PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Yurt içinde silahlı terörist sayısı 2 haneye kadar düşürdük. Kuş uçmaz kervan geçmez 3000+ rakım dağlar haricinde sınırı boydan boya duvar ördük. Gözcü kuleleri , elektro-optik izleme ekipmanları, devriye yolları , keşif araçları falan Dünya'da  son teknoloji ne varsa Sınır Fiziki Güvenlik Sistemi projesini kurduk.

Her hakim tepeye kalekol yaptık. Modüler üs kurduk. Eskiden katırın çıkamadığı bu üslere asfalt yol atılıyor artık.

Irakta pençe-kilit ve pençe-şimşek operasyonları yaptık. Sınırımızdan 20 km öteye kadar dağ tepe neresi varsa askeri üs kurduk.  IKBY ve Irak Merkezi hükümeti ile her türlü askeri , siyasi , ekonomik ittifakı kurduk. pkk yı Irak'ta istenmeyen ve yasaklı örgüt ilan ettirdik. 

Suriye'de Fırat Kalkanı , Zeytin Dalı ve Barış Pınarı operasyonları ile ABD-İsrail politikası pkkistan proje devletine ket vurduk.  Suriye'de 61 yıllık Baas rejimini devirdik ve Suriye Hükümetini ve Devletini biz kurduruyoruz.
Suriye'de ki pkkistan projesi tamamiyle çökmek üzere.

Devletin planı artık bu terör şişenin kapağını kapatıp uçurumdan atmak mı?

Yoksa siyasetçilerin klasik kişisel hegemonya kurma adımları mı ?

2025 bitmeden bunu göreceğimizden eminim. Mesajı Paylaş

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütünün roket saldırısında yaşamını yitiren Şehit Piyade Uzman Çavuş Mustafa Bazna'nın naaşı, 3 yıl sonra bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı, tüm aramalara rağmen naaşına ulaşılamayan Bazna'nın naaşına 29 Ocak'ta ulaşıldığını açıkladı.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz