PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

ustad haklisin ama en son tartismalar silivri konusundaydi ondan diyorum ama yanilmissam duzeltin.yanlisim da olabilr. herkesin dile getirdigi konu adaletsizlik konusu sucluda tam adaletini alsin mazlumda , ama suc isleyipte ondan ya da sundan dolayi katillerin veya teroristlerin girip cikmalari hepimizi yaraliyor .adalet olun ki herkes hakkini alsin katil de oldurulende katilin hakki da idamdir girip cikmak degil.saygilarr Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Silivri dalgası hala muamma...

Atatürkçü geçinen bir ekip aynı zamanda abd ile dirsek teması.Bu ekip abd kaynaklı ak parti hükümetini devimek istiyor.Hükümet bu ekibe karşı...

İlginç iki tarafta bağ olarak göbekten abdye bağlı.Ama birbirlerine düşmanlar...

Benim tezim şu abd menderesten beri ülkemiz içide çok aktif hem mit hem hükümet hem asker abd elinde.Bu üçlüden biri abd politikasına ters hareket ederse diğer ikisi hemen müdahale ediyor.Türkiye bu şekilde kukla oynatır gibi oynatılıyor...

Misal menderes iktidar olsun diye seçim sistemi değişti değişiklik natoya girme şartıydı.İnönü indi menderes geldi.Daha sonra menderes abdye karşı çıkıp ağır sanayi hamlesi başlatınca(sovyetlerden alınan para ile isdemir ve seydişehir alüminyum fabrikaları) menderes indi.

Daha da komiği İsmet İnönü kurtuluş savaşı kahramanı ama asker darbe yapınca onu da içeri alıyor Chplileride.Chp kimin partisi Atatürkün.Yani Atatürkçü ordu Atatürkün partisini kapatıyor ve savaş kahramanı eski asker ve eski cumhurbaşkanını içeri tıkıyor.

Trajikomik...

Dönen dolap ortada.Abd hem askeri hem siyaseti kendi çıkarları için kullanıyor yeri geliyor siyaset askere dayak atıyor.(bugün yaşananalar)Yeri geliyor asker siyasete dayak atıyor.(darbeler e muhturalar 28 şubat)

Ama sonuç hep aynı abd güdümlü Türkiye... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: _darkraven_ - 20 Ocak 2011, 15:56:44
Silivri dalgası hala muamma...

Atatürkçü geçinen bir ekip aynı zamanda abd ile dirsek teması.Bu ekip abd kaynaklı ak parti hükümetini devimek istiyor.Hükümet bu ekibe karşı...

İlginç iki tarafta bağ olarak göbekten abdye bağlı.Ama birbirlerine düşmanlar...

Benim tezim şu abd menderesten beri ülkemiz içide çok aktif hem mit hem hükümet hem asker abd elinde.Bu üçlüden biri abd politikasına ters hareket ederse diğer ikisi hemen müdahale ediyor.Türkiye bu şekilde kukla oynatır gibi oynatılıyor...

Misal menderes iktidar olsun diye seçim sistemi değişti değişiklik natoya girme şartıydı.İnönü indi menderes geldi.Daha sonra menderes abdye karşı çıkıp ağır sanayi hamlesi başlatınca(sovyetlerden alınan para ile isdemir ve seydişehir alüminyum fabrikaları) menderes indi.

Daha da komiği İsmet İnönü kurtuluş savaşı kahramanı ama asker darbe yapınca onu da içeri alıyor Chplileride.Chp kimin partisi Atatürkün.Yani Atatürkçü ordu Atatürkün partisini kapatıyor ve savaş kahramanı eski asker ve eski cumhurbaşkanını içeri tıkıyor.

Trajikomik...

Dönen dolap ortada.Abd hem askeri hem siyaseti kendi çıkarları için kullanıyor yeri geliyor siyaset askere dayak atıyor.(bugün yaşananalar)Yeri geliyor asker siyasete dayak atıyor.(darbeler e muhturalar 28 şubat)

Ama sonuç hep aynı abd güdümlü Türkiye...
+100 hemfikiriz tamamen katiliyorumm...saygilar Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

şu hayvanlarla ilgili belgeselleri yayınlayan bir kanal vardı, discovery channel mı ?

:)) Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Evet National Geographic "WİLD" te yayınlanır bu belgesel hatta ben konusunuda yazayım evrim geçiren   tek maymun. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

hür adam bediüzzamandan sonra bunun da belgeselini çekerler. can dündar durumdan vazife çıkarabilir!

neyse,

satır aralarını iyi okumak lazım.
-ateşkesin sonu için haziran ayını vurguluyor. yani genel seçim zamanını. hem bir tehdit, hem de bir anlaşma var yani.
-''kandil tek bir adamı geri çekemez'' diyor. yani ''lider benim kandil hülleci'' mesajını veriyor.(osman baydemir'e de ayar vermişti zaten)
-''bölgede imam öldü, sonra 9 terörist, sonra 9 köylü'' diyor. bu it ve çetesi, kendi halkı ile bile kan davalı!!!
Not:mayınla havaya uçan minibüs olayından sonra devlete suç atanlar şimdi anlasınlar failin kim olduğunu!!! Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Yapalım aldığı canlar ile başlatsak belgeseli herhalde o kısmı ile dünyanın en uzun belgeselini yapmış oluruz. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: boxer - 30 Ocak 2011, 18:45:42
Evet National Geographic "WİLD" te yayınlanır bu belgesel hatta ben konusunuda yazayım evrim geçiren   tek maymun.
Evet, bu olabilir :)
Bir arkadaşıma, İmralı'da görev yapan bir asker arkadaşı anlatmış, o da bana anlattı. Apo p..çi askerlere sürekli, her gördüğü yerde hakaret ediyormuş, hem de ağır sözlerle. İşitince kanım dondu. Bu doğru olabilir mi? Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 31 Ocak 2011, 09:38:59
Evet National Geographic "WİLD" te yayınlanır bu belgesel hatta ben konusunuda yazayım evrim geçiren   tek maymun.
Bir arkadaşıma, İmralı'da görev yapan bir asker arkadaşı anlatmış, o da bana anlattı. Apo p..çi askerlere sürekli, her gördüğü yerde hakaret ediyormuş, hem de ağır sözlerle. İşitince kanım dondu. Bu doğru olabilir mi?
o vatansızı  3~5 tane  bordo bereli haricinde  hiçbir asker  göremiyor  ,  vururlar diye ciddi şekilde  korunuyor , yani bu anlatılanların  doğruluğu  çok düşük ihtimal.  Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: kanas - 31 Ocak 2011, 09:38:59
Bir arkadaşıma, İmralı'da görev yapan bir asker arkadaşı anlatmış, o da bana anlattı. Apo p..çi askerlere sürekli, her gördüğü yerde hakaret ediyormuş, hem de ağır sözlerle. İşitince kanım dondu. Bu doğru olabilir mi?
Kesinlikle böyle birşey yapamaz diyorum çünkü kendisi çok korkak, kaypak bir adamdır.Orada kalan polisler vardı Özel Harekatçılar öcalan bunlardan çok rahatsız oluyormuş diye Özel Harekatçılar yakın sayılacak bir tarihte çekildi İmralıdan.İmralıda görev yapan Özel Harekatçıların anlattıkları vardı birinci ağızdan duymadım ama aponun bahsedildiği gibi birşey yapması imkansız. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz