PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Üniversitedeyken elime örgütsel döküman geçmişti orada aponun ayetleri diye bir metin vardı.Tamamen abartı ve apoyu tanrısallaştıran birşeydi.Ama gelecekle ilgili öngörüleri bir bir gerçekleşiyor hemde itin başı imralıda tutukluyken bir terslik var bu işte... Mesajı Paylaş

yugoslavya ile Turkiye bu konuda aynilastirilamaz.elbetde bu haritaya politik acidan baktikta durum deyise bilir.
ancak yugoslavyani sirplar kendileri parcaladi.fasist oldiklari icin bu oldu.bence bu konuda Turkiye bu konuda su an icin daha cok Britanya ile aynilastrila bilinir(Kuzey Irlanda sorunu.ama tarihi acidan diyil).Ve ya Ispanyada Katalonya sorunu gibi. Mesajı Paylaş

HABERTURK.COM / ÖZEL HABER

102. maddeden faydalanarak sadece Hizbullahçılar değil; bebek katili terör örgütü PKK'nın mebsupları da tahliye oluyor.

Tutukluluk sürelerini düzenleyen CMK'nın 102'nci maddesi yürürlüğü girer girmez, 5'i Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nden 7 PKK'lı terörist tahliye edildi.

AVUKATLARI İTİRAZ ETTİ
Devletin ve ülkenin birliğini bozmak' ve 'terör örgütü üyesi olmak' suçundan 10 yıldır Diyarbakır D Tipi Cezaevi'nde tutuklu yargılanan PKK'lılar Nazmi Tansancak, Osman Akbaş, Mehmet Sıddık Emire, Nihat Durmuş ve Suriye uyruklu Alaaddin Muhammed Þeyho, CMK 102'nci maddesindeki değişikliğin yürürlüğü girmesiyle tahliye edildi.

Ardından, terör örgütü PKK üyesi olduğu iddiasıyla İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve 15 yıldan beri tutuklu bulunan Abdurrahim Demir ve Habip Çiftçi de, avukatlarının itirazı üzerine Kocaeli Kandıra Cezaevi'nden tahliye oldu.

Tahliye edilen 4 PKK'lının askere gönderileceği söylenirken, Suriye uyruklu Alaaddin Muhammed Þeyho'nun Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Þubesi'nde tutulduğu belirtildi.

SIRA BEKLİYORLAR
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 102. madde düzenlemesinden ilk aşamada 923 kişinin faydalanacağını belirtmişti.

Bu, şu anlama geliyor: Başka PKK'lılar da tahliye olmak için sırasını bekliyor!

Mesajı Paylaş

Varya ben bu yasayı çıkaranın... Mesajı Paylaş

Olayı çarpıtmıyalım, af söz konusu değil. Mahkemeleri devam ederken, içeride 10 yıl 15 yıl yatan insanlar var, cezaları bile kesinleşmeden 10yıl 15 yıl tutuklu kalıyorlar. Çıkanların mahkemeleri DEVAM EDECEK, bunuda yazın... insaları suçları kesinleşmeden 10 yıllarca içeride yatırmanın neresi mantıklı!

Türk yargı sistemi sınıfta kalmıştır. Davaları uzun yıllar bitmediği için  insanlara yargısız ceza vermiştir. Köhnemiş yargının silkinerek bir an önce kendine gelmesini, davaların daha kısa sürede bitmesini temenni ediyorum...

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 05 Ocak 2011, 18:15:26
Olayı çarpıtmıyalım, af söz konusu değil. Mahkemeleri devam ederken, içeride 10 yıl 15 yıl yatan insanlar var, cezaları bile kesinleşmeden 10yıl 15 yıl tutuklu kalıyorlar. Çıkanların mahkemeleri DEVAM EDECEK, bunuda yazın... insaları suçları kesinleşmeden 10 yıllarca içeride yatırmanın neresi mantıklı!

Türk yargı sistemi sınıfta kalmıştır. Davaları uzun yıllar bitmediği için  insanlara yargısız ceza vermiştir. Köhnemiş yargının silkinerek bir an önce kendine gelmesini, davaların daha kısa sürede bitmesini temenni ediyorum...

katılıyorum ,  çok geç kalmış bir  uygulamaydı...    dava yine sürer  ama  suçu kesinleşmemiş bir kişinin  ömrünü hapislerde  geçirmesi hiç doğru değil ve  bence 5 yıl bile çook uzun bence bu sürenin 2 yıl bile  olmaması lazım
bazılarını  birilerini sindirmesi için  bitmeyen davalarla  hapislerde  çürütülğünü  çok iyi biliriz ,  malesef  bu haksızlığa  uğrayan çok fazla  suçsuz  insanımız oldu...
bu şekilde  sürerse  suçu kesinleşmemiş ceza almamış ama tutuklu yargılanan birçok kişi serbest  kalacak...  serbest kalan  teröristlerde  kimse kusura bakmasın  ama  savcılıkların ayıbıdır... Mesajı Paylaş

Suçsuz insanlar için doğru birşey ama, bir de suçu olup da birtürlü sonuçlanamayan davalar nedeiyle serbest kalanlar var. Bu insanlar artık özgür. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

E ne demisler , ADALET GECIKMEZ, TEZ VERILMELI , eski  uygulamada yenisi kadar berbat.

Mesajı Paylaş

57 bin mahkum serbest kalabilir azılı tecavüzcüler katiller teröristler...

57 binin 5 bini bile suçlu olsun(büyük çoğunluk suçlu zaten dava karar bağlanmadı sadece deliller güçlü olmasa tutmazlar içerde ergenekon hariç) sokaklar katillerle dolacak...

Bunu da hesaba katarsanız pek muhterem hümanist kardeşlerim... Mesajı Paylaş

Bu şekilde herkezi serbest bırakacaklarına, bazı suçu belli olup da bir türlü sona erdirilemeyen davaların sanıklarını serbest bırakmadan, diğerlerini de yurtdışı yasağı koyarak, serbest bırakarak yargıya devam etseler daha manatıklı değil mi? Adam kameralar önünde falanca kişilerin kellesini alacağım diye bağırıyor, onu bile serbest bırakacaklarmış. Nasıl iştir bu yahu! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz