PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

İç savaş otoritenin olmadığı ülkelerde ortaya çıkar ama bu şekilde her taraftan otorite yıpratılırsa olacağı o. Mesajı Paylaş

empati yapalım diyorum
sen kendini onların yerine koy
*sağlık hizmeti ve ilaçlar bedava
*eğitim bedava
*kışlık yakacağın bedava
*elektrik kaçak su kaçak  para ödemezsin
*devletten maddi yardım alıyorsun
*polise sınırsız taş atma imkanın var yetmedi monotofta atabilirsin  oda yetmezse  havayi fişek bile atabilirsin  odamı az geldi  git askerleri şehit et ama kimseye görünme  sonrada gel  pişmanım de ceza bile almazsın  hatta devlet korumasına girersin
*40 tane çocuk yapabilirsin  devlet bakar
*çok para kazanmak istersende  sınırdan kaçakcılık yaparsın  ee daha ne olsun
sence bu kadar imkanı hangi ülkede bulabilirsin  ayrılıkcı  kürdlere ''hadi ıraka gidiyorsun '' diye  iktidarmı diyecek yoksa muhalefetmi kim yoksa devletmi? bu düşünce hayalden ötesine geçmez  olsa fenamı olur? bilemem ama bu mümkün görünmüyor. Mesajı Paylaş

Bu gun Turkiyede yarinda Irakda ozerk bolge.Sondada  bu ozerk bolgeleri birlesdirerek ayri bir devlet kurma hayali.
Ozek bolgeyle filan  bu is hall olmaz. Mesajı Paylaş

slm yine bir yerleri kasinmaya basladi i..... rahat batmaya basladi ah katerina ahhh /katerinayi anlayan anlar/ Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

arkadaşlar konuşmayım diyorum ama konuşuyorum. Bunların hepsi dış mahlukatların Turkiyeyi bölme oyunudur. Krtlere doğu verilse bile bu bitmeyecektir. ardından alevi-sunii davası çıkarılıp alevilere ayrı devlet ardından,lazlara,ardından ,yunan,rum ve ermenilere böyle böyle vatan toprakları parçalanacaktır. Vatan bir bütündür bölünemez.  Bu strateji batılıların en bilinen stratejisi nedir buda böl yönet çünkü en kolay bir toplumu böleek ve küçük gruplar haline getirerek böler parçalar ve yönetirsiniz. Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Alıntı yapılan: hawkerx - 21 Aralık 2010, 23:11:29
arkadaşlar konuşmayım diyorum ama konuşuyorum. Bunların hepsi dış mahlukatların Turkiyeyi bölme oyunudur.
Evet biliyoruz, ama ne degistirir? Kurtler gonulsuz bir sekilde mi bu isi yapiyor, daha gecen gun Mersin universitesinin arastirmasi yayinlandi Kurtler Turkleri komsu olarak bile istemiyor. Zaten Kurtler Turkiyeye Turklerin bu yufka yurekliligi kadar zarar veremiyor, ne yapiyorsak kendi kendimize yapiyoruz. Demeki hak ediyoruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Nutuk - 22 Aralık 2010, 10:19:50
Alıntı yapılan: hawkerx - 21 Aralık 2010, 23:11:29
arkadaşlar konuşmayım diyorum ama konuşuyorum. Bunların hepsi dış mahlukatların Turkiyeyi bölme oyunudur.
Evet biliyoruz, ama ne degistirir? Kurtler gonulsuz bir sekilde mi bu isi yapiyor, daha gecen gun Mersin universitesinin arastirmasi yayinlandi Kurtler Turkleri komsu olarak bile istemiyor. Zaten Kurtler Turkiyeye Turklerin bu yufka yurekliligi kadar zarar veremiyor, ne yapiyorsak kendi kendimize yapiyoruz. Demeki hak ediyoruz.

Gönüllü veya gönülsüz. Geçmişte Ermeniler vs diğer ayaklananlar bu işleri gönülsüz mü yapmıştı? Bunlar ilk defa başımıza gelen birşey değil. Diğer ayaklanalar müslüman olmadıkları için bir fark var arada.  Burada bizim yapmamız gereken geçmişte yaşadıklarımızdan ders alarak ayrışmayı nasıl önleyebiliriz olması gerekirken, özellike son yıllarda "demokratikleşme" adı altında adeta yangına körükle gidildi. Yoksa bu ülke de kimse etnik kökeniyle  herhangi bir ayrıma tabi tutulmuyor. Herkez eşit haklara sahip. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Bu is artik bati oyunu olmakdan cikdi bence. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 22 Aralık 2010, 10:53:14
Gönüllü veya gönülsüz. Geçmişte Ermeniler vs diğer ayaklananlar bu işleri gönülsüz mü yapmıştı? Bunlar ilk defa başımıza gelen birşey değil. Diğer ayaklanalar müslüman olmadıkları için bir fark var arada.  Burada bizim yapmamız gereken geçmişte yaşadıklarımızdan ders alarak ayrışmayı nasıl önleyebiliriz olması gerekirken, özellike son yıllarda "demokratikleşme" adı altında adeta yangına körükle gidildi. Yoksa bu ülke de kimse etnik kökeniyle  herhangi bir ayrıma tabi tutulmuyor. Herkez eşit haklara sahip.
Ilk defe basimiza gelmiyor, ancak ilk defa bu kadar rahat ve cezasiz yapiyorlar ayaklanmayi. Ilk defa bunu yekten kendi meclisimizin icinde anons ediyorlar. Bu ülke de kimse etnik kökeniyle herhangi bir ayrıma tabi tutulmuyor dogru ama ayrımı isteyenler kendileri. Ozerklik nedir sence? Mesajı Paylaş

Özerkliğin anlamını ben de çok iyi biliyorum. Ve tekrar ediyorum, 10 sene önce kürt vatandaşlara sorsan ayrılık ister misiniz diye, büyük çoğunluğu hayır derlerdi. Burada defalarca belirtiğimiz mevcut hükümetin demokratikleşme adına yaptığı, AB uyumu nedeniyle yaptıkları vs açık bir şekilde bölücü örgütün beyin yıkamasına göz yummuştur. Bunun sonucu olarak da bugün 10 sene önceki durumla uyuşmayan bir ortam var olmuştur. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz