PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: lleo - 29 Kasım 2010, 15:02:08
slm ya arkadaslar hainlerin son cirpinislari bunlar...sevinmemiz lazim yani 10 bin kisi az bir rakam buda bize gosteriyor ki soylari tukeniyor ....

Herhalde siz yurtdışında yaşıyorsunuz. Hainler son çırpınışlarını yaşamıyorlar. Dün güneydoğuda pek çok şehirde benzer olaylar vardı. Zaten olay çıkarmak için sürekli bahane arıyorlar. Kısacası 10.000 kişi sadece bir yerde toplanan kalabalık.  Bunların sayısı her geçen gün artıyor. Son yıllarda meydanlarda istediklerini, amaçlarını açıkca haykırıyorlar. Buna gözyuman devlet, pkknın siyasallaşmasına da izin vermiş oluyor. Zaten başbakan mecliste "dağdakiler  silahı bırakıp yapacaklrsa mücadelelerini siyasi olarak yapsınlar" demişti. Ülke hızla bölünmeye doğru gidiyor. bu hainlerin beynini yıkadığı vatandaş sayısı hızla artıyor ve nedense birşeyler yapması gerekenler sadece izliyorlar.  Bunda da sevinecek birşey göremiyorum.  >:( >:( Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 29 Kasım 2010, 15:44:39
Alıntı yapılan: lleo - 29 Kasım 2010, 15:02:08
slm ya arkadaslar hainlerin son cirpinislari bunlar...sevinmemiz lazim yani 10 bin kisi az bir rakam buda bize gosteriyor ki soylari tukeniyor ....

Herhalde siz yurtdışında yaşıyorsunuz. Hainler son çırpınışlarını yaşamıyorlar. Dün güneydoğuda pek çok şehirde benzer olaylar vardı. Zaten olay çıkarmak için sürekli bahane arıyorlar. Kısacası 10.000 kişi sadece bir yerde toplanan kalabalık.  Bunların sayısı her geçen gün artıyor. Son yıllarda meydanlarda istediklerini, amaçlarını açıkca haykırıyorlar. Buna gözyuman devlet, pkknın siyasallaşmasına da izin vermiş oluyor. Zaten başbakan mecliste "dağdakiler  silahı bırakıp yapacaklrsa mücadelelerini siyasi olarak yapsınlar" demişti. Ülke hızla bölünmeye doğru gidiyor. bu hainlerin beynini yıkadığı vatandaş sayısı hızla artıyor ve nedense birşeyler yapması gerekenler sadece izliyorlar.  Bunda da sevinecek birşey göremiyorum.  >:( >:(
evt yurtdisinda yasiyordum ama artik Turkiyedeyim..benim demek kistedigim dyarbakir gibi kalabalik bir sehirde rakamlar azsa bunda sevinmemiz lazim yoksa kucumsemek babinda degil....evt bu hukumetin en sevmedigim yani onlari olabildigince serbest barakmasi bu kabul edilemez!!yukarida ki arkadasin dedigi gibi yesil kartini iptal edeceksin veya bir sekilde yaptirim yapacaksinn..saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Alıntı yapılan: lleo - 29 Kasım 2010, 16:28:01
evt yurtdisinda yasiyordum ama artik Turkiyedeyim..benim demek kistedigim dyarbakir gibi kalabalik bir sehirde rakamlar azsa bunda sevinmemiz lazim yoksa kucumsemek babinda degil....evt bu hukumetin en sevmedigim yani onlari olabildigince serbest barakmasi bu kabul edilemez!!yukarida ki arkadasin dedigi gibi yesil kartini iptal edeceksin veya bir sekilde yaptirim yapacaksinn..saygilar

Söz konusu olan Diyarbakır gibi kalabalık bir şehir değil, küçücük bir köy.
Aynı anda  diyarbakır ve diğer şehirlerde gösteri yapan binlerce insan bu 10.000'den ayrı.
Ve ne yazık ki sayıları her geçen gün hızla artıyor. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

elbet birsekilde de bunun ustesinden gelecez evelallah ..ne ilk olur ne de son
Allah yardimcimiz olsun ....saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

BDP=PKK zaten malum. Ama bu son yıllarda dağda asker analarını ağlatınca şu 1-2 yıldır hepsi şehirlerde sorun çıkarıyor. Potansiyelleri de var istanbulda gecekondu mahllesinde 5-10 verip gençleri toplayıp her şeyi yaptırırsın. Mesajı Paylaş

PKK'dan Batman saldırısı itirafı

PKK itiraf edip özür diledi
PKK, sivillere yönelik mayınlı saldırıda eylemi yapan iki teröriste 20-24 yıl hapis cezası verdi.

Batman'da dört ay önce aralarında bölgede kanaat önderi olarak bilinen Salih Özdemir'in de bulunduğu dört kişinin hayatını kaybettiği ve Abdullah Öcalan'ın 'provokasyon' dediği mayınlı saldırının failleri yargılayan PKK, sivillere karşı mayın kullanılan eylemi savaş suçu ilan ederek, iki teröristi 20 ve 24 yıl hapse mahkum ettikten sonra örgütten çıkarıldıklarını bildirdi.

ÖLEN 4 KİÞİYİ 'ÞEHİT' İLAN ETTİ
Eylemin tepki çekmesi üzerine örgüt içi mahkeme kuran PKK, ölen dört kişiyi de "şehit" ilan etti. Batman'ın Hasankeyf ilçesine bağlı Serikani köyü yakınlarında bulunan TPAO depolama tesislerinde 31 Temmuz'da yangın çıkaran PKK'lı teröristler, yardıma gidecek olanlara yönelik ise mayın döşedi. Yangını söndürmek için yola çıkan Eski Batman Baro Başkanı ve İHD yöneticisi Sedat Özevin (48), kapatılan HEP eski İl Başkanı Salih Özdemir (55), Sıtkı Özdemir (45) ve İHD eski Batman Þube Başkanı Sadi Özdemir'in (47) içinde bulunduğu araç, mayına çarptı. Araçta bulunan dört kişi hayatını kaybetti. O tarihte eylemi PKK'nın yaptığı iddialarına karşın, terör örgütü eylemi üstlenmedi. Abdullah Öcalan ise avukatları aracılığı yaptığı açıklamada, eylemin 'provokasyon' olduğunu ileri sürdü. PKK ise tepkiler üzerine eylemle ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Saldırıda üç kardeşini kaybeden Sabri Özdemir, BDP'li yetkililerin de katıldığı taziye sırasında SABAH'a tepkisini "Ağabeyim iradesini teslim etmemesinin bedelini ödedi. Ona hediye bir mayın oldu" diyerek dile getirmişti.

SAVAÞ KURALLARI İHLALİ
Tepkiler üzerine eylemi üstlenmekten kaçınan PKK dört ay sonra dolaylı da olsa üstlenmek zorunda kaldı. PKK'ya yakın bir haber sitesindeki bilgilere göre; örgütün askeri kanadı olana HPG tarafından Askeri Mahkeme kuruldu ve eylemin sorumluları Ferhat Felat ile Fikri Bermal adlı teröristler, "askeri çizgi ve eylem anlayışına sığmayan eylem"de bulunmak suçundan yargılandı. Örgütün hazırladığı sözde iddianamede eylem "(...) herhangi bir askeri mantığa sahip değildir, öngörüden yoksun, kontrolsüz, kontra ve çeteci bir eylem biçimidir" ifadeleriyle eleştirildi. Örgüt yöneticilerinden Nurettin Sofi de eylem nedeniyle aileden özür dilediklerini açıkladı. PKK, eylemi gerçekleştiren mensuplarını hapis cezasına çarptırarak HPG'den çıkardığını duyururken, saldırıda ölen Sedat Özevin, Salih Özdemir, Sıtkı Özdemir ve Sadi Özdemir 'Kürdistan Özgürlük Mücadelesi şehitleri' olarak ilan edildi.

Atilla KORKMAZ/Sabah Mesajı Paylaş

Hani devlet yapmıştı? Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

bu hain serefsizlerin hangi sozu doguru ki?kendi elemanlarini infaz ederler herhangi bir nedenle ondan sonra asker vurdu denerek devlete dusman ederler Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Þaron'la ilgili tüyler ürperten itiraf

01 Aralık 2010 Çarşamba 09:31
Hollandalı Yönetmen George Sluizer, Ariel Þaron'un iki Filistinli çocuğu öldürdüğüne bizzat şahit olmuş.

Tüyler ürperten olayı anlatan Yönetmen Sluizer'den "1982 yılında Sabra ve Þatilla kamplarında Þaron'un 2 ve 3 yaşındaki Filistinli çocukları kendi tabancasını çekerek öldürdüğünü gördüm" açıklaması geldi.

George Sluizer, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleştirilen Uluslararası Belgesel Filmleri Festivaline Filistin halkının yaşantısını anlatan 'Vatan' belgeseliyle katıldı. Sluizer, belgesel filminde Sabra ve Þatilla'da şahit olduğu trajik bir olaya yer verdi.

UMURSAMADI

Sluizer El Cezire televizyonuna yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sabra ve Þatilla kampındayken gazetecilik yapma izni almak için, iki İsrail subayının eşliğinde Þaron'un yanına gittim. Etrafımızda oyun oynayan iki ve üç yaşlarındaki çocuklardan başka kimse yoktu. Burada Þaron'un tabancısını çekip, ilk çocuğa ateş açtığını ve çocuğun yere düştüğünü gördüm. Sonra tabancasını ikinci çocuğa çevirip ateş açarak çocuğu öldürdü. Bunu net olarak görüyordum. Þaron bunu umursamadı ve dünyaya anlatmamızdan çekinmedi." dedi.

SİLİNMEYEN BİR ETKİ BIRAKTI

Hollandalı Yönetmen; "Üzerimde silinmeyen bir etki bırakmasına rağmen, bu olayı anlatmayı düşünmüyordum. Fakat şimdi anlatmamın birinci nedeni, İsrail varlığının, Filistin halkına yönelik uygulamalarına öfkelenmem, ikinci nedeni ise, yaşadığım bilinç kaybı nedeniyle ölüme çok yaklaşmam ve benim için her şeyin önemsiz hale gelmesidir" şeklinde konuştu.

Hollandalı Yönetmen Sluizer "Vatan" belgeselinde Filistin halkının durumu ve son 30 yılda yaşadığı acıları ve 1973 yılında görüntülerini çektiği iki Filistinli ailenin yaşantısını ele alıyor.

Kaynak : http://www.internethaber.com/saronla-ilgili-tuyler-urperten-itiraf-312086h.htm#ixzz16qjb5NwB Mesajı Paylaş

sizce bu yazıda anlatılanda yadırganacak birşey varmı?(yanlış anlaşılmasın sakın öldürülen masumlar yok saymıyorum,bunuda es geçmiyorum)yadırganacak şey derken israilin yapmasından dolayı,sizce ALLAH muhafaza etsin,bizden biri bu olayı yapmış olsa idi acaba dünyanın yaklaşımı sizce böyle olurmuydu?(sakın gene yanlış anlaşılmasın hiç bir masuma özelliklede çocuklara uygulanan her türlü şiddete karşıyım)ben sadece bir benzetme yaptım Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz