PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

oha ya.. bayrağa oturmuş gerizekalı. bilmiyorki vatan millet sevgisi nedir, bayrağın bir milletin namusu olduğundan habersiz olan ileri zekalı 100de 30 luk kesim hakikaten zeki, kıçı acımasın diye bayrağa oturuyor gayet mantıklı. geri kalan 100de 70lik gerizekalı dedikleri kesimde dağda taşta bayrak dalgalansın diye kan döksün şehit olsun. atatürk'ün dediği gibi kahramanı kadar hainide bol bir milletiz. hey gidi elindeki parti bayrağını türk bayrağından üstün görüp kıçını bayrağa yaslayanlar bu milletin sizin gibi ileri zekalılara çok ihtiyacı var =P.....

Mesajı Paylaş

kimse boşuna kasmasın herkesin rengi belli herkes dalgasına baksın siyasete bulaştırmayın burayı,az beyni çalışan kimin ne olduğunu biliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=NkejyaAg4Nc&feature=player_embedded
el gringo
Mesajı Paylaş

Lütfen siyasete girmeyelim. Siyasete girince arkadaşlık ve siyaset ters mıknatıslanma yapıyor :D. Başbakanımız değiştim artık diyor ama... Anadile gelince isterlerse kullansınlar efenim, karşı değiliz ki kullanıyorlar. Ama dünyanın resmi dil tektir, devlette kullanılan dil tektir. ABD'ye bakın rafine bir millet yok ama eğitim tek dil ingilizce. Yani böyle saçmalıklar olmaz. Anayasada Kürt milleti halkı geçeceğine Türk milleti de kaldırılsın eşit olalım. Türkiye halkı diye. Neymiş bu anayasa Kürt halkının sorunlarına çözüm bulmuyormuş. Ulan manyak! Nüfus cüzdanında T.C. vatandaşı geçmiyor mu? Kime farklı davranılıyor? Biz de eksiklerin ceremesini çekiyoruz. Çok siyasi oldu bu Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: TCG Dumlupınar - 20 Şubat 2011, 19:02:51
oha ya.. bayrağa oturmuş gerizekalı. bilmiyorki vatan millet sevgisi nedir, bayrağın bir milletin namusu olduğundan habersiz olan ileri zekalı 100de 30 luk kesim hakikaten zeki, kıçı acımasın diye bayrağa oturuyor gayet mantıklı. geri kalan 100de 70lik gerizekalı dedikleri kesimde dağda taşta bayrak dalgalansın diye kan döksün şehit olsun. atatürk'ün dediği gibi kahramanı kadar hainide bol bir milletiz. hey gidi elindeki parti bayrağını türk bayrağından üstün görüp kıçını bayrağa yaslayanlar bu milletin sizin gibi ileri zekalılara çok ihtiyacı var =P.....

Bravo yani. Gerizekalının biri bayrağın üzerine oturdu diye ülkenin %30'nu bayrağın bir milletin namusu olduğundan habersiz, hain ilan eden bir zihniyet. Pes doğrusu. Futbol takımı destekler gibi parti destekleme. Bu konuda da gayet güzel siyasi propaganda yaptığınız için canım konuyu kilitliyorum. Tekrarlamayınız... Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Iraklı Kürtleri Bölgesel Yönetimleri Aleyhine Ayaklandırarak Bölgede Tutunmaya Çalışıyor.
Türkiye, İran ve Suriye'nin etkili operasyonları nedeniyle bölgede yalnızlığa mahkum olan terör örgütü PKK, Libya ve Mısır'da yaşanan olayları bahane ederek, Iraklı Kürtleri KDP ve KYB bölgesel yönetimleri aleyhine ayaklandırarak bölgede tutunmaya çalışıyor.

Irak'ın Süleymaniye kentinde geçen hafta KDP ve KYB'nin il örgütü binalarına yönelik saldırıları organize ettiği belirlenen terör örgütü üst düzey sorumlusu Faik Gulpi'nin tutuklandığı bildirildi. Halepçe İdari Mahkemesi tarafından yargılanan ve tutuklanmasına karar verilen terör örgütü sorumlusu Faik Gulpi'nin, Süleymaniye'de KDP bürosuna yönelik silahlı saldırının yanı sıra, Mısır ve Libya'da yaşanan olaylardan hareketle, Iraklı Kürtleri KDP ve KYB yönetimleri aleyhine kışkırtan protesto eylemlerini de organize ettiği gerekçesiyle tutuklandığı kaydedildi.

PKK tarafından geçen hafta KDP ve KYB yönetimleri aleyhine organize edilen protesto eylemlerinde 4 kişi ölmüş, 200'e yakın kişi de yaralanmıştı. KDP ve KYB'ye bağlı yerel güvenlik birimlerinin, Süleymaniye dışında, Ranya, Kelar, Kifri, Derbendihan, Koysancak, Pencevin, Çarkorna, Halepçe, Helbet'te Iraklı Kürtleri bölgesel yönetimler aleyhine ayaklanmaya yönelik eylemleri organize ettikleri belirlenen terör örgütü sorumlularından Fatma S, Pervin A, Zana R, Fuat M, Mahmut A. ve Hevi H'nin yakalanarak cezaevine konuldukları bildirildi.

KYB Siyasi Büro Sözcüsü ve Basın Bürosu Sorumlusu Azad Cundiyani, geçen ay Süleymaniye'de neşredilen "Kürdistani Nwe" gazetesine yaptığı açıklamada, PKK'nın eylemsizlik kararını uzatmasının ve koşulsuz silah bırakmasının, hem Kürtler, hem de örgüt için en doğru karar olduğuna dikkat çekmişti. - ANKARA (Anadolu Ajansı) Mesajı Paylaş

Bu bölümü tamamen unutmuşumda.Kusura bakmayınız.  ::) Mesajı Paylaş

Türkiye'nin sürüklendiği noktayı görebilmek için İnsanımızın biraz araştırma yapması gerekiyor...Maalesef Ülkemizde Kültür,Eğitim,Okuma,Sosyal Kişiliği Geliştirme Düzeyinin düşük olması buna engel olmaktadır.

Türkiye Nereye Gidiyor?

TBMM ' de Kabul Edilen İKiz Yasalarını Okuyunuz. ( 1.Maddesi Özellikle)

Kabul edilen AB Çerçeve Müzakere belgesinin 1o ve 11.Maddelerini Okuyunuz....

Devam Edelim....

BDP ve PKK Anayasada Kürt Kimliğinin Tanınmasını İstiyor.

Anayasaya Türkiye Cumhuriyetini Türk ve Kürt Halkı Kurmuştur İfadelerinin girmesini istiyor...

BDP ve PKK Söylemlerinde Kürt Azınlık Sözcüğünü burakarak Kürt Halkı Sözcüğünü Kullanmaya başladı...

Þİmdi Soruyorum...

1 - Neden

2 - Türkiye açısından tüm bu gelişmelerin  Muhtemel Sonucu Ne olacak...?

Evet İnceleyin ve yazınız..

Bakalım Hangi Arkadaşlarımız doğru sonuca varabilecek?

Mesajı Paylaş

Televizyonlarda herkesin ağzında bir "kürt halkı" lafıdır gidiyor...

Duydukça çıldıracak gibi oluyorum., boğazını sıkıp canını alasım geliyor söyleyenin...

Ne kürdü ne halkı yahu... Bir ülkenin bir tane halkı olur. Kürtler ayrı bir yerde izole şekilde yaşayan insanlar mı?

"Kürtler" vardır, tamam. Güneydoğu halkı diyebilirsin, kürtlerin çok olduğu bölgeye. Herhangi bir bölgenin halkı olur. Þu köyün, bu şehrin halkı denilir.

Kürt halkı nediir ya? Kidir, nedir? Nerde yaşar?

Ya sabır... Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

Özellikle deniyor işte. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Sayın rstr617

Yazdıklarınız Tamamen doğru , bizlerin düşüncesini yansıtıyor..Ancak ben , Þu anda  BDP ve PKK açısından var olan gerçek söylemleri yazarak
bir yerde var olan gelişmelerden yola çıkarak sonuçlara varılmasını istemiştim. Þu anda Gündemde var olan hususlar bunlar...Konuyu Lütfen inceleyiniz ve Türkiye Nereye Gidiyor Muhtemel Sonuca Varmayı deneyiniz.
Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz