kağızman kırsalı Çömçe mevkiinde saat 03.00 sıralarında devriye görevi yapan güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı.

Çatışma sonucu 2 terörist ölü, 2 terörist de sağ olarak ele geçirildi. Bölgeye çok sayıda asker birlik sevk edilirken, çatışmanın sürdüğü bildirildi.

http://www.internethaber.com/kagizmanda-teroristlerle-catisma-cikti-264915h.htm Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz