PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

ucuncu dunya savasi ciksaydida o karmasada boylelerini ortaliga salip izsiz tozsuz yok etseydik.netde terorist gordun yada yandasi sorgu-sualsiz kursuna dizeceksin vatan haini ilan ederek. Mesajı Paylaş

Evet elleri ampute etmek lazim, biraz yuksek tutum boynundan itibaren Mesajı Paylaş

caydırıcı  cezalarımız  olmadan  bu olayları  bitirmemizde  mümkün  görünmüyor ,  adamlar  dağda  hayvan  gibi  yaşamaktansa  giderim   hapiste  bir sürü  arkadaşımla  beraber  insan  gibi  yatarım  deyip  ellerinden  gelebilecek  hertürlü  kötülüğü  yapıyorlar  bence  adam  öldürmeye  tam teşebbüs  olan  bu gibi terör  olayları için idam  getirilmeli. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Vugar - 10 Şubat 2011, 01:11:05
ucuncu dunya savasi ciksaydida o karmasada boylelerini ortaliga salip izsiz tozsuz yok etseydik.netde terorist gordun yada yandasi sorgu-sualsiz kursuna dizeceksin vatan haini ilan ederek.

Aynen katılıyorum Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Sayın yetkili, koskoca terör bölümü ne işe yarar? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

polise ve askere karsi kullanan elleri keseceksin bileklerinden birdaha bakalim atabileceklerimi ..... Mesajı Paylaş
Özgürlük için Pardus...

Yok arkadaş, duvara söylüyoruz sanki. Diğer yöneticilerin görevlerini yapmaması konusunda oldukça dertli olan yönetici arkadaş, yine yanlış bölüme konu açmış, uyarmışım, umursamamış bile. Kime diyorum beeen.

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 10 Şubat 2011, 22:56:55
Sayın yetkili, koskoca terör bölümü ne işe yarar?
Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Kusura bakmayın yeni görmüşüm konuyu, Arasıra telefondan girdiğim için bu kadar ayrıntılı muamele yapamıyorum konular üzerine.

Þunu belirteyim, Bölümün sorumlusu mu bunları takip edecek yoksa konu açanlar mı? Tamam ben yanlışlık yapmış olabilirim, özür dilerim ama bunu neden bana mal ediyorsunuz sürekli. Ben miyim bölümün yöneticisi?

İyice günah keçisi oldum, hadi hayırlsı... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: RekarnO - 13 Şubat 2011, 18:57:47
Kusura bakmayın yeni görmüşüm konuyu, Arasıra telefondan girdiğim için bu kadar ayrıntılı muamele yapamıyorum konular üzerine.

Þunu belirteyim, Bölümün sorumlusu mu bunları takip edecek yoksa konu açanlar mı? Tamam ben yanlışlık yapmış olabilirim, özür dilerim ama bunu neden bana mal ediyorsunuz sürekli. Ben miyim bölümün yöneticisi?

İyice günah keçisi oldum, hadi hayırlsı...

Ben de şunu belirteyim: İMAM BÖYLE YAPARSA CEMAAT NE YAPAR. 
Bir değil, iki değil...  >:( >:( Mesajı Paylaş

İlla dört dörtlük insan mı olalım. Ben hata yapamazmıyım. Bu kadar işin gücün arasında vakit bulup burayla ilgilenmeye çalışıyorum yinede yaranamıyorum, Daha ben ne yapayım. ?

Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz