PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

en büyük tehlike ''Türkiye Kürtleri...'' diye başlayan köşe yazıları ve söylemleridir. Sadece bizi değil bölgedeki diğer 3 devleti e ilgilendirir. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Ben "Türkiye Kürtleri" sözünde bir yanlışlık görmüyorum. Doğrusu budur. Türkiye Kürtleri Türk Halkının bir kısmıdır. Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

"DoğRusu" yazarken ben r harfini büyük yazmadım. Nasıl böyle çıktı? Mesajı Paylaş

ruhumuz var teslim etmeden önce

forum motoru millet isimlerini otomatikman editliyor. doğ-Rus'u olarak algılamış.

senin algılaman seni ilgilendirir. ama halka zorla empoze ettirilmek istenen başka şeyler var. Mesajı Paylaş
''Başarının sırrı amaca sadakattir.''

Anayasanın bozulmasına kesinlikle karşıyım.Anayasaya kürt halkı ibaresi girmedikçe bir sorun yok onun haricinde kürt olana kürt derim kürtleri de severim.

Mesajı Paylaş

Bakın ben kafamı biraz karıştıran bir şey yazacağım. Biraz PKK'nın da dışına çıkabilir ama.

Yalçın Küçük. Kimdir bu adam? Marksist, komünist düşünceye sahip kalpaklı amcamız. "apo" ya kardeşim diyen, kandile selam gönderen, kürtçe konuşma yapan, pkk ile haşır neşir olan insan. Peki aynı zamanda ne? Balyozda tutuklanan askerlerin serbest bırakılmasını istiyen, bu askerlerin arkasında olan kişi. MHP ise ülkücü parti ve Engin Alan balyozdan yargılanırken onu milletvekili adayı yapacağını açıkladı. Bakıyorum MHP milliyetçi Yalçın Küçük hem Komünist hem pkk yanlısı hem de Bahçeliye teşekkür ediyor.???Engin Alan ise aponun yakalnmasını sağlayan 1 numaralı adam. Ama aponun kardeşinin çağrısı ile milletvekilliğine aday oluyor. Milliyetçiyim diye geçinen adam Bahçeliye bakarsın kürt denmesine tahammül edemez, aponun kardeşinden tebrik alır. Yalçın Küçük'e bakarsın Bahçeliye teşekkür edr, komünisttir. pkk nın arkasındadır, askerlerin mahkumiyeti onu rahatsız eder.

Artık ipin ucu kaçtı gibi. Ne yapaklarsa hızlı bir şekilde işi bulandırmadan bitirsinler. Yoksa 2-3 yıl böyle devam edecekse, bu iş sulanır. Mesajı Paylaş

Farkında değilsin galiba, içeri girenlerin tamamı Türk halkının büyük çoğunluğunun gözünde kahraman oldular. Tabi benim gözümde de öyle. Keşke benide alsalar Eregenekon'dan içeri. Çocuklarıma anlatacak bir şeyim olurdu. Mesajı Paylaş
Ne Mutlu Türküm Diyene. Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Alıntı yapılan: kanas - 06 Mart 2011, 19:42:21
Farkında değilsin galiba, içeri girenlerin tamamı Türk halkının büyük çoğunluğunun gözünde kahraman oldular. Tabi benim gözümde de öyle. Keşke benide alsalar Eregenekon'dan içeri. Çocuklarıma anlatacak bir şeyim olurdu.
Büyük Çoğunluğumu? O büyük Çoğunluk Dediğin insanlar Eğer O içeri Girenleri Kahraman Gibi görseydi O (Sözde) Kahraman Dediğin insanların avukatlığını yapan bir partyi Tercih ederdi? O partinin  Genel Durumu? Yani boşş lafff Sende Vatana İhanet yaparsan Neden olmasın? Çocuklarına ozman anlatacağın çok şey olur 4 duvar arasında ne anılarını anlatacaksan tabii....... Mesajı Paylaş

Sayın kanas. Abi ben ne diyom siz ne diyorsunuz? :). Yalçın Küçük diyorum kahramanlık diyorsunuz. PKK'nın savunucusu apo ile envai çeşit videosu var. Bir bağlantı kurabilen var mı? Onu soruyorum. Absürdlük var. Geçende ülkücülerin sağda solda paylaştığı BOP ile ilgili video vardı baktım. YAv bakıyorum Tek Türk diye vatandaşın bri koymuş. Kurt murt resmi var. Videonun hazırlandığı kaynaklara bakıyorum hepsi komünist solcu kaynaklar. Aydınlık dergisi, doğu perinçek... Dünya tersine mi döndü. Şimdi bu davayı da sulandırdılar.Yıl 2007 idi, tutuklama oldu, 2011 hala tutuklanıyorlar iş yok. Zaytung da falan makaraya alıyorlar artık. Mesajı Paylaş

şimdi burda ne yazılsa boş siz seçimlerden sonraki filimleri seyredin mevzu çözülecek az kaldı. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz