PKK İle Mücadele

Başlatan SKYWOLF, 11 Nisan 2009, 22:45:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hükümetin "kürt açılımı" politikasını destekliyormusunuz?

Hayır desteklemiyorum,şiddetle karşıyım
64 (78%)
Evet destekliyorum, çok olumlu buluyorum
10 (12.2%)
Kararsızım, çünkü sonuçları hakkında emin olamıyorum
8 (9.8%)

Toplam Oy Verenler: 82

Erdoğan'dan çadır tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de PKK'nın çadır kurmasına izin verilmesine tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bölgemizde ve ülkemizde faaliyet gösteren ne kadar terör örgütü varsa hepsi de Türkiye'ye karşı birleşti. Buna karşılık başta batı ülkeleri olmak üzere pek çok devlet hala bu örgütler karşısında ilkeli bir tavır ortaya koyamıyor. Belçika'da bugün toplantı var Brüksel'de toplantı var. Toplantının yapıldığı binanın hemen arkasında bölücü terör örgütü PKK'yı terör örgütü olarak ilan eden AB'nin tüm ülkeleri, onlardan bir tanesi olan Belçika orada kalkıp onların paçavrasını dalgalandırmak suretiyle çadır kurmalarına izin verebiliyor. Bunlar dürüst değil bunlar samimi değil bunlar ikircikli davranıyorlar. Bugün bayrağı indirmişler posterleri kaldırmışlar kimi aldatıyorsunuz, dürüst olun dürüst samimi olun karşınızda aldanacak bir Türkiye yok bir Türk milleti yok biliniz... Bunun adı teröre teslim olmaktır, bunlar teröre teslim oldular" dedi.
ÇANAKKALE, (DHA)

http://www.dha.com.tr/erdogandan-cadir-tepkisi_1169548.html Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

RTE güzel demiş, doğruları söylemiş. Söylemiş de...

Bir terör örgütünü terör olarak kabul edip diğer yandan da bu şekilde destek çıkmak teröre teslim olmak değil, ona destek çıkmaktır bana göre.

Ancak, öte yandan kendi ülkesinde 30 seneden fazla süredir yaklaşık 40.000 cana kıyan, milyarlarca dolar zarara neden olan bir terör örgütü ile görüşmek(!), terörün propaganda alanının genişletmesine izin vermek (!), teröristlerin sınırda kırmızı halılarla karşılanmasına göz yummak (!), senelerdir hem mecliste, hem her yerde pkk propagandası yapan bazı vekillere karşı hiçbir yaptırımda bulunmamak (!), açılım zarar görecek diyerek terör örgütüyle alakalı pek çok konuyu sümen altı etmek (!), teröristlerin silah yığınağı yaptığını görüp müdahale etmemek (!) gibi eylemler nedir peki? Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

Suriye'nin kuzeyi yeni 'Kandil' oldu
AA18 Mart 2016 - 13:33:00
Suriye'nin kuzeyi yeni 'Kandil' oldu

Suriye'deki iç savaşın oluşturduğu kaos ortamından faydalanan terör örgütü PKK, teröristlere PYD'nin kontrolündeki Suriye'nin kuzeyine kurduğu 33 yeni kampta eğitim veriyor. Mardin'in Nusaybin ilçesinin karşısındaki "Rimelan" kampında suikast ve keskin nişancı eğitimi veriliyor, özellikle Türkiye'de yapılacak eylemlere burada eğitim alan teröristler gönderiliyor. Kamışlı'nın doğusundaki Karaçoğ kampı ise terör örgütünün adeta kozmik odası konumunda bulunuyor, "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin örgütü bu kamptan yönetiyor.

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından aldığı bilgiye göre, terör örgütü PKK uzun süre faaliyetlerini Irak'ın kuzeyindeki Kandil'den yönetti.

Terör örgütü, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarınca özellikle hazirandan bu yana Kandil ve çevresindeki kamplara düzenlenen hava saldırılarında büyük kayıplar verdi.               

PKK'nın sözde yöneticileri de Kandil'den PYD'nin kontrolünde bulunan Suriye'nin kuzeyindeki bölgelere yerleşmeye başladı. Suriye'deki kaos ortamından faydalanan PKK'lılar, PYD'nin buradaki yönetimini de devraldı.               

17 Ağustos 2014'te, Suriye'nin Karaçoğ bölgesine gelen "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin, PKK/PYD'nin bu ülkedeki faaliyetlerinin başına geçti.

Suriye'nin kuzeyini 3 bölgeye ayıran PYD, kantonların başına yine PKK'nın sözde yöneticilerini atadı.             

Örgüt, Afrin kantonuna "Derviş Suvar" kod adlı Sipan Hamo'yu, Kobani'ye "Seyit" kod adlı Þıvan Gever ve Cezeri'nin başına da "Þahin Cilo" kod adlı Ferhat Abdi Þahin'i getirdi.               

PKK/PYD yönetimi özellikle 2013'ten itibaren Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı, Derik ve Dirbasiye bölgesinin kontrolünü ele geçirince yıllarca Kandil'de faaliyet gösteren kamplarını gruplar halinde buraya kaydırmaya başladı.             

PKK/PYD Suriye'nin kuzeyinde 33 yeni kamp kurdu                     

Son dönemde Suriye'nin kuzeyinde PKK/PYD tarafından 33 yeni kamp kuruldu.                     

Ayrıca, örgüt Suriye'nin kuzeyindeki kampları, verilen eğitime göre kantonlara yerleştirdi. Kamışlı'yı Rojova'nın sözde başkenti ilan eden örgüt yönetimi, en büyük gücünü burada bulunduruyor. Burada yaklaşık 2 bin PKK'lı terörist olduğu değerlendiriliyor. Kamışlı'daki kampın sözde yöneticiliğini de terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın manevi oğlu bilinen, PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin kurucusu "Þahin Cilo" kod adlı Ferhat Abdi Þahin yapıyor.         

Kamışlı'nın doğusundaki Karaçoğ kampı ise terör örgütünün adeta kozmik odası konumunda bulunuyor. "Bahoz Erdal" kod adlı Fehman Hüseyin örgütü bu kamptan yönetiyor. Özel olarak korunan bu kampta üst düzey görüşmeler ve kararlar alınıyor. Kampa yönetici olmayan örgüt elemanları dahi giremiyor.               

25 Þubat'ta Suriye sınırında yakalanan keskin nişancı "Diren" kod adlı Mesut C'nin ifadesinde, PYD yönetiminin Karaçoğ kampında aldığı kararla PKK'ya destek için Diyarbakır'ın Sur ilçesine keskin nişancı olarak gönderildiğini söylemesi kayıtlara geçti.               

Fırat'ın doğusunda güneyden kuzeye doğru 20 kilometre arayla kurulan "Tişrin, Þeyhler, Beyadiye ve Çarıklı" kamplarında saldırı ve savunma eğitimi veriliyor. PYD'nin sıcak çatışmalara girdiği Afrin kantonunun batısına kurulan bu kamplarda yaklaşık 40 gün eğitim veriliyor. Bu kamplar, PYD ve PKK'nın bölgedeki en etkin kampları arasında gösteriliyor.             

"Rimelan" kampında suikast ve keskin nişancı eğitimi               

Mardin'in Nusaybin ilçesinin karşısındaki "Rimelan" kampında ise suikast ve keskin nişancı eğitimi veriliyor. Örgütte özel seçilen teröristler burada yaklaşık 3 ay eğitim alıyor. Örgüt, özellikle Türkiye'de yapacağı eylemlere burada eğitilen mensuplarını gönderiyor.               

Þanlıurfa'da 28 Ağustos'ta 2 polisi şehit eden PKK üyesi Erdal D'nin, emniyette verdiği ifadede, 3 ay Kamışlı'ya bağlı "Rimelan" kampında suikast eğitimi aldığını itiraf etmesi durumu gözler önüne serdi.               

"Derik" (El Malikiyah) kampında da örgüte yeni katılan veya Kandil'den gelen örgüt mensupları eğitim alıyor. Burada Suriye'nin coğrafi konumu ve arazi yapısı hakkında bilgi veriliyor. Örgütün üst düzey yöneticisi ve sözde kamp sorumlusu "Sofi Nurettin" kod adlı Halif El Muhammed'den ideolojik ve psikolojik eğitim alan örgüt mensupları daha sonra becerilerine göre kantonlara dağıtılıyor.               

29 Þubat'ta Suruç Alanyurt mevkisinde teslim olan PYD'li "Helin" kod adlı Semra T'nin jandarmada verdiği ifadede, geçen yıl temmuzda Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde silahlı 3 kişi tarafından kaçırıldığını ve ilk olarak Derik kampına götürüldüğünü anlatması dikkati çekti.               

Kobani'nin 15 kilometre güneyindeki "Mıştanur" kampı, örgütün lojistik ihtiyacını karşılıyor. PYD'ye DAEÞ'e karşı kullanması için verilen silah ve mühimmat burada depolanıyor. Kayıt altına alınan silah ve mühimmat, örgüt yönetiminin isteği üzerine kamplara ve çatışmanın olduğu yerlere götürülüyor.               

Kampın, Kobani'nin 10 kilometre güneyindeki Abu Naytullah hava üssü ve ABD'nin Kobani'nin 43 kilometre güneyindeki Harap İşk köyünde bulunan 35 hektarlık alanda kuracağı yeni hava üssüne yakın olması, PYD'nin işini kolaylaştırıyor.               

Terör örgütü PKK, PYD'nin "DAEÞ'le mücadele" adı altında bazı devletlerden temin ettiği silah ve mühimmatı, Karaçoğ kampında aldığı kararla Türkiye'deki teröristlere gönderiyor. 

http://www.hurriyet.com.tr/suriyenin-kuzeyi-yeni-kandil-oldu-40071553 Mesajı Paylaş

Ortadoğu'da yaprak kımıldasa haberimiz olur diye meydanlarda avaz avaz bağıranlar herhalde bundan haberdar değiller. Enerjilerini Þam'da Cuma namazı kılmayı düşünmek yerine gerçekten terörle mücadele için harcamış olsalardı, bugün Irakta'ki gibi Suriye'nin kuzeyinde bir Kürt yapılanması olmazdı! Mesajı Paylaş

TSK: 10 terörist öldürüldü
AA18 Mart 2016 - 14:31:00
TSK: 10 terörist öldürüldü

Güvenlik güçlerince Þırnak, Hakkari ve Mardin'de devam eden operasyonlarda dün 10 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Mardin Nusaybin'de devam eden operasyonda dün 5 terörist etkisiz hale getirildi. Nusaybin'deki operasyonda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 14'e ulaştı. Ayrıca, 9 el yapımı patlayıcı imha edildi.  Þırnak'ta da 1 terörist etkisiz hale getirilirken, burada etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 10 oldu. Güvenlik güçleri, buradaki operasyonda 7 el yapımı patlayıcıyı imha etti.

Hakkari Yüksekova'da ise 4 terörist etkisiz hale getirildi. İlçedeki operasyonda, toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 27'ye yükseldi. Ayrıca 3 el yapımı patlayıcı imha edildi.  Tunceli'de yürütülen operasyonda, bölücü terör örgütü tarafından 3 ayrı noktada yola tuzaklanmış 650 kilogram amonyum nitrat ile desteklenmiş 12 el yapımı patlayıcı ile patlayıcı düzeneklere bağlı 2 bin 250 metre kablo, bir piknik tüpü, 3 savunma tipi el bombası, 24 adet tabanca fişeği, 1 adet 100'lük biksi mayonu, 1 seyyar diş ünitesi, 5 pil bloku, 2 güç kaynağı, 1 alarm sistemi, 1 portatif çadır, 1 sırt çantası ele geçirildi.

Güvenlik güçleri, Hakkari Çukurca'da yürütülen operasyonda da bölücü terör örgütüne ait 16 kalaşnikof piyade tüfeği, 3 makineli tüfek ve 4 adet M-1 piyade tüfeği, 2 bin 34 fişek, 740 adet M-16 fişeği, 69 kalaşnikof piyade tüfeği şarjörü, 19 makineli tüfek tamburası, 2 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 27 şarjör kılıfı ve 11 deri fişeklik ele geçirdi.

http://www.hurriyet.com.tr/tsk-10-terorist-olduruldu-40071589 Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 18 Mart 2016, 11:44:38
Ne tesadüftür ki siteye erişim sorunu tekrar kendini gösterdi!!!!

He valla- çattuk belaya!
Engelleyenler kimlerdir; ins midir, cins midir? nedir yani!..

Bu arada CİN dediğimiz zaman bazıları korkar da söylemezler. ÜÇ HARFLİLER DERLER ONA- KORKARLAR BİLİYOR MUSUN:)
Yani adamlar CİN lerden korkaklar.
ÜÇ HARFLİDEN KORKAN ADAM BEÞ HARFLİDEN KORMAZ MI HİÇ! sayın hocam. Haydi bu sorunun cevabını da sen ver:)
Hadi dayanamadım cevabını ben vereceğim; Üçten korkan beşten de korkar, altıdan da korkar; yediden de korkar....
Cevap bu olsa gerek!

Bu arada sayın hocam küçük bir ENTELLEKTÜEL BİLGİ ARZ ETMEMEME müsaade buyurunuz. Kamu Hizmeti olsun.
Kamuya karşı hizmet yükümlülüğümüz var. Küçükcük de olsa katkımız olsun bari- Öyle değil mi ama- Ekmeğini suyunu içtik.
HARAM YEMEYİZ! Cenab-ı Allah Erkândan, Yoldan şaşırtmasın...

CİN nedir biliyor musunuz; Bilinmeyen şey demek. HA BU ENGELLEYENLER VARYA; TAM DA CİN tanımına uyuyor:)
CİN- CENİN-CİNNET- CENNET vs. bunlar hep aynı kökten gelen kelimelerdir. Arapça...
Mesele CENNETİN karşılığı CEHENNEM; İbranice de GOHENNEM olarak bilinir- ben öyle biliyorum yani...
Tabii olara; aynı kökten gelen ancak anlam bütünlüğü içerisinde yeniden oluşan kavramlardır.

Son bir şey yazayım. Belayı Allah vesile ile verir derler.
Yani birisine Allah belâ vermez. Belâ zaten gelir onları bulur.
Bu dünya da kimseye kalmaz. Bakî olan Allah' tır. Bunu da bilsinler ve Allah'tan da korksunlar.
Çünkü vesile ile gelir vasıtalı gelir- Çarpar adamı anlamazsın.
Allah büyük, kul ise kuldur.
Allah'tan başkasına Kulluk etmeyiz.
Çünkü Başımız Dik; Türk Oğlu Türk' üz.

Saygılar...
Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: SKYWOLF - 18 Mart 2016, 13:25:14
RTE güzel demiş, doğruları söylemiş. Söylemiş de...

Bir terör örgütünü terör olarak kabul edip diğer yandan da bu şekilde destek çıkmak teröre teslim olmak değil, ona destek çıkmaktır bana göre.

Ancak, öte yandan kendi ülkesinde 30 seneden fazla süredir yaklaşık 40.000 cana kıyan, milyarlarca dolar zarara neden olan bir terör örgütü ile görüşmek(!), terörün propaganda alanının genişletmesine izin vermek (!), teröristlerin sınırda kırmızı halılarla karşılanmasına göz yummak (!), senelerdir hem mecliste, hem her yerde pkk propagandası yapan bazı vekillere karşı hiçbir yaptırımda bulunmamak (!), açılım zarar görecek diğerek terör örgütüyle alakalı pek çok konuyu sümen altı etmek (!), teröristlerin silah yığınağı yaptığını görüp müdahale etmemek (!) gibi eylemler nedir peki?

Çok güzel yazmışsınız- zamimiyetle... Okurken bile zevk aldım, o derece.
Þimdi üstadım; işin  biraz da felesfesine dalalım diyorum.

Yahu, çok güzel konuşuyor- eyvallah- Hiç tanımasam valla gibip sarılacam ha- o kadar güzel konuşuyor.
Hitabet Sanatı derler. O da kendince bir sanattır en netice de. İşin ehli yani. Hakkını teslim etmek lazım.
Biz kimsenin hakkını YEMEYİZ! Anti Parantez...
Þayet bir şarkınlık eseri veya bir basiretsizlik örneği olacak şekilde, BİLİNÇSİZCE ve AKILSIZCA HAK yemiş isek;
TÜM GÜNAHLARIMIZDAN TÖVBE ESTAGFURULLAH, TÖVBE ESTAGFURULLAH, TÖVBE ESTAGFURULLAH...
Bundan böyle daha dikkatli olacağız.

Þimdi insanoğlu Affetmesini bilmelidir.
Eski Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel' in meşhur sözüdür:
'' BARIÞMASINI BİLMİYORSANIZ, KÜSMEYECEKSİNİZ '' derlerdi.
Affetmek erdemdir. KİNDAR NESİL DEĞİLİZ! Erdemli insanlarız biz.
Bağışlayanların En Büyüğü olan Cebnab-ı Allah bağışlıyor da; Sen kimsin ki bağışlamıyorsun- EYYYYYYYY TROLLER...
Allah' a şirk koşanlar var. malesef ki ne yaptıklarının farkında değillerdir.
Bakınız Atatürk' ümüze ne büyük bir şahsiyettir. PİR' dir, ULUDUR- hakikaten gerçekten de böyledir yani- KUTSALLAÞTIRMIYORUM. İSPATI;

İngilizi, Fransızı, Anzak' ı bilmem daha ne belâ; bu adamlar ile savaşıyor da,
Analarına da diyor ki; Onlar artık bizim de evlatlarımızdır- diyebiliyor yahu!..
Kaç Kindar Bunu söyleyebilir ki yav...
Þimdi Atatürk' e Ulu İnsan denmez mi yani. Ona demeyeceğiz de kime diyeceğiz yahu!
Memleket başka Lider mi gördü ki! TEK ADAM ATATÜRK.

Düşüncelerinize ise aynen katılıyorum. Mesajı Paylaş

Evet sevgili dostlar bir iki satır bir şeyler karalayalım. Burayı hiç boş bırakmıyacağım. Vatan görevidir.
En konuşulması gereken yerde insanlar susuyorlarsa; ben o insanlara insan sıfatıyla bakmam arkadaş.
Burası konuşma imkânı verdi ise hakkını vereceğim- Kimsenin hakkı kimse de kalmaz.

Þu tesedüfe bakınız ki, bendeniz böyle düşünürken; ender saygı duyduğum siyasi şahsiyetlerden birisi olan Sayın Saadettin Tantan Beyefendi de aynı şeyleri terennüm ettiler. Ortak akıl mı dersiniz ne dersiniz artık bilemem. Diyor ki- Konuşması gerekenler konuşmadığı için memleket bu haldedir. Milletimiz gerçek bilgiye ulaşamıyor. Þayet gerçekleri bilseydi böyle olabilir miydi hiç! Milletinmizin mayası güçlüdür. Gerçekler gizlendiği için böyle oldu diyor MEALEN- MODA MOD DEĞİL ELBETTE. Birebir çeviri yapmıyoruz sonuçta. Aklımızda kaldığı kadarı ile... idare edin...

Benim yaklaşımım şu şekilde olacaktır. Yorum yazacağım arkadaşlar- Bilgi akıyor zaten-
O gemiden CIWS var, Ötekin de SARP var falan. Çok sevdiğim konular olmasına rağmen- İnanırmısınız Savunma Havacılık dergisi çıkar çıkmaz alıyorum henüz son iki sayısını okumaya fırsat bile buladım yahu- neyse ki akmaz kokmaz arşivim de öylece duruyor- Gündem o kadar yoğun yani... Üzerinde düşünecek ne kadar da çok konu başlığı var arkadaş ya!

Neyse efendiler, Beni rahatsız eden bir zat var. Malum adam HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş!
Bugün de tutmuşlar Vasiyetnağme açıklamışlar!
Biz hapse girer isek dik durun ve eğilmeyin ey halkım diyor göya!

Yahu hapse girmeyeceksin de başka nereye gireceksin ki! yani Suç işleyen Hapse girer- Evrensel kural bu değil midir yani!
Evi olan evine gider, köyü olan köyüne gider, suçu olan hapse gider, suçsuz olan beraat eder, yanlış hesap varsa Bağdattan döner. Þayet yanlış hesap yoksa hesap Bağdattan dönmez, hesap kapatılır kardeşim ya! Hangi kafayı yaşıyorsunuz anlamıyorum ki!

Bir de nereden senin halkın oluyor ki! halk bizim, vatan bizim, millet bizim, şan bizim, şeref bizim yav!
Nereden senin halkın oluyor yav... Birinci TEKİL ÞAHIS KULLANMA- Adam millete sahip çıkıyor hesapta- Millet biz değil miyiz yani!

Bu tip adamlara anladığı dilden, jargondan, lisandan konuşmak lazımdır. Beyefendi gibi söylüyorsun anlamıyor adam yahu!
Tabii olarak bunları bir de şımartanlar var. Semirttiler resmen- Ver babam ver- ver babam ver.
Yahu millet sana 7 Haziran seçimlerinde destek vermedi mi?
Gerekçesi neydi peki; Terör örgütünün elinden Kürt Kardeşlerimizi kurtarmak. Birazda İktidara muhalefetolsun diye; sırf seçeneksizlikten dolayı millet OY VERMEK ZORUNDA KALDI. Onlara sonradan Tatlı Su Solcusu diyenler de oldu gerçi de- Bir de bunun tatlı su Sağcısı Yok mudur?
Teröriste terörist diyemediniz be... soruyorum şimdi sizlere; yol da bir kedi gördünüz diyelim;
İşte ÞU kedi dir diyebilir misiniz YANİ! Kedi ye kedi, köpeğe köpek diyemeyen adamdan hayır mı gelir!
HASBİN ALLAH VE NİMEL VEKİL!

Her şeyin talısını yedirdilerde şu millete; şöylesine hakikisinden bir Acı Türk Kahvesi içemedik gitti be...
Türk kahvesi dediğin biraz da acı olur yani. İyi gelir fazla şekerli olmasın- Dip yapıyor...
Zaten dayıyorlar Mısır Þurubunu her şeyin içine; bu nedenle  güzelim Þeker Pancarına da haset kaldık iyi mi!
Buram buram Anadolu kokmaz oldu- her taraf amerikan mısırı kokar oldu. Onun da içine ettiler...
Þöyle bir geriye dönüp bakıyorım  da; içine etmedikleri birşey kalmış mı diye?

Çaresiz değiliz. Tek Çare Türk Milleti... başka dayanağımız yok. Milleten başka Milet yok.
Tek Milet, O DA TÜRK MİLLETİ.
Adam olana Türk Milleti yeter- ATATÜRK bu işi en iyi bilendir.
Coniye gerek yok yani!!!!!!!

Mesajı Paylaş

Sayın Yönetim ve Sevgili SKYWOLF;
Senin sitene ve benim yazılarıma karşı alçakça saldırılar devam ediyor FARKINDA MISIN!
Fikir düzeyinde tartışamayacak kadar bayağı, sıradan olan bir takım troller tarafından adeta kıskaca alınmış durumdayız.
Adamlar kafaya takmış yahu... İyi veya kötü; ne tür yazılar yazarsak yazalım TROLLÜĞE DEVAM diyorlar.
İş şimdi inada bindi- TÜRK EVLADININ DAMARINA BASMAMAK LAZIMDIR. Hiç söyleyen olmadı mı?
El mi yaman bey mi yaman göreceğiz!

Yazmaktan alı koyamayacaksınız- ey troller!!!! CİNLER, CİN OLMADAN ADAM ÇARPANLAR!
Kimin tarafındasınız? Vatan severlerin mi? Hainlerin mi?
Hüsnüniyet ile yazılan iş şu vatansever duyguları engelemeye çalışıyorsanız şayet; siz hainsiniz! Anlata biliyor muyum?
Ve her hain' in sonu İNGİLİZ ZIRHLISI İLE MALTA' YA  SÜRGÜNDÜR- BİLİN!

Bu Cumhuriyeti bizler kurduk, sizlere bırakacak kadar enayi değiliz.
Ecdat emanetini hazımsızlara yedirirmiyiz hiç! zaten hazmededememişsiniz ki kardeşler yahu! Kabız yapar sonra- Müsil içersiniz:)
İletiler niye zorunuza gidiyor? Daha iyisini biliyorsanız siz de yazın BE kardeşim- sizin gibi engel olan mı var? Ancak bizlere var!
Eğer yanlışımız varsa veya kusurlu isek, bu sayede biliriz. O na göre de kendimizi düzeltmiş oluruz belki HAAAAAA! Ne dersiniz?
O imkânı bile veremeyecek kadar zeyiyesizlik yapmayın daha fazla- Ayıptır...
Zorlamayın daha fazla- başka türlü yaklaşım sergiletmeyin...
En son iletiden sonra kaç saat engel attılar biliyor musunuz?

Sayın SKYWOLF- Senden ricam yetkili yetkisiz kimselere sakın ola şifrelerini verme.
Bir imkânını bulsalar siteyi ele geçirecekler  de- Sen kül yutmazsın- Güveniyorum.

Mesajı Paylaş

Ancak internette dünya genelinde bir problem de söz konusu. ;) Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz