PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 16 Mart 2016, 12:26:08
Anlaşılan Barzani Kürdistan fikrini artık gerçeğe dönüştürmesi için birilerinden talimatı almış. Sanki Ankara'da ilk defa patlama olmuş gibi Kürt-Türk iç savaşı çıkar gibi söylemleri, özgür Kürdistan açıklamaları vs bu ara coştu!
Eh ne de olsa sıra bizde!

Biz bunları yıllardır söylüyoruz SKYWOLF... Takip ettiğim kadarıyla sen de hiç çizgini bozmadın.Peki diğerleri!
Yahu Allah' ın doğrusu bir tanedir. Bizler bunları görebiliyoruz da; diğerlerinin gözü kör mü?
İfede ediliş şekli kırıcı, dökücü, yaralayıcı olabilir- hak veririm. Yani denilebilir ki;
'' HOOPPP Kardeşim kendine gel! burası dağ başımı- uslubuna dikkate et! '' denilebilir. HAKLILAR...
Haklı olmalarına haklılar da; Allah' ın doğrusunu söylediğimiz zaman niye
'' HURAAAAAAA hep birlikte üzerimize geldiler o zaman!?'' 
Barındırmadılar yahu- hem de hiç bir yerde... Postayı koydular- Kırgınım.
Burada bir hak yeme hadisesi vardır. O nedenle de doluyum kusuruma bakmasınlar.
O nedenle birazcık dilimizin ayarı kaçmış olabilir- o nedenle kamudan özür dilerim.
Ancak içimiz yanıyor.

Yahu cennet vatan' ı ne hale getirdiler ya... İnsanın içi cız ediyor.
Arkadaşım; memleket bu şekilde yönetilmez dedik. Hatta bir çok yerde yazdım, dedim ki;
Bizim köyün çobanı Murtazayı getirmiş olsak; emin olunuz ki memlekti daha iyi yönetirdi dedik.
Daha kurda,kuşa bir köylünün kuzunu kaptırmış değildir dedik...
Yahu arkadaş, kaç kınalı kuzu gitti ya... Böyle şey olabilir mi ya!
İnsanlar havaya uçtu diye sevinenler oldu- EEE onlar bilmeme neydi.
Yahu arkadaş '' oynanan oyunları görmüyor musunuz biraderler yahu! ''
Þu memlekette bizlerden  başka aklı başında adam yok mu- kalmadı mı? Hep aynı kesim; analitik, matematiksel ve doğrusal- diğerleri ise hep eğri! Bir kere de doğru olduklarını görmedik...
Kendimi çok yanlız hissetmeye başladım haa... En sonun da bende gideceğim- canıma tak etti artık.
Titreyin ve kendinize gelin yahu- EYYYYY BÜYÜK TÜRK MİLLETİ.
TÜRK OĞLU TÜRK  OLDUĞUNU NE ZAMAN İDRAK EDECEKSİN?
İlla ki bir İstiklâl Harbi daha mı yapalım diyorsunuz- ne diyorsunuz yani?
Atalamız İstiklâl Harbini kazanmışlar ve bizlere Cennet bir Vatan hediye etmişler. Niye kıymetini bilemiyoruz?
EYYYYY TROLLERRRRR...

Bugün biraz yanık havadan gidelim- Lütfen müsaade et SKYWOLF-
Rica ederim bu mesajı silme- Özellikle senden rica ediyorum. İçimizi dökelim, rahatlıyalım.
İmkan vermiyorlar ki kardeşim yazalım yahu...Sesimizi soluğumuzu her yerde kestiler. Kırgını...
Belki de tarih bizlere böyle bir misyon yüklemiştir- Küçücük bir görev! Olamaz mı yani!?

Hep Trol- Hep Trol; birazcık da şu fani dünyada bizim sesimiz çıksın ya...
Yıllar oldu boğulduk yahu! Yut Yut, nereye kadar?  YETER ARTIK, BIKTIRDILAR YA...
VATAN ELDEN GİDİYOR ARKADAÞLAR YA... AKLIMIZ BAÞINIZDA MI?
Kusura bakmayın içimizde ki feryadı dile getiriyoruz. Burası arzuhalci değildir emme, içimiz yanıyor.

Al işte sana; Kürt Kantonu Fedarasyon ilan etti! Ne olacak şimdi?
İşte bu sorunumuzu gelin analiz edelim ve Hayırlı bir  iş yapalım.
Trollük yapmadan ama!
Atın dişlerini sayalım... Bundan sonra ki yazım; AH VAH değil - ANALİZ OLACAKTIR.

Kamudan özür dileyerek saygılarımla,

Mesajı Paylaş

Analiz yapalım analiz yapalım diyoruz da;
İnşallah istihbat servislerimiz, emniyet güçlerimiz, ordumuz hazır da bekliyordur. Muhakkak öyledir ve öyle olmalıdır DA!
İlla ki buralar da yazanları okuyup kayıt altına alıyorlardır. Öyle olmalıdır çünkü... Devlet Bu

Efendim,şimdi ortalık da bir sürü haberler dolanmaya başladı.
Sputnik News' ten tutunda Amerikan bilmem ne ajansına kadar; herkes Türkiye genelinde terör dalgası var- GELECEK DİYOR!
Hem de tarih vererek, kendi vatandaşlarını uyarıyorlar.
Bizlere de habire mesajlar geliyor- doğru mu, yanlış mı?
Kamuoyunu aydınlatma rahatlatma görevleri yok mu?

Alttan alta da BAÞARILI OPERASYONLAR YAPTIKLARI HABERLERİ GELİYOR-
Çökertiler Hamd Olsun. Ezeceğiz- Teröristler yok edeceğiz. Başka çaresi yok!
Adamlar dalga dalga gelecekler ama, toslayacaklar-
Kürt Kantonunun başına bir iş gelmeden işi tezelden oldu bitti yapmak mı istiyorlar yoksa!
Ağa Babaları kim? Arkalarında güç kim?
Bizler biliyoruz bilmesine de... söylenmiyor ki söyleyesin.

Mesajı Paylaş

Evet Sevgili Dostlar; bundan sonra makineyi seriye bağlıyorum- tak, tak, tak seri üretim mesajları yağdıracağım:) İçi boş turşu kabı değildir- Tabi ki bana göre! Öyle olduğunu düşünenler olursa şayet; onlar da yazsınlar yahu... Þu forumu şenlendirelim artık:)
Haber, Haber, Haber... Zaten haber dediğin nedir ki! Her yerden ulaşabilirsin bilgiye, Bilginin havada uçuştuğu TEKNOLOJİ ÇAĞINDA YAÞIYORUZ. Ancak hangisi doğru bilgi? Hangisi işe yarar? İşte bunları arayıp bulmak; GERÇEK BİLGİYE ULAÞMAK LAZIMDIR. Ondan sonra da oturum masa başına şu foruma iletilerimizi yazalım. DÜÞÜNCE-YORUM-FİKİR ( içi boş olmayan, Trollükten Arî ve saygın şeyler yazalım. Yazın biraderler, İleti yazın, paylaşın. Hayat paylaştıkça güzel.

Þimdi Bu 1' nci İleti Olsun:

Bu mantık çerçevesinde yazacağım ki- DİKKAT ÇEKSİN.
GÖREN DESİN Kİ; ÞURADA ADAMIN BİRİ BİR ÞEYLER YAZIP DURUYOR; ne yazıyor bu adam-Allah Allah!
Dedirtmeye çalaşacağım. Balkalım etkili olacak mı? Mesajı Paylaş

No:2

Þimdi ne dedik; Ortadoğu kaynıyor, bir şeyler oluyor. Pe ki ne oluyor?
PUTİN tuttu Suriye'de ki güçlerim hadefine ulaştı bir bölümünü çekiyorum diyor- TAKTİK ÇEKİLME... Ricat derler bizde.
Büyük Atatürk, Eskişehir Muharebelerinden sonra Ricat Emri ile orduyu Derin Arkaya çekmişti; Sakarya'nın Doğusu...
Bunu yapmakda ki maksak; Yunan Ordusunu İmkal Yollarından uzaklaştırarak, içe çekmek- Hayatı birazcık onlar için zorlaştırmak.
Onlar için zorlaştırırken de;zaman kazanmak, toparlanmak,mevzi almak, konum belirlemek, düzen almak, hazırlıkları tamamlamak. Ve tuzağa çekmek- KLASİK TÜRK SAVAÞ TAKTİĞİ KURT KAPANI...

Evet sevgili dostlar ATATÜRK' ümüz gerçekten de bir Kurt idi; HEM DE BOZKURT! Türk Oğlu Türk, Katıksız Vatansever, Yurtsever, Pir ve Önder... LİDER ODUR. Savaşı Gerçek Komutanlar Kazanır. Kurmaylar, Subaylar... Mesuliyet Onların Omuzlarındadır. Bizler ise Onların Askerleriyiz. Bizlerin dedeleri de onların askeriydi bizler de onlalrın askeriyiz. Bir türlü Atatürk' ün askeri olamayanlar da; şimdi kara kara düşünsünler bakalım. Bu memleketi nasıl kurtaracağız? DİYE-
Onlar düşüne dursunlar-bu ara bizlerin kafalar aydınlıktır- berraktır. Çözüm yolunu biliyoruz.
Çünkü zaten problem çözülmüştü- çözülmüş problemi eşelediler- deşelediler en sonunda yeni bir denklem haline getirdiler.
Dediler ki; HADİ O GÜN ÞANÞLI GÜNÜNÜZDEYDİNİZ, BAÞINIZDA BİR DÂHİ VARDI;
ÞİMDİ NE YAPACAKSIN HEMÞEHRİM ? - Her el papaz plav yemez! DEDİLER.
Atatürk öldü, şimdi ayvayı yediniz diyorlar ayni- Yanılıyorlar... Mesajı Paylaş

No:3

Bütün bunlar yaşanırken; yani millet Kürt Federasyonu meselesini tartışırken veya Terör belasını yaşarken;
Adamın biri çıkıyor bir Twit atıyor. DERİNLERDEN BİRİSİ...
GÖYA- GÜYA- HÜYA TARİHÇİ Diyorlar ! Peki HAY-A
Yani sen de hiç ''Hay-A'' var mı? Utanmaz adam- Hay-a nedir biliyor musun: UTANMA DUYGUSU DEMEKTİR.

Tutmuş; EDİRNE ve ÇANAKKALE İşgal Altındadır. Milli Eğitim Bakanı Edirne' deki ve Çanakkale' deki; işte şu şu okullar KEMALİSTLER tarafından İÞGAL ALTINDADIR, gereğini yapın kurtarın diyor! HEYHAT... Ne büyük laflar bunlar yahu! BU CESARETİ NEREDEN ALIYOR?

İnsanda biraz utanma duygusu olur, sıkılma duygusu olur- Bu kadarına tarih şahit olmadı da DERİN TARİH şahit oldu...
Vay canına yandığımın dünyası ya- Kimlere kaldı...
Türkiye Cumhuriyeti' ni kuran kadrolar ONLARA GÖRE İÞGAL ORDUSU! İMİÞ...
Derin Tarih Bilgileri sayesinde öğrenmiş olduk!
PÜTH Sizin SIFATINIZA, VİCDANINIZA, AHLÂKINIZA emi... Yüzlerine Tükürtenler!
Rezaletin son perdesi artık.

Mesajı Paylaş

No 4

Bu arada sayın yönetim; yani SKYWOLF üstadım:)
Bundan sonra, işten güçten fırsat buldukça sitene; DefenceTurk' e yorumlarımla destek vermeye gayret edeceğim.
Kimsecikler yazmadığı için mecburen sen de haberleri paylaşmak zorunda kalıyorsun- bunu anlıyorum.
Bilgi, belge, dökümn senden olsun- zaten zengin bir arşivin var- çok da işime yarıyor bu arada, teşekkür ederim... Sen araştırmacı adamsın- naçizane azıcık bilgimiz ile, becerimiz ile, ilgi alanlarımız dahilinde yani; iyi kötü yorum yazmak da bizlere vazife olsun.   
Mesajı Paylaş

No 5

Bir Tv programını seyrediyordum, Konuk ise Tarihçi Sinan Meydan-harika bir program seyrettiler sağolsunlar- Bilgi-Donanım en üst seviyede. Helal Olsun, kendini yetiştirmiş saygı duyduğum ender insanlardan birisi haline geldi. Öyle her tarihçiyim diyen adama saygı duymayız biz! Çok güzel şeyler anlattı. En son yazdığı kitabından hem de- Çıktığı dakika gidip almıştım.

Bizler de KURT' uz evet:) ATATÜRK' ÜMÜZ BOZKURT, BİZLER İSE KİTAP KURDU. Kaliteli Kitap Gördüğüm zaman dayanamıyorum ve alıyorum. Dayanılacak gibi değildir. Resmen kendine çekiyor. KİTABIN REKLAMI OLMAZ ARKADAÞLAR- OLURSA DA OLSUN YA: OKUYUN ÖĞRENİN NET ve TEMİZ bilgidir. YALANLARA İNANMAYIN: adı PANZEHİR- İnkılâp Kitap Evinden Çıktı. Almasına Aldık ta Sinan MEYDAN' a İmzalatamadık- Denk Gelmedi. Diğer Kitaplarını kitap Fuarında imzalatmıştım. Denk gelir bir yerde elbet...

İşte bu kitap da Dünün çözümlerini anlatırken bugünün çözüm yollarını da gösteriyor. Hem de ne gösteriyor... Çok şey öğrettiler sağolsunlar. Bilginize:) Mesajı Paylaş

NO 6

Özellikle kitabın 324-325 ' nci sayfaları güncel olduğu için önemlidir. Ne diyor biliyor musunuz?

ATATÜRK' ÜN SURİYE PROJESİ:

Büyük Atatürk 2 Aralık 1937' de Suriye Başbakanı Cemil Mardam ile yaptığı görüşmede şunları dedi diyor-

'' Ben bir millet mevcudiyetini kurtarmak için işe başlarken, bütün kuvvetimi ve kudretimi, yalnız bu imparatorluk içinde ki Türk unsura  hasretmek mecburiyetinde kaldım. Ancak ben bu işi yaparken çok emindim ki; asırlardan beri beraber yaşamış, dindaşlık yapmış, insanlar ayrılamaz. Yalnız imparatorluğun yarattığı bir takım yanlış anlamaların unutulabilmesi ve nihayet nihayet beraber yaşamaş bu insanların birbirini anlayabilmesi için belli bir zaman geçmesi lazımdı.

Türkiye Cumhuriyeti gayet açık konuşmak mecburiyetindedir. Ben söylüyorum ki, İSLÂM ALEMİ ve SURİYE MİLLETİ ve DEVLETİ TAMAMIYLA ve KATİYEN BAĞIMSIZ OLMALIDIR. Bunu burada söylediğim gibi, Fransızların ve Bütün dünyanın önünde tekrar etmek şeref ve zevktir''

diyor..

Müthiş bir analizdir bu- kafalar aydınlık artık öyle değil mi?
Peki biz ne yaptık dostlar- soruyorum sizlere. Akıl almaz şekilde Suriye' yi karıştırdılar ve sonu KÜRT FEDARASYONU!
Olamaz- Olabilemez böyle bir şey yahu!
Yahu nasıl başardınız arkadaş ya... kimsenin başaramadığı Kürt Fedarasyanunun kurulmasına nasıl zemin hazırladınız ya!
Çıldırmamak elde değil doktorum nerede?

Mesajı Paylaş

NO 7

YEDİ rakamını severim. Uğurlu sayımdır:) Türk Milleti İçinde Uğurludur hem de-
Taaaa neolitik dönemden beri. Biz Türk' üz, lanet olsun ki Onların BAÞINA DA BELAYIZ:) GÖRECEKLER GÜNLERİNİ...
CENAB-I HAK öyle buyurmuş ne yapalım:)
7 ULU OZANA SELAM OLSUN.

Burada vuracağım şimdi, lafı getiğine de oturtacağım.

Efendiler, İnsan denilen yaratılmışların en şereflisi- bazen şerefsiz olabiliyor. Yani İnsan isterse şerefli olur isterse olmaz.
Þeçme ve seçilme hakkı diyoruz buna. Þerefli misin, Þerefsiz misin? Bunu ne belirler peki; AMEL
AMEL nedir peki; DAVRANIÞ...
demEk ki İnsanoğlu davranışlarından, yani amelleriyle sorumludur. İyi insan iyi davranır, iyi olmayan insan- hadi kötü demeyelim şimdilik- çemkirir. Günah ve Sevap da ona göre yazılır- Sonra gün gelir belanı bulursun!

Cenab-ı Allah' ın çalışma yönetemi nedir biliyor musunuz?

VESİYE İLE ÇALIÞIR- VASITALI ÇALIÞIR. Yani insanoğlunun kıt zekasıyla düşünecek olursak- somutlaştımak bab'ında-
Bir iş yapılacak ise; o işi bir vesile ile yapmayı sever.

Yani: Peygamberlere Ayet-i Kelime verilecek ise; Vahiy yolu ile → Cebrail Aleyhiselam vasıtasıyla...
Ve yahut birisinin canını alacak ise; bir vesile ile → Azrail Aleyhiselam  vsıtasıyla... GİBİ GİBİ GİBİ.
Din Bilgimiz bu şekilde yani...

Peki kardeşler, dostlar, arkadaşlar, biraderler, üstadalar, canlar, centilenler, senyörler, madamlar baylar ve bayanlar...
Gelin bu meseleyi SURİYE POLİTİKASI ile bağlantılı olarak TERÖR ÖRGÜTÜ BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRELİM.

İnsanoğlu SEBEBİ-SONUCA BAĞLAYABİLEN varlıktır.
Arada bir ilişki kuramıyorsak şayet insan değiliz- BALIK HAFIZALIYIZ DEMEKTİR Kİ-  hafızası 2 saniyedir.

Mesajı Paylaş

Ne tesadüftür ki siteye erişim sorunu tekrar kendini gösterdi!!!! Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz