PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Sevgili Başbakanımız Mavi Marmara konusunda hukuksal mücadeleye devam ettikelerini dile getirirken, halen pkknın Kuzey Irak'ta üstlendiğini ve üçlü mekanizmayla görüştüklerini belirtiyor. Pkk orada dünden beri üstlenmiyor ki! Pkk kamplarının orada olduğunu sokakta oynayan çocuklara bile sorsanız söylerler. Halen neyini görüşüyorsunuz? Pkk terörünün ardında kimler var sorusuna cevap olarak herhalde Irak'tan bahsediyor bu söylemleriyle.

İsrail gibi güçlü bir orduya ve dünyanın her yerinde çok sağlam bağlantıları bulunan  bir devlete kafa tutan, dünyayı ayağa kaldıran başbakanımız, pkk kamplarının bulunduğu alanı yöneten Barzani adındaki peşmerge liderine neden birşey yapmıyor? Senelerden beri bizleri kimler uyutuyor böyle? Mavi Marmara'da hayatını kaybedenler bu ülkenin vatandaşı da, hergün teröre kurban gidenler Ugandalı mı? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Vahim bir habercilik hatası!

Asker köylüyü terörist sandı

Hatay'ın Hassa ilçesinde kekik toplayan köylüleri terörist sanan askerler ateş açtı: 2 ölü
Hatay'ın Hassa ilçesinde güvenlik güçlerinin, kekik toplayan köylüleri terörist zannederek ateş açması sonucu 2 köylü öldü, 1 köylü yaralandı.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, yaptığı açıklamada, Hassa ilçesinin Dedemli köyü Þekerim Deresi mevkisinde terör örgütü üyelerine karşı konuşlanan güvenlik güçlerinin kekik toplayan köylüleri, terörist sanarak ateş açtığını söyledi.

ÇOK ÜZGÜN VE MÜTEESSİRİZ
Lekesiz, köylülerden Ali Dalmış ile Mustafa Fil'in olay yerinde öldüğünü, yaralanan Mehmet Sak'ın Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığını belirterek, "Olaylardan dolayı çok üzgünüz ve müteessiriz" dedi.

İL JANDARMA KOMUTANI VE EMNİYET MÜDÜRÜ HASSA'YA GİDİYOR
Yaralı köylüyü hastanede ziyaret edeceklerini belirten Lekesiz, daha sonra da İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Vedat Çolak ve Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile Hassa'ya gideceklerini belirtti.

http://www.ensonhaber.com/hatayda-teror-saldirisi-2-olu.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

evet mynettede öyle yazıyor şerefsiz namussuz yandaş medya :S Mesajı Paylaş

Askerler köylüleri terörist sanarak ateş açmış. Haber sitelerine bu, pkk sivillere saldırdı ve çatışma çıktı olarak düştü. Ancak sonra gerçek anlaşıldı. Haberciler için çok büyük bir hata. Mesajı Paylaş

Türk jetleri Kandil'i bombaladı

28 Haziran 2010 Pazartesi 18:31
Son günlerde artan terör olaylarına karşı sınır ötesi operasyonlarını yoğunlaştıran asker Kandil'e bomba yağdırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait F - 16 uçaklarının, Kuzey Irak'taki Kandil Dağı'nı bombaladığı bildirildi.

Bölgedeki yerel kaynaklar, Türk uçaklarının Koka, Ziaakevi, Seri ve Kortuk bölgelerini bazı hedefleri vurduğunu aktardı. Kaynaklar, bombalanan yerlerden alevler yükseldiğini ve yaralıların olabileceğini belirtti.

http://www.internethaber.com/turk-jetleri-kandili-bombaladi-265637h.htm?interstitial=true Mesajı Paylaş

Sınırdan sızmalar genelde sınıra yakın kamplardan yapılıyor, biz de sürekli kandile operasyon yapıyoruz.
Son zamanlarda sınıra yakın kamplara hava operasyonu yapılmışmıydı ? Mesajı Paylaş

Suriye'de PKK operasyonu

Beş kentte 400 örgüt mensubu gözaltına alındı
01 Temmuz 2010 Perşembe, 10:09:43

Suriye, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını genişletirken, PKK'ya yardım edenlere ise devlet tarafından kullanım hakkı verilen arazilerin geri alınacağı bildirildi.

400 KİÞİ SORGULANIYOR
Suriye güvenlik güçleri, Halep, Kamışlı, Afrin, Haseke ve Rakka kentlerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda terör örgütü mensubu olduğu bildirilen 400 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

Gözaltına alınan kişilerin ''terör örgütü üyesi olmak, zorla para toplamak, Suriye topraklarını bölerek ayrı devlet kurma girişiminde bulunmak ve ülkede yaşayan Kürtleri etnik ve dini olarak bölmeye çalışmak'' suçlamasıyla sorgulandıkları belirtildi.

DESTEK VERENE YAPTIRIM
Öte yandan, Suriye, Haseke kentinde terör örgütü PKK'ya lojistik destek sağlayan Kürt kökenli ailelere yönelik sert yaptırım uygulama kararı aldı. Terör örgütüne yardım eden kişilere devlet tarafından kullanım hakkı verilen toprakların geri alınacağı ifade edildi. Suriye makamları söz konusu uygulamanın yaygınlaştırılabileceğini kaydettiler.

Geçen hafta Suriye'nin çeşitli kentlerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışmalarda 11 terörist öldürülmüştü.

Bir süre önce Türkiye'ye gelen Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad, gazetecilere yaptığı açıklamada, terör örgütünün faliyetlerinin kabul edilemeyeceğinin, Türkiye ve Suriye güvenlik güçlerinin teröre karşı işbirliği ve tam mutabakat halinde olduğunun altını çizmişti.

AA Mesajı Paylaş

Siirt'te Çatışma: 12 Terörist Öldürüldü

TARİH   : 01 Temmuz 2010

SAAT    : 11:05

NO        : BN-79 / 10

1. Siirt ili Pervari ilçesi Doğan Köyü (Değirmentaşı Tepe) İleri Üs Bölgesine 30 Haziran 2010 tarihinde saat 23.00 sıralarında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından 5 ayrı noktadan roketatar ve uzun namlulu silahlar ile saldırı teşebbüsünde bulunulmuştur.

2. Saldırı teşebbüsüne güvenlik güçlerince anında karşılık verilmiş, ancak teröristler tarafından açılan ilk ateş sonucu; 1 Subay, 1 Astsubay, 1 Uzman Çavuş ve 1 Er yaralanmıştır. Yaralı personel helikopterle tahliye edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı subay ve uzman çavuş kurtarılamayarak şehit olmuştur.

3. Bu saldırı ile eş zamanlı olarak diğer bir terörist grup tarafından Doğan Köyü - Sarıyaprak arasındaki yolun emniyetini almak üzere görevlendirilmiş olan Geçici Köy Korucuları (GKK) Timine de silahlı saldırıda bulunulmuş ve saldırı sonucu 3 Geçici Köy Korucusu (GKK) şehit olmuştur.

4. Teröristlerin bulunduğu bölgeye İHA sevk edilmiş, terörist grupların kaçmasını engellemek maksadıyla tespit edilen hedefler bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ve taarruz helikopterleri ile ateş altına alınmıştır.

5. Bu faaliyetle kordineli olarak, bölgeye sevk edilen takviye birliklerce yapılan takip ve arazi araması esnasında, 12 teröristin silah ve teçhizatları ile birlikte etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir.

6. Saldırı teşebbüsünde bulunan ve bölgeden kaçmaya çalışan diğer teröristlerin etkisiz hale getirilmesine yönelik olarak operasyonlara devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_3_Bilgi_Notlari/2010/BN_79.html Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz