PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Senden dört dörtlük olmanı isteyen mi var? Ama bir yönetici olarak sürekli konuları yanlış yerlere açman da fazla oluyor ama. Bir insan bir hatayı bir kere yapar. Sürekli yapıyorsa o zaman bir sorun var demektir. İnsan biraz dikkat eder. Üstelik diğer yöneticilerin görevlerini yapmamalarından sürekli şikayet eden biri olarak... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Ben hatalarımı inkar etmedim, Bende hata yapıyorum hatta özür diledim, Daha ne yapayım bilmiyorum. Sadece ben yanlış yapıyormuşum gibi davranıyorsunuz. 3 kişi siteyi idare etmeye çalışıyoruz. Sana onlarca defa söyledim ama beni dinlemiyorsun. bu kadar adam siteye yetmiyoruz. Benim burada 2 bölümüm var ilgili olduğum. Ama nedense bütün siteye ben bakıyormuşum gibi hissediyorum kendimi. senin ve hüsnünün olmadığın zaman hatta olduğunuz zaman bile herşeyi ben takip ediyorum, E bırakında o kadar hatamız olsun. niye bunu yüzüme vuruyorsun anlamadım. Tamam ben hatamı kabul ediyorum, mazeretimide söyledim ama ısrarla bana kızıyorsun.
Murat abi seninle aramızda iletişim sorunu var. birbirimizi anlamıyoruz. ya bende sorun var ya ikimizde. ama şunu kabul et abi sen beni dinlemiyorun, Ne dersem diyim umrunda değil. Meseleyi kişiselleştirmiyorum ama bende bir yere kadar idare ediyorum. ya hep bereber bunları konuşalım ya da herkes kendi kafasına göre takılsın.
Kaç gündür yazıyorum yöneticiler toplansın konuşalım diye ama kimse oralı değil. Herkes bilsin söylüyorum, artık ben yetmiyorum, yetiştiremiyorum.

Artık ortada sorun kalsın istemiyorum. çok doldum artık ben. bütün üyerlerde yönetimde bilsin bu olayları, herkesle konuşucam, kimin benimle derdi varsa söylesin bileyim.

artık yorumdum ..... Mesajı Paylaş

Ben seni anlıyorum. Ama sende anlayış sorunu var. Süreli yöneticilerin görevlerini yapmamalarından şikayet edip değiştirelim diyorsun. Ben de gerek yok, şimdilik bu kadro ile çok iyi gidiyoruz diyorum. Kafan birtürlü basmıyor. Saplanıp kalmışsın.

Sürekli şikayet ettiğin halde, sürekli yaptığın bir hata hakkında uyarıyorum, yine kafan basmıyor. papağan gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. Yeter artık. Ya sürekli şikayeti bırakır işini düzgün yaparsın, ya da görevi bırakırsın. Uğraşmayacağım böyle Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Madem ki bu kadar rahatsız ediyorum sizi o zaman bırakıyorum, Benden daha iyi yapan biri çıkar bu görevleri.

Bu kadar yaptığım şeye rağmen yaranamıyorsam, birinizde çıkıp 'bu kadar uğraşıyorsun, teşekkür ederim' demeyi bilmiyorsanız tek birşey diyeyim. Yazıklar olsun.

bu kadar zamandır yaptıklarım uğraştıklarım kimseni umrunda değil ama iki konu yanlış açmışım diye demediğinzi bırakmadınız.

son olarak murat abi sana bu sözüm. Bu kadar dertliysen ve uğraşamıyorsan o zaman neden bizleri topladın bu kadar. Biz herkesin iyiliği için çalışıyoruz ama sen mutlaka birilerinin yanlışlarını kolluyorsun. senin için yaptığım şeyleri salakca diye dillendiriyorsan sana daha fazla söz edemem.

dediğim gibi yazıklar olsun...

bundan sonra bende normal biri gibi davranıcam. O zaman görecem savunduğun yöneticileri. Bu kadar boş beleş adamla doldurdun siteyi, kimsenin sesi çıkmıyor. artık adam kayırmayı vazgeçte işe layık birilerini koy o yönetime..

son olarak herkese söylüyorum, benimle ilgili derdi sıkıntısı olan varsa söylesin. herkes açsın ağzını...kimin ne derdi varsa döksün ortaya..

.... Mesajı Paylaş

son olarak giderken söylüyorum. Enes38, efsane asker, hawkerx. bunlar gerçekten iyi adamlar benim yerime bunları alın yönetime.. buda benden son iyilik olsun size.. Mesajı Paylaş

İki mi? Dalga geçiyorsun herhalde. Normal bir üyeden daha fazla yanlış bölümlere konu açtığının farkında bile değilsin anlaşılan. Üstelik kendini Trb de sanıp sürekli üyeleri azarlaman, açıkca tehdit etmen vs de cabası. Kaç defa uyardım seni. Kaç defa yanlışlarını kolladım senin de????
Yöneticisin ya!

Kimleri kayırıyor muşum yaz bakalım? Ben de bileyim şunları?
Bunları yazarken sana bu gazı kimler veriyor onu da yazıver istersen.
Bozuk plak gibi aynı söylemeye devam ediyorsun sadece.
Boş beleş adamlar dediklerin kimler senin? Mesajı Paylaş

bedirhan, adam bana hakaret etti ama kimse sesini çıkarmadı.bir ara göründü kayboldu.
nuri, beni aşağıladı kimse sesini çıkarmadı.ayrıca genel yönetici birde. ne yaptıysa.
Reconnaissance, senin yeğenin. Daha kim olduğunu bilmeden yönetici oldu.
Subutay, birkaç yazı yazdı yönetici oldu.
süper çavuş, bu kim bilmiyorum bile.
the demons, kimsenin tanımadığı başka bir daha.
Warlord,27 iletiyle yönetici oldu.
Wild Eagle, karşı çıkmama rağmen birkaç çevirme yaptı diye yönetici oldu.
WOLF, adamı gören yok..
Arslan. adama onlarca mesaj attım, banamısın demedi. daha yazısını göremedik..
çaça, birkaç resim ekledi yönetici oldu..

şimdi bu adamların hepsini sen tanıyorsun. ama sorsan birbirlerini tanıyormular, kimsenin birbirinden haberi yok.
adamları aylardır gören yok. ne etkileri var ne de yaptıkları. Þimdi bunlar mı yönetici.işlerini yapan adamlar bunlar mı? herşeye yeten adamlar bunlar mı? çok mükemmel adam bunlar mı?
soralım üyelere bu adamların hangilerini tanıyorlar. Bu adamları sen yerleştirdin oraya. Kimse ne olduğunu bilmiyor. bizlerin fikrini aldınız mı yönetici yaparken? yok. Bunlar kendilerini kanıtladımı yönetici olmak için? yok. bu güne kadar bir işe yaradılar mı? yok.. hep yok.. ama adamlar yönetici..!  yüzlerce kez söyledim. işe yaramayan adam yöneticilik yapamaz diye. ama sen ısrarla bu admları orada tutuyorsun. bunlardan daha çok o yerleri hak eden adamları görmezden geliyorsun.. şimdi bu adam kayırmak değilde nedir?

hiç bir zaman yöneticilik getirilerini kullanmadım. insan olana insan gibi davrandım. herkesi gizlice uyardım. ama anlamayan olduğu zaman zaten herkese söyledim. ne olduklarıı. Aliaslan gibi adamları çok uyardım. sizede söyledim ne olduklarını ama kimse beni sallamadı. sonra iş işten geçti tabii. Kanas, adam küfür etmedik yer bırakmadı. ama suçlu diğerleri ve ben oldum. ve hala sitede.

Herkes açsın ağzını, söylesin gerçeği. Ben hala seni bi abi olarak seviyorum ama yanlış yaptığınıda söylüyorum. sende yanlışlar yaptın bizde görmezden geldik. hiç kimse yüzüne vurdumu yanlışını? bil ki herkes seni sevdiği için katlandı bunca şeye.
Öyle ki kendinden olmayan lara karşı senin gibi düşünmeyenlere karşı,görünmez bir tavır aldın. kimse sana karşı sesini çıkardı mı? bunca zamandır işi siyasete döktünüz. O kadar size söyledim yapmayın diye ama hiç biriniz sözlerime kulak astınız mı?

Þimdi murat abi ve diğer herkes. Bu yazdıklarım gerçek mi yalan mı? sizce herşey böyle mi değil mi?

Ben size çok önceleri demedimmi bu böyle gitmez. elkinde sonunda parçalanacaz herşey trb deki gibi olmaya başladı dedimmi demedimmi?

ama siz hiç sallamadınız bile beni..

dediğim gibi ben daha ne yapayım...... Mesajı Paylaş

Hepsi palavra...
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.
Defalarca dediğim gibi dünyadan haberin yok. Birilerinin verdiği gazla ilerliyorsun.

Bu arkadaşların iletileri az iken yönetici olmalarından daha doğal birşey yok. Çnkü siteyi kurduğumuzda, daha üyeler yokken yönetici oldu çoğu. Ve katkıları tartışılmaz.

Kim sana hakaret etti bilmiyorum. Haber verseydin müdahale ededim. Zaten pek kimsenin hakaret ettiğini de sanmıyorum. Çünkü defalarca dediğim gibi anlayış sorunun var.

Reconnaissance benim yeğenim falan değil. Hatta benim hiç yeğenim yok.
Sayın Subutay sitemizin en yaşlı yöneticisi. Bölümü belli ve yeterince katkıda bulundu. Geçirdiği ciddi bir sağlık problemi nedeniyle uzun süredir siteden uzak kaldı. Þimdi de ara sıra yardımcı oluyor.
Süperçavuş yönetici bile değil. Uyu sen. Kendisi savunma sanayini uzun yıllar takip eden, oldukça bilgili ve alçak gönüllü bir arkadaşımız.
the demons da aynı şekilde sitenin kuruluşunda epey katkısı olmuş ve özel işleri nedeniyle bu aralar katkıda bulunamayan değerli bir arkadaşımız.
Warlord da kendi bölümünde çok katkısı bulunnan ve bilgili bir arkadaşımız.
Wild Eagle hiçbir çeviri yapmadı, uydurma. Sadece fotoğraflar bölümüne bol bol fotoğraf ekledi. Verdiğim görevi başarıyla yerine getirdi.
WOLF çeviri yapan arkadaşımız. Bedirhan gibi hepsinin özel işleri yoğun. ÖSS vs sağolsun. Ama hepsi değerli ve görevleri onları her zaman bekliyorlar.
Arslan sitenin teknik destek sağlayan yöneticisi. Siteyi kuran, gerekli eklentileri vs gerçekleştiren arkdaşımız. O da görevini aksaklıklarla da olsa yapıyor. O nedenle boşuna yazı bekleme ondan.
Caca da yeterli katkıda bulundu. Þu an kapalı olan silahsistemlerinin yöneticisi ve sağlam konuları orada bulunuyor.
Gördüğün gibi ben hepsini tanıyorum ve neler yaptıklarını, şu an nerelerde ne işlerle meşgul olduklarını çok iyi biliyorum. Þu anki sitede yönetici iş yoğunlupu o zamanki kadar yoğun da değil ki. O zamanlar bomboş olan bir siteyi kısa sürede doldurmaya çalıştık. başardık da...

Onlar senin sürekli yaptığın gibi hiçbir şikayette bulunmuyorlardı görevlerini yaparken. Yaptıkları karşılığında teşekkür falan da beklemediler. Son derece alçak gönüllüler. İstersen uzun süre katkıda bulunamadıkları için görevi bırakabileceklerini söyleyenler bile oldu. Senin ısrarla istediğin bazıları gibi kendilerini adeta savunma sanayi müşteşarı ilan etmediler hiç. Neredeyse hiç hata da yapmadılar. Teşekkür bekleyip vefadan dem vurmaya çalışan sen bendne nasıl böyle bir vefasızlığı istersin. Bu ne cüret?

Kısacası hiçbirşey öyle değil...

Ekibimden son derece memnunum. Memnun olmadığım konuları zaten kendilerine gerekli gördüğümde iletiyor ve gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. O nedenle aynen yola devam ediyoruz. İleride gerek görürsek yönetici alırız. Ama alacağımız kişiler kesinlikle şovmen olmayacaklar... Mesajı Paylaş

Meseleyi kişiselleştirmenin anlamıyok. Hiç bir yere varamayız böyle. Bu saydığın adamlar senin için önemli olabilir. saygı duyarım ama benim nazarımda değerleri sıfır. sen yöneticilerden ne bekliyorsun bilmiyorum ama ben kimsenin beklediği gibi ya da istediği gibi biri olmadım. Hep doğru olanları yapmaya çalıştım ama uzaktan başka türlü görünüyorsa ona birşey yapamam. ben birkaç kişinin istediği değil herkesin istediği gibi biri oldum kimse buna laf edemez. ben hep istediklerimi ya da istemediklerimi yazdım. bu adamlar benim istemediklkerimden, hatta kendilerini savunamıyorlar bile. dediğim gibi ben hep herkesin beklediği gibi biri oldum. bundan sonra da  öyle olacam.
kimin kafasında ne var bilemem ama doğruyu bulmak zaman alıyor. buldumu da kabul edilmiyor..

Vefa konusunda kimse ağzını açamaz bana. Hakkım olan şeyleri istemek vefasızlık değil. o sevmediğiniz trb de altın üye olmak üzereydim ama burası için herkesi sildim. kendi isteğimle bıraktım orayı. herşeyimi buraya verdim, bu yüzden vefa istemek benim en tabii hakkım. bunu istiyorum diye de kimse bana tavır alamaz.

dediğim gibi benimde yanlışlarım oldu, bunları inkar etmiyorum ama yaptıkların yanlışların yanında okyanus misali..
bende bazı şeylere göz yumdum ama kimseye çıkıpta yaptığı şey yüzünden aşağılamadım veya kin kusmadım..

her ne kadar olursa olsun sen benim yineden abim kalacaksın.ben sana kesinlikle kızmıyorum hatta hak veriyorum. İster söv ister döv  ama ben yinede burda kalıcam ve burası için çalışıcam. taki arkama bakıp herşeyin en iyisini yaptığımı görene kadar...

daha fazla uzatmanın alemi yok. şu saatten sonra normal bir üye olarak devam edicem sitede. yine aynı ben yine aynı recep olacak karşınızda. değişen birşey olmayacak. takii siz beni bırakana kadar...

Mesajı Paylaş

SKYWOLF un siyasi görüşleri doğrultusunda hareket ettiğini söylemişsin bu doğru ancak çoğu insanın başaramadığı gibi bunu minimize etmeyi başarmıştır , ben bugüne kadar kendisiyle defalarca karşı karşıya  gelmiş biri olarak söylüyorum siteyi tarafsız bir şekilde yönetmiştir. Mesajı Paylaş
Güçlü Ekonomi , Güçlü Ordu , Güçlü Türkiye

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz