PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Peki bu kürtler bizim öz çocuğumuz da karadenizdeki lazlar, rumlar,çerkezler, trakyadaki romanlar vs daha sayamadığım biçok etnik grup üvey evladımız mı? Bunlar da hakkını isterse ne yapacan? FATİH SULTAN MEHMET, KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN bu işleri bilmiyordu da siz biliyonuz yani, öyle mi? Osmanlı'yı bırakalım hadi  peki neden abd'de resmi dil tek, ingilizce? Çünkü eğer birden fazla etnisiteye sahip bir topluluk aynı kara parçası üzerinde yaşıyorsa bunların birlikte olabilmesinin en temel şartı aynı dili konuşmalarıdır. Adamlar bu farklı etnik toplulukları tek çatı (amerikan vatandaşı çatısı ) altında toplayabilmek için devletin resmi dilini tek ve ingilizce yaptılar. Aksi halde devletin zayıf düşüp otoriteyi kaybettiği bir anda parçalanması kaçınılmazdır. Kürtçe özel kurslar olablilir, öğrenmek isteyen gider öğrenir ama anadilde eğitim, yok devletin 2. resmi dili olsun demek olmaz.
Osmanlı zamanında 70 çeşit millet vardı osmanlı içinde ama devletin resmi dili neydi türkçe. Ha edebiyat için kültür zenginliği için başka dillerde kitaplar, şiirler, romanlar yazılabilir, problem değil ama resmi dil olayı olmaz. Hatta o yerleşim yerlerinin eski kürtçe isimlerini geri verme de çok yanlış. Bu yanlışlar ilerde bize çok pahalıya patlayabilir. Mesajı Paylaş

Vatandaş açıkça federasyon istemiş. Peki diyelim ki bunlara ve diğerlerine (kürtlerden başka büyük azınlık yok ama ) özerklik verdik diyelim. Bugün ispanya'da, Belçika'da, İngiltere'de olanların yarın bizim de başımıza gelmeyeceğinin garantisi var mı? Yok!!!!
İspanya'da katalonlar; bizim kişi başı gelirimiz daha yüksek biz diğerlerini beslemek zorunda değiliz diyo ve onlarda en kötü özerklik istiyo. Asıl amaç para, ama bunu kamufle etmek için aynı bunların söylemlerini kullanıyolar; yok baskı varmış, yok katalonca konuşamıyolarmış felan....Ama asıl amaç para gerisi hikaye. Bu kürt feodal agaları içinde aynı şey geçerli yoksa kürt halkını esas ezen bunlar zaten.
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: shadowww - 05 Ağustos 2010, 11:16:17
DTP için kapatılma sebebi !!! Hem de çok somut bir kanıt, kaçarı yok!!!

DTP zaten kapandı. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

zaten saçma yorum yapmaa gerek yok.. Mesajı Paylaş

Bizimkiler birde adamlari adaya tasiyip duruyorlar ne is anlamadim apo yillarca kan döktü her türlü hizmet gidiyor adama avukati kardesleri ne ....................istir anlamadim Mesajı Paylaş
Ya sevecek ya gideceksiniz baska yolu yok.

Bölücü Dangalak Partiside kapatilmalidir isler uzamadan Mesajı Paylaş

Bu iste bir is var adama kimse dokunmuyor Mesajı Paylaş

Yüksekova'da askeri konvoya saldırı
5 asker yaralandı
13 Ağustos 2010 Cuma, 01:34:58

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden Þemdinli yönüne giden 15 araçlık askeri konvoy, şehir çıkışında terör örgütü PKK üyelerinin saldırısına uğradı. Açılan ateşe güvenlik güçleri anında karşılık verirken, ilk belirlemelere göre 5 asker yaralandı.

ZEKİ DARA / YÜKSEKOVA (AHT)

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden Þemdinli yönüne giden 15 araçlık askeri konvoy, şehir çıkışında terör örgütü PKK üyelerinin saldırısına uğradı. Açılan ateşe güvenlik güçleri anında karşılık verirken, çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 5 asker yaralandı. Konvoy, şehirden çıkar çıkmaz patlama sesleri yankılandı.

Ardından, dışarıda yoğun kalabalığın bulunduğu şehir merkezinde 10-15 dakikalık çatışma sesleri duyuldu. Þehirden duyulan çatışma sesleri paniğe sebep oldu. Olay yerine çok sayıda güvenlik gücü sevk edilirken, yaralı askerler ambulanslarla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine hareket eden 8 polis panzeri, bölgeyi kuşattı. Çatışmanın devam ettiği, çok sayıda askeri panzerin de bölgeye hareket ettiği öğrenildi. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

PKK ateşkes ilan etti

PKK ateşkes ilan etti
PKK 20 eylüle kadar ateşkes ilan etti
İmralı'ya giden Öcalan'ın avukatlarından sonra PKK'dan ateşkes ilanı geldi...

PKK'ya yakınlığıyla bilinen Fırat News'te yer alan açıklamada Kongra Gel Başkanlık Divanı ile KCK Yürütme Konseyi Başkanlığı'nın 13 Ağustos'tan 20 Eylül tarihine kadar ateşkes ilan ettiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:
''1 Haziran'dan bu yana aktif savunma pozisyonunda olan güçlerimizi pasif savunma pozisyonuna çektiğimizi kamuoyuna resmen ilan ediyoruz. 13 Ağustos'tan 20 Eylül'e kadar güçlerimiz herhangi bir eylem yapmayacak, ancak kendisine, halka yönelecek saldırı ve operasyonlar karşısında savunma hakkını kullanacaktır''

4 MADDELİK SÖZDE BARIÞ PLANI
Operasyonlarını durdurması ve çift taraflı bir ateşkes sürecinin gelişmesi çağrısında bulunan KCK ve Kongra Gel 4 maddelik bir SÖZDE  'barış planı' açıkladı: 'Cezaevinde 1700 civarındaki sivil Kürt siyasetçisinin ve barış grubu üyelerinin derhal serbest bırakılması, Abdullah Öcalan'ın barış sürecine aktif katılma koşullarının yaratılması ve yüzde 10 seçim barajının düşürülmesi'

http://www.ensonhaber.com/pkk-ateskes-ilan-etti.html Mesajı Paylaş

Teröristle işbirliği yapılmaz hepisinin kökü kazınmalı. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz