tf-2000 tasarımlarım

Başlatan enes38, 13 Temmuz 2011, 19:20:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

başka  tasarımlara  baktım  birazda  kendim kattım bir  amatör olarak baya  uğraştım  kusurlu olan  noktaları elbette vardır  , paylaşmak istedim  :)

ilk gemi  150 metre boyunda  7000  tonluk  bir  gemi olarak düşündüm ön güvertede oldukca  fazla  ölü  alan  oluşuyor  ama görüntüsü  biraz daha hoş  oluyor. gemide seyir  füzesinin olmasını isterdim  o yüzden  seyirfüzesi  ekledim  inşallah tf-2000 de  kara hedeflerine  karşı  seyirfüzesi  bulunur.  biraz çıkartma  gemisi  havası  veriyor .

ikinci gemi  140 metrelik  6000 tonluk  bir  gemi olarak  düşündüm  , bence  2. gemim daha  güzel  oldu  ,  ön  güvertedeki  alan  ölü  değil.
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 5,124 
  • Tasarımlar
  • 3 Yanıtlar

sayın enes 38 hangi programda çizdiniz benimde paiintte çizdiğim çizimleri var nasıl atacağım saygılar Mesajı Paylaş

autocad  programı kullanıyorum . Mesajı Paylaş

Elinize sağlık sayın enes 2. gemi gerçekten çok güzel olmuş orjinal tf-2000 ninde 2. resimdeki gemiye benzemesini çok isterim Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz