PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Aynı durum bizde de geçerli mi acaba? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Çukurca'da çatışma: 6 asker şehit

20 Temmuz 2010 Salı, 10:03:01

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemeye göre 6 asker şehit oldu, 15 askerin yaralı olduğu bildirildi.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK üyeleri, Kayseri'den gelen birliğin bulunduğu Kavuşak köyü Hantepe mevkisinde konuşlanarak askeri birliğe saldırdı.

Saldırıya karşılık verilmesiyle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu, bazı askerler yaralandı. Bölgede operasyonlar devam ediyor.

AA Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Allah rahmet etsin şehitlerimize.Daha ne kadar böyle gidecek bakalım. Mesajı Paylaş

PKK'nın parası Osman Baydemir'den!

21 Temmuz 2010 Çarşamba 09:50
PKK itirafçısından Baydemir'e suçlama.. Dağ kadrosundan kaçarak teslim olan terörist ilginç açıklamalar yaptı.

PKK'nın dağ kadrosundan kaçarak teslim olan "Þahin Amed" kod adlı 16 yaşındaki PKK'lı terörist Deniz K. verdiği ifadede K. Irak'taki PKK kamplarına gidebilmek için Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'den 600 TL para aldıklarını iddia etti.

Habertürk gazetesinden Ali Kemal Erdem imzalı habere göre, Deniz K. ifadesinde şöyle konuştu:

"Yurtsever Gençlik Dergisi'nin de dağıtıcılığını yaptığım için Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'e bu dergilerden vermekteydim, kendisi ile bu vasıta ile tanışmaktaydım. 2009 Nisan ayının ortalarında Mustafa ve Yasir K. ile PKK'ya katılmaya karar verdik. Ve tanışıklığım olan Baydemir'e gittik. Kendisine PKK'ya katılmak istediğimizi ancak paramızın olmadığını bize yardımcı olup olmayacağını sorduk. Sekreterin yanında beklememizi söyledi. Kısa bir süre sonra sekreteri Osman Baydemir'in bize gönderdiğini belirterek içinde 600 TL olan bir zar verdi."

http://www.internethaber.com/pkknin-parasi-osman-baydemirden-273677h.htm Mesajı Paylaş

Terör örgütü PKK silah bırakabilir

21 Temmuz 2010 Çarşamba 09:37
Terör örgütü PKK kanlı saldırılarına hız verirken, bir yandan da silah bırakmaktan söz ediyor.

Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki lideri Karayılan, BBC'ye yaptığı açıklamada hükümetin Türkiye'deki Kürtlerin siyasi ve kültürel hakları ile ilgili koşullarını karşılaması durumunda silahlarını bırakmak istediklerini söyledi.

"BM GÖZETİMİNDE SİLAH BIRAKABİLİRİZ"

Türkiye, Çukurca'dan gelen 6, Van'dan gelen 1 şehit haberiyle sarsılırken terör örgütü PKK BM gözetiminde silah bırakabileceğini duyurdu.

Terör örgütünün Kuzey Irak'taki lideri Murat Karayılan, BBC muhabiri Gabriel Gatehouse bir kampta konuştu.

Karayılan, devletin bir ateşkese evet demesi durumunda Birleşmiş Milletler gözetiminde silah bırakmaya hazır olduklarını belirtti.

ATEÞKES ÇAĞRISI REDDEDİLİRSE ÖZERKLİK İLAN EDİLECEK

Karayılan'ın öne sürdüğü şartlar arasında Kürt siyasetçilerin tutuklanmalarına son verilmesi ve Kürt sivillere yöneldiğini belirttiği saldırıların son bulması da var. Murat Karayılan ayrıca, Türkiye hükümetinin bu çağrıyı reddetmesi durumunda "özerklik" ilan edeceklerini de duyurdu.

Karayılan'ın açıklamalarıyla ilgili görüşlerine başvurmak üzere BBC'nin konuştuğu Türk hükümet yetkilisi "Devletin teröristlerin açıklamaları üzerine yorum yapmak gibi bir alışkanlığı olmadığını" ifade etti.

BBC muhabiri Gatehouse, haberinde PKK'nın 'özerklik' ilan etmesi durumunda bunun gerginlikte bir tırmanmaya yol açacağını belirtti.

http://www.internethaber.com/teror-orgutu-pkk-silah-birakabilir-273700h.htm Mesajı Paylaş

30 yıldı bu kaçıncı silah bırakma yemezler Mesajı Paylaş

Sırf yolsuzluk iddiaası var diye belediye başkanını görevden alan içişleri bakanı neden osman baydemiride görevden almıyor. Mesajı Paylaş

Osman Baydemir'den çok tartışılacak açıklamalar

16:26 | 31 Temmuz 2010
Osman Baydemirden çok tartışılacak açıklamalar

TUNCELİ, DHA

"... belediye binamızın önünde ay yıldızlı Türk bayrağımızla sarı-kırmızı-yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur" diye soran Baydemir, AK PARTİ'nin milli birlik ve beraberlik projesi olarak dillendirdiği açılıma karşılık "bir milli birlik ve beraberlik açılımı da bizden" diyerek şu görüşlere yer verdi:

"Demokratik Türkiye bütün etnik kimliklerin, emekçilerin inançların hiç birtanesinin kendisini dışarıda görmediği, baskılanmadığı, kendini özgürce ifade ettiği ve aynı zamanda gelir dağılımında da adeletin sağlandığı demokratik, müreffeh bir Türkiye yaratma projesidir. Peki demokratik müreffeh bir Türkiye nasıl olacak? Özerk Doğu Karadeniz olacak Özerk Orta Karadeniz olacak, aynı zamanda Demokratik Türkiye Özerk Kürdistan olacak.

Biri çıkıp sen yanlış anlamışsın diyebilir ama ben böyle anladım. Ben böyle yorumluyorum. Demokratik özerklik projesinde TBMM var olmaya kesinlikle devam edecektir. Asla buna bir itiraz yok TBMM devam edecektir İstiklal Marşı, Türkiye'de okunmaya devam edecektir. Buna hiçbir itiraz yok Türk bayrağı Türkiye'de dalgalanmaya devam edecektir. Buna da hiçbir itirazımız yok ama bununla birlikte her bölgede bölgesel parlemento olacaktır. Bu bölgesel parlamentolardan bir tanesi de Kürdistan Bölgesel Parlamentosu olacaktır. Türk bayrağının yanında Türkiye bayrağının yanında benim dedelerimin, hepinizin dedelerinin de katkısı ile ödemiş olduğu bedelle elde edilen ve şu an asılan bayrağın yanında elbette ki Kürt halkının da yerel renkleri, bayrağı da gökyüzünde olacktır. Belediye binamızın önünde ay yıldızlı Türk bayrağımızla sarı kırmızı yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur"

http://www.milliyet.com.tr/osman-baydemir-den-cok-tartisilacak-aciklamalar/siyaset/sondakika/31.07.2010/1270731/default.htm Mesajı Paylaş

DTP'nin İlçe Başkanı PKK'ya adam götürürken yakalandı

05 Ağustos 2010 Perşembe 10:12
Kapatılan DTP'nin Van Merkez İlçe Başkanı Bazi Bor, biri kadın 3 kişiyi, terör örgütü PKK'nın kamplarına götürürken yakalandı.

Terörle Mücadele Þubesi ekipleri, PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarına Van'ın Gürpınar ilçesi üzerinden katılım olacağı istihbaratını aldı. Polis, grubu eski DTP'li Bazi Bor'un götüreceğini saptadı. Bor bunun üzerine takibe alındı.

Bir araç kiralayıp gittiği Gürpınar'da G.Ç. isimli kız ile F.Y. ve E.Y.'yi alarak Hakkari'ye doğru yola çıkan Bor'un aracı durduruldu. Araçtaki 4 kişi gözaltına alındı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre ifadeleri alınan 3 genç, Bor'un kendilerine 1 aydır örgüt propagandası yaptığını söyleyerek, "Biz de ona inandık ve örgüte katılmaya karar verdik. Bizi örgütün Kuzey Irak'taki kamplara götürecekti.Pişmanız" dedi.

http://www.internethaber.com/pkkya-adam-gotururken-yakalandi-279460h.htm Mesajı Paylaş

DTP için kapatılma sebebi !!! Hem de çok somut bir kanıt, kaçarı yok!!!

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz