PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

videoda  öyle bir drondan bahsedilmiyor.
bir çeşit hava savunma sistemi gibi bir dron  iddiasından bahsediliyor o videoda Mesajı Paylaş

Alıntı YapEnrique Lopez : Ispanya Anayasa Mahkemesi Yargici

Türkiye cok garip bir ülke. Devletin askeri daglarda terörist kovaliyor. Ayni Teröristleri acikca destekleyen partiye meclis parlementosunda yer veriyor.  Biz sadece bask bölgesinde terörist faliyetleri kinamadiklari icin Batasuna partisini kapattik. Türk Anayasasi ise Terörist partiyi kapatmayi birak adamlara destek olmak icin kendilerini paraliyor.

Mesajı Paylaş
]

Dayamışlar arkalarını okyanuş ile  Fransa'ya ; terörle mücadele ettiklerini zannediyorlar....

Bizim coğrafya-komşular (Irak,İran,Suriye,ABD,AB,Ermenistan,Yunanistan,Faşist Rusya)  ile İspanya 40 parçaya bölünürdü haberleri yok nelerle mücadele ettiğimizle... Mesajı Paylaş

Alıntı YapTsk K.Irak'ta Savas ucaklari, Anka, Akinci, Tb2 ve Atak helikopterleriyle metina gara bölgelerine yogun hava harakătı düzenliyor.

Mesajı Paylaş
]

Us bölgelerine baharın gelmesine yoğun saldırılar oldu. Sehit verdiğimiz saldırılar medyaya yansıdı. Başta Gara olmak üzere K.Irak'ın daha içlerine doğru bir süpürme harekati yapılabilir.
Mesajı Paylaş
Þehit Piyade Yarbay İlker Çelikcan. Saygı ve Rahmetle.

YPG/PKK 450 Bin askerimiz oldu. ABD bize AH-64 verdi, pilotlarımız uçuruyor vs diye TSK'ya sataşıp internette progaganda yapıyor. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: mehmet05 - 07 Mayıs 2024, 00:19:36
YPG/PKK 450 Bin askerimiz oldu. ABD bize AH-64 verdi, pilotlarımız uçuruyor vs diye TSK'ya sataşıp internette progaganda yapıyor.

Keşke düzenli ordu yapısına geçseler. Bizim için çok daha kolay lokma olurlar. Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Japonya, terör örgütü PKK'ya fon sağlayan yandaşlarının varlıklarını donduran yasayı onayladı.

Japonya, ülkede yapılanma faaliyetlerine başlayan terör örgütü PKK'yı fonlayan yandaşlarıyla ilgili önemli bir karara imza attı.

TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELERİNİN VARLIKLARI DONDURULDU
Japon hükümeti, PKK terör örgütü üyelerinin Japonya'daki tüm varlıklarını dondurdu. Japon polis teşkilatı ise terör destekçilerinin PKK paçavraları ile yürüyüş düzenlemesini engellemek için önlemler alacaklarını açıkladı.

TÜRKİYE'YE İÞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
Öte yandan PKK terör örgütü ile mücadelede Türkiye Cumhuriyeti ile beraber çalışma çağrısında bulunulduğu bildirildi.

JAPON HALKI YÜRÜYÜÞ DÜZENLEMİÞTİ
Terör örgütü PKK, Japonya'daki yapılanma faaliyetlerini sürdürürken, Japon halkı "kültür kurumu" adı altında faaliyet yürüten terör örgütü sempatizanlarına karşı miting gerçekleştirmişti.

https://www.haber7.com/dunya/haber/3423537-japonyadan-pkk-karari-mecliste-onaylandi-turkiyeye-cagri Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz