PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: kdg - 02 Mart 2025, 04:55:19Pkk gerçekten kendini feshederse bizim için zaferdir. Evet bugün ypgleşmiş gibi görünseler de, pkk ve imralı canisi anadoludaki kürtçü isyan için büyük semboldür. Bu sembollerin varoluş amaçlarını gerçekleştiremeden iddialarından vazgeçmesi devletimizin bölünmez bütünlüğünün ispatıdır.

Hdpli vekiller de inşallah kendilerini teröristlerden ayrıştırır. Mis gibi mecliste adam gibi siyasetlerini yapsınlar. Kendileri zırhlı S kasayla gezip, kürtçe yemin ayağına bölücü ağızlarla milleti kışkırtmasınlar. Cumhuriyet onlara ana baba olmuş, baas dönemi irakta suriyede hiçbirine kimlik bile verilmiyordu insan yerine konmuyorlardı. Türkiyede milyonlarcası doktor oldu, mühendis oldu, bakan oldu, vekil oldu, tüccar oldu, zengin oldu. Bu meselenin yurt içinde çözülmesi lazım. Zaten askeri güçleri, devlete sallayacak parmakları da kalmadı. İnşallah süreç eksiğiyle fazlasıyla amacına ulaşır.

Asıl problem ypgleşmiş suriye pkksı. Orayı takip etmek lazım.

Olay sadece sizin tezlerinizle alakalı olsaydı Korsika,Bask,İRA vs hareketleri açıklayamazdık.

Olay bu kadar nüfusu ne yapacağın meselesi...Bu problem sadece Türkiye ile alakalı değil ki Pjak-İran var Suriye YPG var vs Bu nüfus ne olacak...

Herkes de bu meseleyi kaşımak isteyecektir... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz