PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, "İmralı hazır, sayın Öcalan hazır. Peki devlet hazır mı? Sıra bu çağrıyı yapanlar ve destekleyenlerde. Artık bu sözü hayata geçirme zamanı"

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 24 Ekim 2024, 09:45:30
Devlet Bahçeli'nin terörist başı ile ilgili sözlerinden sonra Mansur Yavaş'ın 2023 yılında yaptığı konuşma yeniden gündem oldu:

"Çıkarırsanız da yine siz çıkarırsınız."

Bütün troller, yandaş gazeteciler hep bir ağızdan yeni çözüm sürecini ilan ettiler...
Yakında başlarlar yine " Analar ağlamasın" ajitasyonlarına...
BOP tam hız devam ediyor...

Sn Serkan

Apo mecliste konuşsun diyen bahçeliye....

Erdoğan'dan da destek geldi "tarihi fırsat kaçırılıyor" diye

Fakat burda hiç konuşulmadı..

Arkadaşlar hani terörle mücadele eden iktidar ortakları var milliyetçiler diyorlar ya...

Buyrun terörle mücadele eden iktidar ve ortağını açıklamaları ortada..

Siz diyorsunuz ya bahçeli açıklama yapmasaydı bu tusaş saldırısı olurmuydu diye?

Asıl unutulan birşey var toplum olarak balık hafızalıyız

Zamanında 2015 seçimleri öncesi zamanın önemli isimlerinden Recep Tayyip Erdoğan o zaman için biz seçilmezsek ,ülkede kaos olur,teroristler kol gezer şeklinde açıklamalarından sonra...

Ülkede kaos ve terör saldırıları bombalı eylemler olmuştu...

Yani terörle mücadele ediyorum diyenlerin aslında iktidarları uğruna halkı nasıl tehdit ettikleri aynı şekil terörle gizli bağlantılarının oldukları unutulmamalı akıllardan çıkmamalı...

Balık hafızalı olduğumuz için hatırlatayım dedim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: putty - 24 Ekim 2024, 18:17:46
Teşekkür ederim denizci ama biraz toparlamazsam terör sevici sanırlar bunu okuyanlar.
Cenazelerimiz defnedilirken bu konuları detaylandırmak istemiyorum sonra yeri gelirse hissiyatımı paylaşırım inşallah

Yok siz terörle bağınız yada seviciliğiniz falan yok o zaman için yerinde tespitte bulundunuz...

Terörü bitirdik,ezdik,eylem yapamıyorlar diye havaya giren bizdik..

Boyumuzun ölçüsünü aldık. Mesajı Paylaş

Bu terör saldırısı Türkiye'nin BRICS başvurusuyla ilgili diyen bir arkadaşımız vardı...Son dakika haberi geldi...

Son Dakika: Hindistan, Türkiye'nin BRICS başvurusunu reddetti... Mesajı Paylaş

Sahi birde özgür özel var el arttıran pardon devlet kurduran ...

O yüzden pkk'nın kollanmasını dışardan beklememize gerek yok içerden rant uğruna kollanıyor.

Ki muhalif olarak bu acı gerçeği yazıyorum Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Denizci16 - 24 Ekim 2024, 18:28:55
Alıntı yapılan: putty - 24 Ekim 2024, 18:17:46
Teşekkür ederim denizci ama biraz toparlamazsam terör sevici sanırlar bunu okuyanlar.
Cenazelerimiz defnedilirken bu konuları detaylandırmak istemiyorum sonra yeri gelirse hissiyatımı paylaşırım inşallah

Yok siz terörle bağınız yada seviciliğiniz falan yok o zaman için yerinde tespitte bulundunuz...

Terörü bitirdik,ezdik,eylem yapamıyorlar diye havaya giren bizdik..

Boyumuzun ölçüsünü aldık.

Sayın Putty'nin yaptığı tespit, Irak'ın kuzeyindeki sızma ile ilgiliydi. Yabancı bir devletin desteğiyle, PKK mensupları uçar birlik harekatı yaparak geçici üssümüze saldırmıştı. O bölgede birçok sızma harekatı gerçekleştirdiler, fakat çoğu başarısız oldu. Kendisinin o zaman bölgeyle ilgili yaptığı tespit yanlıştı. Bu saldırıdan sonra faillerin fotoğraflarına bakarak "Bunlar IÞİD'li" demesi gibi.

Konuya dönecek olursak, Devletsiz Bahçeli denen şahsın yaptığı çağrıdan bir gün sonra bu çapta bir saldırının yapılmış olması, örgütün şehirlerde emir bekleyen hücre ya da hücrelerinin olduğunu gösterir. Ciddi bir istihbarat zaafı var. Üstelik, yazılanlar doğruysa TUSAÞ'ta güvenliği özel güvenlik personeli sağlıyormuş. Akıl alır gibi değil.

Mesajı Paylaş

İçim acıyor, dünden beri sinirden ne diyeceğimi bilemiyorum, kendi kendimi yiyorum.

Egemen devlet Türkiye'nin geldiği duruma bak, millete sormadan, iktidarı muhalefeti bir olmuş bir avuç çapulcuya boyun eğiyor, devleti peşkeş çekiyorlar, bir Allah'ın kulu da çıkıp, ne yapıyorsunuz demiyor.

Burayı mutlaka okuyordurlar.

Buna tekrar hatırlatmak gerekirse, Neriman Nerimanov'un dediği gibi; " Vatan, senin götün değil her isteyene veresin"

Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Ocak - 24 Ekim 2024, 20:17:42
Buna tekrar hatırlatmak gerekirse, ruhu şad olsun, Ali Haydar Karayev'in dediği gibi; " Vatan, senin götün değil her isteyene veresin"
Bu sözün sahibi Ali Haydar Karayev değil, tam tersine ona söylenmiştir Neriman Nerimanov tarafından. Ali Haydar bolşeviktir, rahmet okunacak biri bence hiç değildir. Mesajı Paylaş

Teşekkürler sayın Doğu, hemen editliyorum. Mesajı Paylaş

http://gazeteoksijen.com/turkiye/chpnin-tusasa-yapilan-teror-saldirisinin-tum-yonleriyle-arastirilmasi-onerisi-tbmmde-akp-ve-mhp-oylariyla-reddedildi-226360

Tusaşa yapılan saldırı tüm yönleriyle araştırılsın şeklinde yapılan teklif önerisi MHP ve AKP oyları ile reddedildi.

Þaşırdık mı?

Niye terörü bitiriyorlar yada bunlar terörle mücadele ediyor demesin kimse. Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz