PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: Efes - 23 Ekim 2024, 11:11:31
Ben Bahçeli'nin rehin alındığını düşünüyorum.çünkü  yaptıkları hayatın olağan akışına aykırı. Herkesin duyduğu ama kimsenin dile getiremediği sebeplerden dolayı! Artık onun bütün eylem ve söylemlerini bu minvalde düşünmek lazım
Bir ifşa durumundan korkuyorsa, montaj yapay zeka falan diyerek işin içinden çıkabilirdi. Bir de apoyu salmak için tehdit ediliyorum diyerek kamuoyunu arkasına alabilirdi. Öte yandan, rte bir daha seçilsin diye tüm milliyetçi değerleri ayakları altına alması da ilginç. Freud falan gerekiyor bunağın ruh halini çözebilmek için. Mesajı Paylaş

Ben işin iç yüzünü tam manası ile bilmediğim için oturdum 15 dk. Bahçelinin konuşmasını dinledim ve ne demek istediğini ne dediğini gayet iyi anladım dilerim sizde 15 dk.nızı ayırır bilgilenir yanlış yorum yapmaz yanıltılmanıza fırsat vermezssiniz burda şu soruyu sormadan edemeyeceğim.

SİZ KOYUNMUSUNUZ? ÇOBANMISINIZ? hangisisiniz?

Konuşmayı dinleyin dinledikten önceki durumunuzla dinledikten sonra hangisi olduğunuza siz karar veriniz.
Ben bir şeyin önünü arkasını sağını solunu araştırmadan ne iyiyi nede kötüyü hemen kabullenmem.Tavsiyem sizde böyle yapın yanılmaktan ve kullanılmaktan korunmuş olursunuz.... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 23 Ekim 2024, 13:10:24

Ben işin iç yüzünü tam manası ile bilmediğim için oturdum 15 dk. Bahçelinin konuşmasını dinledim ve ne demek istediğini ne dediğini gayet iyi anladım dilerim sizde 15 dk.nızı ayırır bilgilenir yanlış yorum yapmaz yanıltılmanıza fırsat vermezssiniz burda şu soruyu sormadan edemeyeceğim.

Konuşmayı dinleyin dinledikten önceki durumunuzla dinledikten sonra hangisi olduğunuza siz karar veriniz.
Ben bir şeyin önünü arkasını sağını solunu araştırmadan ne iyiyi nede kötüyü hemen kabullenmem.Tavsiyem sizde böyle yapın yanılmaktan ve kullanılmaktan korunmuş olursunuz....

Hayır burada kimse çoban değil ve bir çoğumuz baştan sonuna kadar onun konuşmasını dinledi. Meclis i Ülkenin milletine şartsız şartsız hizmet eden bir ortamdır.

Sayın genel başkan strateji olarak bir hamle yapmak istese de bazılarını ifşa etmek için seçtiği girişimi kelimeleri tamamen yersiz. Ben bunun sonucuna vardım

Bunu hendek operasyonda bir kere yaşadık açılım için ve çok büyük bedel ödedik bundan sonra her müzakere namlunun ucundan geçer.Nokta
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Tigerfish - 23 Ekim 2024, 13:24:38

Ben bir şeyin önünü arkasını sağını solunu araştırmadan ne iyiyi nede kötüyü hemen kabullenmem.Tavsiyem sizde böyle yapın yanılmaktan ve kullanılmaktan korunmuş olursunuz....

Hayır burada kimse çoban değil ve bir çoğumuz baştan sonuna kadar onun konuşmasını dinledi. Meclis i Ülkenin milletine şartsız şartsız hizmet eden bir ortamdır.

Sayın genel başkan strateji olarak bir hamle yapmak istese de bazılarını ifşa etmek için seçtiği girişimi kelimeleri tamamen yersiz. Ben bunun sonucuna vardım

Bunu hendek operasyonda bir kere yaşadık açılım için ve çok büyük bedel ödedik bundan sonra her müzakere namlunun ucundan geçer.Nokta

Ne videoyu dinlemişsiniz nede benim yazdıklarımın zerresini anlayamamışsınız.
Belki videoyu izlemişssiniz fakat dinlememişsiniz dinlediyseniz dahi ne demek istediğini nereye varmak sitediğini kavrayamamışsınız sabit fikirli ve taraflı olmak çok kötü birşey Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 23 Ekim 2024, 13:36:41
Alıntı yapılan: Tigerfish - 23 Ekim 2024, 13:24:38

Ne videoyu dinlemişsiniz nede benim yazdıklarımın zerresini anlayamamışsınız.
Belki videoyu izlemişssiniz fakat dinlememişsiniz dinlediyseniz dahi ne demek istediğini nereye varmak sitediğini kavrayamamışsınız sabit fikirli ve taraflı olmak çok kötü birşey

Senin hatırın için tekrar 15 dakikalık videoyu dinledim ve verdiği demeç gayet pragmatik gayet barışıldı. Ama karşı taraf ona yanaşmadı geçmişte bugünlerde ve Yanaşmayacak. Çünkü o dağ kadroları tamamen işsiz, kayda değmez statüsüne düşecek korkusunu yaşayacaklar. Tekrar söylüyorum bunu açılımdan sonraki olan hendek operasyonda yaşadık bu dinsiz Allahsız şerefsizlerle ancak her müzakere namlunun ucundan geçer onu da kafana sok. Sayın Genel Başkan aklıyla Amerika'yla PKK'nın bağlantısını kesmek istiyor hiç boşuna uğraşmasın o bağlantı son PKK'lı ve bölücü ölmedikçe bu böyle devam edecek

Sri Lanka  Tamil Tiger ile bir çok müzakere yaptı ama onlar bölücülükten şiddetten ve katliamdan vazgeçmediler ve en sonunda sonlarını buldular. Darısı PKK'nın ve demliler'in başına.

Mesajı Paylaş

Sn aydın durmuş
Aynı çıkışı ilk baştan CHP yapmış olsa sizin böyle yaklaşmayacağınıza yüzde yüz eminim. Asıl her durumda bir siyasi oluşumu körü körüne desteklemektir sabit fikirli olmak. Daha ne yapılsa tepkiniz olumsuz olurdu merak ediyorum. Aslında merakta etmiyorum. Biliyorumki sizi uçurumdan itseler düşerken teşekkür edersiniz. Mesajı Paylaş

Bahçeli'den başka hiçbir devlet, ele geçirdiği terörist liderini meclisine çıkarıp konuşturmayı, tecritinin kaldırılmasını vs ortaya atmaz!

Ne KOYUNUM Ne de ÇOBAN! APTAL ve HAİN hiç değilim! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 23 Ekim 2024, 15:45:38
Bahçeli'den başka hiçbir devlet, ele geçirdiği terörist liderini meclisine çıkarıp konuşturmayı, tecritinin kaldırılmasını vs ortaya atmaz!

Ne KOYUNUM Ne de ÇOBAN! APTAL ve HAİN hiç değilim!

SKYWOLF hocam Allah aşkına bırakın da anlatsın 85 milyon kişinin anlamayıp Sayın aydındurmuş'un anladığı şeyi öğrenmek istiyorum...

Ne dedi , ne demek istedi bu konuşmada Bahçeli ; Sn Sayın aydındurmuş? Mesajı Paylaş

Sn.Aydındurmuş'un zihniyeti ve bakış açısıyla olaya ve olaylara yaklaşırsak;

Apo'yu meclise çağıran bahçeli masum,barışçıl fakat dem ile ilişki kuran CHP terörist... aynı şekil bahçeli sorumlu davrandı CHP ise ülkeyi bölmek istiyor

Aynı şekil

Gülen terörist,gülen hain, ülke içinde kritik yerlere sızdı.fakat bunlarla işbirliği tutan güzellemeker yapan siyasiler sadece yanıldı,kandırıldı sadece ve sadece hata yaptılar ....

Halbuki gülen hareketi, siyasi iktidarların göz yumması,destek vermeleri,bu oluşumdan istifade etmeleri(Ergenokon ve Balyoz) ve birçok konuda ortak hareket etmelerine rağmen..sadece Allah bizi affetsin diyerek işin içinden sıyrıldılar.

Ama sadece bu oluşumun sohbetlerine katılan yine bu oluşumun içinde olup sadece iletişim programını kullanan ve işyerlerinde çalışan fakat hiçbir suç ve olayla alakası olmayan sıradan,düz vatandaş hapislerde çürüdü fetö borsasına para ödeyerek içerden çıkabildi.

Aynı şekil gülen hareketi sızdı kripto örgüt deniyor buna anüsüm ile gülüyorum gayet de devlette teskilatlandığı biliniyordu,uyarılıyordu fakat siyasiler siyasi çıkarı için buna müsade ettiler

Biz bu sn. Aydın Durmuş'un zihniyeti ile olaylara yaklaşırsak millet  olarak başımızdaki insanların bizim canımıza okumasına bizi salak ve koyun yerine koymasına müsade etmiş oluruz..

Kimse bu zihniyetle, biz neden kalkınamıyoruz demesin. Mesajı Paylaş

Yıllar yıllar önce bizim bir tanıdık zamanı gelince apoyu kahraman ilan edip serbes bırakacaklar demişti. İçimden kodumun cahili demiştim adam haklı çıktı. İktidarı kurtarmak için bukadar ileri gidebileceklerini ummazdım Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz