PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Hımm...
Burası Kurtlar Vadisi. :D Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 09 Kasım 2010, 14:49:56
Hımm...
Burası Kurtlar Vadisi. :D

Aaa pardon yanlış set ben fatmagülğn suçu ne'ye gelmiştim.... Bereeeennn nerdesinnnnn ? :D xD lol Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Galiba PKK'nın silahlı adamları meclise girer demek istemiş...Bunların olmayacağını biliyor ama bunları söyleyerek Güneydoğu'daki halkı korkutabileceğini biliyor.DTP yada BDP ne haltsa zaten kuruluş sırasında kurucularının tutuklanması gereken bir partiydi...Kurulmasına izin verenler kabahatli... Mesajı Paylaş
Religion is hate,Religion is fear,Religion is war...

TRDefence Forum: http://www.trdefence.com/forum/index.php
Explain Turkish Military in English...

Kaplan efendi, sözcülüğünü yaptığın pkk bir terör örgütüdür. Sizlerin bile o mecliste olması bile mucize. Pkk zaten sizler aracılığıyla mecliste değil mi? Yoksa siz öcalan köpeğinin mi orada vekil olmasını bekliyorsunuz? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 11 Kasım 2010, 17:08:14
Kaplan efendi, sözcülüğünü yaptığın pkk bir terör örgütüdür. Sizlerin bile o mecliste olması bile mucize. Pkk zaten sizler aracılığıyla mecliste değil mi? Yoksa siz öcalan köpeğinin mi orada vekil olmasını bekliyorsunuz?

Doğal sebeplerden ölmezse 2-3 yıla milletvekili yemin töreninde görürüz... Mesajı Paylaş

Saçmalayıp durmayın..

O kadar da değil... Yorumları gerçekçilik öngörüsüyle yapmanızı tavsiye ederim... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 13 Kasım 2010, 09:59:24
Saçmalayıp durmayın..

O kadar da değil... Yorumları gerçekçilik öngörüsüyle yapmanızı tavsiye ederim...

Yakalandığından ''Türkleri severim annemde Türktü'',''Devletime hizmete hazırım'',''Kullanıldım''  diyen leş kargası şimdi Türk devletini tehdit ediyor bunların olacağını söyleseydim 4-5 yıl önce ''saçmalayıp durmayın adam içerde olurmu öyle şey'' derdiniz...

Başbakan seçimden sonra yeni anayasa,başkanlık sistemi,eyalet sistemi,doğuda kısmi özerklik gelecek diyor bu fikirleri ısıtmaya çalışıyor.Eee boşuna dememiş sayın başbakan alıştıra alıştıra hazmettire hazmettire diye....

Uzun menzilli körlük hatta uzunuda geçtim 2 metre ileriyi görmeye başlanasız artık... Mesajı Paylaş

Sana saçmalama diyorum ve sen hala saçmalıyorsun...

git derdini ideolojik saçmalıklarını başka yerlerde harca.. burası yeri değil...

çok meraklıysan git başbakan ol ülkeyi sen kurtar... Mesajı Paylaş

Yukarıda yazdıklarımın kanıtı var youtubeye gir konuşma videolarını izle.Haklı olduğun nokta da yok değil ideolojimiz belli statikocuyuz üniter devletten yanayız milletin birlik ve beraberliğinden yanayız fikirlerimiz uyuşmuyor ise kusura da bakma 1000 yıl daha biz bu topraklardayız....Siyasi sığınma talep edebilirsin abden... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 13 Kasım 2010, 12:18:07

Yakalandığından ''Türkleri severim annemde Türktü'',''Devletime hizmete hazırım'',''Kullanıldım''  diyen leş kargası şimdi Türk devletini tehdit ediyor bunların olacağını söyleseydim 4-5 yıl önce ''saçmalayıp durmayın adam içerde olurmu öyle şey'' derdiniz...

Başbakan seçimden sonra yeni anayasa,başkanlık sistemi,eyalet sistemi,doğuda kısmi özerklik gelecek diyor bu fikirleri ısıtmaya çalışıyor.Eee boşuna dememiş sayın başbakan alıştıra alıştıra hazmettire hazmettire diye....

Uzun menzilli körlük hatta uzunuda geçtim 2 metre ileriyi görmeye başlanasız artık...

Katılıyorum. Özellikle son 7 senede ülkede gerçekleştirilenleri ve olayları göz önüne alacak olursa haklılık payı çok yüksek.
Kurbağayı yavaş yavaş haşlıyorlar ki anlamasın... >:( Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz