PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
65 (78.3%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.6%)

Toplam Oy Verenler: 83

Nereden nereye gelmişiz yorumlara bakıyorum da,
Bu ülkede alt etnik kimlikler kültürleri ile beraber üst kimlik olan Türk milletini oluştururlar. Alt etnik kimlikleri ile beraber ülkemizde herkes kardeşçe insan gibi eşit şartlar da yaşamışlardır. 80 öncesi siyasileri gerekli önemi gösterseydi. Bugün pkk denen bir illet başımıza peyda edilmeyecekti. İnsanlarımız çok daha huzurlu bir şekilde yaşayacaklardı bu tip saçma sapan sorunlarla ne ülkemiz ne orta doğu uğraşmak zorunda kalmayacaktı Gazinin dediği gibi Yurtta Sult Cihanda Sulh.
Burada herkese cevap yazmak istemiyorum çünkü yorumlarınız örgüt ve avane tayfasının prokave ettiği sloganlar içeriyor.
Bu ülkede hiç bir zaman etnik kimlik ayrımı olmadı. Ayrımı yapanlar örgüt ve avanelerileriyle beraber etnik kimliğini istismar eden bundan nemalanan çakallardır.
Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü neyin ne olduğunu bildiğinizi biliyorum. Sizleri ikna edemem. Mesajı Paylaş
DALKAVUKLAR DEMOKRASİSİ

24.12.2024

Seçim ayında büyük pkk operasyonları olurdu bu sefer lafı var ama çok gecikti son günlere sıkışacak her halde. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Alıntı yapılan: putty - 19 Mart 2024, 19:40:06
Seçim ayında büyük pkk operasyonları olurdu bu sefer lafı var ama çok gecikti son günlere sıkışacak her halde.

Süriye ve Irak'taki son durumları göze aldığımızda bu ayın sonuna kadar başlayacak gibi duruyor... Mesajı Paylaş

Kimse kusura bakmasın ben Iragin bu konuda ne iradesine, ne niyetine ne de imkan ve kaabiliyetine güvenmiyorum...

Onlardan ciddi anlamda PKK ile mücadele etmelerini, ya da bizim temizleyeceğimiz yerleri PKKdan arınmış olarak tutacaklarini falan bekliyorsak bence yanlış ata oynuyoruz...

Basina bakıyorum yok Sincari İran milisleri tutacakmis da Suriyeden geliş gidişleri engelleyecekmis tarzı şeyler söyleniyor umarım öyle değildir....olmayacak duaya amin...

Ciddiyse Irak resmi olarak çağırsın Türk askerini  gerisini biz hallederiz...kalkınma yolununda güvenliği bize verilir...

Isterlerse merkezi hükumet ordusunu, polisini egitiriz... Mesajı Paylaş
What is steel compared to the hand that wields it?

]

Þöyle toplu bir hedef imhası görüntüsü olsa astronomik zayiatlar verdirsek ne güzel olacak Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Gökbörü - 19 Mart 2024, 22:22:44
Kimse kusura bakmasın ben Iragin bu konuda ne iradesine, ne niyetine ne de imkan ve kaabiliyetine güvenmiyorum...

Onlardan ciddi anlamda PKK ile mücadele etmelerini, ya da bizim temizleyeceğimiz yerleri PKKdan arınmış olarak tutacaklarini falan bekliyorsak bence yanlış ata oynuyoruz...

Basina bakıyorum yok Sincari İran milisleri tutacakmis da Suriyeden geliş gidişleri engelleyecekmis tarzı şeyler söyleniyor umarım öyle değildir....olmayacak duaya amin...

Ciddiyse Irak resmi olarak çağırsın Türk askerini  gerisini biz hallederiz...kalkınma yolununda güvenliği bize verilir...

Isterlerse merkezi hükumet ordusunu, polisini egitiriz...

Bizim haftalardır yaptığımız açıklamalara bakarsanız hedefimiz Celal Talabani'nin en büyük oğlu Bafel Talabani... SDG ile PKK arasında ilişkiyi düzenliyor babası Celal TALABANİ gibi pkk dostu bir adam...

https://www.yirmidort.tv/dunya/bafel-talabani-kimdir-152158 Mesajı Paylaş

sil Mesajı Paylaş

terör örgütü gerçekten insansız uçaklara karşı bir teknoloji kullanıyor olabilir mi?
Mesajı Paylaş

PKK nın eline drone geçmesi hiç iyi olmaz çok kayıp veririz ... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz