PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

DTK'dan haddini aşan provokatif öneri

"Öz savunma kuvveti kuralım" teklifine kamuoyundan ortak tepki: Zırvalamayın, haddinizi bilin!
06 Aralık 2010 Pazartesi, 19:05:37
DTK'dan haddini aşan provokatif öneri

Demokratik Toplum Kongresi (DTK) tarafından Diyarbakır'da 2-3 Aralık tarihlerinde yapılan 'kent meclisleri' toplantısının ardından, bugün BDP eşbaşkanları Aysel Tuğluk ve Selahattin Demirtaş'tan şu açıklama geldi: "Öz savunma gücü kuracağız!"

DTK'nın, Türkiye'nin üniter devlet yapısına, demokratik hukuk devletinin hukukun tekliği ilkesine tamamen aykırı; birliği, barışı ve kardeşliği sabote edici nitelikteki provokatif önerisine kamuoyundan ortak tepki: Zırvalamayın, haddinizi bilin!

http://www.haberturk.com/polemik/haber/578684-dtkdan-haddini-asan-provokatif-oneri
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Pkk dağdan şehire inecek ya, aha bu işte... Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

itler iyice kudurmaya basladi. Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

tek amaç ortamı biraz germek  aksi halde  öz savunma adında saçma bir ayrımcılığı kabul ettiremeyeceklerini biliyorlar   bunlara öz savunma kuvveti kursan  kürtçeyi resmi dil yapsan  eyalet sistemine geçip kürdistan eyaleti açsan  hatta dahada ileriye gidip  kürdistan devletini kursan bile bunlar yine ortamı germek için  ırkcılık adına  yine birşeyler bulurlar  ve ortamı gererler  bunlar kürt savunucusu felan değil  bunlar  fesat yayan şeytan hizmetcilerinden  başka birşey değil. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 07 Aralık 2010, 08:51:59
tek amaç ortamı biraz germek  aksi halde  öz savunma adında saçma bir ayrımcılığı kabul ettiremeyeceklerini biliyorlar   bunlara öz savunma kuvveti kursan  kürtçeyi resmi dil yapsan  eyalet sistemine geçip kürdistan eyaleti açsan  hatta dahada ileriye gidip  kürdistan devletini kursan bile bunlar yine ortamı germek için  ırkcılık adına  yine birşeyler bulurlar  ve ortamı gererler  bunlar kürt savunucusu felan değil  bunlar  fesat yayan şeytan hizmetcilerinden  başka birşey değil.
+100 Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Alıntı yapılan: enes38 - 07 Aralık 2010, 08:51:59
tek amaç ortamı biraz germek  aksi halde  öz savunma adında saçma bir ayrımcılığı kabul ettiremeyeceklerini biliyorlar   bunlara öz savunma kuvveti kursan  kürtçeyi resmi dil yapsan  eyalet sistemine geçip kürdistan eyaleti açsan  hatta dahada ileriye gidip  kürdistan devletini kursan bile bunlar yine ortamı germek için  ırkcılık adına  yine birşeyler bulurlar  ve ortamı gererler  bunlar kürt savunucusu felan değil  bunlar  fesat yayan şeytan hizmetcilerinden  başka birşey değil.

-100

"Bütün gerçekler üç aşamadan geçerler. Önce alay edilir, ikinci olarak şiddetle karşı çıkılır, ve üçüncü olarak da "besbelli" diyerek kabul edilir." !

10 sene öncesiyle bugünü kıyaslarsak amaçlarına hızla ulaştıkları açıkca görülebilir. Amaç karşı çıkanlara birşey kabul ettirmek değil ki zaten! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Aslında bırakın kursunlar, bizde onlarla savaşma manasıyla topunu haritadan sileriz :) Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 07 Aralık 2010, 11:16:24
Aslında bırakın kursunlar, bizde onlarla savaşma manasıyla topunu haritadan sileriz :)

Zaten milleti bunlardan bıktırıp, "verelim kurtulalım" kıvamına getirmek için bunlara bu kadar yüz verilmiyor mu? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 07 Aralık 2010, 12:04:48
Alıntı yapılan: kanas - 07 Aralık 2010, 11:16:24
Aslında bırakın kursunlar, bizde onlarla savaşma manasıyla topunu haritadan sileriz :)

Zaten milleti bunlardan bıktırıp, "verelim kurtulalım" kıvamına getirmek için bunlara bu kadar yüz verilmiyor mu?
versek  kürdistan kurulurmu?
türkiyede
*eğitim hizmetini alıyorlar  (heryerde)
*adamlar sağlık hizmetlerinden ücretsiz faydalanıyor yeşilkart saçmalığı sayesinde ilacıda bedava (heryerde)
*yakacak yardımı alıyor (heryerde)
*para yardımı alıyor (heryerde)
*elektrik su bedava
*polise  monotof atmak bedava  askere  havayi fişek atmakta bedava cezasıda yok
sen olsan böyle bir ülkeyi bırakıpta  açlık sefalet dolu bir kürdstana gidermisin?ben olsam gitmem , kürdistan dediğin  ırak iran türkiyenin ortasında  mezepotamyanın kurak topraklarında  sefalet dolu bir ülke olacaktır   hangi mantık kürdistanda yaşamayı doğru bulurki? Mesajı Paylaş

İyi, 10 sene sonra dersin "nasıl kurdular bunu" diye. Görürsün nasıl da her yerden petrol de fışkıracak o zaman.
Demedi deme. :)

Bir gurp öğrenci gösteri yaptığında devletin güvenlik güçlerinin "yasal" müdahalesiyle hastanelik edlilirken, binlerce hain sürekli meydanlarda "yasal olmayan bir terör örgütü" lehine sloganlar atıp, ortalığı yakıp yıkarken neden devletin güvenlik güçleri aynı sertlikte"yasal" müdahalede bulunmuyor? Var mı bunun mantıklı bir açıklaması?

Mecliste bile pkknın açıkça propagandası yapılıyor ve buna demokrasi deniliyor, ancak bir avuç öğrenci protesto edince savaş çıkıyor.

REZALET! Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz