PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: UYVAR - 30 Ocak 2011, 20:25:09
hür adam bediüzzamandan sonra bunun da belgeselini çekerler. can dündar durumdan vazife çıkarabilir!

yine katıldığım bir yorum. yine alkış...
Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Basın bu adamı gündemde tutmak için hertürlü haberi yapıyor... Basınımız kime hizmet ediyor. Mesajı Paylaş

bugün gazete (!) diye okuduklarımızın; ya da televizyonda izlediklerimizin TÜRK basını olmadığı kesin... Mesajı Paylaş
bağımsızlık, benim karakterimdir!

Basın türkiye de bitik. Yok yani. Biraz örnek alsınlar diğer ülkeleri. Mesajı Paylaş

PKK'nın infaz tarihi
PKK'nın 1995 ve 1999 yılları arasından öldürdüğü 7 örgüt üyesinin daha kimliği belli oldu.
06.02.2011 - 00:20

Terör örgütü PKK'nın örgüt içi hesaplaşmasına kurban giden 3'ü kardeş 7 kişinin daha kimliği belirlendi.
3 KURBAN KARDEÞ

Güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ele geçirilen doküman ve ''Etkin Pişmanlık Yasası''ndan yararlanan örgüt mensuplarının ifadelerine göre, terör örgütünün 1995-1999 tarihleri arasında infaz ettiği 7 mensubunun kimliği belirlendi. Tespitlere göre, ''Hebat'' kod adlı Mehmet Kaya, ''Devrim'' kod adlı Muhterem Aydemir, ''Sefkan'' kod adlı Hüseyin Ahmet Mehzul, ''Rezan'' kod adlı Nizamettin Çankara, ''Rızgar'' kod adlı Mehmet Süleymanoğlu, ''Raperin'' kod adlı Saniye Süleymanoğlu, ''Peşeng'' kod adlı Ulvi Süleymanoğlu adlı kişiler örgüt içi hesaplaşmaya kurban gitti.Terör örgütünün infaz ettiği Mehmet, Saniye ve Ulvi Süleymanoğlu'nun kardeş olduğu bildirildi.
'ÇATIÞMADA ÖLDÜ' DEDİLER

Terör örgütü PKK'nın, örgüt içi cinayetleri güvenlik güçlerinin üzerine atmaya çalıştığı ya da ailelerin tepkisinin önüne geçebilmek için mektup göndererek, ''çocuklarının güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmalarda öldükleri'' veya ölümlerin ''mayın kazası, kaza kurşunu, kalp krizi, intihar'' gibi gerçek dışı sözlerle duyurduğu belirlendi.

PKK'nın bu yöntemle infazlarını perdelediğine dikkat çeken yetkililer, örgütün, infaz edilen örgüt mensupları için ''taziye çadırları'' kurdurduğuna, ayrıca en yakın arkadaşları tarafından öldürülenler için sahte ve ucuz ''kahramanlık'' hikâyeleri yazdırdığına dikkat çektiler.

http://www.ensonhaber.com/pkknin-infaz-tarihi-2011-02-06.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde Bir Kişi, Polis Merkezine Atmaya Çalıştığı Bombanın Elinde Patlaması Sonucu Yaralandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir kişi, polis merkezine atmaya çalıştığı bombanın elinde patlaması sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Uluyol polis merkezinin bahçesine, el yapımı olduğu belirlenen patlayıcıyı atan E.A, patlama olmaması üzerine elindeki ikinci düzeneği atmaya hazırlandı.

Bu düzeneğin elinde patlaması sonucu yaralanan E.A, olay yerinden kaçmaya çalıştı. Kısa süren kovalamaca sonucu polis merkezine 500 metre uzaklıkta yaralı halde yakalanan E.A, Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili bölgede geniş güvenlik önlemi alındı. - DOĞUBAYAZIT (Anadolu Ajansı)

http://www.haberler.com/polise-atmaya-calistigi-bomba-elinde-patladi-2527268-haberi/ Mesajı Paylaş

O eller bir daha kullanılamaz inşallah! Burdan tüm Türkiye'nin ortak duygusu olan bedduamızı da gönderdik. Mesajı Paylaş

İnşallah iki kolu da sakat kalır , ben oradaki doktor olsam şak diye keserdim kolunu bir bahaneyle köpek gibi sürünsün o. çocuğu... Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Alıntı yapılan: boxer - 09 Şubat 2011, 23:39:49
İnşallah iki kolu da sakat kalır , ben oradaki doktor olsam şak diye keserdim kolunu bir bahaneyle köpek gibi sürünsün o. çocuğu...

Ampute diyorsunuz ha ! Mesajı Paylaş

ELLER YUKARI HERÞEY AJAN SHEPPARDIN KONTROLU ALTINDA. [SGA 5X19-VEGAS] (STARGATE ATLANTİS CSI VERSİON EPİSODES)

Evet aynen bakalım polislerin yerine kendi kolu bacağı kopunca ne hissedecek. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz