PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Cezaların caydıcılığı artırılırsa, gelen dava sayısı da azalır. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

5 yaşındaki kıza tecavüz eden ve arkollüydüm diye kendisini savunup 5 tl para cezasına çarptırılan  adamları  unutmadık ,  16 defa ceza evine girip çıkmış  sonra gasptan yakalanmış  suçlularıda unutmadık , benim  mahallemde  benim  evimin bitişiğinde  adam babasını  öldürdü 6 yıl yattı çıktı  1 hafta sonra  17 yaşındaki bir genci  niye ters bakıyorsun  diye öldürüp yeniden  içeri girdi   şimdi  yine dışarda  (yaşasın türk adaleti!) adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz   eğer adalet olsaydı  apo soysuzu şimdiye asılmıştı
ne zaman adelet gördük ki şimdi bu adamları  yere göğe sığdıramıyoruz? Mesajı Paylaş

adalet istemek icin ya haberal olmasi lazim ismin yada cihaner sozde yargitayda is yuku cokmus adami olunca ismis bos geliyor isin goruluyor ...adalet adalet  herkes icin adalet Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Bazı şeyler yine karışmış.Bir olay anlatayım size daha net anlarsınız.

3-4 yıl önce 270 promil alkollü bir ehliyetsiz vatandaş akşam iş çıkışı durakta otobüs bekleyenlerinlerin arasına dalmış yanlış hatırlamıyorsam 5 kişiyi öldürmüş 2-3 kişide sakat bırakmıştı.Ve cezası da 3 yıl hapisti.

Þimdi burada zanlının suçu tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu birden falza kişinin ölümüne sebep vermek.Ceza tavanı da 3 yıl yani hakim bu suça uyan cezanın en üst tavanından ceza vermiş.

Eğer ceza adam gibi olsaydı misal müebbet hapis hakim bunu verecekti.

Kanun yazmak hakimin görevi değil yasa yapıcıların(meclisin) görevi.Sen hakimimn eline böyle 3 ay yat çık cezalarından oluşan bir kanun kitabı verirsen hakim ne yapsın...Kafasına göre ceza veremezya hakim...

Son olaydada suç meclisindir adam gibi yasa yapamadılar suçu yargıtaya aıtorlar.Sen yasada suçlunun lehine boşluk bırakırsan suçlu da itiraz eder ve salıvierilir hakim ne yapsın idam varda pkklılar hizbullahcılar asılmadı mı?

İlgili ilgisiz her konuda meclis iradesi milletin iradesidir diyen kıçıkırık demokrasi savunucuları suçluları salmakta mı millet iradesi?Millet mi istedi tecavüzcüleri salın diye... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 20 Ocak 2011, 13:24:45
Bazı şeyler yine karışmış.Bir olay anlatayım size daha net anlarsınız.

3-4 yıl önce 270 promil alkollü bir ehliyetsiz vatandaş akşam iş çıkışı durakta otobüs bekleyenlerinlerin arasına dalmış yanlış hatırlamıyorsam 5 kişiyi öldürmüş 2-3 kişide sakat bırakmıştı.Ve cezası da 3 yıl hapisti.

Þimdi burada zanlının suçu tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu birden falza kişinin ölümüne sebep vermek.Ceza tavanı da 3 yıl yani hakim bu suça uyan cezanın en üst tavanından ceza vermiş.

Eğer ceza adam gibi olsaydı misal müebbet hapis hakim bunu verecekti.

Kanun yazmak hakimin görevi değil yasa yapıcıların(meclisin) görevi.Sen hakimimn eline böyle 3 ay yat çık cezalarından oluşan bir kanun kitabı verirsen hakim ne yapsın...Kafasına göre ceza veremezya hakim...

Son olaydada suç meclisindir adam gibi yasa yapamadılar suçu yargıtaya aıtorlar.Sen yasada suçlunun lehine boşluk bırakırsan suçlu da itiraz eder ve salıvierilir hakim ne yapsın idam varda pkklılar hizbullahcılar asılmadı mı?

İlgili ilgisiz her konuda meclis iradesi milletin iradesidir diyen kıçıkırık demokrasi savunucuları suçluları salmakta mı millet iradesi?Millet mi istedi tecavüzcüleri salın diye...
slm tesbitlerin doguru yine ortaya adaletsizlik cikiyor. alkollu arac kullanak asli suc sayilmasi lazim artik.o kaza bursada olmutu ve o gencin babasi bilmem neresinin milli egitim il mudurudu galiba ,adalet herkese adalet Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

yargıtay neden var?
cezalara kim karar verir?
ceza kanununu  yargıtay hazırlayıp meclisemi sunar , yoksa cezalara meclismi karar verir? yada yargıtay daha önce hiç  caydırıcı ceza çalışmasında  bulundumu?
önce bu sorulara cevap bulmak gerekir.
sonrada  oturup bilinçlice tartışırız. Mesajı Paylaş

Madem meclis bir işe yaramıyorsa herşeye yargıtay karar veriyor meclis sadece el kaldırıp her yasa taslağını onaylıyorsa vekiller yargıtay üyesi olsun Tayyip Erdoğanda yargıtay başkanı...

Tüm sorunlarımız bir hokus pokusla çözülür...

Þu işi bile hükümet-yargıtay kavgasına çevirip takım tutar gibi taraf tutuyorsunuz...

Arkadaş millet iradesi kimse sorunu çözsün gitsin yargıtay kanunu değiştirsin o zaman.Bir gecede unakıtan mısır ithal etsin diye özel yasa çıkaranlar bir gecede melih gökçek için özel yasa çıkaranlar efendim yargıtay yasa taslağı hazırlamamış...

Baş örtüsü için 7 düvele kafa tutan sayın başbakan sus pus oldu malum hedef pkklıları salmak.Hizbullahcılar hedef saptırmak için salındı.Arada tecavüzcülerle katillerede piyango vurdu.

Seneye de apo serbest... Mesajı Paylaş

meclis  konusunda  sana katılıyorum  hiç birşey yapamasa yargıtaydan  bir  çalışma talep ederdi  yine birşey yapmış olurdu ayrıca  ben  bugünün meclisine  değil  bugüne  kadar  olan  bütün meclislere söylüyorum

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 20 Ocak 2011, 14:58:00
Baş örtüsü için 7 düvele kafa tutan sayın başbakan sus pus oldu malum hedef pkklıları salmak.Hizbullahcılar hedef saptırmak için salındı.Arada tecavüzcülerle katillerede piyango vurdu.
Bence okadar  basit  değil,  3-5  tane  çulsuz  için  cıkarılmış  bir  yasa  değil , bunlar  sadece  göz  boyamada  kullanılan figüranlar ,  asıl  baş rol  oyuncuları  atı aldı  üsküdarıda  geçti , tecavüzcü hırsız  olayına  gelince  zaten  1950 lerden  beri  adam gibi ceza alan yok , adamı serbes bırakıyorsun  dışarıda duramıyor  yine  içeriye  giriyor  sadece  cezalarımız  değil  hapishanelerimizde  caydırıcı  değil , hatta bana sorarsan  bağımlılık bile  yapıyor .
ben  iktidarı  savunmam   savunulacak  bir  yanları  yok zaten meclis derken  bugünkünden değil  geçmiştekileride söylemek istedim birde  yargınında  savunulacak bir yanı yok onuda söyleyim. Mesajı Paylaş

bu kadarda carpitmayin lutfen ama ! herkes biliyor ki bu yasa silivridekiler icin cikarildi bu kadarda yanli olmayin. baskalari 10 sene yatar sucu sabit degildir onlar birkac sene oldu yaygara oldu ve yasa cikti .ama sunu da soyleyeyim silivridekilerin de haklarini dusunmek lazim ve herkesin de oyle .yargitay haberalin ve cihaner gibi yandaslarin dosyalarini halletmek yerine tecavuzculerin ve teroristlerin dosyalarini bitirselerdi sanki bilinmiyormuydu cakacaklari? Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Mutabık.1960 dan beri gelen hükümetlerin(bir iki istisna hariç)savulunacak tarafı yok.Her gelen kendi kesesi için çalışmış.

Devlette devamlılık esastır hükümeti kuran pariler değişse bile temel devlet politikalarında fazla değişim olmaz.Bizde ise tam tersi başa gelen bir öncekinin yaptığı herşeyi yıkıyor doğru yanlış bakmadan hemde...

Sonuç menderesten beri gelen af furyası devam ediyor...

Bu kadar dümenden sonra gelde şeriat isteme...Bıktım usandım insanların kendi menfaati için hazırladığı uyduruk kanunlardan...

Bugünlerde de 2B yağması başlıyor hayırlı ola...Yapamadıkki boğaza nazır bir villa ah ah...

-----
Güzel kardeşim silivridekiler daha 3 yıldır içerdeler çıkmaları için en az 7 yıl var...7 yıla hükümet mi kalır yasa mı kalır 82 anayasasımı kalır?Yoksa bunlar tahliyemi olur belli olmaz...

Ayrıca mantık hatası yapıyorsun yasayı çıkaran meclis mecliste çoğunluk akpli.Silivrideki tayfa da akpnin azılı düşmanı seninki komplo teorisinide geçti... Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz