PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 21 Aralık 2010, 11:11:38
Nüfus mübadelesini ciddi olarak ele alma vakti geldi.İç savaş yaşamadan gerekli önlemleri almalıyız.Ülkenin huzurunu kaçıran güruh ıraka gönderilir yerine Türkmenler ve sunni araplar alınabilir.(neden şiiler değil sunni araplar derseniz ülkemizde şii inancı yok birde bu farklılıkla uğraşmayalım.Türkmenlerin bir kısmı şiide olsa milli benlikleri sağlam sıkıntı yaratmaz)

Sınır boyu öncelikli olarak Hakkari,Þırnak,Van,Bitlis,Muş,Siirt,Batman  bu illere yeni gelen nüfus yerleştirilirse sorun kalmaz.

Ülkede huzur içinde yaşayan Kürt vatandaşlarımız ise sonsuza dek bu topraklarda  yaşayacaklar.Sadece problemli bölüm gitmeli.
+1
bunu bende dusunmusdum.ve bence geleceye hesaplanmis en iyi cozumlerden biri olur.
amma bunun basarilmasi ve hayata gecirilmesi bence cok zor.cok buyuk zorluklar ve sikintilar yaratir bu proje.
sakin ikinci ermeni vakasina benzer bir sey olmasin.
ve eyer oyle bir sey olursada bu kuzey irakda k. devletinin yaranmasina yol acar.ve bu stratejik acidan problemler yaratir.
ermenistan,yunanistan ve birde + bu. Mesajı Paylaş

Nüfus mübadelesini ciddi olarak ele alma vakti geldi.İç savaş yaşamadan gerekli önlemleri almalıyız.Ülkenin huzurunu kaçıran güruh ıraka gönderilir yerine Türkmenler ve sunni araplar alınabilir.(neden şiiler değil sunni araplar derseniz ülkemizde şii inancı yok birde bu farklılıkla uğraşmayalım.Türkmenlerin bir kısmı şiide olsa milli benlikleri sağlam sıkıntı yaratmaz)

Sınır boyu öncelikli olarak Hakkari,Þırnak,Van,Bitlis,Muş,Siirt,Batman  bu illere yeni gelen nüfus yerleştirilirse sorun kalmaz.

Ülkede huzur içinde yaşayan Kürt vatandaşlarımız ise sonsuza dek bu topraklarda  yaşayacaklar.Sadece problemli bölüm gitmeli.
sen kürd olsan  vatanını bırakıp  ıraka gidermisin? empati yaparak  bazı aradığımız sorulara kendimiz cevap bulabiliriz...
önce özerklik derler  ardındanda  ayrı devlet isterler  iş bu kadarlada kalmaz  ayrı devlet(kürdistan) kurulsa bile  kürdistan  sırtımızdan inmez ,kendi insanımız yetmiyormuş gibi  birde  ırakın iranın kürdünü beslemek zorunda kalırız.  yani bu işin sonu yok  bu sorun  bu gibi adamların arasıra  ortalığı karıştırmasıyla  devam edip gidecektir ,  anadolu kürdlerinin tek vatanı var oda türkiyedir  bunu inkar eden her kim olursa olsun , çanakkale'de , urfa da , antep te ,  yunanlıyla ermeniyle, rusla ve fransızıyla savaşıp canını vermiş  binlerce kürd şehidini inkaar ediyor  demektir,  yani aslını inkaar ediyor demektir ki  aslını inkaar edenin soysuz olduğunu söylememede gerek yok sanırım.. bizlerinde birkaç soysuza  kulak verip  onları adamdan saymamız  malesef  bizim ayıbımızın dışında birşey olamaz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 21 Aralık 2010, 12:15:52
anadolu kürdlerinin tek vatanı var oda türkiyedir  bunu inkar eden her kim olursa olsun , çanakkale'de , urfa da , antep te ,  yunanlıyla ermeniyle, Rusla ve fransızıyla savaşıp canını vermiş  binlerce kürd şehidini inkaar ediyor  demektir,  yani aslını inkaar ediyor demektir ki  aslını inkaar edenin soysuz olduğunu söylememede gerek yok sanırım.. bizlerinde birkaç soysuza  kulak verip  onları adamdan saymamız  malesef  bizim ayıbımızın dışında birşey olamaz.
Dusuncene saygi duyuyorum, ancak obur ayiplardan'da bahsedelim. Hicbirsey yapmama ayibi, bu eskiyalarin habire Turkiyeyi karistirmasina aptal aptal birseyler yapmadan izleme ayibi. Ortaligi karistiriyorlar, hatta onlarin parti binasindan polislerimize molotof yagdiriyorlar, birsey yapilmiyor polis binaya bile giremiyor. Eee savcilarimiz ergenekonlarla balyozlarla mesgul, devlet elden gidiyormus kimin seyinde. Yarin oburgun insallah bir yakinin pisi pisine otobus yolculugu yaparken bir demokratik molotof eylemine kurban gitmesin. Aaahh karsi cikmayalim sonra bir bakmisin birde fasist derler dimi?
Mesajı Paylaş

Aslinda cok doluyum daha cok seyler soylemek istiyorum ama neyse burada birakalim, icimde kalsin. Mesajı Paylaş

Geçen sefer gittiğimiz komşumuz ailecek.Gittiğime pişman oldum diyebilirim iyice niyeti bozmuşlar karısı çocuklarında bir şey yok ama adam resmen sapıtmış ekmeğini yedik diye sesimi çıkaramadım adam atatürke resmen faşist dedi yahu yok kürtlere şunları yapmış bunu yapmış üstüne üstlük ben namusumu askere emanet edeceğime dağdaki teröriste emanet ederim dedi o an içimden resmen adamın ağzını yüzünü kırasım geldi.

Yahu hala uyuyorlar varya ne diyeceğimi bilmiyorum yahu adam resmen teröriste güvenirim diyor babama yaptığım işaretlerden yarım saat oturup kalktık zaten bir dahada gitmem dedim.Yazık yahu nasıl kandırmışlar nasıl babamda bir şey diyemiyor.

Yapacaksın hitler gibi soylarını kurutacaksın gına geldi artık yahu her gün olay bıktım usandım.Her şeyiniz var rahat huzurlu bir şekilde yaşıyorsunuz adam devlete küfür ediyor devlettende aldığı paraların haddi hesabı yok yazık diyorum yazık...

Ama artık bir şeyler yapılması lazım. >:( >:( Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 21 Aralık 2010, 12:28:10
Dusuncene saygi duyuyorum, ancak obur ayiplardan'da bahsedelim. Hicbirsey yapmama ayibi, bu eskiyalarin habire Turkiyeyi karistirmasina aptal aptal birseyler yapmadan izleme ayibi. Ortaligi karistiriyorlar, hatta onlarin parti binasindan polislerimize molotof yagdiriyorlar, birsey yapilmiyor polis binaya bile giremiyor. Eee savcilarimiz ergenekonlarla balyozlarla mesgul, devlet elden gidiyormus kimin seyinde. Yarin oburgun insallah bir yakinin pisi pisine otobus yolculugu yaparken bir demokratik molotof eylemine kurban gitmesin. Aaahh karsi cikmayalim sonra bir bakmisin birde fasist derler dimi?
haklısın kardeşim  benimde kanıma dokunuyor  ama  çaresizlik  işte  ne yapalım kime güvenelim Mesajı Paylaş

Genelleme diyorum. Siz BDP'nin dediklerini genel olarak kabul edip herkezi aynı kefeye koyuyorsunuz. Hoş son yıllardaki devlet yönetiminin bu konudaki akılalmaz acizliğini göz önüne alırsak pek de haksız değilsiniz. Ancak yine de dikkat edelim.

Bizler forum köşelerdinde senelerdir bu konuda uyarılarda bulunuyoruz. Ancak nedense devleti yönetenler pkknın propagandasını yapanlara karşı gerekli önelemleri alamıyorlar. Pkk böyle giderse terör örgütü sıfatından bir halk hareketi halinde dönüşecek diye defalarca yazdım. Ama benim farkedebildiğimi nedense gerçekte farketmeleri gereken söz sahibi stratejistler fark edemedi. Ya da farkettiler de işlerine öyle gelmedi. Þimdi bunların atacakları her adımda, devlet yönetimindekileri çıkıp da birşeyler söyleme hakları ne kadar var? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 21 Aralık 2010, 15:45:40
Genelleme diyorum. Siz BDP'nin dediklerini genel olarak kabul edip herkezi aynı kefeye koyuyorsunuz. Hoş son yıllardaki devlet yönetiminin bu konudaki akılalmaz acizliğini göz önüne alırsak pek de haksız değilsiniz. Ancak yine de dikkat edelim.

Bizler forum köşelerdinde senelerdir bu konuda uyarılarda bulunuyoruz. Ancak nedense devleti yönetenler pkknın propagandasını yapanlara karşı gerekli önelemleri alamıyorlar. Pkk böyle giderse terör örgütü sıfatından bir halk hareketi halinde dönüşecek diye defalarca yazdım. Ama benim farkedebildiğimi nedense gerçekte farketmeleri gereken söz sahibi stratejistler fark edemedi. Ya da farkettiler de işlerine öyle gelmedi. Þimdi bunların atacakları her adımda, devlet yönetimindekileri çıkıp da birşeyler söyleme hakları ne kadar var?
+1 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: enes38 - 21 Aralık 2010, 12:15:52

Sınır boyu öncelikli olarak Hakkari,Þırnak,Van,Bitlis,Muş,Siirt,Batman  bu illere yeni gelen nüfus yerleştirilirse sorun kalmaz.

Ülkede huzur içinde yaşayan Kürt vatandaşlarımız ise sonsuza dek bu topraklarda  yaşayacaklar.Sadece problemli bölüm gitmeli.
sen kürd olsan  vatanını bırakıp  ıraka gidermisin? empati yaparak  bazı aradığımız sorulara kendimiz cevap bulabiliriz...
önce özerklik derler  ardındanda  ayrı devlet isterler  iş bu kadarlada kalmaz  ayrı devlet(kürdistan) kurulsa bile  kürdistan  sırtımızdan inmez ,kendi insanımız yetmiyormuş gibi  birde  ırakın iranın kürdünü beslemek zorunda kalırız.  yani bu işin sonu yok  bu sorun  bu gibi adamların arasıra  ortalığı karıştırmasıyla  devam edip gidecektir ,  anadolu kürdlerinin tek vatanı var oda türkiyedir  bunu inkar eden her kim olursa olsun , çanakkale'de , urfa da , antep te ,  yunanlıyla ermeniyle, Rusla ve fransızıyla savaşıp canını vermiş  binlerce kürd şehidini inkaar ediyor  demektir,  yani aslını inkaar ediyor demektir ki  aslını inkaar edenin soysuz olduğunu söylememede gerek yok sanırım.. bizlerinde birkaç soysuza  kulak verip  onları adamdan saymamız  malesef  bizim ayıbımızın dışında birşey olamaz.

Kocaman yazdık ama anlaşılmamış ayrı devlet isteyenler 200 km aşağı iner kurar devletini gidenlerin yerine Türkmenler gelir hem güneyde hem kuzeyde huzur sağlanır.Ülkenin bütünlüğüne aykırı davranmayan Kürt vatandaşlar kalır zaten onlara git diyen yok sorun ülkeyi bölmek isteyenler.Onlar gider yerine Türkmenler gelir.En sağlıklı yöntem budur bakınız Türk rum nüfus mübadelesine ve Kıbrıstaki şuan barışı sağlayan harekete.Rumlar güneye indi Türkler kuzeye barış sağlandı bir damla kan akmıyor.Ayrılıkçı Kürtler güneye Türkmenler kuzeye.Kalıcı barış ancak böyle sağlanır. Mesajı Paylaş

Allah korusun olası bir iç savaş durumunda kıyamete kadar kan durmaz...İki tarafta aynı coğrafi bölgeyi istiyor.Bakınız Afrikaya...50 yıldır iç savaş yaşayan yerler var.İki tarafta hak iddia ettiği için...Bu çok tehlikelidir gereken önlemler ivedilikle alınmalıdır. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz