PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Haber 3 te Hakkaride görev yapan bir askerin öğretmen eşinin yazdığı mektup var bir okuyun derim.Bütün soruların cevabını barındırıyor o mektup... Mesajı Paylaş

Hacı İnan gözaltında

Tahliye edilen Hizbullah'ın liderlerinden Hacı İnan, oğlu ve 3 kişi daha gözaltına alındı.
18 Ocak 2011

4 Ocak'ta tahliye edilen Hizbullah'ın liderlerinden Hacı İnan, oğlu ve 3 kişi daha gözaltına alındı.

İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 10 yıldır tutuklu yargılanan Hizbullah örgütünün askeri kanat sorumlusu olduğu belirtilen Hacı İnan ile birlikte 8 örgüt üyesi 4 Ocak'ta tahliye edilmişti. Uzun tutukluluk süresi nedeniyle tahliye edilen İnan, diğer Hizbullah sanıklarının aksine her pazartesi polis karakoluna gidip imza atıyordu.

10 cesetten ömür boyu

Hizbullah'ın beyin takımında yer aldığı ve 'gölge lider' olduğu belirtilen 'binbir surat' Hacı İnan'ın, örgütün sözde İstanbul sorumlusu İlyas Kutulman ve 10 kişinin cesedinin çıkarıldığı Üsküdar'daki evin kiracısı Cevat Işıklı'nın da aralarında yer aldığı 10 sanığın, "Anayasal düzeni silah zoruyla değiştirmeye kalkışmak" suçundan ömür boyu ağır hapis cezasına çarptırılmaları isteniyor. İddianamelerde, diğer 16 sanığın da "Yasadışı örgüt üyesi olmak" ve "Yasadışı örgüt üyelerine yardım ve yataklık etmek" suçlarından 4.5 ile 22.5 yıl arasında çeşitli ağır hapis cezalarına çarptırılmaları isteniyor.

http://www.haber3.com/haci-inan-gozaltinda-641732h.htm Mesajı Paylaş

Bu salak neden kaçmamışsa... Mesajı Paylaş

Yakalanmasına sevinmediniz galiba! Mesajı Paylaş

Sevgili Tr(b) olayı kişisel görme ben çıkmalarına şiddetle karşıydım adamların kaçacakları belliydi.Hangi salak 100 defa müebbetle yargılanırken ağır deiller alehindeyken piyango vurmuş gibi dışarı salınınca kaçmaz?

Bu adamda bir terslik var...

----
Bence bu itlerin alayı idam edilmeli özellikle pkklı olanları... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 18 Ocak 2011, 17:17:32
Bu salak neden kaçmamışsa...

Kaçmasını ister gibi bir haliniz vardı. Yazınızdan o anlaşılıyordu. Onun için yazdım

Yargı sistemimiz çökmek üzere. Hızlı bir şekilde reform yapılmalı. Aksi halde bu tür yargı hatalarını daha çok görürüz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 18 Ocak 2011, 18:29:25
Alıntı yapılan: _darkraven_ - 18 Ocak 2011, 17:17:32
Bu salak neden kaçmamışsa...

Kaçmasını ister gibi bir haliniz vardı. Yazınızdan o anlaşılıyordu. Onun için yazdım

Yargı sistemimiz çökmek üzere. Hızlı bir şekilde reform yapılmalı. Aksi halde bu tür yargı hatalarını daha çok görürüz.
bu işler  yargıtayın ve maclisin  ortak  olarak  işine yarayan  uygulamalardır neden  düzeltsinler?  3 tane  hizbullahcı  5 tane  pkk lı ile  halkıda  oyalayıp istedikleri adamları  sessizce bıraktılar   bu saatten sonra  reform  yapılsa kaç  yazar  reform yerine  yargıtay  bitmeyen  davalara bir çözüm bulsun Mesajı Paylaş

Ya bırakın bu tür davaları, sıradan bir vatandaşın davası bu ülkede  kaç yılda bitiyor haberiniz varmı! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: tr(b) - 18 Ocak 2011, 22:18:18
Ya bırakın bu tür davaları, sıradan bir vatandaşın davası bu ülkede  kaç yılda bitiyor haberiniz varmı!
en basitinden  anlaşmalı bir  arsa bölme  davası 2 yıl  sürdü   anlaşmalı olmayan  boşanma  davaları en az 3 yıl  sürüyormuş ve buna  benzer  bir sürü  saçmalık , sonuca baktığımızda  hukuk okullarına  alınan  öğrenci  sayısı  ve bu öğrencilerin  savcı ve hakim olma  oranı  düşünülecek  olursa  ve  yargıtayın  atamalardaki hakim savcı alım sayısıda göz  önüne  alınınca  yargıtayın  savunulacak hiçbir  yanı kalmıyor  ama  nedense bir  şartlanma ile  bu adamları  kusursuz görmek gibi bir  alışkanlığımız  oluşmuş ,  daha öncede söyledim  şimdide  söylüyorum  bu yaşananlar  hem  yargıtayın  hem  meclisin  işine  geliyor  ,  halkı aldatmakta  medyanın  eline  kimse su dökemez. Mesajı Paylaş

Ayda 16000 dava geliyor adamların önüne. Sabah 8 akşam 5 çalışşsınlar,haftada 5 gün çalışsınlar 1 aylık toplam  160 saat çalışma.100 daire olsun 16000 saat.

Dava başı 1 saat düşer 1 saatte karar versinler diyorsanız hakime ihtiyaç yok demektir temizlik görevlisi bile çözer davayı 1 saatte ama nasıl çözer orasını siz düşünün... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz