PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Hapisteki terör örgütü elebaşısı ile görüşmek; tükenmiş terörün zehrinin toplumdan atılması, kardeşliğin yükselmesi, barışın gönülleri fethetmesi, bir arada huzur içinde yaşama bayrağının göndere çekilmesi, mağlup etmenin zaferi taçlandırmasına yönelik adımlardırmış.

İlginç!

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/ahmet-hakan/tam-pkk-yenilmisken-bu-surec-niye-basladi-42650309 Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Seçim zamanı başlarlar CHP , DEM'le ortak çalışıyor diye trolleriyle zıplamaya...

Seçim zamanı muhalefet terörün yanında,biz asla  terörün siyasal uzantılarıyla gorüşmeyiz;
Seçim dışı zamanda biz terörün bitmesi için her türlü girişimde bulunuruz.

20 senedir millet bu söylemi yiyiyor , bir 20 sene daha yer.

Afiyet olsun... Mesajı Paylaş

Devletler böyle şeyler yapar idareye bu imtiyazı vermek lazım bu muhalefet iktidar eşitliğinin olmadığı bir alan. Devletler görüşür yani biraz mide bulandırıcı ama devletler böyle şeyler yapar. Terör örgütüne silah bıraktırma baskısı koşullar hazır olduysa karşıdakinin aklını okuyarak isteniyor olabilir. Bende bu kıvama şartların geldiğine inanıyorum. Kürtler için artık rahatlık doksanlar gibi kolay değil, öncelikler çok değişti hayallerle ellerinin içindeki gerçekleri tartmak hangisi daha önemli karar vermek durumunda kalmaları normaldir. Ama bu iş yeni anayasa için yapılıyor ise endişesi var orası da artık devletin edebine güvenmek zorunda kalacağımız bir konu ne yapalım yani size inanmadık terör örgütü ile görüşmeyin diyecek halimiz yok. Mesajı Paylaş
Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 07 Ocak 2025, 10:37:24Seçim zamanı başlarlar CHP , DEM'le ortak çalışıyor diye trolleriyle zıplamaya...

Seçim zamanı muhalefet terörün yanında,biz asla  terörün siyasal uzantılarıyla gorüşmeyiz;

Afiyet olsun...

Kesinlikle katılıyorum. Canlı örneklerini net şekilde görebiliyoruz.
Fırıldak gibi dönen siyaset milletin sorunlarını değil, kendilerini kurtarma siyaseti gibi  algılanıyor doğal olarak.

Aracı olarak görüştükleri kişiler daha geçen sene yerel seçimle göreve gelmiş ama terörle bağlantısı olduğu belirtilerek görevden alınıp yerine kayyum atanan kişiler değil mi? Geçen sene bu kişiler teröristti de bu sene birden aklanıverdiler sanırım.

Aracılarıyla görüştükleri kişi bebek katili lakaplı Apo değil mi? Binlerce vatandaşımızın katili olarak bilinen, devlete milyarlarca dolar terörle mücadele için para harcatan, toplumda nesillerce süren  yaralar açan...

Bu caniyle görüşerek "terörün zehrinin toplumdan atılması, kardeşliğin yükselmesi, barışın gönülleri fethetmesi, bir arada huzur içinde yaşama bayrağının göndere çekilmesi" masalına inanmak... Bunun için bahaneler uydurmak, taklalar atmak... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu girişim iç siyasete yönelik Doğu-Güneydoğudan oy kapma-siyasi yapıyı yeniden dizayn etme projesidir...

Bunun arkasından anayasa değişikliği önerisi gelmezse benim de adım Serkan değil...

Türkiye'de , tıpkı Türkmenistan, BAE vb gibi iktidarın hep aynı tek partinin-kişilerin elinde kalacağı bir siyasal düzenin taşları örülüyor...

Adamlar 3 ay önce terör destekçisi diye görevden aldığı adamlarla teröristlere barış çağrısı yaptırıyor...Oy için herşey mubah anlayışı

Kafayı yememek elde değil...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KARACI - 07 Ocak 2025, 11:24:55Türkiye'de halk icinde terör desteği çok marjinaldir,bu devlet otoritesi ile alakali bir durum.Bu durum 90'ların sonuna kadar boyle degildi mesela,zemin bulabiliyorlardı.Köylere girip zorla erzak alan, çocukları kaçıran,yol kesip kimlik soran bir terör örgütü vardı.Devletin geciktigi yerlerde uzun yıllar otorite kurdular,saygı da buldular yer yer romantik gencleri kandırdilar.Artık yurt icinde boyle bir tehdit yok,bu sadece devlet otoritesi ile de alakali degil,degisen devir,insanların dunyaya entegrasyonu vs cok farklilasti.Hakkarili gencin romantik hayalleri farklilasti, insanlar okuyamiyor bu durumu hakkiyla.
 Bu çaba ben de dahil evet bircok insanın bilincini cok zorluyor,yitip giden genclerimizin ailelerini,onların psikolojisini dusununce insan celiskiler yasiyor.Lakin evet devletler maalesef sen ben gibi dusunmez,devletler yeni nesilleri planlar. Benim okuyusuma gore bu çıkış Türkiye ile degil, genis alanda yasayan milyonlarca kürde karşı verilen bir mesaj.Devlet,buyumek,nufuz genisletmek ve hakim olmak istiyor.Bunu da kendisine komsu olan milyonlarca insana ragmen yapamayacagini biliyor.Doguda Türkçü,batıda ulusalcı,guneyde ise ümmetçi ve kapsayıcı bir girisim var. Insanlar istemeyebilir,küçük ve güçlü kalmak da bir tercihti fakat genetik hırslarımız var,baskalarinin da var.Bu konu daha önce yanlış uygulanan ve bedeli ödenen/ödetilen duruma pek benzemiyor diye dusunuyorum. Bekleyip gorecegiz,belki de hic goremeyecegiz,40 yıl sonra yasayanlar görecek sonuclarını.

Tebrik ederim.Çok güzel bir tahlil.Maaalesef beni yaralayan,rahatsız eden pek çok nokta olmasına rağmen yapılanları belli bir planın parçası olarak görmek gerek.
    Plan etki alanını genişletmek,küresel güç olmak,söz sahibi olmaksa ,ayağımızda pranga ile bu planı gerçeleştiremeyiz.
    Dikkat edilmesi önemli gereken en önemli nokta.Terörist fikirleri yok etmeye bu fikri savunanları asimile edip bünyeye katmaya çalışırken nurtopu gibi bölünme sorunumuz olabilir. O yüzden toplumun bir kısmının bu konuya eleştirel yaklaşması ve alınan her kararı ve yapılan her hamleyi sonuna kadar irdelemesi/didiklemesi gerekir.Dilerim ülke muhalefeti bu konuyu yeterince, ülke menfaatlerini uzun vadede gözeterek değerlendirir/didikler.Açıkçası "Libyada ne işimiz var"dan daha stratejik bir bakış açısına ihtiyacımız var. Bu güzide forumda Akil ve Muhalif bakış açısına sahip pek çok arkadaşım mevcut ülke muhalif yapısının çok çok önünde katılımcılar olduğunu biliyorum.
   Bu yapılmak istenilen salt siyasi ve sonraki seçimi kazanmaya dönük bir hamle bile olsa sonuçları açısından ülkemizin geleceği için çok önemli olduğu kanaatindeyim. Sonraki on yıllarda ülkeyi yönetecekler için ve uluslar arası ilişkilerde yapılacak hamleler için ülkenin yumuşak karnını ortadan kaldırmak faydalıdır. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 07 Ocak 2025, 12:24:40Bu girişim iç siyasete yönelik Doğu-Güneydoğudan oy kapma-siyasi yapıyı yeniden dizayn etme projesidir...

Bunun arkasından anayasa değişikliği önerisi gelmezse benim de adım Serkan değil...

Türkiye'de , tıpkı Türkmenistan, BAE vb gibi iktidarın hep aynı tek partinin-kişilerin elinde kalacağı bir siyasal düzenin taşları örülüyor...

Adamlar 3 ay önce terör destekçisi diye görevden aldığı adamlarla teröristlere barış çağrısı yaptırıyor...Oy için herşey mubah anlayışı

Kafayı yememek elde değil...

+10000 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Ocak 2025, 11:59:02
Alıntı yapılan: serkan1976 - 07 Ocak 2025, 10:37:24Seçim zamanı başlarlar CHP , DEM'le ortak çalışıyor diye trolleriyle zıplamaya...

Afiyet olsun...

Kesinlikle katılıyorum. Canlı örneklerini net şekilde görebiliyoruz.
Fırıldak gibi dönen siyaset milletin sorunlarını değil, kendilerini kurtarma siyaseti gibi  algılanıyor doğal olarak.

Aracı olarak görüştükleri kişiler daha geçen sene yerel seçimle göreve gelmiş ama terörle bağlantısı olduğu belirtilerek görevden alınıp yerine kayyum atanan kişiler değil mi? Geçen sene bu kişiler teröristti de bu sene birden aklanıverdiler sanırım.

Aracılarıyla görüştükleri kişi bebek katili lakaplı Apo değil mi? Binlerce vatandaşımızın katili olarak bilinen, devlete milyarlarca dolar terörle mücadele için para harcatan, toplumda nesillerce süren  yaralar açan...

Bu caniyle görüşerek "terörün zehrinin toplumdan atılması, kardeşliğin yükselmesi, barışın gönülleri fethetmesi, bir arada huzur içinde yaşama bayrağının göndere çekilmesi" masalına inanmak... Bunun için bahaneler uydurmak, taklalar atmak...

+100000 Mesajı Paylaş

En çokta zoruma giden;

Belirli bir zümrenin çıkarı ve rantlarını devletin politikası ve kararı diye millete yutturmak ve güzel göstermek,güzellemelerde bulunmak.

Hayırdır paşam nerden geliyor bu özgüven elinizde milli siyaset belgesi mı var,milli güvenlik kurulunda mı bulundunuz, devlet stratejik planlama teşkilatındamısınız,encümen-i danış toplantılarınamı iştirak ediyorsunuz.

Bundan sonra

Bu ülkeye baskaldıranı,bölmek isteyeni ve bu uğurda binlerce vatandaşımızı Katledene altın madalya takalım gitsin.

Devletin bir bildiği vardır,kusura bakmayın hiçbirşey bildiği yok.

Daha öncede akil insanlar,ihtiyarlar heyeti yok kadim Türk geleneği diye insanları uyuttular...

Bu saydıklarım gibi bize baba insanların olduğunu ve yüzyıllarca bu şekilde yetişen insanların olduğunu söylediler.

Halbuki bir baba kızı tecavüz edilirken seyretmez ve sonucuna göre hareket etmez,eyer ediyorsada o baba değildir.

Lafın özü

Kimse kusura bakmasın son 200-300 yıldır devlet baba ve devlet aklı diye bir şey yoktur...

Düşe kalka gidiyoruz,bunu toplumumuzun dünyadaki yeride gösteriyor zaten

Bunu yazarken amacım kimseye sert çıkmak yada ters yapmak değil...

Sadece baba ve tecavüz edilen kız örneğinden,devlet aklı ve derin devlet anlayışımızın olmadığı çıkarımını yapmanız için vurguladım,örnekledim. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz