PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Su "oz savunma gucleri" ve "iki bayrak" olayi tamamen sacmalik.Ve resmen Turkiyeden ayrilmak. Bunlar ozerk filan diye-diye tamamen sacmalamaya ve isi cigrindan cikartmaya basladilar.Gitsinler kuzey irakda ne kadar istiyorlarsa oz savunma gucu kursunlar ve bayrakmidir nedir onu dalqalandirsinlar.
Su malum yapilanmanu bu isi destekliyenlerin kendi topraklarinda kurmak var.Fransada, Almanyada filan.Tipki Filistindeki Israil gibi.Ama buda hayal. Mesajı Paylaş

neymiş hepimiz kardeş değilmişiz.Zaman yazarı var birtane zibidi gecen akşam türkiyenin bütünlüğünü savunan başka bir yazara sanırım milliyet yazarıydı canlı yayında ana avrat küfür etti demokratlığıda kimseye bırakmıyorlar bunlar takke düştü kel göründü,elamanda kürsüye çıkıp hepimizi bir Allah yarattı demekle yetiniyor.ölemde görmeyem ben bu işlerin sonunu. Mesajı Paylaş

Evet hepimizi bir Allah yarattida ama ayni yaratmadi.Yoksa bunlar olmazdi. Mesajı Paylaş

Seçimler yanaştıkca bu tür olayları daha çok duyacağız. Özerklik falan filan bunlar ülkeyi germek için bile bile yapılıyor. Maksat seçimleri etkilemekdir. İlk bahar aylarında terörün artacağını bekliyorum.  Benim öngörüme göre artan terör olayları ülkemizi ırağın kuzeyine  büyük bir operasyon yapmaya zorlayacaktır.

Mesajı Paylaş

O bölgedeki kürtlerin tamamı özerkliği kabul edermi! kesinlikle etmez. Bölücü bir partinin söylemlerini o bölgede yaşayan insanlara mal edilemez... Akıllarına göre siyaseti yapıyorlar, ayakta kalmaya çalışıyorlar. Azcık düşünün o bölgede yaşıyan insanların çoğunun akrabası eşi dostu batıda yaşıyor. onlardan kopmak isterlermi... Birileri Ülkemizin sinir uçlarına dokunuyorlar. bu işin arkasında dış ülkeler var. Batı çöküşteyken ülkemizin güçlenmesi birilerini fena halde geriyor.

Özerklik söylemleri bir kaçtane kurbağanın vıraklama seslerinden başka bir şey değildir. Önümüz seçim, bu kurbağa seslerini daha çok duyarız.

Mesajı Paylaş

bu hükümet sam amcadan izin almadan op yapabilirmi secimlerden önce ??tezkere uzatılır belki..yada sam amca ve ab desteği olmadan bölgedeki diğer komşularımız ile consensus oluşturulupmu ? ırağın kuzeyine op yapılıcaktır..terrör Irakın kuzeyinde ise..oranın sorumlu yapıları belli ise...bölgedeki komşular ile beraber hareket edip tüm ıraka olan sınır kapılarının kapatılması..suriye ırak sınır kapılarının kapanmasının sağlanması..İranın bizle beraber hareketin oluşturulması ..ırak petrol boru hattının türkiye ayağının kapatılması..irana kadar yeni boru hattı döşenmesi..mersine bağlanması...pek cok dengeleri askeri harekata gerek olmadanda oturtabilir..artık komşular ile sıfır sorun politikasının meyvelerini alma zamanı ...gazzeye yardımımızın arap sokağında varsa etkisi onu etkinleştirmenin zamanı..İranla daha cok ticaret ve işbirliği bölgeyle ilgili alınan palavra BM karaları yerine ülkemizin ve topraklarımızın ,komşularımızın ortak güvenlik kaygıları ile soft power uygulama zamanı.. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

@rstr617 bu nerenin haritası. İnsan iki kelime birşey yazar. Mesajı Paylaş

Eskiden Yugoslavya idi.  :o Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Faşizmin sonu haketti bunu faşist çetnikler.Hesapta memleketi kurtaracak diye yola çıktılar ülkeyi ne hale getirdiler.

Yakında bu haritaya Vojvodina özek bölgesi de eklenirse şaşırmamak lazım.

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz